Van aki tényleg ilyen kis méretű pent vesz, mint ezek a Candy vackok?
Soirée...

Van aki tényleg ilyen kis méretű pent vesz, mint ezek a Candy vackok?
Soirée...
Milyen név az, h Team Group? Nem túl fantázia dús...
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”

Van bizony,nálam viszik mint a cukrot.Kulcstartón jól mutat
A Candy elég idiótán néz ki, de a Buffalo az tetszik. A fekete. Kíváncsi leszek az árára.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Hát nem tudom, nekem ott elég sérülékeny lenne, de hát nem vagyunk egyformák.
Soirée...

EU kötelezhetné a gyártókat, hogy tüntessék fel a csomagoláson a sebességeket, mert a 3-8Mb/sec elég rossz vicc. Tény, hogy jóval olcsóbbak a lassú chipek, de inkább fizetek 20% felárat egy használható pendrivért.
nekem hasonló van, igaz Candy-s nem volt, csak Lollypop feliratú 
True Success is Blonde

Ennél nagyobb alu-házas pendrive van (volt) a kulcstartómon, rajta bootolható linux és munkák másolatai / napi back-upjai. Amíg nagyobb pendrive-om volt, vagy rendszeresen otthon felejtettem, vagy nem fért be rendesen a zsebembe. Annál a candy-nél komolyabb, fémházas, de hasonló méretűt elfogadnék, hasznos.
Pölö én egy kicsitkét keresek. WinGyorsításnak 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Azok a C091-ek nagyon tetszetősek és az írási sebességük is tűrhető. 

"A C092 pendrive-okat a sportosabb, aktív életmódot élő fiataloknak szánja a gyártó."
Szoval ha jovok haza egy atverekedett kocsmai ejszaka utan akkor azt is kibirja ha veletlenul lepisalom?
Igaz ezekbol egyiket sem szoktam csinalni, vagy mit jelent most az aktiv eltemod a fiataloknal?
.::www.megadanceradio.hu::.

Nekem a kocsiban a fejegység miatt kell kicsi.
Nagyon kilóg a sima pendrive.
Oda tényleg a kicsi a legjobb, havernak ha jól tudom 2 gigás van, s talán egy centit kilóg a fejegységből. Én is fogok egy olyat venni, ha lesz autó. Csak kellene találni ilyen kis csodát...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

A Buffalo vajon milyen sebességre képes?
CSS (Hun)Bloodkiller