Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) pheke

pheke
(HÁZIGAZDA)

Ma este PH!TV!

GYERTEK!

ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn

(#2) lujó55

lujó55
(őstag)

A napcellás billentyűzetet mindenképpen meg kéne nézni, főleg este spot, vagy normál neon világítás mellett. Félek, hogy kevés lesz ide a lumen. :U

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#3) Robb202

Robb202
(fanatikus tag)

Kérdések K750:

1, Mennyire strapabíró a napcella? Ha az egyik oldalon lévő napcella sor betörne, akkor a másik oldalon lévővel még tud üzemelni?

Ezt jó lenne a Logitechtől megkérdezni, mert ők tudhatják ezt csak, hiszen gyártásnál tuti tesztelték, te meg gondolom nem törheted össze.
A kérdés arra irányul, hogyha véletlen megsérülne az egyik!

2, A napcellák előtt van valamiféle védő fólia, anyag, ami viszonylagos törhetetlenséget biztosít mondjuk egy kézből kieső telefon vagy pohár ráesésénél?

3, Az adatátvitel mennyire zökkenőmentes? Késik egy vezetékes billentyűzethez képest?

4, Van külön elemnek helye?

5, Ha totál lemerül a cucc és szobafény van csak mennyi kell neki hogy beüzemelődjön?

6, Mekkora a hatótávolsága?

[ Szerkesztve ]

(#4) BaLee

BaLee
(őstag)
LOGOUT blog

Leginkább az érdekelne, hogy mikor tervezi a tisztelt logitech, hogy az un. prémium ill. gamer billentyűzeteit kiadja a pórnépnek (nekünk) magyar kiosztással?

(#5) Kashim

Kashim
(senior tag)

Pheke nézd majd meg légyszíves, egyszerre hány billentyűt tudnak érzékelni, magyarán hány gomb együttes lenyomása után picsognak erőteljesen. :)
Kíváncsi vagyok manapság foglalkoznak-e ilyesmivel, vagy ez marad-e a prémium billentyűzetek privilégiuma.

Steam: san7i_hl // XBL: Kashims // GameCenter: kKNd // Battletag: kKNd#2600

(#6) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet hülye kérdés, de azért felteszem:

Mind a 3 nap elemes ?
Amelyik nap elemes, az tud akkor is töltődni mikor használva van, illetve ha nem éri nap fény (pl.: este), akkor hány órát (esetleg percet) bír ki ? :F

[ Szerkesztve ]

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#7) waverider válasza Kashim (#5) üzenetére

waverider
(senior tag)

ha már prémium billyentyűzet, kérdezzetek rá légyszíves, hogy a K800-hoz hasonló de tapipaddal, vagy trackballal felvértezett verzió várható -e? vagy esetleg hozzá csatlakoztathatóan kiegészítőként? HTPC építőknek/használóknak nagy segítség lenne... köszönöm szépen! :R :R :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#8) Csabulator

Csabulator
(újonc)

Nagyon szuper téma, kíváncsi vagyok milyen lesz a K750, már szemezgettem vele!

A kérdéseim:

1.) Milyen a billentyűk nyomáspontja?
2.) Érzésed szerint melyiket a legkényelmesebb hosszútávon használni (pl. munka, játék)?
3.) Melyik billentyűzet csuklótámasza a kényelmesebb?
4.) Nagyon ujjlenyomat mágnes a burkolat?

(#9) Hugo B.

Hugo B.
(újonc)

Régebben a K800-as topicban olvastam, hogy nincs belőle magyar kiosztású, csak amerikai, német, vagy ezek keveréke (amerikai kiosztás német nyelven). Azóta változott a helyzet?

A K300-nak milyen a háttérvilágítása (narancssárga), illetve nem fura ez a fél-laptop megoldás asztali használatban?

(Ha nem sikerül élőben nézni a műsort, később lesz rá lehetőség megnézni?)

[ Szerkesztve ]

(#10) pheke

pheke
(HÁZIGAZDA)

Két perc és kezdünk!

(#11) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szupernek tűnik, mennyire kényelmesek a gombok?

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#12) krisztian112

krisztian112
(fanatikus tag)

k300 nál a kurzorbillentyűk miért olyan kicsik, használhatóak?

SE Live with Walkman

(#14) Bocha

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gamereknek fontos, hogy hány gombot lehet lenyomni egyszerre. :) Multizz split screenen! :D

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#17) DV

DV
(senior tag)

Nalatok is megszakadt az adas, vagy csak nalam?
Bar latom nehany post tobbszor is elment.

szerk: Ugy nez ki, hogy nalam van a hiba.
Lekestem az adast, :F

[ Szerkesztve ]

(#18) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

A videó királyság volt, a billek kevésbé, de ez csak az én véleményem. :)

[ Szerkesztve ]

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#19) PH-User válasza Bocha (#14) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hehe, pontosan! :))

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#20) BloodyEddie

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

StaaarCraft 2höz kell a 6 gomb lenyomása egyszerre, 200as apm-nél (action / minute, kiadott parancs (tehát billentyű/egérgombok lenyomása) per másodperc) fontos hogy ne bugoljon be a billentyűzet. Ez az én példám, én voltam az a csethuszár is :D

Tényleg, a régi szép splitscreen idők... Btw a netem lassú, vagy a PH?

[ Szerkesztve ]

(#21) BaLee

BaLee
(őstag)
LOGOUT blog

Még a 2000ft-os geniusomon is le lehet nyomni 4 gombot egyszerre.

Egy sima verekedős vagy játékban is kevés lesz a 3 gomb, és akkor nem beszéltünk egy osztott képernyős multiról.

(#22) BalaNce87 válasza Hugo B. (#9) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

A k300nak nincs háttérvilágítása, pár napja rendelt bátyjám és én vettem át, aztán keresgéltem így meg úgy és rákellett jönnöm hogy sajnos ez a funkció kimaradt, azt mondom kár érte. A képekről úgy tűnt hogy világít de ezek szerint csak úgy esett rá a fény.

(#23) krisztian112

krisztian112
(fanatikus tag)

hello. én effektíven a kurzorbillentyűkre gondolok mert ahogy látam elég kicsik, mondjuk gridezéshez

SE Live with Walkman

(#24) pheke válasza krisztian112 (#23) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

A K300-nál kb fele akkorák az iránygombok, mint a normál billentyűk, de elkülönítettek, így elég jól lehet őket használni.

ÁRAK:

K750 80 dollár körül, ami nálunk biztosan lesz 80 euró
K800 26.000 Ft környékétől indul itthon
K300 6.000 Ft-tól kapható

Üdv:

pheke

(#25) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hú, hát tényleg nem én vagyok a célközönség.

Milyennapvan?

(#26) DarkDeer

DarkDeer
(fanatikus tag)

.

[ Szerkesztve ]

(#27) DarkDeer válasza BaLee (#4) üzenetére

DarkDeer
(fanatikus tag)

Pontosan ez érdekel engem is!

(#28) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem K300-am van. G11-ről váltottam. Megérte :)

Kár hogy lemaradok színház miatt az adásról, majd holnap bepótolom.

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#29) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Ez a K750 nagyon ügyes és ötletes találmány! A K800ba csak az tetszett hogy van világítás a billentyűk alatt... az kár hogy nincs a 750ben! :U

(#30) Szab02

Szab02
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Csak én nem tudom megnézni, utólag?

http://www.panoramio.com/user/szab02

(#31) Boxi88 válasza Szab02 (#30) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Én megtudtam, szóval a hiba nálad lesz... :K ;)

(#32) cigam

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Arról nem esett szó, hogy a megjelenésükkor lesz magyar kisztásuk?

[ Szerkesztve ]

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#33) waverider

waverider
(senior tag)

Szimpi a K800, de kell az egér funkció az ágyból böngészéshez és htpc funkciók használatához, ezért majd ezt választom:
Eclipse Litetouch
na ez végre az, amit szeretnék már évek óta: wireless, háttérvilágításos, teljes numpados, trakball/touchpados. 25e-ért nem sokallom. :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.