Ez ígéretesnek hangzik.
Toshiba Satellite L850 // Dell Venue Pro // Samsung LE32D400E1W
Amazon Kindle, avagy a megfizethető árú ebook olvasó (Olvasd el az első hsz-t!)
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Élet Windows nélkül – új gépeket épített a Samsung a Chrome OS-re
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
(#1) Darellus92

Ez ígéretesnek hangzik.
Toshiba Satellite L850 // Dell Venue Pro // Samsung LE32D400E1W

...Ultrabook hisztéria felröppenésekor azt gondoltam, hogy ha majd egy hithű Mac rajongó sem tud belekötni az új jövevényekbe, akkor van igazán esélye ezen gépeknek.
Most tényleg nem flame a célom, de azok alapján amit eddig a fórumon olvastam az egyes hírekhez...Szerintem ez kb soha nem fog megtörténni. Konkrét dumát is hallottam már: "De hát ott az OSX"
Amúgy én nem vagyok elvakult, szerintem minden terméknek megvan a világban a helye. Időnként egyesek ezt nem tudják feldolgozni 
[ Szerkesztve ]
Várjuk az elő műsort 
... Meg a lapost is .
★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

"bár a Mobilarena szerkesztőségét nem nevezném hithű fanatikusnak, azért egyáltalán nem ritka a négy MacBook Pro jelenléte a szobájukban"
rohadt fanboyok.
latom meg csak a tagadas fazisaba vagytok. 

Pár napja vettem egyet kedvesemnek és maximálisan meg van vele elégedve és amennyi időre sikerült nekem is hozzáférni valóban nagyon jó kis gépnek tűnik, megérte az árát.
Csak ez az előtelepített win és a 36 egyéb hülyeség (progik)...
Jah igen, egy negatívum!
A kijelző és a betekintési szögei stb. szerintem valami gyalázatosak!
[ Szerkesztve ]
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

A design elég ütős a többi meg....
----LEGO-t veszek, ömlesztve, dobozosat, hiányosat is, Star Wars, Kalóz témájú előnyben, de igazából jöhet bármi ami System vagy Technic írd meg hogy mid van, azonnal fizetek készpénzben! ----

Ez csak ár-minőség kérdése szigorúan csak a hardvert tekintve. Egyébként ezek a modoros szövegrészek amiből idéztél, hogy is mondam netes szlengekkel: meh,
, 
twitter: MatrixfanLive

Szokásos kíznást kérjük, és az Aidás tesztet hagyd egy picit tovább futni, az Asus gépében lévő i7 -hez képest kíváncsi lennék, hogy ez az i5 mennyivel jobban hűthető.
A többit rád bízom Pheke 

Csak én nem találom a myshowroom lejátszót?

Történelmi pillanatok.... az első ultrabook a PH-ban. Yes ! 
Samsung Wave GT-8500
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

kíváncsian várom/várjuk az adást 
így elsőre tetszik a motyó ![;]](/dl/s/v1.gif)
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

Nekem is fura, itt sincs semmi lejátszó. 
ZTE Blade ★ ConCorde TAB 7030 ★ wannabe Suzuki WagonR+ driver

Pheke belevarázsolta közben a lejátszót nyugi srácok!
Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D
Összeszerelési minőségre kíváncsi leszek. Remélhetőleg nem olyan horpadós a billentyűzet felső régiója (F6 - F8 körül) mint a saját 3820-asomé. Arrafelé szeretik kispórolni az anyagot....
Vicces aláírás helye

Pheke!
Minden adásban legyen egy 'vendég', akivel még beszélgethetsz is. Majd ő fogja nézni a chat-box-ot is, és majd átadja a 'nemtroll' kérdéseket, illetve továbbítja a hozzászólásokat. Na, mekkora ötlet? 
Megy már az adás? Hiába frissítgetem, még semmi.
Most jött be. Miért nincs tiltva a cset???
[ Szerkesztve ]
Elvileg most.
A trollok miatt gondolom.
[ Szerkesztve ]

Egyébként kép hang oké. (nem kérdezted
)
[ Szerkesztve ]

mert Wendi küldi az embereit trollkodni 
Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.
Wifi / bt van benne? Gondolom alap.
Mit jelent az a "dolby home theater" felirat a gépen?

nyomorgatás?
Nokia Lumia 710

ha leteszed az asztalra romlik a hangminőség? (takarja a hangszórót?)
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
7óra ? az szép... Elég jól bírja akkor.
Viszont elég drága... a tesójáról ne is beszéljünk...
[ Szerkesztve ]

Nyomorgassunk Főnök, ha **re nem figyelsz.
Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D
Egy kis nyomorgatást, please 
Vicces aláírás helye

5 kilós samu teszt?
Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

A monitor matt? (sorry, ha már mondtad)
[ Szerkesztve ]
Win élményindexre mit mutat?

köszi
[ Szerkesztve ]
mondta, de nem az, hanem inkább fényes.
Azért az érdekes, hogy az Intel 3000 integrált GPU 6.1-es élményidnex pontszámot kapott játékra...kicsit sokallom.
Összehasonlítás képp, egy MSI HD4650 OC 5.9 pont...
szóval vicc 
iPhone 4 16GB, iPod classic 80GB

Hát így a bemutató alapján oké hogy olcsóbb mint a zenbook, de nem is olyan a minősége. Még az írásos tesztre kiváncsi leszek. Köszi a bemutatót Pheke 

Az új széria már nem 240GB-os, hanem 256GB-os NAND SSD-vel érkezik, a Micron jóvoltából.
Micron NAND SSD sheet
H/K AVR460 / RTi A7 / CSi A6 / RTi A3 / LG 47LD750 / InAkustik Referenz HDMI / Acer TM6594G - XBMC HTPC

Hát nem is én erőltetem ezt az "élményindex" dolgot 
ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn

mi a vicc?
a termék vagy az élményindexet mérő algoritmus?
H/K AVR460 / RTi A7 / CSi A6 / RTi A3 / LG 47LD750 / InAkustik Referenz HDMI / Acer TM6594G - XBMC HTPC
A termékkel semmi bajom, nagyon kis pofás darab 
de az élményindex "bencsmárk" az elég egy hulladék...
pheke: Azt láttam 
[ Szerkesztve ]

lenovo Z570-be is ez az integrált vga van (Aida64 szerint 2000 nem 3000) és 5,6-ot kapott 
Az igen
Pedig a 2000-res generáció ugye eggyel régebbi
Ha jól tudom az intek féle számozást..
De azért érdekesnek tartom h ilyen erősnek írja, szerintem itt kiesik az a hiba is, hogy a proci nem hajtaná ki a kártyát, szóval...bunda van a dologban 

Én most pont egy s3-ról írok. Szerintem kicsit hangos (a toshiba l650-16r-em akkor ilyen hangos, ha nagyon nagy a procihasználat). Tényleg nagyon gyorsan indul alvó állapotból, de szerintem jobb lett volna, ha a rendszert rakták volna az ssd-re. A képernyő egy kicsit túl könnyen hajtható hátra. Ezeken kívül nagyon király gép.
[ Szerkesztve ]

Nagyon jól sikert ez a gép! Egyetlen hibája a fényes kijelző...

Dupla lett valamiért! Bocsánat!
Nagyon jól sikert ez a gép! Egyetlen hibája a fényes kijelző...
[ Szerkesztve ]

van 256GBos SSDs verzió is.

Nincs rá egészen véletlenül egy fólia amitől elmúlik neki ez a probléma?

Samsung Wave GT-8500

De van hogyne lenne [link]
Csak az a kérdés hogy amit ráteszel foliától kevesebb lesz-e a kontrasztja...van egy erős gyanúm hogy igen.