Memóriakártyás telókhoz jól jön egy ilyen kiegészítő 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
Memóriakártyás telókhoz jól jön egy ilyen kiegészítő 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

Ez aztán nem semmi, még soha nem láttam pendrive formájú memóriakártya olvasót. Hogy csinálták?
Még több ilyen hírt.
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...
Ez már nem újdonság, sőt sok memóriakártyához, főleg a mobilosoknak alapból adnak egy ilyet! De amúgy nem rossz 
════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

Nah ez igen, végre valami jó eszköz. El tudnám képzelni a jelenlegi itthoni bluetooth-os adatmozgatás helyett. Kábelt nem szeretem, mert sok helyet foglal, elakad benne az ember, stb...
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Szerintem is frankó kis eszköz.
Azoknak tökéletes alternatíva akiknek nincsen memóriakártya olvasója és nem is kapott a memkártyájához.
Sajnos egyere kevesebb az olyan eszköz amely tényleg valami forradalmian újat tudna mutatni.Teljesen ez sem újdonság, de tényleg örvendetes próbálkozás. 

Szerintem ilyen áron én ezt be is fogom szerezni a karácsonyi szezon után; fényképező, mp4, psp mellett igen hasznos lesz
Jó kis cumó.
A mostani hasonló cuccom csak sd-t és sdhc-t olvas, és nem is ilyen elegáns 
[ Szerkesztve ]
Jaja. Kellemetlenül érzem magam hogy másfél éve ilyet használok.
Jabocs, az nem ilyen mert SDMicrot is külön kezel.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

igényes kivitelezés.ha már nem kell pspbe - majd belerakom a 8 gigás M2.t 
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

de ez pendrive formájú, azmeg USB-s ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Kicsi, kompakt. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
800ftért vettem kingston only micro sd mütyürt,jóaz' nekem
[ Szerkesztve ]
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

Ezt én is ismerem, nagyon király. 
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

szerintem ironikus volt 
en 2005-05-25-en vettem 2500ft-ert 2db Hama 47100-est. igazabol csak az egyiket hasznaltam pendrive-kent: egy rs-mmc-t hurcoltam benne. mar mindketto a dobozban fekszik, ha kell elado.