klassz! Ha adnák 70 ropiért még kéne is. De gondolom 120-on kezd, hiába csak egy netbook...
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

klassz! Ha adnák 70 ropiért még kéne is. De gondolom 120-on kezd, hiába csak egy netbook...
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!
Lehet hogy teljesítményben netbook, de gyártási költségben nincs már akkora különbség egy sima 12"-hoz képest. Az APU+chipset meg talán az akku valamivel olcsóbb, de az bőven nincs 50e.
Laci

A 1215B is nagyon jó darab szerintem, úgyhogy érdeklődve várom az adást!
Kár, hogy nem 100k-körül adják, az előző széria E-450-es tagjai is még túl sokba fájnak...
BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

Ez már jobban tetszik. Méretre is OK, és a belső komponensek is vállalhatók. 
Tomcat
(#6) ZewaDeluxe

Hát nagyon kíváncsi vagyok. Az árára különösen. Ha eltalálják, lehet, hogy váltok az Acer 722-esemről...(?)
Kérdés: nem tudja véletlenül valaki, hogy ebben a S-ATA vezérlő I-es vagy II-es? Csalódás volt anno, hogy az Acer-ben csak S-ATA I-es van. Az OCZ Vertex 2 majd' elalszik benne... 
Srácok! Vessetek már erre reá egy pillantást a specifikációk között, mondjuk az AIDA-ban!
Előre is köszi! 
Szerk.: és még valami: bár ezt gondolom úgyis megnézitek, de kb. hány fokban nyitható a kijelző...?
[ Szerkesztve ]

Sziasztok.
Nagyon várom már, kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is a géppel kapcsolatban.
Írtátok, hogy "a megjelenés előtt pár héttel". Valami konkrétat tudtok már, hogy mennyi az a pár hét? Mikor lehet esetleg minálunk is megvásárolni?

Jó kis gép!!
Off topic: Várható vmikor Llano alapú laptop a ph!tv-ben?

Ez pöpec cucc lett. Jó volt a teszt.
Ha 130 alatt tudják tartani az árát mikor bejön, egy hófehérbe beruházok.

119 900 Ft lesz Windows nélkül, Winnel pedig 129 900 Ft, ha jól tudom 
jupiiii

Korrekt volt a videó, köszönjük szépen, és külön köszönet, hogy megnéztétek a S-ATA-vezérlőt is. 
Az ára viszont erősen kétséges: (szinte ugyanez a konfiguráció 1215B-ben (picit nagyobb kijelzővel...) e pillanatban 130.000.- felett van például ITT.
Nehezen tudom elképzelni, hogy a "javított" (azaz valamelyest módosított) megjelenés számottevően olcsóbb lesz, mint a régi, még akkor is, ha ez az új méretben kisebb... Attól tartok, 130.000.- körül fog ez indulni...
...HA lesz oprendszer nélküli verzió is, az mondjuk segíthet egy 15-20.000.-et az árán.
Meglátjuk.
Matteo_szg: Mennyire tűnik "stabilnak" az infód? 
[ Szerkesztve ]

+1, az árral kapcsolatban.
Érdemes megnézni, hogy mennyiért adják a Brazos-szal szerelt 15,6-os notikat. Annyiért ez is megérné, de 130k... pfff... 
Az N5XX-es Atom-mal rendelkező gépeknek most kezd elfogadható ára lenni, szvsz ezek pont jók arra, amire a netbook-okat kitalálták.
[ Szerkesztve ]
BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

Ha azt mondom, hogy Matteo az ASUS-nál dolgozik, akkor a feltett kérdésedre is megadtam a választ?
- Bár ez inkább
az ár miatt...
[ Szerkesztve ]

Igen. Köszi! Sejtettem én, hogy nem az ujjából, vagy idegen tollból...
...Csak jó hallani az ilyesmit még egy picit megerősítve...
...Mindamellett reálisnak is tűnik... ...Mármint az ár... 

...Ha esetleg időközben tud valaki mondani valami infót arról, hogy mikorra érkeznek kishazánkba, azt megköszönnénk... 
Előre is köszi...
(#16) rettetetteee válasza matteo_szg (#10) üzenetére

Esetleg módosulhat ez bevezetésig a nagyban megváltozott eur/huf rátának köszönhetően?
Mikorra várható az itthoni szórás (125 körül már láttam, de az 25% felár csak azért, mert rossz országban születtem)?
Esetleg nem tervez az Asus matt kijelzős változatot?
(#17) ZewaDeluxe válasza rettetetteee (#16) üzenetére

Kiváló kérdések. Engem is érdekelnének a válaszok. 

user's-en már van 113-ért. Csak annyi, hogy egyelőre nincs raktáron, de gondolom, amint terjedni fog, kerül kishazánkba is. Ennyiért korrekt.

Bizony. Annyit azért hozzátennék, hogy az a gép, amit ennyi pénzért árulnak (illetve terveznek árulni), nagy valószínűséggel külföldön vásárolt, nem hivatalos import, nem magyar billentyűzet-kiosztású... SZERINTEM... 
...Aztán ne legyen igazam! Már árulom a 3 hónapos Acer 722-esemet...
[link] Rá vagyok cuppanva erre az ASUS-ra... 
[ Szerkesztve ]

Hello!
Nekem az lenne a kérdésem hogy, a hivatalos honlapon "DDR3, 1 x integrált memória, 2GB/4GB"az integrált mire vonatkozik, nem bővithető? illetve ha mégis bővíthető mennyi a maximum? Az hiszem a youtube on irták hogy beleraktak 8gb ot is. Esetleg egy tesztet tudnátok -e nekem hogy a auto-cad 2010,2011-2012-t. 3d ben mennyire viszi?Nyilván nem várok tőle sokat de szerintem sok türelemmel még használni is lehetne.A 2D felületet pedig szeritem biztosan tudja remekül kezelni...
Illetve azon hezitálok hogy a 1215B vagy 1225B de ugy gondolom a 25-nek nagyobb a teljesitménye és az ára is kedvezőbb, és még ólcsóbb is, gond1olom a kijelző 5" elté1rése miatt.
Előre is kössz a válaszokat
[ Szerkesztve ]

Szerintem pontosan azt jelenti, amit. Főleg, mivel a szerkesztőségben is fixnek találtatott ugye.. Van ilyen más modellben is: Asus Eee PC R011PX egyes/mind? példányai. Szívás.
Ami miatt meg én jöttem ide: a 1225B-nél még ki van írva az E-450 a hivatalos weblapon, viszont a 1215B-nél visszaszedték E-350-re (itt volt leghamarabb kint az E-450, szeptember óta), és a videó részlegnél is max 6310-et írnak. Ez milyen dolog már?? Mibe fogják akkor belerakni az E2-1800 -at? A bővíthetetlen 1225b-be na neeee!

1215b-nél mennyivel lehet kisebb a kijelző látható mérete? Mer ahogy nézegetem alul mintha nagyobbnak tűnne a műanyag rész.