Várom őket! 
Egy ilyen E3xxx-re cserélem majd le az E2140-et szerintem De 2Mb L2 már nem fért volna bele? Bár az a 0,5Mb már nem számít...csak legyen jó olcsó! 
[ Szerkesztve ]
---

Várom őket! 
Egy ilyen E3xxx-re cserélem majd le az E2140-et szerintem De 2Mb L2 már nem fért volna bele? Bár az a 0,5Mb már nem számít...csak legyen jó olcsó! 
[ Szerkesztve ]
---

No, mégiscsak ellenfelet állít az Intel a Woldale-eknek? Jó, tudom nem igazán, de azért a 45 nm dicséretes! 
Érdekes felépítés bár a kess lehet hogy majd segít a kicsikén, azonos órajelen igy is a kess fogta vissza a nagyokhoz képest. Jójó, tudom hogy csak pár százalékról van szó.
Mindenesetre, nekem bejön a dolog, főleg a 45nm, mekkora tuning lesz ezekben, úfff 
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

Jaja, röpködni fognak itt az alapfeszes 4Ghz-ek szerintem...
Nah jó, talán egy picike plussz feszültséggel..
[ Szerkesztve ]
---

Jó hír.
De én nagyobbra szeretnék majd váltani.
De ez is sejteti, az intel fölényét.
Az ára még tényleg nem valami magas, de ennek csak örülök...
Ha belegondolok hogy a köv. ilyennél mi lesz AMD kínálata...Azér ennyire best buy procikat...
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
húhúúúú... .egy jobb E2000-es így is simán visz akár 80-100%-os tuningokat is, mi lesz még ha mindezt Wolfdale alapra teszik 
[ Szerkesztve ]
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
(#8) Cerebellum
És mindezt fogják adni ilyen 18-20 ezer forintokért, felrántod ugyanúgy 4 gigára... öff 
Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu
gondolom azért 1.5MB, mert qrva magas még 45nm-en a selejtarány.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Ja. 64MB-ról indultak, 1,5MB általában sikerül. 

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

ez durva. Ez lesz az egyik utolsó döfés az AMD-nek 
április 1 rulez, miért hoznák vissza a netburst architektúrát? 
http://www.pc2car.hu/phpBB3 - minden a CarPC-ről...
Jah... és utánna a pénztárcádnak is 

Hol láttad a netburst szót a cikkben? 
Only a Sith deals in absolutes.

Netburst?
Olvastad te a cikket egyáltalán? Az első sorban van kb., hogy penryn alapú...
Én is előre borítékolom neki a sikert

És ezeknek a prociknak kell egyáltalán majd hűtés? Vagy a dobozos és a tálcás verzió közt annyi lesz a különbség hogy az egyikhez jár matrica a másikhoz nem?
A másfél mega cache-ért meg sztem kár, lehetne 2 az sokkal normálisabb mennyiség....
http://dy217.cgsociety.org/gallery/

ja, és miután az amd elpatkol, lesz nekünk 50 rongyos árcédula a celeronokon is.
örüljél. ![]()
nincs verseny, nekünk annyi. phenom 9500 nakkerben 38k bruttó, a 8200-as 40k.
4 mag vs 2 mag, oké, 2200 mhz az amd, de kis idő és lesz több, nézd az árat, és a technológiát. szerintem intel átver minket, már most.
jó lesz az 13-15nek
én is valszeg erre fogom cserélni az e2140-em, hacsak nem megy méglejjebb a quad 

Szerintem ez tréfa. Nem ment ki végleg a piacról a Pentium?
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

És az E21xx-es széria az smafu? 
jupiiii
Újabb tuningcsodák születnek?

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Mért nem gyártják a 486-ost is 45nm-en. Biztos menne az is 4 ghz-n. 
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Másfél mega gyorsítótár? Hát ezt a hírt lehet nem április elsején kellett volna leadni. 

Nem értem, miért akad mindenki fent az 1.5MB cache-en. A nagyok (WD) 6 illetve 3 megát tartalmaznak, ez most ugyanúgy a kisebbik felét fogja, mint ahogy a PDC a C2D-nek (4MB vs. 2MB vs 1MB, itt meg 6/3/1.5).
No woman. No cry. No kidding.

A méret elsőre rendben van,de Renwick doktor azért „színes ceruzával” írta a cikket…
Ugyanis hol említi a NordicHardware a Pentium Dual-Core-t? 
[ Szerkesztve ]

A hír itt található. (bár az igaz, hogy itt Core 2 Duo 3000-ként említik az új procikat, de az E2000 szériára is a Core 2 Duo megnevezést használják...)
[ Szerkesztve ]
---

Jól olvasom, Pentium Dual-Core, nem Core2Duo?
Búcsúbeszéd a villanyszerelők főnökének temetéséről: - Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk.

Igen, jól olvasod. Miért? Az E2xxx szériának is ez a hivatalos neve.
---

Erről nem is beszélve: Written by Andreas G 31 March 2008 17:04
OK, ettől még lehet kamu a hír, de nem elképzelhetetlen. Mondjuk igazán hülyén a 45nm-es Celeron nézhetne ki a maga 0.75MB L2 cache-sével 
No woman. No cry. No kidding.
reméljük nem április 1-i tréfa.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

Na most meggondolandó, hogy váltsak-e amd x2-re, vagy később intelre...
Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

És ezeknek a prociknak kell egyáltalán majd hűtés? Vagy a dobozos és a tálcás verzió közt annyi lesz a különbség hogy az egyikhez jár matrica a másikhoz nem
Ez jó volt! 
Nemrég vettem 8200 es ahhoz is akkora hűtőt adtak, hogy a PII esen nagyobb volt 
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "
Vagy még van az a lehetőség is hogy most váltasz intelre.

megtévesztő ez az egész coreozás elnevezés ahogy van
ember azt hiszi hogy már csak core2duo van, erre most megint pentium??
[ Szerkesztve ]

> erre most megint pentium??
tényleg ennyi tudatlanok még az idejárók is, vazze?
ahogy már írták, az E2xxx/T2xxx sorozat neve: __PENTIUM__ DUAL-CORE
nehéz felfogni?
egyre szarabb sorrendben: core2duo > pentium dual-core > celeron
ennyi
[ Szerkesztve ]

15-16 ezernél nemhiszem hogy több lesz amikor megjelenik!

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]
A cikk elején a "penryn-alapú" kifejezés melyik részét nem érted? 

vazzze
átlag júzer nem naponta veri az intel listára a farkát hanem inkább csajozik
vazze

így van
az e2180-am pentium dualcore, a nagyobb cache-ű ugyanolyan meg már core2duo
rotflol 
1., Te, mint átlag user? ROTFL 
2., Átlag júzer is képes lehet arra, hogy fikázó fanyalgás helyett értelmesen kérdezzen.
vazze -> ez aláírás?

1, ez van
tényleg, mivel nem minden nap veszek én se gépet, nekem is idővel ugyanúgy megtévesztő csomó minden, meg összezavar, mert nem foglalkozom vele 24/7. aki számtech boltban dolgozik, az lehet hogy csípőből vágja, de ha kihagy 3 hónapot ugyanolyan hülye lesz mint én. na. 
2. ok. csak a te kedvedért: miért nem lehet egyszerűsíteni a termék palettát, módosítani, jól elkülöníthetővé tenni a termékeket egymástól, hogy azok is megértsék, akiknek nem életcéljuk hogy bebiflázzák az ilyen táblázatokat? remélem jó így.. 
[ Szerkesztve ]
A termékpaletta pont ettől egyszerűsödött.
A Celeron nevet meghagyták a leggyengébb teljesítményű processzoroknak. A Pentium is mindvégig megmaradt, és e fölé jött a Core 2 Duo. Anno a Pentium NetBurst architektúrás volt, most meg Core, ennyi a különbség. A Pentium név '95 óta sosem tűnt el 

> ha kihagy 3 hónapot ugyanolyan hülye lesz mint én.
vazze, ez már nem a három hónap miatt lehet ;)
A nagy processzorhelyzet
a cikk dátuma: 2007-08-07 
jah, meg a "PH! nagyúr" mint átlagjuzer... ;)
az ember azt hinné, hogy jelent vmit a "titulus", de - úgy tűnik - nem 
namindegy
[ Szerkesztve ]

aki nem buzul állandóan a gép előtt, az ebben a nagy kavarodásban elveszik
így már érted?

én azt hittem, a ph nagyúr a gép előtt buzul állandóan, attól ph nagyúr...
vagy mitől az?

Igazad van hiba, hogy a E2xxx-et is C2D-nak mondja ,de ha valami penryn-re épül
akkor az C2 család és nem Pentium DC...szerintem....és ha jól látom az Intel szerint is... 
a nevet meghagyták, volt is róla pár hónapja egy hír. Az e2**-nek is ez a hivatalos neve.
Na nekem ilyen lesz az új gépemben
Biztos lesz vagy annyi mint most a Pentiumok (ha nem olcsóbb
) Aztán passzívan vígan elszaladgálnak 3Ghz-en 
[ Szerkesztve ]
hogy még egszerűbb legyen a helyzet lessz core architecturás kétmagos Celeron is. ;)
kb ilyen sorrendben L2 cache szerint
1.Core2Duo 6Mb L2
2.Pentium DualCore 2Mb L2
3.Celeron DualCore 1Mb L2