Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) TheStigKrisz

TheStigKrisz
(kvázi-tag)

Nagyon good! A szumma jel pedig ötletes:D

"A halál a közös úticél, amiben mindannyian osztozunk, és ami elől nincs menekvés. De ez nem baj, mert a halál valószínűleg az élet legjobb találmánya, a változás mozgatórugója: eltünteti a régit, hogy helyet adjon az újnak. "/S.Jobs/

(#2) Xantomas

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

S60 v5 alól, (C6-00) NokiaBrowser 7.3.1.25 alól jól néz ki, egyelőre nem látok hibát.

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#3) zazahoho

zazahoho
(őstag)

Hamarosan kipróbálom én is :K THX :R

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#4) BotaN

BotaN
(senior tag)

Még csökkentett böngészőben is elég cool, a mobilom sajnos nem okos, de biztos ő is örülni neki.

(#5) Youri

Youri
(PH! addikt)

A fórumhoz terveztek valami mobil appot?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#6) DopeBob

DopeBob
(őstag)

Végre! :B

MZ/X

(#7) jbush

jbush
(kvázi-tag)

:R

Maemo alól is tökéletes :)

(#8) Malachi

Malachi
(őstag)

huhu, nagyon örülök, hogy nem süllyedt el a PH apró fejlesztés! kitartás.

(#9) Parci válasza Youri (#5) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

olvasd el légyszi a bejegyzést, amihez épp hozzászóltál... ;) :B

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#10) Zodicus

Zodicus
(fanatikus tag)

Egyenlőre tetszik, bár a teló csak egy N79,de megy az oldal.

(#11) nicu71

nicu71
(senior tag)

na akkor én meg egy wp7-el fogom tesztelni :)

"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

(#12) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Remélem a Hp jornadám a Windows CE2000-ével illetve a telepített Netfront 3.3 enni fogja a mobil Prohardvert :))
Ha esetleg mégse, akkor Parci! Feladat adott :DDD :R

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#13) BoC1ka

BoC1ka
(tag)

e72 őn megy ? vki eseteg?:D

JOHN CENA -Rise Above Hate- pólók eladók:) -Me against the world-

(#14) Lars

Lars
(senior tag)

Köszönjük a mobil oldalt, várjuk a fórum részt is :R
További jó munkát a többihez, reméljük mihamarabb kész lesz minden, és ti is elégedettek lesztek. ( Tudom, jó munka a borfejtés .... :D )

Azt viszont elfogadhatatlannak tartom, hogy 24 órába nem tudtok 24-nél több munkaórát belepréselni, ez felháborít, és egyben el is szomorít :DDD

(#15) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Köszönjük a munkát! :R

Kíváncsian várom az új hardveraprót. :)

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#16) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

ios-en (iPad-safari) nem látok hibát.

(#17) RootRulez válasza hackeeeee (#15) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hajrá!

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#18) Tel Elek

Tel Elek
(PH! addikt)

Engem eddig sem zavartak a hirdetesek, szerintem ennyit megerdemeltek.

Amugy meg maradok a teljes verzional, minden honlapot desktop modban olvasok mobilrol is. Ennek ellenere hajra!

[ Szerkesztve ]

(#19) Gusztáv

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

WP7 alól tényleg nem túl jó. A felső rész teljesen szét van csúszva.

Laci

(#20) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Egész jó, bár a teszteknél a legördülő menüben( ahol az oldalakat lehet kiválasztani) hiába kattintok nem ugrik át az adott oldalra(Android@Nexus S).

Walter White is Bad*ss!!

(#21) gomsadi#

gomsadi#
(tag)
LOGOUT blog

iOS 4.3.5 alol tokeletes! Ezaradjon is igy parci! Tetszik nagyon, meg a forumra leszek kivancsi.
:K

Have a Lot of Fun!!

