FLAC 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Fáraó
(őstag)
Hááát... Szép és jó, 2GB 10k-ért még meg is érné, de sztem csak ha kijelzős típus lenne.
Az ilyen típusú lejátszókban azt nem értettem soha, hogyha a 2GB-ra felteszek 10-15 albumot, hogyan tudok navigálni/könyvtárt ugrani? Ez kb. 600-1000 perc zene, mire meghallgatom elfelejtem a könyvtárstruktúrát
.
VIGYORRRGAZMUS.....
Ugy tudsz konyvtarak kozt ugralni mint a Zen Stone-nal. Van az oldalan egy kapcsolo es azzal ugralhatsz koztuk.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

ddekany
(PH! addikt)
Sőt, 2G-re inkább már 20-25 album fér. Amúgy szívás lehet. Be kéne mondania az album címét... 

M@trixfan
(őstag)

Ma már jó napom van, köszi!
(no offense)
Amúgy ezeknek a kijelző nélküli cuccoknak nem vagyok a híve nagy kapacitásnál. Átlagos mp3 minőséget tekintve már az 1 GB is túl sok a vakrepüléshez. Esetleg lossless esetén elmegy, de az 1 gigás fekete nano-mnál is bosszanta ha nem lenne kijelző.
twitter: MatrixfanLive

Csyppa
(senior tag)
Csúúúúnya.
De legalább izgalmas, mert nem tudod hogy mit halgatsz
(hacsak nem emlékszel a szám címére).
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

orbano
(PH! félisten)
kellemes kis darab, főleg így, hogy képet is láti már róla ![;]](/dl/s/v1.gif)
A vér nem válik VAZZE!™

Honszu
(újonc)
Már nagyon régen várok egy ilyen lejátszóra.
Kijelző vagy led teljesen felesleges, csak az elemet fogyasztja.
miért vártál eddig? már régóta van ilyen lejátszó...
[ Szeretkezve ]

Honszu
(újonc)
úgy értem ami pont úgy néz ki mint egy sima pendrive, de közben lejátszó is

apostol666
(kvázi-tag)
Reméljük azért javítottak a 4 gigás változat upload sebességén ha már igazi pendrive is egyben, mert a stone az katasztrófális volt ebből a szempontból (15+ perc 1 giga upload
).