juhuu

energy_ felhasználónak 8 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

juhuu

energy_ felhasználónak 8 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

Kíváncsi vagyok vajon mennyibe kerülhet, sajnos magyar árat sehol nem találtam, talán még nem is forgalmazzák idehaza.
...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...
Egy kérdés, régebben néztem a phtv-t ment is, de mostanság nem megy, vissza se tudom nézni a műsorokat, rákattintok a lejátszásra és nem történik semmi, chrome van fenn de kipróbáltam más böngészővel is de azzal is hasonló a hibajelenség. ötlet?

Hellóka!
Ha jól tudom ezekhez a videókhoz Silverlight szükséges. Ott nem megy nálad valami.
Korán keltem, hol az arany?

sietek haza melóból - el ne kezdjétek majd nélkülem 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???
ez a ciki, hogy fenn van és nem megy :s

Én is olyan 30-35k környékére tippeltem, az 50k már kicsit soknak tűnik.
...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

A múlt héten kicsit elszoktam a műsortól így ma elfelejtettem élőben nézni. Felvételről néztem meg most, nagyon jó volt! Sok sikert továbbra is!

PHTV jee!!
Az árat jelenleg én is kicsit sokallom érte, de mire nekem ilyeneken kell gondolkodnom, hogy projektoron akarom nézni a műsort a kertben vagy otthon a nappaliban, addigra lesz jobb/olcsóbb.

Még most sincs ezüst fényem!
A Vimeo kicsit el lett hanyagolva... ott talán még meglesném..., de egyik sem nekem fáj!
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.

JEEEE!
Azért az árra kiváncsi lennék
http://www.lajkold.hu/

üdv.
Vett már bárki is ilyen kütyüt??
Használható játékra (FPS)?? lagg kérdés
Fontos lenne hogy valaki megossza a tapasztalatait..
Köszönöm.
330xd az isten:) i7-2600K + ASUS SABERTOOTH P67 REV 3.0 + KINGSTON 8GB HyperX XMP Grey DDR3 1600MHz + EVGA GTX580 3GB