Gazdaságos Gamer
Azaz egy számítógép azoknak, akik elsősorban játékra használják azt, és a legfrissebb játékokkal is viszonylag sokat játszanak, esetleg neten is, és szeretik kihasználni a legújabb featuröket.
Ez is egy hobbi, mint olyan, drága, de ha nekiállsz összeállítani a nulláról egy félprofi horgászfelszerelést egy olyan valakinek, aki úgy dönt, hogy mostantól a szabadideje nagy részét horgászással tölti, akkor is elköltesz legalább ennyi pénzt. Kerékpározásról nem is beszélve, egy jó bringa is kerül ennyibe mindenestül. Kinek-kinek az a hobbija, ami, ha pedig szűkösebbek a keretei, akkor jöhetnek a kompromisszumok, amikre Rudi utalt is a cikkben. Csak aztán nem hisztizni az FPS-ek, miatt, vagy hogy nem megy úgy a tuning, ahogy szeretné a delikvens...
Littlelion: Az említett Corsair táp a magas hatásfoka miatt is jó választás lehet, ráadásul későbbi fejlesztéseknél, és esetleges tuningnál kevés lesz a 350W - sajnos az én konfigomnál is ez most a szűk keresztmetszet, és én is éppen ezt a Corsairt néztem ki magamnak. Monitorból valóban elég lehet egy 19" változat, akár wide, akár nem, ízlés szerint, viszont 40e alatt sajnos ezeket sem nagyon lehet kapni. Akkor meg már inkább egy nagyobb +5-10-15e Ft-ért, egyéb feladatoknál (film, iroda) bizony jól fog jönni.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.