Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Memóriakártyás telókhoz jól jön egy ilyen kiegészítő :K

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#2) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

Ez aztán nem semmi, még soha nem láttam pendrive formájú memóriakártya olvasót. Hogy csinálták?

Még több ilyen hírt. :)

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#3) rebugra

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez már nem újdonság, sőt sok memóriakártyához, főleg a mobilosoknak alapból adnak egy ilyet! De amúgy nem rossz :)

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#4) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Nah ez igen, végre valami jó eszköz. El tudnám képzelni a jelenlegi itthoni bluetooth-os adatmozgatás helyett. Kábelt nem szeretem, mert sok helyet foglal, elakad benne az ember, stb...

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#5) jasohn

jasohn
(tag)
LOGOUT blog

Szerintem is frankó kis eszköz.
Azoknak tökéletes alternatíva akiknek nincsen memóriakártya olvasója és nem is kapott a memkártyájához.
Sajnos egyere kevesebb az olyan eszköz amely tényleg valami forradalmian újat tudna mutatni.Teljesen ez sem újdonság, de tényleg örvendetes próbálkozás. :C

(#6) Croissant

Croissant
(tag)

Szerintem ilyen áron én ezt be is fogom szerezni a karácsonyi szezon után; fényképező, mp4, psp mellett igen hasznos lesz :) Jó kis cumó.
A mostani hasonló cuccom csak sd-t és sdhc-t olvas, és nem is ilyen elegáns :)

[ Szerkesztve ]

(#7) simonzé válasza Bibby (#2) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jaja. Kellemetlenül érzem magam hogy másfél éve ilyet használok.
Jabocs, az nem ilyen mert SDMicrot is külön kezel.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#8) Siera

Siera
(senior tag)

igényes kivitelezés.ha már nem kell pspbe - majd belerakom a 8 gigás M2.t :K

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#9) sNORh válasza simonzé (#7) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

:DDD
de ez pendrive formájú, azmeg USB-s ;]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#10) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kicsi, kompakt. ;)

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#11) Gergő_ válasza PH-User (#10) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

800ftért vettem kingston only micro sd mütyürt,jóaz' nekem

[ Szerkesztve ]

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#12) PHM válasza PH-User (#10) üzenetére

PHM
(őstag)

Ez kicsi és kompakt. :)
(Igaz, csak microSD jó bele.)

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#13) domi007 válasza PHM (#12) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt én is ismerem, nagyon király. :C

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#14) phpmoli válasza simonzé (#7) üzenetére

phpmoli
(tag)

szerintem ironikus volt :)

en 2005-05-25-en vettem 2500ft-ert 2db Hama 47100-est. igazabol csak az egyiket hasznaltam pendrive-kent: egy rs-mmc-t hurcoltam benne. mar mindketto a dobozban fekszik, ha kell elado.

(#15) t_ferenc

t_ferenc
(őstag)

én is ilyesmit használok, igaz az enyém csak sd és mmc kártyákat kezel.

if you fall seven times, stand up eight

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.