60 az jó is lenne érte...Lehet elgondolkozok majd Aerocool helyett
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
60 dodóért tényleg nem rossz, de lehet mire ideér lesz az 75 is 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

lujó55
(őstag)
És még a tetejére is lehet pakolni! Hmmmm! Hát én befüvesíteném! 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Milyen "picike" egy HAF 932 vagy 942-höz képest
. De az ár baráti
.
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}
No, ez már értelmes méret! Csak legyen jó a hazai ára is...
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

atti_2010
(PH! kedvence)
Hat ha mire ideér 60 euró lesz akkor már nem is olyan baráti mert 20k ért én sokkal jobb házat vettem.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Angel1981
(PH! addikt)
Ez tényleg nagyon jó ár érte! 
60 euróval is max 18k, tehát lehet cm-690 alternatíva.
Eddig az olcsó és a gémer nem voltak épp szinonímák. Dícséretes!
[ Szerkesztve ]
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
16K mégse 20K

GegeWarrior
(senior tag)
ja de milyen olcsó lenne 150 Ft-os dollár mellett
[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
Majd ha legalizáljuk a kenderszármazékokat, meg az őssejtkutatást. Addig örülök a 220-nak is...
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

dangerzone
(PH! addikt)
Nekem tetszik.
Szerintem teljesen jó. Kár hogy már megvan a nagytesó.

Xaels
(PH! kedvence)
Egész pofás, de ennyiért van házon belül konkurencia. Szvsz ha már HAF akkor mindenképp a nagytesók közül valamelyik. Persze nem mindenki engedheti meg magának, de azok úgy is ennél olcsóbb ház kategóriában fognak nézelődni.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

Sicilian
(őstag)
Eddig sajnáltam a pénzt a HAF 922-re kiadni, de ez, ennyiért bejátszik nálam 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

spuros
(senior tag)
Ha ebben az árkategóriában marad (szerintem itthon 20K felett lesz jó szokás szerint) akkor benevezek talán..
http://www.flickr.com/photos/61747865@N06/
CM690 áron is sokkal inkább ez.
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Előtte nézd meg a tárcád. Ill neked lehet hogy nem kell. De itt abszurdisztánban árban nem egy kategória az ac-vel szvsz.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Duree
(PH! addikt)
Azt hiszem megvan az új házam.
Mindene megfelelö,és az ára is igen kedvezö

pottyantós
(senior tag)
Nagyon jó ház lesz a kategóriájában! Inkább 912 min CM690!
Szürke belsővel fog érkezni végül? Mert a hivatalos weben így tüntetik fel! Fincsi lett volna fekete belsővel...
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
Jól néz ki, és az ára se vészes.
Akkor most fekete vagy sima szürke a belseje? [link]
Ha fekete, akkor kell..
Matt fekete.

pottyantós
(senior tag)
Megvan: A HAF 912 Plus belül fekete, a sima 912 szürke.Na de melyik 60$?
[ Szerkesztve ]

sutszi
(senior tag)
Hosszú idő óta végre egy ház, amire azt tudom mondani, hogy még meg is venném...
Nekem 690+gyári plexi oldallapnál szebb ház maximum Corsair Obsidian 800d lehet, Hafok kifejezetten nem tetszenek. Izlések és pofonok. 
A belseje viszont annál inkább pöpecebb. 
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

pottyantós
(senior tag)
Szerintem csak a HAF-X lesz alapból fekete belsős. Ez az opció csak a felső kat. házaknál lesz. De lényegtelen, mert akkor is jó ház lesz! 
A Plus-nak fekete a belseje, a simának nem. Ez már tuti.

Rossi
(őstag)
Először vártam, hogy kiderüljön ez is kerül vagy 20k-ba, de ez a 60 $ tényleg jó ár. Nem sokkal volt olcsóbb a Tritonom, de nem is tud ennyit...
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

pottyantós
(senior tag)
Jó tudni!
A sima jobban megérné!

