Bar ez relativ mindenkinek mas en geforce fan vagyok
jatekok is szerintem jobban szeretik
AMD 64 , 3000+ , 1,28GB DDR 400,MSI NX7600GS,160GB ATA,350W

Bar ez relativ mindenkinek mas en geforce fan vagyok
jatekok is szerintem jobban szeretik
AMD 64 , 3000+ , 1,28GB DDR 400,MSI NX7600GS,160GB ATA,350W

Ez nagyon ott van. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Link? Nálam nakkernettóban 47190 vs 49490 szerepel.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
(#54) (Kolombusz) válasza VaniliásRönk (#46) üzenetére
Nyilván Te tudod, hogy nekem milyen kártyáim voltak a múltban. 
Amúgy ez az utolsó desktop pc vga-m, nem éri meg ebbe pénzt ölni. Noti+konzol. 
Eddig én is és kedveltem, de most 3850 elég jó vétel
annak aki pl.: 19" monitoron keni ahol a max az 1280*1024
BANZAII
köszi a tesztet!
eddig is gondolkodtam, h vűltani kéne, de ahogy elnézem, az 512MB-s 3850 az nem lesz rossz választás, pláne ha tényleg agresszív lesz a piacpolitikája az AMD-nek..
Januárra asszem le fog tisztázódni, akkor egy ismételt teszt az árak ismeretében?!

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

Melyik nakkerben van raktáron 8800GT?
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.
(#58) VaniliásRönk válasza (Kolombusz) (#54) üzenetére

Rémlik hogy volt valamilyen X1950-ed, de a HD2000-ek sokkal látványosabban gyorsultak az elmúlt pár hónapban.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
(#59) (Kolombusz) válasza VaniliásRönk (#58) üzenetére
X1900GT volt. 
Off vége, szóljon a topik a tesztről. 
Szerintem több helyen is, csak annyira nagy a kereslet meg a várakozólista és kicsi a leszállított volumen, hogy az online rendszerben meg sem jelenik rendelhetőként.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

jó kis teszt köszi 
3850 nekem tökéltes lenne 1280X1024-be. Csak kérdés, hogy lesz-e 8800 GT 256mb és ha igen akkor mennyiért 
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

Például most a HD 3800 és GF 8800 GT esetében akkor lesz teljes a kép, ha javulnak még a Radeonos Vista driverek, megérkezik a 8800 GT 256 MB és stabliziálódnak az árak, tehát valamikor a jövő év elején.
Ez jó lenne, ne felejtsétek el! 
VIGYORRRGAZMUS.....

Persze,már lehet kapni külföldön! 

A legjobb vétel meg az X2 lesz ami 85E Ff-ba fog kerülni kb és ULTRA feletti teljesítményt tud majd!
Teljesítmény/ár arányában a legjobb vétel lehet!
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

firingsquad -on már van teszt róla.

de az mikor lesz?
mert akkor bevárom ha tudol valami konkrétat 
Amúgy nagykerárak: (netto)
Asus Extreme Radeon HD 3850 256MB DDR3, (PCX)
38.700 Ft
Sapphire Radeon HD3850 256MB GDDR3, 256bit, 2xDVI, TV-out ViVo (PCX)
41.250 Ft
Sapphire Radeon HD3850 512MB GDDR3, 256bit, 2xDVI, TV-out ViVo (PCX)
43.890 Ft
Asus Extreme EN8800GT, 512MB GDDR3, 256bit, TV-out, 2xDVI (PCX)
52.300 Ft
Ennyit találtam, 3870es nincs!
Karácsonyra remélem mérséklődnek, akkor veszek is egyet!
Gigabyte GA-MA69G-S3H; AMD Athlon II X4 620; 3GB Ram ddrII 1066 Kingmax, Gigabyte GTX 460 OC 768MB, 120 + 320 Gb Samsung Sata; egyedi modding ház :); LG M1717A LCD monitor-Tv

Egy CF teszt jó lett volna azért.

Jó teszt lett, már csak meg kell várnom a január végét, vagy februárt, hogy sokan megszabaduljanak a karácsonyra vett HD3850-üktől 25-28k környékén. 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

Ha jó áron lesz akkor még okozhat egy kis fejtörést vásárlás elött. De nem hiném, hogy HD 3850 körüli áron fogják adni szóval szerintem nálam az AMD lesz a befutó. 
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

Szerintem biztosabb hogy vesz annyiért mégegyet nem pedig elad... 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!

