Vonatoznak...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
ZCoyote
(őstag)
Még ezt az Apogee-t
elég fura. Pendrive vonat.
ugyanarra gondoltunk 
[ Szerkesztve ]
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

gardener
(őstag)
Szépen nézne ki a notim 3 egymásba fűzött pendriveval... 
Nyaklánc lesz még a végén belőle.
Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

Duree
(PH! addikt)
Hát az ötlet jó,de hogy néz ki a hardware.
ha összekötök 3 8Gb akkor az 24Gb-nek látszik egybe vagy nem.
Mert ha egybe kezeli és másolok rá valamit ami nem fér rá az egyikre teljesen és átmegy a file egy része a másikra,és az a másik elromlik vagy elhagyom akkor kakukk az egésznek.
Hameg 3-nak látszik akkor ugyanaz mintha 3 portba dugnék 3 pendrive-ot.
Tehát sok értelmét nem látom,pláne hogy SD kártyával megy

Kapanyél
(senior tag)
Egy egyportos USB HUB van integrálva a házba, szóval külön meghajtókként látszanak a hátába szúrt tesók.
Én alapkövetelményként határoznám meg, hogy minden USB-s eszközbe legyen egy HUB is, hogy a pici notikba, UMPC-kbe (ahol csak 1-2db USB csati van) lehessen még mást is illeszteni.
"Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó!"

marsu
(PH! kedvence)
Jó ötlet ez az egymásba fűzős dolog ...

De a mostani notikban már van elég USB csatlakozó, hogy mindegyiket külön-külön be lehessen dugni. Ez akkor lett volna praktikus, amikor még csak 2db USB csatik voltak a régebbi notikon, alaplapokon.
Press any key to continue ...

macilaci78
(PH! addikt)
A mostani notikban van kellő számú USB csati csati ahhoz, hogy elég legyen, de vajon elég távol vannak-e attól egymáshoz, hogy fizikailag elférjenek az eszközök?
Én egy olyan láncot gyártanék, ahol minden 3., vagy 4. USB eszköz egy-egy aktív USB HUB. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

marsu
(PH! kedvence)
A pendriveok általában el szoktak férni egymás mellett, a nagy méret inkább a mostanában kapható USB-s 3G modemekre jellemző ...
... azok mellett már nehezen fér el akár egy pendrive is.

Press any key to continue ...

Geönczy
(fanatikus tag)
Apogee hehe.
Nem is kell sok usb a gépedre, legfeljebb majd egy kis pendrive kígyó mászik a szobádban. ![;]](/dl/s/v1.gif)
CSS (Hun)Bloodkiller

orbano
(PH! félisten)
PEZSEG... besz*rok ezen a címen 
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™