és bármilyen @domain.hu . com stb elfogad majd? (gondolom igen)
mert találkoztam már olyannal ahol pl ".hu" nem tetszett a szolgáltatónak.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Tony
(#1) Tonyius777

és bármilyen @domain.hu . com stb elfogad majd? (gondolom igen)
mert találkoztam már olyannal ahol pl ".hu" nem tetszett a szolgáltatónak.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Tony
ketlem, hogy ez egy magyar oldalnal gond lenne, bar a kerdes jogos, jo lenne, ha ez is ki lenne fejtve
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
nem fogja ellenőrizni a rendszer, hogy valaki olyan butus volt-e, hogy "freemail.com" vagy "gmail.hu" címet írt be. csak azt ellenőrzi, hogy valid e-mail cím legyen.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
Na, az itt különösen vicces volna, úgyhogy valószínű, nem lesz ilyen gond.
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

szuper! igy meg jobb lesz adathalaszni!
mert?
ugyanúgy a userneved fog mindenhol látszani
kérdés akkor ezek után nem is lehet majd emailt változtatni? viszont usernevet meg igen?
(#7) banhammer a fórumban igen, csak amikor be akarsz jelentkezni, akkor nem azt kell megadni ezentúl a jelszó előtt, hanem az email címedet
[ Szerkesztve ]
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Nem ertem...
Akkor most marad a felhasznalonev vagy nem?
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
miért is?
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Gyorsan meg is néztem, hogy mivel is regeltem anno...

csak egy ötlet: mx record check?
You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu

Remélem a felhasználónév@t-email.hu érvényes lesz itt! 
(Mert ugye nem mindenhol az...)
Jó szerencsét!
Ez:
"érvénytelen e-mail cím"
Mit takar pontosan? Talán lehetet eddig kamu mail-el regisztrálni?
Ha kapok értesítéseket privátról bármiről akkor ehhez semmi közöm ugyebár?
Family Guy Online - Closed Beta
nem lesz változás, azaz:
- usernevet nem lehet változtatni
- e-mailt igen (attól még te te maradsz)

spéci karaktereket tartalmazó nicknevű mobilos userek élete is könnyebbé válik
És? Senkinek nem tartottak fegyvert a fejéhez, hogy márpedig Unicode felhasználónevet reggeljen. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
olvasd el a hírt, amihez hozzászóltál épp.
attól még standardizálhatunk, nem? 

Látom, lesz itt nagy zavarodás... Szegény Parcit előre sajnálom... 
pedig nem bonyolultabb ez, mint egy faék...
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
A felhasználónév (nicknév) tehát tényleg csak a fórumbeli név szerepét fogja betölteni, ott tehát nem lesz változás, Kispisti nicknevű user hozzászólásai továbbra is Kispisti nevével és avatarjával jelennek majd meg.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
Nem rossz újítás. Ha már témánál vagyunk, erre a kérdésemre kaphatnék választ? [link]
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"
Inkább most megkérdezem mint ogy később baj legyen ebből......
Az ellenőrzött mail címnek számít, ha kapom az értesítést a mail címemre hogy pl.: Privát üzenet jött?
Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL
nem kell, őszinte leszek: aki ehhez a "művelethez" butus lesz, az így fog járni. ez nem az a kategória, mint egy komplett design- és működésváltás egy site-nál, egyszerűen csak felhívjuk mindenki figyelmét, hogy ne lepődjön meg, ennyi.
amúgy is inkább Kalandort sajnáld, szegény tutira kapni fog több száz privátot/e-mailt az egy e-mail címet helyesen leírni képtelen zombiktól. igen, előre haragszom rájuk! 
Jót tesz ez majd a emailgyűjtős próbálkozásoknak 
Mivel sok évvel ezelőtt még lehetséges volt egy e-mail címmel több fiókot is regisztrálni, a lehetőség megszüntetésekor a rendszer az azonos e-mail címmel rendelkező regisztrációknál kényszerűen átírta a címet úgy, hogy domainhez egy generált számot adott (tehát a felhasználónév@domain.hu cím új formája felhasználónév@45644-domain.hu lett).
BTW amúgy a dupla regisztráció nem tiltott?
AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
basszus, működik az e-mailed, ami az adataidnál van megadva (ahova az értesítőket kapod) vagy nem? na ugye! 

Az egyetlen előnye, hogy a dupla reg jobban szűrésre kerül.
Na persze én sem egyetlen mailcímet használok. Mi több, az itt megadott cím évekig szünetelt is. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Remélem akkor elkerülhető lesz az az anomália ami az én esetemben fenn áll.
Pontosan miről is van szó?
Ez az én adatlapom, felhasználó nevem : embe
Na most ha beírom a megbízhatóság ellenőrző oldalra, akkor beadja rendesen ezt:
Ha viszont elkezdek az embe névre keresni, akkor egy eMBé -t ad be.![]()
Pedig látható, hogy nem egy aktív felhasználó.... 2006.04.01.-én regisztrált, és akkor is volt a itt utoljára. Lassan 6 év telt el azóta. Emiatt nekem már volt félreértés, amikor valaki felvetette ezt, és azt mondta - kérdezte, nem vagyok-e csaló???!!!!
Nem lehetne az ilyen inaktív felhasználók regisztrációját törölni??
[ Módosította: daa-raa ]
„.. a Kádár-rendszerben születtem, de nem akarok a Kádár-rendszer primitív paródiájába beleöregedni..”
jójójójójóóóóóó tudtam hogy hitvány a kérdésem de azé jobb most fényt deríteni a dologra

no, nem akartalak bosszantani

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

Én megmondtam... 
Na igy mar tiszta nekem is a dolog.
Eloszor nem ertettem, pedig nem vagyok funkcionalis analfabeta... ...vagy megis???
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
semmi anomália nincs ebben.
ledarabolta az extra karakterket a rendszer eMBé nevéből és maradt embe
amikor te regisztráltál, akkor meg mivel volt már egy embe, így te embe_2 lettél. ez a rendszerben a userlapod linkje is.
nem lehet senkit sem törölni.
(#32) stranger28 válasza TheChos3nOne (#20) üzenetére
Ez engem is érdekelne.
(#34) Parci:
Szerintem nem csak kettőnket zavar ez, mivel azzal már elég sok mindent lehet kezdeni, ugyebár a beleegyezésünk nélkül.
[ Szerkesztve ]
I'm a fuckin' djentleman. http://www.youtube.com/watch?v=OazG3YFK0NQ

De csak a linkben szerepel az embe2 , máshol nem. A Nick nevem is csak : embe,
Akkor az jó, hogy majd 6 éve regisztrált felhasznló, de max a reg. ideje alatt tartózkodott itt?
[ Szerkesztve ]
„.. a Kádár-rendszerben születtem, de nem akarok a Kádár-rendszer primitív paródiájába beleöregedni..”
meggondoljuk
jóvanmá' 
én kérek elnézést 
de ha valami oknál fogva most lesz*rtam volna a dolgot, és ezután valami oknál fogva nem tudtam volna belépni, na akkor masszívan morcos lettem volna ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ezért is szóltak, hogy nézzünk utána... 
hardverapro loaded?
Milyennapvan?

pedig jó lett volna...
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Ha az e-mail címem a Google-nél van és ugyanaz a jelszavam ott is, mint a PH!-n, akkor majd a kereső cégtől bárki be tud lépni, hogy feladjon néhány szervert a hardveraprón? 
OpenID integráció szóval tervben van?
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
Minden bizonnyal. 

I'm a fuckin' djentleman. http://www.youtube.com/watch?v=OazG3YFK0NQ
így van, tutira nem kódolva tárolják a jelszavakat. 
igen, tervben

Akkor most már figyelem a hirdetéseket! 

Mint felhasználó ennek semmi előnyét nem látom, csak nyűg az egész.
Ha ennyi energiátok van akkor inkább a privátok mappákba rendezését oldjátok meg!
Vagy azt ,hogy meg lehessen jelölni őket valami módon.
Gondolom minden aprót használónak ismerős:
"Most nincsen, de majd írok ha lesz!"
2 weeks later.
-Ki is ígérte, hogy lesz?
-Kinek is ígértem, hogy írok? (jóóó, az eladókra valóban nem annyira jellemző. Hiába, infósok és nem kereskedők.)
[ Szerkesztve ]
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

Nem szeretek egész e-mail címeket beirkálni. Kénytelen leszek menteni a mezők adatait. 
DESIGNER, FRONT-END DEVELOPER --- DOTA 2 ACCOUNT ELADÓ
Ehh, pedig tudhatnád...
Amúgy eddig is megvolt a jelszavad és az emailed is. Idáig miért nem féltél?
AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
miért pont
kispisti
kollégát emeltétek ki? 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

jó ötlet, volt már rá példa hogy elfelejtettem hogyan is van leírva pontosan a user nevem 
meg lehet jelölni most is ami fontos
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu