he?
a cl7 mega cl8 alacsony?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Útvonal
Fórumok » Alaplapok, chipsetek, memóriák » [Re:] Patriot DDR3-as memóriák ajándék szoftverrelHozzászólások
DDR3-20003 CL 8-8-8-24
1,65 V 3 x 2 GB
Ez azért nem gyenge... 20 GHz

szuper-t: Ez nem DDR2... Nem nevezhető alacsonynak a CL8, inkább átlagos. Az 1866 MHz-es kit időzítése viszont szép.
[ Szerkesztve ]
Hozzátenni az AMD fenevadjára és kocc. Jöhet a háromdémárk 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
akk kezd tisztúlnia kép lassacskán
szerintem egy pár percig scak ülnénk a székbe az eredménytől
A memóriának aztán biztos nagyon sok szerepe van a 3Dmákban... 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Jaja, bár én nem a 3DMark-kal játszanék 
[ Szerkesztve ]
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
De mért kell a kevésbé jól sikerült chip-eket kiválogatni a kétcsatornásra? Azokat vagy adják olcsóbban vagy dobják a kukába vagy javítsanak a kihozatalon. Attól, hogy AMD-t használok nem kell fűtőtest meg "sokat" fogyasztó RAM.
Most akkor majd vehetünk ketten 1-1 szettet, hogy legyen 2X2 csatornásunk ami normális.
<-ƘƘ-> Rendszerment
"A három modult tartalmazó csomagokat lehetőség lesz a Futuremark 3DMark Vantage szoftverével együtt is megvásárolni, a rendelési kód végére ez esetben egy „B” betű is kerül."
A címben az van, hogy ajándék szoftverrel adják a RAM-okat. Itt meg az áll, hogy lehetőségem lesz azzal is rendelni. Nekem valahogy nem ugyanaz a kettő.
<-ƘƘ-> Rendszerment
jól néz ki ez tény 
www.keytar.hu - improve yourself
Ha 3D Markkal kéred meggyőződhetsz róla, hogy mennyivel lett gyorsabb a rendszer.
Csak a kötelet tedd messzire.
Milyennapvan?

Devid_81
(PH! kedvence)
Ejjj, micsoda ajándék 
.::www.megadanceradio.hu::.

_Oscar
(tag)
Inkább egy marék GeForce 8400-ra való öntapadós memóriakockát adnának mellé 
Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.
A 3DMark-al együtt árulás annak a bizonyítéka hogy nem szarok a memóriák. 
Végre kicsit alacsonyabb időzítések,szeressük az ilyent. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
A közlemény szerint ugyanannyiba kerülnek, ergo a Vantage ajándék. Kíváncsian várom, mikor fogy el a "készlet".
Different songs for different moods.
Jah, értem, szóval opcionálisan fanatikusoknak X db licence-t félreraktak. Aki igényli kérheti külön díj nélkül hozzá, amíg el nem fogy. Így okés, csak úgy lett leírva, mintha a memók mellé vehetnénk még Vantage-t is.
<-ƘƘ-> Rendszerment
Mármint amikor már nem lesz több szabad aktiváló kód a Vantage mellé? 
Nekem az a furcsa, hogy mitől kell a Tri-Channel ramoknak kevesebb fesz ugyanazon órajel és időzítés eléréséhez, mint a Daul-Channelnek?
True Success is Blonde
Modernebb chipekből csinálták őket, amelyek ugyan nem feltétlenül drágábbak a régebbieknél, de mivel Core i7 mellé valók, így kellően vastag árcédulát lehet rájuk tenni.
Different songs for different moods.
köszi, a mondat végét valahogy előre sejtettem 
True Success is Blonde
Ezt néztem én is. Ugyanazok a paraméterek, ugyanolyan órajel, 250 mV különbség. Feldughatják maguknak... 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
Jaja. Godolták magukban, hogy oda jók lesznek a régi lapkák, b@...@ meg a paraszt.
Amúgy nincs szó, hogy i5 szereti-e azt a magas feszt?? Kitudja, lehet lepaktálnak a memóriagyártókkal, és ráírják arra is, neámmá a régi ramok jók legyenek.
Legalább jönnek az "alacsony" feszültségű (értsd: 1,65 V alatti), normális sebességű/időzítésű kétcsatornás kitek
De ez így, a jelen pillanatban akkor is marha nagy görénység 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar