Érdekes a Verbatim utolsó árugrása. Nem a 1TB lesz a nyerő, viszont szépek a színek, legalábbis van választék. 
CoVboy Forever!

Érdekes a Verbatim utolsó árugrása. Nem a 1TB lesz a nyerő, viszont szépek a színek, legalábbis van választék. 
CoVboy Forever!
Transcend JetFlash 330:
16GB, 15 MB/s-os olvasási és 7 MB/s-os írási sebesség. A lajhár 100 méteren 2 kört ver rá.
Vajon kinek készítik ezeket a lassú tárolóeszközöket?
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

Buffalo pendrive az jól néz ki, azt elfogadnám 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

A Verbatim nem rossz. Nagy a színválasztéka 
It's gonna be legen - wait for it - dary! - / PSN ID : chubiii
Az ilyen pendrive-ok miért ilyen lassúak? Mert nem lehet az USB2.0-ra fogni. Itt gondolom valami vezérlő (pendriveban) tunyasága? Jól sejtem?
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Annak, aki csak leveszi a polcról, és nem olvassa el neten az adatait...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

De miért nem lehet 3.0-okat bemutatni? 
Állandóan csak ez a 2.0 jön. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egy sebet be lehet kötözni, egy törött csontot sínbe lehet rakni, de ha nem törődnek az emberrel, azt nem lehet utólag helyre hozni. Laurell Kaye Hamilton

Szerintem ezeknél a meghajtóknál másodlagos a sebesség, mikor milyen memóriacsipek kerülnek rá, attól függ a sebességük is: nekem a szimpla 8GB-os Transcend pendrive-om(típusát nem tudom) 17MB/s-el ír, 30-al olvas.

vajon milyen vinyó lapulhat az 1TB modellekben a Buffallo és a Verbatim esetében?
nem tudja valaki? 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
Hát az a buffalo pendirve egyszerűen hányinger szerintem
Akkora mint egy vibrátor majdnem
Lehet, hogy a női vásárlókat szeretnék megcélozni vele.
Viszont a kis hordozható vinyókban nagyon bejön, hogy ilyen sok színben forgalmazzák. Így mindenki megtalálhatja a neki megfelelő, ami nem hátrány, és ritka manapság már.
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23 - Newton I. Axiómája eltörte a lábam :D -