Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#251) Elmör válasza wwenigma (#229) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok, mert mindig nvidiás voltam, de ha a 3850-es meg a 3870-es annyira jó lenne (amit a tesztek nem támasztanak alá), akkor nem azt írtam volna, amit. Elismerem, hogy lehet játszani azokkal a kártyákkal is, de azért a 8800GT még mindig jobb választás (már ha kapsz) szerintem. Persze ez csak szerény véleményem. :D

Szerintem az a baj, hogy az AMD-ATi nem játékok szerint tervez, hanem megcsinálja a technikás kártyákat, amik viszont nem jók a gyakorlatban. Ezt az alapján gondolom, hogy volt olyan teszt (talán a vertexes), ahol sokkal jobb volt az ATi és mégis, a játékok alatt alulmaradt többségében. Tehát, aki pl, tudja a történelmet, az nem biztos, hogy tanítani is tudja és így úgymond egy okos, de nem jó tanár lesz belőle. Remélem így érthető.

Ha pedig azt nézzük, hogy az árkülönbség arányában milyen teljesítményt kapunk, akkor max annak mindegy, aki 1024X768-ban játszik. E fölött már érzékeltem nem egyszer, hogy bizony megérte drágábbat venni. :K

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#252) Thrawn válasza Elmör (#251) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Different songs for different moods.

(#253) pisti válasza Elmör (#251) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem írjál esszét, hogy miért volt jó választás a mostani VGA-d. Csak ne ide. :)
Utána jobb lesz.
Az okoskodást meg hagyd az okosokra, (nem rám :) ).

Okulásképp, hamár hozzáértő kolléga belinkelte.

(#254) Interceptor válasza pisti (#188) üzenetére

Interceptor
(őstag)

Köszönöm szépen a kedvességedet,a legutolsó linked erősen közelíti a bunkóság határát.Nem értem mire jó ez :F "Másrészt mivel továbbra is csak a levegőbe beszélés megy részedről" Ez nem igaz én csak azt írom amit látok tapasztalok.Viszont volt ilyen DX9 és DX10 között , szerintem ez kevert meg téged, nemkicsit. Tévedés high-on játszok a crysissel, elvileg very highban aktiválódnak a DX10-nek nevezett effektek amit ugye a dx9 is simán tud csak vannak akik bedölnek :U

“I got in contact with Paul Sams of Blizzard, and he said, ‘We will not sell the movie rights, not to you…especially not to you,’” Boll revealed.

(#255) eXodus válasza Interceptor (#254) üzenetére

eXodus
(őstag)

pisti válaszának 99%át átugrod és fél mondatot talász amibe beleköthetsz.
Mi ez ha nem "levegőbe beszélés"...

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#256) pisti válasza Interceptor (#254) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Nem értem mire jó ez

Na látod ez a te nagy problémád, nagyon sokmindent nem értesz. Egész konkrétan úgy kb. semmit nem fogtál fel abból amit írtam, elég szomorú, én megpróbáltam szépszóval. De úgylátszik vannak reménytelen esetek...

Amíg nem támasztasz alá valamit valami kézzelfogható bizonyítékkal az csak levegőbe beszélés, márpedig tőled eddig csak ennyi jött karakterek formájában. A nagy semmi egész konkrétan.

Ez nem igaz én csak azt írom amit látok tapasztalok.Viszont volt ilyen DX9 és DX10 között , szerintem ez kevert meg téged, nemkicsit. Tévedés high-on játszok a crysissel, elvileg very highban aktiválódnak a DX10-nek nevezett effektek amit ugye a dx9 is simán tud csak vannak akik bedölnek

Azért ez a pár mondat is jól mutatja mekkora a sötétség ott tefeléd...
Ne válaszolj mert a továbbiakban el se olvasom amit írsz, nincs értelme zagyvaságot olvasni.

U.i.:
Őstag 2000+ hsz-el :( és ott tart, hogy a sortörést nem sikerült megtanulni használni, hogy egyebeket már ne is említsek...