Ha minden igaz holnap vagy holnapután boldog tulajdonosa leszek egy Gigabyte HD3870-nek 

1. Végül érdekességképpen leteszteltük a szintén UE3-as Gears of Wart. A játék azért különleges, mert Xboxról portolták át PC-re, márpedig az Xboxban ATI GPU található. Ennek ellenére a 8800 GT itt is verhetetlennek bizonyult.
Az Xbox360-ban lévő R500 az gpu-tesszelációval dolgozik, a PC-s directx(9-10)-ben jelenleg ez nem elérhető. Szóval nem is értem én, hogy miért lett ez megemlítve.
2. Mint említettük az RV670 egyfajta optimalizált R600-nak tekinthető; architekturálisan nem tér el az R600-tól
>> R600 felépítése << >> RV670 felépítése <<
Aki elsőnek észreveszi és megírja, hogy mi a különbség annak fizetek egy sört.
3.
A táblázat kicsit javításra szorul nem ? (ha már az R600-nál meg lett említve...link)
Az új processzornak négy (nem több!) nagy textúrakezelő egysége van. Mindegyikben 8 textúracímző dolgozik, összesen tehát 32 darab. Mind a négy blokk fejenként 20 mintavételezőt kapott (összesen 80 darab)
Az embert a gondolkodás tette állattá...
Jó lett volna látni 8800GTS 320Mb kártyát is a tesztben.
Amúgy jó a teszt. 
Üdv
szabi

Januárban minden igaz,már most is van belőle,csak kevés én 85E Ft bruttó áron jutottam volna hozzá,csak 2db volt az egyiket elvitték már,a másik bemutató db-ot meg nem adják el sajnos!
Teljesítménye kb mint a 3870 CF-nek.
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Na ezek után nem veszek 3870-et, az is tuti. Illetve ha olyan árban lesz, akkor igen.
Az 512-es 3850 tűnik a legjobb választásnak a 8800gt mellett.
A tesztért grat, későn jött, de annyi baj legyen.
Semper Fi

Mivel 8800GT csak paíron van mitől lenne olcsó a 3870?
Annyit kérnek érte amennyit akarnak
arról az egy-két partizán 8800Gt-ről már nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]

Főleg ott lesz a legjobb, ahol nem fog menni a CF. Kiadsz 85-öt és kapsz egy sima 3870 teljesítményt... 
Semper Fi
"A slusszpoén, hogy átnevezés után a középső képen az autó keréktárcsái hiányoznak." -> Nekem ezt mindig eljatszodja, eddig komolyan azt hittem, hogy ilyen tarcsaja van ennek a negykerekunek
Mire nem jo egy PH! teszt 
7950GT@94.24 Forceware.
[ Szerkesztve ]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

de mikor?
már kopog a szemem a VGA éhsétől 

Itt írta valaki hogy állítólag van 55E-ért új 2900XT,akkor az is jobban megéri a 3870-nél,ami 60-62E Ft és teljesítményre kb egyforma.
Van már hozzá normásis driver és működik a 2GPUs megoldás a legtöbb esetben.
[ Szerkesztve ]

Gaboman:
Most melyik kártyáról beszélsz? Mert már nem birom követni. Minek van olyan teljesítménye, mint a 3870 CF-nek? 
http://www.muszaj.hu/
Mobility X1600-al is detto...(talán 2-3 hónappal ezelőtti Catalyst)
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50
Nem az ar a problema, hanem hogy nincs 
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

3870X2

"2900XT 512MB-os változat teljesen új 55k. Honnan szedted a 80k-s árat?"
Megadod a bolt nevet ahol lattad ennyiert, mar megyek is venni...
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Gratulálok 
Megoldjuk 
Az embert a gondolkodás tette állattá...

Értem.
http://www.muszaj.hu/

A HIS HD3850 IceQ 3 Turbo 512MB szerintem igenis létezik, szóval csak az árral lehet baj. 
[ Szerkesztve ]

majd kinövöd 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

A Setup Engine-ban az Interpolators.
Elkéstem.

[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
OK, tudom ogy eltezik, nem ugy almodtam meg. A problemam hogy *nincs sehol* ahol rendelni szokok. Majd jovore talan 
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
(#96) Alvin_ti4200 válasza VaniliásRönk (#7) üzenetére
én már évek óta nvidia fan vagyok, hogy miért azt nem tudom, azoktól kérdezd, akik ezzel a jelzővel illetnek

Nagyon jó kis teszt! Örülök, hogy végre lekoppintották azt a grafikont, ahol egy adott kártyához mérik a többit, mintegy összesítetten.
Szép munka! 
(x+a)^n=∑_(k=0)^n=n¦k) x^k a^(n-k)
Milyen jó lenne ha ilyent hoza a Jézuska karácsonyra olyan 45-50k körül! 
Találtam valaimi érdelkeset de lehet hogy csak nekem új!
Mod: Akkor már legyen nagybetű a Jézuska, ha már kérek tőle valamit 
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

Végre értem miről van szó.
Hát itthon sosem volt egyszerű történet IceQ-t szerezni, pláne egy új kártya esetében... marad az 1-2 hónap amit először írtam. 
Alvin_ti4200: Cserélj alaplapot, hátha az segít. 
[ Szerkesztve ]
(#100) venember83 válasza tupacamaru (#93) üzenetére
En meg se irtam, minek?
Dragabb hozzajutnom FireGL beigert sorehez, mint maga a sor...
teszt: latom egyre jobban muzsikalnak dx10-ben a karik, ideje volt...
mod: centenarium.
[ Szerkesztve ]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP