Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Heller2

Heller2
(lelkes újonc)

Várjuk!

Szeretem ezeket a box-okat! :C

(#2) Pharaoh

Pharaoh
(fanatikus tag)

A Dune HD Lite-hez képest hol van? Jobb?

(#3) micimacko

micimacko
(tag)

Jó cucc ez, egy másik fórumon már írtak róla, de én inkább a nagyobb testvért, a 301-est várom. Az is kijön napokon belül. :R

Mert a szörnyek nem élnek boldogan, míg meg nem halnak

(#4) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

Szívesen megnéznék egy androidos media playert is azt hiszem olyan még nem volt a PH-ban. :)

Samsung Wave GT-8500

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#5) micimacko válasza pusszycat (#4) üzenetére

micimacko
(tag)

Akkor már abból egy Prodigy-t néznék meg.

(#6) pusszycat válasza micimacko (#5) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

Üsse kavics, én abban is benne lennék. :D

Samsung Wave GT-8500

(#7) Pharaoh

Pharaoh
(fanatikus tag)

A Dune lejátszók, ez, esetleg a lite képes ASS feliratot helyesen, formázva megjeleníteni?

(#8) McDog válasza Pharaoh (#2) üzenetére

McDog
(lelkes újonc)

(#9) Bélaaaa

Bélaaaa
(fanatikus tag)

Mikor kezdődik? Má' 18 óra 07...

[ Szerkesztve ]

(#10) DJ. Ru$y

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Hang & kép OK

Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

(#11) cashzoli

cashzoli
(tag)

van minden

„A világhoz nem alkalmazkodni kell, hanem csinálni, nem újrarendezgetni azt, ami már megvan benne, hanem hozzáadni mindig.” - Ottlik

(#12) Buffa

Buffa
(újonc)

MInden O.K!

(#13) bence1204

bence1204
(lelkes újonc)

minden oké

Nokia Lumia 710

(#14) Stafni

Stafni
(fanatikus tag)

Na ez pont aktuális, megskubiznám. :D
Közbe elindult az adás.

[ Szerkesztve ]

(#15) Dexter-2000

Dexter-2000
(fanatikus tag)

jónak tűnik

"It's not enough that I should succeed - others should fail"

(#16) noxwill

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

Nem voltam itt és lehet elhangzott már, de megkérdezném: Sigma Designs vagy Realtek chip van ő benne?

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#17) Bélaaaa

Bélaaaa
(fanatikus tag)

Youtube kliens található benne?

(#18) Pharaoh

Pharaoh
(fanatikus tag)

GMT+1 van nálunk

(#19) DJ. Ru$y

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Azért 17:21, mert GMT 0:00 volt és nem GMT+1 ;)

(#20) csabi2008

csabi2008
(kvázi-tag)

GMT+1 a mi idozonank :))

AMD Athlon II X3 435@X4,2x2Gb A-DATA Gaming Series 800Mhz CL5,Asus GeForce 9600GT,HP Pavilion G6 quad-core....Blackberry 9700 Bold

(#21) TraceR

TraceR
(lelkes újonc)

A webböngészőt majd megmutatod, ugye? :)

[ Szerkesztve ]

(#22) Bélaaaa

Bélaaaa
(fanatikus tag)

Youtube kliens található benne?

Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#23) pusszycat válasza Bélaaaa (#22) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

Hol voltál már válaszoltak neked! ;]

[ Szerkesztve ]

(#24) TraceR

TraceR
(lelkes újonc)

Felirat is érdekelne, lehet-e mögé rakni hátteret pl (mármint nem betűkörvonalat, hanem x% transzparent hátteret). Apropó, miért nem megy a chat a lejátszóban?

(#25) micimacko válasza noxwill (#16) üzenetére

micimacko
(tag)

Dune mindig is Sigma-t tett a lejátszóiba.

(#26) Bélaaaa

Bélaaaa
(fanatikus tag)

Ha van kép is a zene könyvtárában, akkor lehet választani, hogy a képeket is mutassa zenelejátszás közben!

(#27) Bélaaaa válasza pusszycat (#23) üzenetére

Bélaaaa
(fanatikus tag)

:W :Y

(#28) Pharaoh

Pharaoh
(fanatikus tag)

Szerver indítás nélkül, a sima megosztott fileokat le tudja játszani hálózatról?

(#29) Bélaaaa

Bélaaaa
(fanatikus tag)

Pedig jó benne a webböngésző, nálam behozza a prohardver.hu-t. (Igaz, én kábellel használom)

[ Szerkesztve ]

(#30) DJ. Ru$y

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Arénában mi lesz holnap??

Boldog mikulást Pheke!

(#31) Bélaaaa válasza Bélaaaa (#29) üzenetére

Bélaaaa
(fanatikus tag)

A rendszermemóriát is ki lehet tenni egy USB-s penre. Elvileg HUB-ot kezel (még nem próbáltam).

A vége lemaradt a TV-nek. :O

[ Szerkesztve ]

(#32) vlevi

vlevi
(őstag)

Nekem teccik a szerkezet, igaz, drágább, mint a 10 ezres Himedia 200, de talán nem is szabad őket összehasonlítani.
Az ára is kezd az ingerküszöb alá esni, hogy azt mondjam, ezt már megvenném. Kár, hogy a beépíthető 3.5" vinyós eszközök sokkal drágábbak.

(#33) Bélaaaa

Bélaaaa
(fanatikus tag)

Megnéztem, miért sötétedik el a kép?

Én automatán használom, ekkor 1080p (60hz)-re teszi a felbontást, a webböngésző viszont átkapcsolja 720p (60hz)-re. A váltás közöttük beletelik 6-7 mp-be is sajnos.

A böngészőben megjelenik középen egy egérkurzor is. Megérne egy misét, hogy azt mivel lehetne használni...

[ Szerkesztve ]

(#34) pheke válasza Bélaaaa (#33) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

THX. Ez fontos infó!

ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn

(#35) HDmaniac

HDmaniac
(újonc)

Jó kis lejátszó ez, csak ebből a béna tesztből sajnos ez nem nagyon derül ki.

USB egér is dugható rá, illetve van fullos QWERTY billentyűzet is, lásd [link]
Kevés az USB port? USB HUB is használható, és a probléma megodva.
Viszonylag új chip van benne? Nem viszonylag, hanem teljesen új chip!

A killasample egy hibásan kódolt minta, nem attól jó vagy sem egy lejátszó, hogy azt viszi vagy sem. Blu-ray, vagy 5.1-es 24 bites FLAC lejátszás nincs megmutatva, pedig tudja.
És a hálózatos lejátszás, ami a lényege ezeknek?

Dugható rá DVB-T tuner is ([link]), ami sok más fosh lejátszóra nem. Semmit sem láttunk ebből.
A 23.976 fps egzotikus? Anyám, ki ez a tesztelő, nem látott még 24p filmeket? Hol él ez?
Youtube lesz valamelyik következő firmwareben, bár egy HD lejátszónál ez valójában sokadlagos szempont.

Béna a távvezérlő? Bármilyen okostelefonnal frankón távirányítható, amire szintén nem sok gagyi playa képes.

(#36) Pharaoh

Pharaoh
(fanatikus tag)

Egyedül az nem tetszik benne, hogy csak smb vagy UPnP szerveren keresztül játszik le hálózatból.

(#37) HDmaniac válasza McDog (#8) üzenetére

HDmaniac
(újonc)

Szerintem minden összehasonlító táblázatnál többet ér, ha elmegy az ember egy bemutatóterembe, és élőben megnézegeti a készülékeket. A Dune mellett a Popcorn lejátszók a másik top márka, az is kb. ugyanezeket tudja, sőt pl. a beépített jukebox durván fejlődik és már most nagyon jó!
Feltétlenül érdemes számításba venni a Popbox V8 illetve az A-300 modelleket (és majd a C-300-at is) a kis Dune-ök mellett, ha lejátszó vásárlását tervezi valaki.

(#38) HDmaniac válasza Pharaoh (#36) üzenetére

HDmaniac
(újonc)

És NFS-en. Mi kellene még neked?

(#39) Bélaaaa válasza HDmaniac (#35) üzenetére

Bélaaaa
(fanatikus tag)

Ténylég, rádugtam egy rádiós USB-s egeret, és tökéletes a böngésző alatt. Már csak valahogy a gépelés kéne megoldani alatta valahogy.

Dunecontrol, meg is van.

Na próba!

[ Szerkesztve ]

(#40) Pharaoh válasza HDmaniac (#38) üzenetére

Pharaoh
(fanatikus tag)

Hogy ezek nélkül is lehessen a megosztott mappákban böngészni/lejátszani.

(#41) Bélaaaa válasza Bélaaaa (#39) üzenetére

Bélaaaa
(fanatikus tag)

Ezzel sem tudok a böngészőbe karaktereket írni. hmmm.

(#42) pheke válasza HDmaniac (#35) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

Na idefigyelj csillagom. Icipicit válogasd meg a stílusodat szeretettel szépen kérlek így Mikuláskor.