(#22) Parci válasza Gusztáv (#19) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

arra kérnék mindenkit, hogy ha teheti, tegyen be ide screenshotokat az ios/wp7 hibákról, ugyanis egy darabig nem tud a rendszert fejlesztő lezso ios és wp7 cuccokhoz hozzáférni. nagyon köszönjük!

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#23) gfefe

gfefe
(őstag)

ZTE Blade alól is príma!!!
(vga táblázat pl a most címlapos írás még hibádzik lekicsinyítés terén valamint a legördülő menü ahol léphetünk másik oldalra (nem feltétlen a következőre) De ezt leszámítva egy nagyon megnyerő és hasznos dolog. :C

apró fizetőssé tételének nem örülök, de hát ez van ezt kell szeretni.
A ph ezek után él és élni fog :B

[ Szerkesztve ]

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#24) Pukkancs

Pukkancs
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hiányoltam is nagyon, amikor mobilról próbáltam tesztet nézni itt :D De leginkább a Logout mobil változatára leszek kíváncsi.

(#25) Lars válasza Tel Elek (#18) üzenetére

Lars
(senior tag)

Hát a hirdetésekkel tényleg együtt lehet élni, engem pont a fórumok hátterében ( nem mindenhol ) megjelenő nagy hirdetés zavar csak, bár túl lusta vagyok hozzá, hogy tegyek is ellene :D meg hát ha ez hozza a pénzt, akkor ez van.

(#26) hackeeeee válasza hackeeeee (#15) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Android 2.3.5 alól jónak tűnik! :)

(#27) Blindmouse

Blindmouse
(tag)
LOGOUT blog

Köszi, hiánypótló.

Átléptétek az ingerküszöböm.

(#28) Youri válasza Parci (#9) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

Megtettem posztolás előtt, és mivel erről nincs szó, kiváncsi voltam, hogy a jövőben tervbe lesz-e véve. :)

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#29) nagysandor88

nagysandor88
(kvázi-tag)

Nagyon örülök a mobilos oldalnak. Szinte mindig út közben olvaslak titeket a Defy-mről. Eddig nayon jónak tűnik. Sok sikert. Engem nem zavarnak a hirdetések, főleg, hogy nektek jó, ha vannak. :R

Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiér!?

(#30) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nokia 5800 alól is jónak tűnik. a hetek folyamán folyamatosan tesztelem. vagyis cask olvasgatok, míg nem lesz Fórum :))
részemről hála ezerrel. sokat gondoltam rá, hogy milenne ha csinálnátok. és íme :R

jah, ez is ingyenes, mint a m.face..? :DDD

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#31) radi8tor1

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Kommenteltem volna HTC HERO-ról, de nem tudtam. ;]
Várjuk a fórumos linket az m aldomainre.

TRON addict

(#32) Parci válasza Youri (#28) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

esküszöm beleírtam, hogy ami nem működik még, de készül, az a Keresés, Fórum, Megosztás... de mindegy, most akkor leírtam ide is. :)

(#33) Lars válasza Parci (#32) üzenetére

Lars
(senior tag)

Második fejezet, ott van az.

Kolléga lehet hogy külön kis programra gondolt, mint pl fb kliens android alá.

[ Szerkesztve ]

(#34) cer

cer
(kvázi-tag)

Ez az!!!! Hajrá! Hajrá és köszönet érte!

Bár azt nem igazán érte......... Én a Galaxy 3-ról tökéletesen olvasom a PH-t, a non-mobilos verziót.
Persze biztos hogy erre szükség volt, de ehhez én láma vagyok. Valaki azért nagyvonalakban le tudná írni miért?

[ Szerkesztve ]

" Nosce te ipsum " http://tinyurl.com/86qvtpr

(#35) Youri válasza Parci (#32) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

A kérdésem nem is erre irányult, ezt olvastam, hanem adott ezetben, egy külön, mobilos, letölthető fórumos alkalmazásra, a jövőben. :)

[ Szerkesztve ]

(#36) radi8tor1 válasza Youri (#35) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Annak meg mi értelme lenne? :F

cer: sokkal gyorsabb az oldal 3G alatt így mobil változattal.

