Várjuk az új HA-t!
Remélem azért még utána is rugalmasak maradtok és megfogadtok egy-két építő jellegű kritikát
[ Szerkesztve ]
Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx
Várjuk az új HA-t!
Remélem azért még utána is rugalmasak maradtok és megfogadtok egy-két építő jellegű kritikát
[ Szerkesztve ]
Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx
Már átállítottam az e-mailt, hogy aztán ne legyen baj.
Eddig nem úgy volt, hogy váltáskor egy random jelszót kapunk az e-mail címünkre amivel majd betudunk lépni, ezzel jelezve hogy él az adott fiók?
tely, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

Most már legalább be tudunk lépni Klotilda49 nevével. 
buherton: Email cím váltáskor kaptál az új címre egy random jelszót.
[ Szerkesztve ]
TRON addict
xD
ASrock Z68 PRO3 GEN3, KiNGSTON HYPERX Genesis BLU 8 GB, i5 2300 @ 3300Mhz, FSP Aurum GOLD 500W, HD 5850 @ 950/1175 + ZALMAN VF3000A, SAMSUNG F3 1TB, XONAR D1...

megoldottuk például a privát üzenetek, itt szóltam hozzá és a kedvencek rész használatát az eddigi módon, tehát nem kell senkinek sem kétfele figyelnie ilyen téren, marad a régi.

HA-ra már rá fért a javítás.

◆butcherproductions.webs.com◆Gameplay Collection◆YouTube/szakozs◆
Jó lesz ez ...
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
Várjuk, lássuk 
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!
sok sikert!
Eladó Galaxy Spica: hardverapro.hu/apro/galaxy_spica_gt-i5700/friss.html

Ezúton szeretném megköszönni az áldozatos munkát az oldalért. Remekül érzem magam itt töltött pillanataimban!

"sokat kívántok, holott édeskevés fér belétek"
De akkor most minden pirospont/privát üzenet/hírdetésem/mentett hirdetés elfog tünni ? 
Remélem jobb lesz, mint az előzőleg betervezett

ÜDV: Tubica 
U.i.: Sok sikert az újratervezésnek
remélem legalább ilyen jó lesz, mind ez 
[ Szerkesztve ]
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
kiváncsi lennék egy printscreenre, hogy milyen lesz 
Samsung Wave S8500 // Acer Aspire 5750g-2414g50mnkk // Poker Playa // For Sale: http://href.hu/x/bnw4
a pirospont az ugye tőlünk független dolog, az azért nem tűnik el.
a privátok, kedvencek és társai pedig azért nem fog, mert marad a mostani rendszer az újban is, tehát ugyanúgy ott lesznek, mint eddig.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
Hoppá
Parci válaszolt nekem
Ezzel kell zárni egy jó napot

Akkor jó 
Ezek szerint hasonló lesz az oldal, a mostanihoz ?
Szerk: Kösz Szab xD 
[ Szerkesztve ]
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
Várjuk az új rendszert, meg további újdonságokat is! 
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!
Én is megváltoztattam már a mailcímemet 
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.
(#19) bmollszeptim válasza kiskaktusz (#18) üzenetére

reméljük jobb lesz mint az év eleji próbálkozás ,és az átállás is zökkenő mentesebb lesz.
üdv.

Kíváncsian várom milyen lesz... 

Köszi az infót. Hajrá fiúk! 
A spamelős, oldallopós dologgal nem találkoztam szerencsére, de a véleményem róluk nyomdafestéket nem tűrne, úgyhogy le sem írom.
[ Szerkesztve ]
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.
Jobban mondva nem vagyunk semmilyen ráhatással, hogy az azt az oldalt és rendszert üzemeltetők meddig teszik elérhetővé.
Bocs főnők 
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

Piros pont a belépési és publikus email címért, aminek a felvetéséért ban-nal fenyegettek meg és csípőből lehülyéztek - mégse kell lemondanom a tagságról így közel 10 év után. Úgy tűnik, a fejlesztőknek mégiscsak van agya, csak némelyik moderátornál (és nagyon sok user-nél) hiánycikk 
[ Szerkesztve ]

elérhető már valahol az "új" HA design +ahol esetleg menet közben meg lehetne vitatni a dolgot?
azért 8k hsz-t átnyálazni, szemezgetni, érdemben kiértékelni nem kis meló, le a kalappal! 
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

