A cikk "megtévesztő", külömben. A két bill független egymástól, külön "feltét". A cikk azért megtévesztő, mert az alap bill (Zboard) már jóideje kishazánkban is kapható (2005 körül, és asszem a WoW alapfeltét is). itt van az alap bill
Ráadásul, magyar kiosztásu az alap bill, igaz, a feltét az nem. Az alap ára 12E (volt), feltétek meg 6E, de már ezek közül is akciózgattak, tehát lentebb is ment már az áruk. Én Battlefield 2 feltéttel használom a BF2, és BF2142 játékokat. Mivel ezekben a játékokban (tipikus fps-ek) a WASD gombokkal történik az irányitás, ezért nem mindegy, hogy mennyire kényelmes, és mennyire esnek kézre a gombok. Nekem bevált, nagyon is. Az más kérdés, hogy fórumozgattni nem annyira kényelmes, ez tény, de játékra szerintem tökéletes. A WoW kieget sajna nem ált módomban kipróbálni.
Ami pedig a "polip" efektust illeti, volt anno olyan játék, melynél bizony a bal kéz mondjuk 4 újja szinte folyamatos használat alatt volt tartva, esetenként még az 5. is (Mohaa).
De, az igazság nem itt van. A billentyűzetek nem úgy működnek, hogy ha lenyomsz egyszerre két gombot, tuti el is jut a "gépbe". Ezért nem mindegy, milyen a billentyűzet.
Ennél eddig nem tapasztaltam késést, hibát, tehát soha se volt olyan, hogy ha lenyomtam 2-3-4 gombot, azok ne reagáltak volna, míg más billentyűzeteknél ez nem így működik.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg