Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Plazmacucci

Plazmacucci
(őstag)

klassz! Ha adnák 70 ropiért még kéne is. De gondolom 120-on kezd, hiába csak egy netbook...

(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

(#2) Gusztáv válasza Plazmacucci (#1) üzenetére

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet hogy teljesítményben netbook, de gyártási költségben nincs már akkora különbség egy sima 12"-hoz képest. Az APU+chipset meg talán az akku valamivel olcsóbb, de az bőven nincs 50e.

Laci

(#3) AxBattler

AxBattler
(senior tag)

A 1215B is nagyon jó darab szerintem, úgyhogy érdeklődve várom az adást!
Kár, hogy nem 100k-körül adják, az előző széria E-450-es tagjai is még túl sokba fájnak...

BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

(#4) Apika

Apika
(PH! addikt)

Komoly darab... :K

(#5) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Ez már jobban tetszik. Méretre is OK, és a belső komponensek is vállalhatók. :)

Tomcat

(#6) ZewaDeluxe

ZewaDeluxe
(tag)

Hát nagyon kíváncsi vagyok. Az árára különösen. Ha eltalálják, lehet, hogy váltok az Acer 722-esemről...(?)

Kérdés: nem tudja véletlenül valaki, hogy ebben a S-ATA vezérlő I-es vagy II-es? Csalódás volt anno, hogy az Acer-ben csak S-ATA I-es van. Az OCZ Vertex 2 majd' elalszik benne... :(((

Srácok! Vessetek már erre reá egy pillantást a specifikációk között, mondjuk az AIDA-ban!

Előre is köszi! :R

Szerk.: és még valami: bár ezt gondolom úgyis megnézitek, de kb. hány fokban nyitható a kijelző...?

[ Szerkesztve ]

(#7) combrader

combrader
(kvázi-tag)

Sziasztok.

Nagyon várom már, kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is a géppel kapcsolatban.
Írtátok, hogy "a megjelenés előtt pár héttel". Valami konkrétat tudtok már, hogy mennyi az a pár hét? Mikor lehet esetleg minálunk is megvásárolni?

(#8) Ryoo

Ryoo
(újonc)

Jó kis gép!!

Off topic: Várható vmikor Llano alapú laptop a ph!tv-ben?

(#9) combrader

combrader
(kvázi-tag)

Ez pöpec cucc lett. Jó volt a teszt.

Ha 130 alatt tudják tartani az árát mikor bejön, egy hófehérbe beruházok.

(#10) matteo_szg válasza combrader (#9) üzenetére

matteo_szg
(fanatikus tag)

119 900 Ft lesz Windows nélkül, Winnel pedig 129 900 Ft, ha jól tudom :)

jupiiii

(#11) ZewaDeluxe

ZewaDeluxe
(tag)

Korrekt volt a videó, köszönjük szépen, és külön köszönet, hogy megnéztétek a S-ATA-vezérlőt is. :R

Az ára viszont erősen kétséges: (szinte ugyanez a konfiguráció 1215B-ben (picit nagyobb kijelzővel...) e pillanatban 130.000.- felett van például ITT.

Nehezen tudom elképzelni, hogy a "javított" (azaz valamelyest módosított) megjelenés számottevően olcsóbb lesz, mint a régi, még akkor is, ha ez az új méretben kisebb... Attól tartok, 130.000.- körül fog ez indulni... :K ...HA lesz oprendszer nélküli verzió is, az mondjuk segíthet egy 15-20.000.-et az árán.

Meglátjuk.

Matteo_szg: Mennyire tűnik "stabilnak" az infód? :U

[ Szerkesztve ]

(#12) AxBattler válasza ZewaDeluxe (#11) üzenetére

AxBattler
(senior tag)

+1, az árral kapcsolatban.

Érdemes megnézni, hogy mennyiért adják a Brazos-szal szerelt 15,6-os notikat. Annyiért ez is megérné, de 130k... pfff... :N

Az N5XX-es Atom-mal rendelkező gépeknek most kezd elfogadható ára lenni, szvsz ezek pont jók arra, amire a netbook-okat kitalálták.

[ Szerkesztve ]

BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

(#13) Joci10 válasza ZewaDeluxe (#11) üzenetére

Joci10
(senior tag)

Ha azt mondom, hogy Matteo az ASUS-nál dolgozik, akkor a feltett kérdésedre is megadtam a választ? :) - Bár ez inkább :( az ár miatt...

[ Szerkesztve ]

(#14) ZewaDeluxe válasza Joci10 (#13) üzenetére

ZewaDeluxe
(tag)

Igen. Köszi! Sejtettem én, hogy nem az ujjából, vagy idegen tollból... ;] ...Csak jó hallani az ilyesmit még egy picit megerősítve...

...Mindamellett reálisnak is tűnik... ...Mármint az ár... :U

:R

(#15) ZewaDeluxe

ZewaDeluxe
(tag)

...Ha esetleg időközben tud valaki mondani valami infót arról, hogy mikorra érkeznek kishazánkba, azt megköszönnénk... :K

Előre is köszi...

(#16) rettetetteee válasza matteo_szg (#10) üzenetére

rettetetteee
(újonc)

Esetleg módosulhat ez bevezetésig a nagyban megváltozott eur/huf rátának köszönhetően?
Mikorra várható az itthoni szórás (125 körül már láttam, de az 25% felár csak azért, mert rossz országban születtem)?
Esetleg nem tervez az Asus matt kijelzős változatot?

(#17) ZewaDeluxe válasza rettetetteee (#16) üzenetére

ZewaDeluxe
(tag)

Kiváló kérdések. Engem is érdekelnének a válaszok. :K

(#18) combrader válasza ZewaDeluxe (#17) üzenetére

combrader
(kvázi-tag)

user's-en már van 113-ért. Csak annyi, hogy egyelőre nincs raktáron, de gondolom, amint terjedni fog, kerül kishazánkba is. Ennyiért korrekt.

(#19) ZewaDeluxe válasza combrader (#18) üzenetére

ZewaDeluxe
(tag)

Bizony. Annyit azért hozzátennék, hogy az a gép, amit ennyi pénzért árulnak (illetve terveznek árulni), nagy valószínűséggel külföldön vásárolt, nem hivatalos import, nem magyar billentyűzet-kiosztású... SZERINTEM... :B

...Aztán ne legyen igazam! Már árulom a 3 hónapos Acer 722-esemet... :DDD [link] Rá vagyok cuppanva erre az ASUS-ra... :K

[ Szerkesztve ]

(#20) xulon

xulon
(újonc)

Hello!

Nekem az lenne a kérdésem hogy, a hivatalos honlapon "DDR3, 1 x integrált memória, 2GB/4GB"az integrált mire vonatkozik, nem bővithető? illetve ha mégis bővíthető mennyi a maximum? Az hiszem a youtube on irták hogy beleraktak 8gb ot is. Esetleg egy tesztet tudnátok -e nekem hogy a auto-cad 2010,2011-2012-t. 3d ben mennyire viszi?Nyilván nem várok tőle sokat de szerintem sok türelemmel még használni is lehetne.A 2D felületet pedig szeritem biztosan tudja remekül kezelni...

Illetve azon hezitálok hogy a 1215B vagy 1225B de ugy gondolom a 25-nek nagyobb a teljesitménye és az ára is kedvezőbb, és még ólcsóbb is, gond1olom a kijelző 5" elté1rése miatt.

Előre is kössz a válaszokat

[ Szerkesztve ]

(#21) apatyas válasza xulon (#20) üzenetére

apatyas
(kvázi-tag)

Szerintem pontosan azt jelenti, amit. Főleg, mivel a szerkesztőségben is fixnek találtatott ugye.. Van ilyen más modellben is: Asus Eee PC R011PX egyes/mind? példányai. Szívás.
Ami miatt meg én jöttem ide: a 1225B-nél még ki van írva az E-450 a hivatalos weblapon, viszont a 1215B-nél visszaszedték E-350-re (itt volt leghamarabb kint az E-450, szeptember óta), és a videó részlegnél is max 6310-et írnak. Ez milyen dolog már?? Mibe fogják akkor belerakni az E2-1800 -at? A bővíthetetlen 1225b-be na neeee!

(#22) milszab

milszab
(kvázi-tag)

1215b-nél mennyivel lehet kisebb a kijelző látható mérete? Mer ahogy nézegetem alul mintha nagyobbnak tűnne a műanyag rész.

(#23) Gercsa

Gercsa
(fanatikus tag)

A videó adásban mintha elhangzana, hogy lesz a gépről írásos teszt is.

Csak én nem találom, vagy tényleg nem lett végül teszt?
(vagy valamit félreértettem)

Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.