Te inkább meg se mukkanj azok után, amit abban a topicban elkövettél.
Bazinga!
monnyon le!
A fórum motorba nem akartok egy 5mp-es korlátot betenni végre?
Na, jó, látom az eredeti hozzászólásom ment a kukába. 
Eredeti hozzászólás:
mégse kell lemondanom a tagságról
Majd most! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!
az eddigi értékeléseket átvezetitek a az új rendszerre? (piros pontok-> új rendszer értékelési rendszere)
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2
Csak így tovább. 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
Nem, mert a "jelenlegi rendszer" a PH-tól teljesen független, magán kezdeményezés. Sem a fejlesztésbe, sem az üzemeltetésbe nincs semmilyen beleszólás/rálátása a PH-nak. Ezen kívül az új értékelési rendszer egészen más lesz, mint az egyszerű pirospont-os rendszer, így a két értékelési rend nem is lenne átjárható egymással.
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
Most kicsit le vagyok maradva: Ha kapcsán lehet vhova ötletelni?
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!
Akár ide is, de leginkább a neki megfelelő topikba.
üdv, föccer

Erre vár a nép 
Jöhetne lassan az új Hardverapró is, már megint tűkön ülök. Jájj 
Mert ő hájdzs!! - By Obi Ván Bácsi

Végig olvastam itt most mindent
, inkább maradnék csak annyinál, hogy respect! 
Hajrá!
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
Köszönöm, az email megérkezett.
Szerintem ezek után senkinek nem okozhat gondot a belépés. Ha egy FB reg-et meg tud csinálni és azt napi szinten használni egy alig tizenéves általános iskolás, akkor egy komoly szakmai fórum tagságának ne legyen már probléma. 

Jó ötlet ez a dupla e-mailes dolog. Az új HA, ha működik, meg csinos is lesz, akkor várós, remélhetőleg a 30 napos rendszer is élni fog vele 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
Várjuk!! 
C:\Privátot előbb észreveszem!...
Mindenesetre kiváncsi vagyok,az előző "rajtnál" megőszültem...

Ha ígérsz valamit,és szó nélkül eltűnsz,maradj is ott,én nem felejtek...
Kíváncsi vagyok hány ember fogja megkísérelni a Klotilda49 néven való regisztrálást és belépést.
"2 eshetőséget látok: -használj windowst -ne használj linuxot" By zsivagooo

És akkor a valóság: az új Hardverapró készül, a közel 8000 hozzászólást (ami az érintett topikokban összegyűlt az év eleji sikertelen rajtkísérlet után) tételesen átolvastuk, értelmeztük, foglalkoztunk velük.
Fake, mert pl az én öszes hsz-em törölve van... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Lassan haladok, de sosem hátrafelé.

Nem egészen értem.
Az adataimban ott szerepel a mail-címes verzió. Eszerint a jelszó marad a régi, csak kell a kukacos rész is?
Mindig minden mindegy
A cikkben olvasható példából számomra ez egyértelmű. Igen.
Felhasználói név helyett ezentúl az e-mail címedet írod be. A jelszó meg marad.
Bár lehet, hogy automatikusan generálnak majd egy új jelszót a biztonság kedvéért. Amit megkapsz majd a regisztrált e-mail címedre és kész.
"csak a példa kedvéért kitalált felhasználóval élve:
Klotilda49 + mykloti helyett a
klotilda49@frankomail.hu + mykloti párossal tud belépni
péntektől (február 17-étől)."
[ Szerkesztve ]
Ne keltsd itt a feszültséget a népekben, hogy kapnak új jelszót.
Nem lesz itt semmi probléma, mindenki beírja az email címét és kész.
Sianis
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

Köszönjük a fáradozásotokat.
Éppen ideje volt egy valós emil címhez kötni a belépést.
A másik klón ph oldal meg elég gagyi.....néztem

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
így van.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
nem arról van szó, hogy gagyi, hanem arról, hogy masszívan törvényellenes. aztán lehet, hogy kijogászkodnák, de hogy morálisan undorító, az biztos.