Pepe78
(senior tag)
nagyon megnyerő ár/érték.
mondjuk az árat még megvárnám...
Ez egy magyaroknak szánt edisón!
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.
(#33) woland_y2k válasza zsirfecske (#8) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)
Persze, meg az áfa, meg a nagyker-kisker haszna még rájön, rögtön kb 25 rugó lesz nálunk. De a ház maga nem rossz.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
Ha ezt tudom, nem vettem volna meg a CM Gladiator 600 házamat
, de hát ez van, viszont nagyon jó ár érte, ahhoz képest, hogy a Haf házak 30-25e Ft között mozognak. 
http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

Derrewyn
(tag)
Bizonyára a sima kerül annyiba.
A fekete belsőn kívül egyébként más különbség is van a normál változaton:
- led nélküli 12 cm-es ventilátor van elől
- nincs e-SATA az előlapon
- egy csavarmentes rögzítőt adnak a 5,25-ös helyekhez (a képek alapján)
- eltérő bővítőhely takarólemezek

Duck001
(lelkes újonc)
Hát szép szép de inkább veszek egy haf 922-őt most 25k
szerintem ennyiért jobban megéri a 912-őt sem ússzuk meg 20k alatt szerintem

Srodney
(senior tag)
jó-jó de ezen is van még mit maszekolni...

AxBattler
(senior tag)
Bejövős nagyon. 
Karácsonyra szerintem beújítok egy ilyen plusszosat, ha nem jön ki addig valami normális mATX ház.
BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652
,,The HAF 912 won't actually be a single product though - there will be a variety of three for different markets: The US will get the vanilla model, which costs an impressively low $59 MSRP but lacks the painted black insides, eSATA on the front and transparent side panel. In the EU we get the 'Plus' model at an also acceptable $79, which has all the black bits but no window again, and Asia gets the 'Advanced' model at $99 with window and all black inside and out."
Ergo (esetleg ha valaki nem érti) :
US: Sima szürke belsős, eSATA nélkül: 60$
EU: Fekete belső, eSATA, nincs plexi oldallap: 80$ ('Plus')
ASIA: Fekete belső,eSATA, plexi: 100$ ('Advanced')
Forrás: bit-tech.net
[ Szerkesztve ]

AxBattler
(senior tag)
EU-s a legjobb, az a nagy ventirácsos plexi nagyon nem tetszik. Majd csinálok én rá ablakot, az oldalsó ventirács helyére!
17-18k-ért nekem tökéletes lesz... 
[ Szerkesztve ]
BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

biggamer
(PH! kedvence)
Cooler Master HAF 912 - olcsó PC kuckó : [link]

[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

CoDWaW07
(senior tag)
Egész jónak néz ki ,főleg 60 $-ért..

SzlobiG
(PH! félisten)
Ennyiért tényleg nagyon jó vétel nem sok különbség van a többi verzióhoz képest...
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Xaels
(PH! kedvence)
Nekem NZXT Vulcan -om van. Nagyon jól ellátott ház és könnyen szerelhető. A kialakítást tekintve egy 5970-es VGA is belefér. Kicsit várni kellett rá de szerintem megérte az árát. Én csak ajánlani tudom, bár a külsőt tekintve mindenkinek más az ízlése. Én HAF helyett döntöttem emellett.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

Kiki18
(senior tag)
60 nekem sok érte...feleennyiért is lehet kategóriailag hasonló házat venni.(pici túlzással)
De kétségtelenül jó ház lett belőle. Pirospont Aeroéknak 
B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )
17-18k lesz, mutass már légyszi 8,5-9k-ért hasonló házat.
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.
Ez igen jó ár érte. Viszont már rég megrendeltem a Lancool K58-at. Kíváncsi vagyok rá ,héten jön meg. De azért 1-2tesztek elolvasok majd a házról.
just be
Aeroéknak? ez CM 

AxBattler
(senior tag)
Köszi, filóztam rajta én is (+ bújtam a teszteket), de aztán inkább letettem róla - többek között a külseje miatt.
Akkor már inkább ez a HAF.