Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Sanya

Sanya
(PH! kedvence)

Várjuk, hogy mit tudhat egy ekkora ketyere, és mennyi lehet az ára :)

(#2) pheke válasza Sanya (#1) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

A linken ott az ár: 65000 az ajánlott kisker ára. ;)

ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn

(#3) Z86

Z86
(őstag)

Itt egy oldal a részletesebb specifikációkkal. Azt írja:
Resolution (Native / Max) - WVGA (854 x 480) WXGA (1280 x 800)
A natív felbontás elég kicsinek tűnik, viszont az 1280 x 800 már egész biztató. De gondolom azt valamilyen trükkös megoldással érik el.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#4) ViZion válasza pheke (#2) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ettől féltem... 3× annyiba kerül, mint amit rászánnék... :O

Meglessük majd mit tud :K

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#5) Márton válasza Z86 (#3) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

trükkös megoldás -> átméretezés...

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#6) Z86 válasza Márton (#5) üzenetére

Z86
(őstag)

Ha csak ennyi, akkor erősen kérdéses a létrehozott kép minősége.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#7) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nagyon kíváncsi leszek rá,de szerintem csodát nem lehet csinálni ekkora méretben.

(#8) Márton válasza Z86 (#6) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

miért, milyen más trükk van, ha egyszer a natív wvga?

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#9) Z86 válasza Márton (#8) üzenetére

Z86
(őstag)

Nem tudom, nem használtam még ilyesmit. De valami képjavító eljárást vagy hasonlót tudok elképzelni :F Amivel nyilván nem lesz olyan mintha natívban menne, de a sima átméretezésnél azért egy picivel jobb.

(#10) Sanya válasza pheke (#2) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

Az ajánlott kisker ár helyett inkább rendes árra vagyok kíváncsi :P

például:[link]

(#11) zola8van8

zola8van8
(tag)

Végre valami új kütyü :))

Be lehet állítani a képet jól a trapézkorrekció nélkül? A HD filmeket mennyire lehet megnéz a 854 x 480 felbontáson?

(#12) erhas01

erhas01
(tag)

pheke:

Hány méterről vetít a falra általában?
Mi az a maximum távolság, ahol még egy feliratos szöveg elolvasható?
Mekkora a kép magasság, átló, széllesség ekkor?
Akkuról csak, és vagy usb kábelről, táppal, vagy egyébbel is működik?
Külön a natív felbontás és a max felbontás szeretném, ha bemutatnád, milyen a kép minősége.
Fogása, használhatósága, kezelhetősége?
Színek megjelenítése milyenek?
nappali, esti, szobai, természetes fényben felvett képek, videók.
Anyaga, összeszerelése?
Mennyire kell kb besötétíteni a vetítőtermet?

Köszönettel: erhas01

(#13) AthlonXP

AthlonXP
(őstag)

Heló, elindult már az adás? Csak azért kérdem, mert a múltkor is ment én meg nem láttam egyik böngészőmben sem, hiába frissítettem őket. Bár azóta már volt egy reinstall is, de ez más kérdés... :)

(#14) AthlonXP válasza AthlonXP (#13) üzenetére

AthlonXP
(őstag)

Nem szóltam, megy nálam is már... :)

(#15) daninet válasza AthlonXP (#14) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

A DLP projektorok egy színtárcsát forgatnak, így állítják elő a képet, az volt az a kis zúgás :)

Ilyen

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/

(#16) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

OTG kábel/adapter néven szokott futni az a kábel ami annyira tetszett. Szériafelszerelés kínai médialejátszókhoz, itten van olcsójé adapter:
http://www.dealextreme.com/p/mini-usb-on-the-go-host-otg-adapter-2-pack-50944

A projektor nem 1280-ban vetít, hanem a fizikai felbontásán... a ráküldött jel lehet 1280-as, amit a saját felbontására lekonvertálva tud mutatni. Pont fordítva mondtad :P

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#17) GreenAtis

GreenAtis
(újonc)

Csak nekem szakad félbe az adás 15:23nál?

(#18) Z86 válasza GreenAtis (#17) üzenetére

Z86
(őstag)

Nem, általános leállás volt.

(#19) kovgab

kovgab
(kvázi-tag)

Teccik :DD . A led-es dolg is jónak tűnik, az csak jó lehet ha nem kell izzót cserélni sok sok pénzért!

Ká Úr

(#20) twine

twine
(őstag)

Elnézést ha nagyon trollnak tünnék, csak erőssen csalódott vagyok:
Megláttam a főoldalon hogy mi a teszt tárgya, és borzasztóan megörültem,hogy végre látok egy ilyen készüléket működés közben! Az első pár mondat után bele-bele "tekertem" a videóba, kb. egy percenként, de vetítést nem láttam csak a "dumát"! A specifikációt a neten is el tudom olvasni,,,Ennek így sok értelmét nem láttam....de biztos bennem van a hiba....
:((

(#21) azbest válasza twine (#20) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Volt vetítés, sötétben és világosban is... de egy webkamerás felvételnél ne gondold hogy bármilyen következtetést le tudsz vonni a képminőségére. Mondjuk a beépített képnézegető helyett lehet jobb lett volna gépre kötve, filmet próbálva... de nem volt vészes.

(#22) twine válasza azbest (#21) üzenetére

twine
(őstag)

Akkor viszont sűrün elnézést a tesztelőtől a "trollkodásért"! :B :R Sorminta pirulós smile-ból ;)
Ennek tükrében akkor türelmesen végignézem, és nem csattogtatok bele a videóba!
A képminőséget és a webkamerát mindenképp kalkulátam a dologba....leginkább a sötétben/világosban való vetítés az ami igazán érdekelt! :R
Bocs pheke még1x ;)
azbest neked pedig köszi az infót, valamint a kiigazítást!

[ Szerkesztve ]

(#23) azbest válasza twine (#22) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet, hogy az zavart meg hogy 3 részből áll a videó, mert 2x megszakadt az adás és az első részben (ahogy először végigér a pozíció jelző) még tényleg csak duma volt :)

Úgy vettem észre peheke szokott hallgatni a kritikákra, szal nem kell kímélni ;] zongora aláfestéssel, fekete-fehér verzióban pedig jó kis burleszk film alap is lehetne, annyit küzd néha a beállításokkal :DDD De talán éppen ez a varázsa a műsorának :)

(#24) forgonati

forgonati
(senior tag)

Egész érdekes kis szerkezet. Bár én nem használnám ki, és az ára is kissá magas még.

Viszont az a webcam vagy nem tudom mivel dolgoznak, az kész röhej. Minden videóban ez van, fél perceket kell várni amíg kegyeskedik fókuszálni? Pfff. Be lehetne már szerezni valami normálisat is, nem ilyen szemetet :U

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.