Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) energy_

energy_
(senior tag)

juhuu :D :C

energy_ felhasználónak 8 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#2) lacy027

lacy027
(újonc)

Végre visszatért a PH!TV :DD

(#3) kidpepi

kidpepi
(lelkes újonc)

Szuper! :)) Várom.

(#4) Z86

Z86
(őstag)

Kíváncsi vagyok vajon mennyibe kerülhet, sajnos magyar árat sehol nem találtam, talán még nem is forgalmazzák idehaza.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#5) tikodi

tikodi
(tag)
LOGOUT blog

Egy kérdés, régebben néztem a phtv-t ment is, de mostanság nem megy, vissza se tudom nézni a műsorokat, rákattintok a lejátszásra és nem történik semmi, chrome van fenn de kipróbáltam más böngészővel is de azzal is hasonló a hibajelenség. ötlet?

(#6) HarryDEC válasza tikodi (#5) üzenetére

HarryDEC
(tag)

Hellóka!
Ha jól tudom ezekhez a videókhoz Silverlight szükséges. Ott nem megy nálad valami.

Korán keltem, hol az arany?

(#7) maláj

maláj
(őstag)

sietek haza melóból - el ne kezdjétek majd nélkülem :DDD

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#8) tikodi válasza HarryDEC (#6) üzenetére

tikodi
(tag)
LOGOUT blog

ez a ciki, hogy fenn van és nem megy :s

(#9) Z86

Z86
(őstag)

Én is olyan 30-35k környékére tippeltem, az 50k már kicsit soknak tűnik.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#10) lacy027

lacy027
(újonc)

A múlt héten kicsit elszoktam a műsortól így ma elfelejtettem élőben nézni. Felvételről néztem meg most, nagyon jó volt! Sok sikert továbbra is!

(#11) buzus válasza Z86 (#9) üzenetére

buzus
(fanatikus tag)

PHTV jee!! :) Az árat jelenleg én is kicsit sokallom érte, de mire nekem ilyeneken kell gondolkodnom, hogy projektoron akarom nézni a műsort a kertben vagy otthon a nappaliban, addigra lesz jobb/olcsóbb.

(#12) zapok

zapok
(tag)

Még most sincs ezüst fényem!
A Vimeo kicsit el lett hanyagolva... ott talán még meglesném..., de egyik sem nekem fáj!

Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.

(#13) htibi20

htibi20
(lelkes újonc)

JEEEE!

Azért az árra kiváncsi lennék

http://www.lajkold.hu/

(#14) Gus-T.

Gus-T.
(újonc)

üdv.

Vett már bárki is ilyen kütyüt??

Használható játékra (FPS)?? lagg kérdés:)

Fontos lenne hogy valaki megossza a tapasztalatait..

Köszönöm.

330xd az isten:) i7-2600K + ASUS SABERTOOTH P67 REV 3.0 + KINGSTON 8GB HyperX XMP Grey DDR3 1600MHz + EVGA GTX580 3GB

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.