[ Szerkesztve ]

TRON addict

(#37) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Béta Mango esetén nincs gond az oldallal. Egyedül a Tesztek, Hírek, Fórum, Keresés négyes nem jelenik meg jól, konkrétan a Keresés új sorban van ha rendesen tartom a telefont, ha 90 fokkal elfordítom, akkor szépen egy sorban van a négy menüpont.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#38) Parci válasza Youri (#35) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

nem lesz ilyen, viszont az m.ph Fórum része rendesen meg lesz csinálva mobilra, tehát nem lesznek hasábok, lesz külön privátok, "most pörög" rész stb. ha kikalapáltuk a bétát, amit most kiraktunk, oda is lépünk neki.

(#39) Lars válasza cer (#34) üzenetére

Lars
(senior tag)

Esetleg opera mini-vel alacsonyabb adatforgalom. Meg mégis kisebb kijelzővel rendelkező készülékekre is jobban rászabható.

(#40) Parci válasza woland_y2k (#37) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ez viszont nem bug, hanem feature, így oldottuk meg a menüt, így skálázódik mindig, ahogy tud. máshol lehet, hogy kevesebb menüpont lesz, megint máshol lehet, hogy több. jobban nem akarjuk összenyomni a gombokat, mert akkor már nehéz rájuk klikkelni.

(#41) Youri válasza Parci (#38) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

Ok, csak kiváncsi voltam. :R
Nekem tetszik, majd he kész lesz, átállok erre telefonról.

[ Szerkesztve ]

(#42) woland_y2k válasza Parci (#40) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Akkor ez nem nyert. :DDD

Viszont van más: több oldalas írás esetén ha kiválasztom a legördülőmenüből, hogy melyik oldalt szeretném olvasni, akkor nem tölti be az adott oldalt, már a böngésző állapotsorában sem jelenik meg a következő oldal címe, ott marad a kiinduló oldalon.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#43) kovy79 válasza Parci (#38) üzenetére

kovy79
(őstag)

Az ötletek jók és már a jelenlegi állapot is korrekt. Hajrá! :)

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#44) Blindmouse válasza Parci (#22) üzenetére

Blindmouse
(tag)
LOGOUT blog

Parci: WP7 alatt nincs screenshot.
A keresés gomb másik sorba jut mnt a többi gomb. Ja meg a videóitok nem mennek, hiába van az egész silverlight-on. persze bejön az install silverlight gomb, kicsit vicces :)
meg mintha az írta xy összefolyna az alcímmel.

(#45) hackeeeee válasza - = Zk = - (#30) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:DDD :DDD

(#46) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Csak így tovább. Engem leginkább majd a hardverapró fog érdekelni.

Természetesen az oldal mobil verziója után :DDD

[ Szerkesztve ]

(#47) woland_y2k válasza Blindmouse (#44) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Mondj léci egy videós cikket.

Közben találtam, tényleg az install jelenik meg.

[ Szerkesztve ]

(#48) pető bá' válasza cer (#34) üzenetére

pető bá'
(fanatikus tag)

az egy dolog, hogy olvasható, de ha kipróbálod, sokkal gyorsabb, mint a PC-s verzió.

jó munkát, és hajrá, nagyon jónak ígérkezik! :K :R

Samsung Galaxy 3 - DutchMods v5.3 (finally); G3mod kernel v2.4.1 OC

(#49) Ad-m

Ad-m
(senior tag)

se p1i + opera minivel teljesen jó, de majd holnap melóhelyen többet tesztelem.
idáig tördelve volt az oldal és nagyjából használható volt, de így már szívesebben olvasok cikkeket telefonról. szóval ezúton köszönöm a fáradozást:R

mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu

(#50) Blindmouse

Blindmouse
(tag)
LOGOUT blog

Nem lenne workaroundnak jó, ha pl a fórumra kattinta leszedné a m. előtagot és betöltené az asztalit? Ugyanígy máshol is ahol nem működik.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.