Az nem zavar, hogy a teszt (bár ez a szó szándékosan nem hagyja el a számat soha, max véletlenül) nem tetszik, de

1. Te ugye 100%-ig biztos vagy abban, hogy ebben a szent pirossapkás malaszttal teljes pillanatban nincs újabb Sigma csip a világon? És ez amúgy is hihetetlen nagy hiba.

2. Nem hibásan kódolt, hanem a szokásosnál jóval magasabb bitrátával kódolt a Killa Sample, amit ha kezel egy masina, nagyon nagy baj nem lehet. És nyilván egy hangszóró nélküli monitoron tök frankón kijön mind a Blu-ray, mind pedig az 5.1-es flac lejátszás sajátossága (sic!) :D

3. A 23.976 bármennyire is szeretnéd az nem 24p, de ha nekem nem hiszel:
LINK

4. A távvezérlő az eddigi Dune lejátszókhoz képest (és pl. a Popcornokéhoz képest) béna, de kapásból fel tudok sorolni 20 olyan tévét és médialejátszót, ami megy okostelefonnal, de ugye (legalábbis a mi dobozunkban nem volt telefon) azt nem adnak a lejátszó mellé.

5. A DVB-T tunert mondtam, de ha nincs itt elég nehéz megmutatni, remélem legalább ezzel egyetértünk.

6. Mint mondtam a saját notebook-om nem arra van, hogy minden tesztcucchoz, amihez vmi extra (de legalábbis általam egyáltalán nem használt) szoftver kell akkor felrakom az összes Samba meg mittumén programot. Majd Te, mivel oly hatalmas tudással leledzel a birtokodban az összes Dune lejátszóval kapcsolatban biztosan megválaszolod a hálózatos kérdéseket itt a topikban.

És még egyszer: ahhoz 100%-ban jogod van (és nem is akarlak meggyőzni az ellenkezőjéről), hogy ne tessen a műsor, a stílusom, stb., de ahhoz nincs, hogy ilyen hangon "beszélj" nekem, nekünk. PEACE :D

(#43) DjKoxi

DjKoxi
(fanatikus tag)

Nagyon tetszett a bemutató, kíváncsian várom a 301-et is!

(#44) regger

regger
(senior tag)

Immár 1 hónapja nyüstölöm, ahhoz képest, hogy első firmware-es és ugyanazt a hardvert használja amit a Popbox, jelenleg jobb nála, jóval kevesebb kezdeti bugot tartalmaz. Az M2TS és HD audio kezeléssel vannak gondjai, akárcsak az összes új Sigma 867x chipsetes lejátszónak, ezeket remélem javítják a közeljövőben.

Többször elhangzott az 1 USB bemenet. Egy 1,5k-s hubbal nagyszerűen pótolható a több bemenet hiánya. Itt egy kép miként kezeli a hubra aggatott 4 külső HDD-t, melyeket a kütyü power gombjának megnyomására szabályosan leválaszt. Ez nem mindegyik lejátszónak szokott sikerülni, itt szerencsére működik.

(#45) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

ez milyen ronda... :D de a sok beállítási lehetőség és a sigma chipset meggyőző :K

[ Szerkesztve ]

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#46) aboriginal74 válasza pheke (#42) üzenetére

aboriginal74
(fanatikus tag)

Ne is törődj vele, az fáj neki, hogy ne ő szolgáltatja a műsort, de ahhoz kevés lenne, hogy megállja a helyét egy on air adásban... :DDD Csak így tovább, nekem és sokaknak tetszik amit csináltok! :R

[ Szerkesztve ]

i don't know, but i need energy

(#47) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

engem az érdekelne ha pl truehd a hang akkor azt ki tudja-e adni 7.1 lpcm-ben ?

[ Szerkesztve ]

gyúrunk vazze

(#48) maláj

maláj
(őstag)

elfelejtettem megnézni a műsort én marha :U
na akkor sűrűn fogom taperolni az F5-öt hátha fent lesz minél hamarabb ;]

szerk: közben már fenn is van :C

[ Szerkesztve ]

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#49) pheke válasza aboriginal74 (#46) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

Nem az zavar, hogy nem tetszik neki amit csinálok. Nem lehet (és nem is igazán akarok) mindenkinek megfelelni. A fentről lebeszélős stílust nem csípem, főleg ha tudásbeli hiányosságokkal párosul. De nincs semmi probléma. Idejött elmondta, én is elmondtam és eddig nincs válasz. Úgy látszik nem lesz rendszeres néző :D Szelaví :)

(#50) Bélaaaa válasza pheke (#49) üzenetére

Bélaaaa
(fanatikus tag)

Tudom, nem sokat számít, de nekem tetszett a műsor... (a többi is)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.