Szerintem nem szorul, hűtés cserére a 3850. Bár egy roszul szellőzött mini ATX-es házban lehetnek gondok a hőfokkal
Nekem 2 napi teljes nyúzás után, az aláírásomban szereplő órajelen sem volt gondom a hőfokkal.
A 3870-et azért nem venném meg, met közel van az ára a 8800GT-hez, és ezesetben már nem kérdés, hogy melyiket is választanám.
Asrock Z68 Pro3 Gen3, Intel Core i5 2500@3.9GHz, Corsair H60, Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz DDR3, ASUS 6870 DCu, ASUS 450W, OCZ Agility3 60GB SSD

Míg én tesztekkel és főként saját tapasztalatokkal érveltem, részedről mindössze üres vagadlkozást kaptam..erre pedig nekem nincs sem időm, sem energiám
. Szóval jön a teszt és innentől kezdve nincs apelláta, hogy ezt hallottam, meg azt mondják...itt lesz fehéren, feketén a különbség, egy igazi júzer teszt...ha van rá érdeklődés szívesen megoszton Veletek a tapasztalataimat 

) de 52K-ba fájt a kari. Sztem nem volt rossz vétel 
Tényeket, adatokat ne várj, én balga voltam és vártam, de minek...

Csak miután beírtad, hogy 52K volt, lehet, hogy téged ütnének, ha tovább akarnád 70-ért adni.

Érezhetően gyorsabb, minden jétékban. Már a Galaxy 8600GE-vel is az újabb játékok gyorsabban futottak.

)

Csak annyiszor megkerdeztek mar es ez volt a standard valasz