(#257) frame>24

frame>24
(őstag)

kérdésem lenne már, (ez sok teszt olvasása után mindig felötlik):
- mit jelent az, h az NV kártyák drámaian jobbak mindenféle textúrakezelő tesztekben? -> Hogy openGL-re valók, merthogy az "megatextúrákat" használ, vagy hogy generalmente nagyobb textúra-részletességet állíthatok be velük a játékokban? Hogy interpretáljam ezeket az eredményeket? (a játékteszteken kívül)
- mi ez az .exe-cheat?
- valami rémlik, (a Gf MX440-es időkből :DDD ) hogy NV-nél lehetett a driverben játékokat állítgani, ez lenne az NV-féle optimájzésön? (sajnos, már rég átálltam, ATi-ra, nemsok vidiás tapasztalatom van...)
THX!

(3850 tényleg jónak tűnik, kár, h pont annak szar a hűtése -> gyakori Sapphire-verziója tuti fos lesz)

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#258) spirit007 válasza frame>24 (#257) üzenetére

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

"3850 tényleg jónak tűnik, kár, h pont annak szar a hűtése"

Képek alapján jó lesz rá a vf700 Cu :)
Inkább azt sajnálom , hogy még mindíg elég magas a fogyasztása ezeknek a kártyáknak :(

(#259) Elmör válasza pisti (#253) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Oké, látom te is egy "remek" hozzáállású ember vagy... :U
Nem írtam semmi olyat, hogy miért jó az én karim (mert nem is 1 súlycsoport) és azt hittem, hogy legalább valami szakmait linkelsz be, erre meg ezt a baromságot kell olvasnom.

Ehh, jól van, ezen már nem is érdemes rágódni. Én drukkolok mindkét gyártónak, hogy csináljon tuti kártyát, hogy olcsóbb legyen és mindegyik jó és nem fikáztam, erre megkapom. Én legalább offba teszem!

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#260) nap válasza spirit007 (#258) üzenetére

nap
(őstag)

Multkor volt hir, hogy ujfajta hutest fejleszt a Sapphire. Ugy tunik nem keszultek el vele mostanra, vagy lehet, hogy a kovetkezo generaciora szanjak.

Ironikus, hogy a 8800 gt magasan veri a mezonyt, megis mindenki a 3850-rol aradozik. :D

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#261) Furkoo válasza nap (#260) üzenetére

Furkoo
(őstag)

mert mondjuk ha szerencsés vagy szerezhetsz 35-40 között míg 8800Gt t mennyiért is???
60-70??
na talán ezért.

Csak az időnek nincs vége. http://hs4rc.deviantart.com/

(#262) frame>24 válasza nap (#260) üzenetére

frame>24
(őstag)

ezé'- 3850 mégócsóbb + alig tud kevesebbet

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#263) pisti válasza Elmör (#259) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

A kognitív disszonanciát részletező szakmai leírás neked baromság? Hmm.
Látom a felfogás neked sem erősséged.

Én drukkolok mindkét gyártónak, hogy csináljon tuti kártyát, hogy olcsóbb legyen és mindegyik jó és nem fikáztam...
...
Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok, mert mindig nvidiás voltam, de ha a 3850-es meg a 3870-es annyira jó lenne (amit a tesztek nem támasztanak alá), akkor nem azt írtam volna, amit. Elismerem, hogy lehet játszani azokkal a kártyákkal is...

Legalább magadnak ne mondanál ellent gyermekem.

(#264) wwenigma válasza Elmör (#259) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó a 88GT de itt nem errol van szó. Ez a 38xx teszt topic. Egyébként ha 60-70e 88GT leveri a 40-50e 38xx-t azt nem csodálom.... meg aki magasabb felbontáson akar jatszani, annak sem 28e-es sikkepcsöves crt-je van.... azaz telik 80e 22 wide Samura... Innentol viszont menozz a penzeddel, ha tetszik.... :(

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#265) ge3lan válasza MaciG (#249) üzenetére

ge3lan
(újonc)

Ja hát így van. Nem is az volt a bajom, hogy ő nem látja a különbséget, hanem az, hogy igenis van különbség. Dehát ez egyértelmű a képalkotás módja és a szem/agy működése miatt.

(#266) gbors válasza nap (#260) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mert jelenleg ez a legjobb ár/teljesítmény-arányú kártya, kb. annyira tűnik telitalálatnak, mint anno az x1950pro.
ráadásul még kapni is lehet :D

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#267) gbors válasza frame>24 (#257) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

textúrák:
a 8800GT-nek kb. 3x akkora a textúraszűrési teljesítménye, mint a 3850-nek, és 2.5x-ese a 3870-nek. a játékokban ez azt jelenti, hogy minél több textúra van egy képen, annál gyorsabb lesz az nVidia kártya az ATI-khoz képest, különösen magas AF beállítás esetén. jelenleg az átlagos textúramennyiség lényegesen több, mint ami az ATI kártyáknak feküdne.
az OpenGL nem használ megatexture-t, csak a QW:ET, ami történetesen OGL alapon megy, de nyugodtan mehetne D3D-ben is. azt nem látom, hogy a megatexture mitől menne jobban az nVidia kártyákon, a QW:ET valószínűleg a stenciles árnyékok miatt gyorsabb, amit az ATI architektúra (konkrétan a ROP-jai) nemigen komálnak.

szerk: off

[ Szerkesztve ]

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#268) wedge31 válasza ge3lan (#247) üzenetére

wedge31
(újonc)

Szerintem meg most már szakadjál le rólam a dilinyos téziseid abszolut hidegen hagynak még egyszer mondom örülj az über szemednek.
Az értetlen vagy inkább ostoba te vagy ha nem érted mi a különbség az átlag emberi szem meg a te hiper turbó szemed között.
Ha meg már személyeskedsz probálj meg eredeti lenni mert ez a patikus szöveg szánalmasan gyenge mint az érveid.
Részemröl ennyi volt és peace.

(#269) pisti válasza wedge31 (#268) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Teis disszonálsz kognitívan keményen. :D
Hidegen hagynak az észérvek a lényeg az, hogy amit eddig hittél igaznak azt továbbra is annak hihesd.

Aki linkelte a leírást erről az emberi viselkedési formáról annak :R . Nagyon hasznos tudnivaló.
Egyszerűen hihetetlen mennyire jelen van mais, illetve a történelmünket is végigkísérte, hátráltatta a fejlődést egész konkrétan.

(#270) szab.tam válasza wedge31 (#268) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én is jártam már úgy, hogy valamilyen logikusnak tűnő eképzeléshez nagyon ragaszkodtam. amikor többen kezdtek ellentmondani, nem örültem neki. de amikor senki sem pártolta az álláspontomat, akkor elgondolkoztam, vajon miért? szerinted? :U

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#271) Interceptor válasza pisti (#256) üzenetére

Interceptor
(őstag)

Mindent felfogtam abból amit írtál de a nagyrésze arról szól,hogy tudod a másikat minnél inkább lejáratni,nah köszönöm ebből nem kérek.Nem általak le sértegetni ellenben te folyamatosan ezt teszed.Leírtam a véleményemet erre jössz te nagyokos és rögtön eligazítasz a tahó stílusoddal.Még mindig nem értem miért kell nekem bizonyítékokkal szolgálnom mikor ott vannak a tesztek:D A "nem értem mire jó ez" a szapulásra értettem.

[ Szerkesztve ]

“I got in contact with Paul Sams of Blizzard, and he said, ‘We will not sell the movie rights, not to you…especially not to you,’” Boll revealed.

(#272) Interceptor válasza pisti (#263) üzenetére

Interceptor
(őstag)

Értem már,szóval mindenki más aki ellent mer neked mondani az egy nehéz felfogású csökött gondolkodású személy.Nem lehet hogy veled van a baj?És olyanokba kötsz bele miért nem használok sortörést stb... Ez egyszerűen nevetséges.Ez a te stílusod.

(#273) Moddingfan válasza wwenigma (#264) üzenetére

Moddingfan
(senior tag)

Attól, hogy valakinek 22"-os Samuja van, nem biztos ám, hogy sz@rja a pénz :( Nekem pl. azért van ilyen moncsim, mert a munkámhoz kell, de mivel mellesleg néha játszok is a gépen, pl.: hogy levezessem a fáradt gőzt, ezért döntöttem egy 3850 mellett, amit máig nem bántam meg. Nem tudom, miért írják egyesek, hogy ekkore moncsihoz ez a kártya kevés...nekem eddig mindne szépen ment, pedig 256MB-os karim van, Crysis-ra még mindig tojok, szép-szép, de ekkora gépigény...pffff, no comment.

Amúgy már előbb is írtam, hogy nem értem, miért kell a 8800GT-t és a 3850-et egymáshoz hasonlítani :F 20K van köztük árban :Y Kérdésem? Árban ugy van köztük kb 30%, teljesítményben is? Erről van szó...ár/érték arányban az ATi jobb, ez nem vitás, összességében gyorsabb a 8800GT, ehhez kétség sem fér...kérdés: kinek, mire kell a kari és mennyit szán rá...én 40K kiadtam a 3850-re, de 60K-t az életben nem adnék ki a 8800GT-re, azt vegyék meg a fanatikusok, meg akik villogni akartak, mert valljuk be, a 8800GT tulajok többségének (akikkel én találkoztam) azért van ilyen karijuk (részben persze), hogy döngethessék a mellüket, mert milyen "menő", hogy nekik ez van..gyerekes dolog...és még valami: az ATI-nak mindig is szebb volt a képe, mind 2D, mint 3D tekintetében, pláne szinek terén, és mivel én Photoshoppal dolgozok, így kétségem sem volt, hogy milyen karit vegyek.
Volt már 8600GT-m, aztán 1950GT-m (utóbbi máig a ketegória legjobb vétele, állítom), most pedig a 3850...szóval van összehasonlítási alapom... a kéti szembeállított kari, olyan, mintha a 8800GT lenne egy 20éves LADA 250 lóerővel és egy vadu új Merci 200-al..az előbbi gyorsabb, míg az utóbbi lassabb, ellenben jobb ránézni és az idő múlásával a az apró kieszgészítők (autónál a tuning, kariknál a driver) elmosság a sebességhatárokar..de a merci akkor még mindig szebb és modernebb lesz :U

[ Szerkesztve ]

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!

(#274) Interceptor válasza Moddingfan (#273) üzenetére

Interceptor
(őstag)

Nekem azért van 8800GT karim,mert teljesítményt akartam a gépembe viszonylag jó áron,és ha azt nézzük egy kicsivel gyorsabb GTX majdnem a duplája újonnan,nagyon is megéri ez a kártya.Van aki könnyebben kipengeti a pénzt érte azért,hogy magasabb színvonalon játszhasson mert neki/nekem ez fontos,ezt kéne megérteni.Az utolsó mondataiddal megintcsak nem értek egyet,nekem is volt mindenféle karim különbséget nemigazán vettem észre.Régebben az nvidia karik 2d-s megjelenítése nem volt a legjobb de mára egészen más a helyzet.

(#275) VaniliásRönk válasza Moddingfan (#273) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

TFT-n azért színeket ne hasonlítgassunk, akármilyen csúcsszuper panel van benne a színhűséghez akkor sem lesz semmi köze.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#276) wwenigma válasza Moddingfan (#273) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most én elsősorban tizenéves kis kotsögökre gondoltam, akik alá apuka meg anyuka teszi a pénzt, hogy a kicsi fiuknak legyen mire verni a mellét. Csak ők képtelenek felfogni, hogy más is létezik.... Akinek munkára kell, az más, azoknak nincs választásuk, kell a jó cucc de az behozza az árát.

Természetesen ez csak magánvélemény, lehet mindent rosszul látok. No offense, hatalmat a lámáknak.

Interceptor: gondolom akkor te sem eszel, iszol, cigizel, nem laksz sehol, gyakorlatilag csak a lelked lebeg a géped elött, mert a mai magyarországon nem létezik olyan, hogy könnyen kipengeted a pénzt... csak ha a fentieket teljesited. ;)

[ Szerkesztve ]

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#277) Moddingfan válasza wwenigma (#276) üzenetére

Moddingfan
(senior tag)

Most én elsősorban tizenéves kis kotsögökre gondoltam, akik alá apuka meg anyuka teszi a pénzt, hogy a kicsi fiuknak legyen mire verni a mellét. Csak ők képtelenek felfogni, hogy más is létezik.... - Jól látod a dolgokat...egyetértünk :R

VaniliásRönk: kétségtelen, e tekinteben a CRT jobb, ez nem vita tárgya :R Mondjuk Nekem eddig LCD-vel sem volt gondom, legalábbis nem fordult velem elő, hogy a monitoron látott kép színes és nyomdai eredmény olyan hűde különbözött volna...ha mindkettő CMYK, akkor nagy baj nem lehet :) ...legalábbis eddig még nem szóltak :D

Interceptor: Van aki könnyebben kipengeti a pénzt érte azért,hogy magasabb színvonalon játszhasson mert neki/nekem ez fontos,ezt kéne megérteni. - én ezt megértem, ha van miből, uram bocsá, én is tolnám a zsetont..de van egy határ, ahonnan már nem éri meg és a 8800Gt sztem egy hajszálnyit túllépi ezt a bizonyos határt...de elismerem, jó kártya, csak szerintem nem ér ennyit, de ez természetesen csak magánvélemény, nem szentírás :U

[ Szerkesztve ]

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!

(#278) Interceptor válasza VaniliásRönk (#275) üzenetére

Interceptor
(őstag)

Ez nemigaz :) a szuper minőségű panelek is képesek hasonlóan szépen megjeleníteni a színeket mint a crt,nekem van mind2 .

(#279) Interceptor válasza wwenigma (#276) üzenetére

Interceptor
(őstag)

Nem bagózóm,nem iszom.De lakni van hol enni van mit. :DDD Nem azt mondtam,hogy bármire könnyen kipengetem,de nem okoz fejfájást ha venni akarok egy jobb videókarit.Ugyanakkor nem szóróm a pénzt feleslegesen minden szarra.

(#280) Moddingfan válasza Interceptor (#278) üzenetére

Moddingfan
(senior tag)

Hát, azért 22"-ban olyan moncsit venni, ami nem TN paneles...170 guriga...bitedanke :F

Amúgy én dohányzok, hétvégenként party van, ahogy illik, én élvezem az életet, de volt idő, amikor nekem is a gép volt az egyik központi tényező..akkor nem is sajnáltam rá a zsét...mondjuk akkor még nem is én kerestem meg, most már nagyon máshogy látom a dolgokat :U

Na de angyon eltértünk a tárgytól Uraim! :D A lényeg, hogy a 3850 nagyon melegszik és most azon agyalok, miként csökkenthetném drasztikusan a hőmérsékletet a hűtő megbontása=garivesztés nélkül :F Ötlet már van, amint lesz időm a kivitelezésre tesztelek és természetesen be is számolo, már amennyiben van rá érdeklődés :U

[ Szerkesztve ]

(#281) Interceptor válasza Moddingfan (#280) üzenetére

Interceptor
(őstag)

20-ast is lehet venni szerintem az is elég és lényegesen olcsóbb. :K

(#282) Moddingfan válasza Interceptor (#281) üzenetére

Moddingfan
(senior tag)

20-ast is lehet venni szerintem az is elég - csináltál Te már A/4-es méretű hirdetést 300PDI-ban? :Y A fele sem fér ki a 22"-os moncsira...az A/3-ról és a WC ajtó méretű A/0-ról már ne is beszéljünk :F Igazából 22"-os moncsiból kéne 2 + egy Ergotron állvány, na, azzal duzzogva ellennék, csak az a baj, hogy az kicsit borsos lenne, én meg sajna nem vagyok egy Büchner bácsi :F

(#283) wwenigma válasza Interceptor (#279) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

de nem okoz fejfájást ha venni akarok egy jobb videókarit.

Itt, ezen a ponton zárjuk le. Amirol TE beszélsz, az ma Magyarországon sacc. 1-2 millió ember havi fizetése, azaz a minimálbér... amiért 1 hónapig gürcöl és be kell osztania 1 hónapra... :( Ja, hogy miert nem tanultak tovabb, meg hogy miert nem keresnek masik melot...akar ide is kilyukadhatnánk, de inkább vissza a topik címéhez.

(#284) Moddingfan válasza wwenigma (#283) üzenetére

Moddingfan
(senior tag)

Ide ne is lyukadjunk ki, kényes téma és valóban nem ez a topic lényegne :U Ha valaki megteheti, tegye meg, én is megtenném, de addigy nyújtozkodok, ameddig a takaróm ér.

Részemről én is koccoltam...mára legalábbis biztosan. Iszok még egy pohár whisky-cola-t a nyugodt aláv végett és ráfogom a nyuszira :D Jó8 mindenkinek!

(#285) Bundás22 válasza Moddingfan (#280) üzenetére

Bundás22
(őstag)

lényeg, hogy a 3850 nagyon melegszik és most azon agyalok, miként csökkenthetném drasztikusan a hőmérsékletet a hűtő megbontása=garivesztés nélkül én rátennék simán a hátára egy nagy halk 12cm-es ventit, kábé ott ahol a gpu van, vagy 8cm-est(kábé 1-2K)

Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

(#286) Interceptor válasza Moddingfan (#282) üzenetére

Interceptor
(őstag)

jah bocs én nagyrész játékokra gondoltam de a Flash-hez is kiváló én ebben dolgozom.

(#287) Interceptor válasza wwenigma (#283) üzenetére

Interceptor
(őstag)

nekem is volt olyan időszakom mikor 30ezres vga karit sem tudtam megvenni akkoriban még szüleimmel éltem nem volt saját keresetem.Nem vették meg helyettem,de nem is vártam el. :)

(#288) vsz válasza Moddingfan (#277) üzenetére

vsz
(tag)

"...ha mindkettő CMYK, akkor nagy baj nem lehet"
az ilyen magasan képzett (ál)grafikusok miatt kapok én nap, mint nap agyvérzést a munkahelyemen:Y

''szemét civilek! rohadt lakosok!''

(#289) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

azért a fanatikus 88gt hívőktől kérdezem, mi értelme a fene nagy teljesítmények, ha arról max a netes szak-siteokon olvashatsz, és közben csorgatod a nyálad, hogy de jó lesz egyszer majd ezzel tolni a kvék nyócat.....
kb mint anno a szocializmusban a kocsivétel, előjegyeztek és 2 év múlva meg is kaptad...
aki meg nem teszi olyan magasra a mércét, röhögve besétál és megveszi cca 20 k val oclsóbban a 3850 et, és amíg illető a fene nagy gt re vár, addig emberünk már hülyére játszotta magát a kapható kártyájával. A híresztelések szerint a 3850nek még nagyfelbontásban is állja a sarat, sőt, 3870 árához képest viszonyítva ezsetlen jó vétel ha valaki képes okosan tuningolni
persze, én is álmodoztam 8800 gtről, mint a középkategória fenegyerekeiről, csak nekem 70-80 K minden csak nem középkategória, ellenben egy 3850es megfizethetőnek tűnik még számomra is....úgyis régebbi játékokhoz és HD hez használnám, ujabb gamekat csak ritkán tolok....személy szerint a HIS ultrabutál jégkocka kiadását várom, hogy az mit is mutat, a tuning alapján túl kell sárnyalnia a 870est is, kiváncsian várom.

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#290) Alpachino

Alpachino
(PH! addikt)

Annyira megtetszett a teszt, hogy vissza mondtam a 8800GT rendelést ( amit előreláthatólag jövőre teljesítettek volna :Y ) és vettem ugyan ebben az üzletben egy sapphire 3850-et potom 38K-ért.
Eddig úgy tűnik jó üzletnek bizonyult. Szépen mennek vele az újabb játékok is.
Egyébként hosszú idő után ez az első saját ATI-m.( utoljára 8500-as volt, jó régen )

Asrock Z68 Pro3 Gen3, Intel Core i5 2500@3.9GHz, Corsair H60, Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz DDR3, ASUS 6870 DCu, ASUS 450W, OCZ Agility3 60GB SSD

(#291) DigitXT válasza Alpachino (#290) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Hát ezt sem hittem volna!:DDD:R Mindenesetre örülök, hogy tetszik az új kari.:C

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#292) -=Libria=- válasza Alpachino (#290) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

emmelyik bolt ha szabad tunni ? 512 es mennyi náluk ?

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#293) Alpachino válasza DigitXT (#291) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

Én sem gondoltam volna, hogy valamikor lesz még ATI kari a gépemben. :)
De, úgy kellett az Nvidia-nak, magának köszönheti, hogy "elpártoltam" tőlük. :D

Egyébként, kösz !

Asrock Z68 Pro3 Gen3, Intel Core i5 2500@3.9GHz, Corsair H60, Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz DDR3, ASUS 6870 DCu, ASUS 450W, OCZ Agility3 60GB SSD

(#294) Alpachino válasza -=Libria=- (#292) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

Egy szegedi üzletben [link].
Az árak nem jól vannak megjelölve, kivéve az ASUS-t és az MSI-t, úgy hogy érdemesebb inkább telefonon érdeklődni. Én is kiakadtam, mikor közölték, hogy a Sapphire 3850 az árlistától eltérően 38300 Ft.

(#295) athomi válasza Alpachino (#294) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Gondolom ez a 256Mb-os. Látom megy a tuning a tieddel. Egyébként az árlistán 47.000Ft-os ár van. Frissíthetnék sürjebben a listát. Én is szeretnék venni egyet, de még várok egy picit.

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#296) Alpachino válasza athomi (#295) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

Igen, 256Mb-os. Igazából most derült csak ki, hogy valóban bírja az aláírásomban leírt órajeleket, ugyanis jó egy órányit teszteltem a crysis-el, high beálításokkal probléma nélkül. A hőfok sem olyan vészes. ( 78C)
Az árlistáról annyit, hogy eddig minden terméknél a megjelölt árak voltak a mérvadóak, csak most ennél a karinál lett ez a "rendkívüli árengedmény" :C amit fel sem tüntettek. Ez nekem is egy kicsit furcsa volt, de örülök neki.

(#297) morzsa

morzsa
(fanatikus tag)

Bátortalanul érdeklődnék, hogy a személyeskedő részt nem lehetne-e valahova áthelyezni, mert már tele a cipőm, hogy alig egy-két értelmes, témábavágó hozzászólás jut egy oldalra. Köszönöm!

(#298) Moddingfan válasza vsz (#288) üzenetére

Moddingfan
(senior tag)

Viccnek szántam, de el ne mond senkinek (ott volt a smiley ;) ) Amúgy mit dolgozok? :U

u.i.: egyébként nem vagyok grafikus, attól, hogy jól kezelem a Photoshop-ot még nemtartom magam grafikusnak...ellenben volt pár munkám, amire grafikusként/törtdelőként dolgozók mondták, hogy le a kalappal :U Egyébként rendszerinformatikus a becses végzettségem, a grafika hobbynak indult, munkahelyen látták, hogy wow, ezzel nem kevés zsetont spórolnak és azóta ezeket is én csinálom...ennyi :) No OFFense :R

Interceptor: jah bocs én nagyrész játékokra gondoltam de a Flash-hez is kiváló én ebben dolgozom. - játékhoz és flashez valóban elég :R

Bundás22: én rátennék simán a hátára egy nagy halk 12cm-es ventit, kábé ott ahol a gpu van, vagy 8cm-est(kábé 1-2K) - kézenfekvő lenne, csak a Zalmi procihűtő miatt nemigen van helyem sajna és itt kezdödik a gond, de már van ötletem, csak kivitelezésre vár ;)

[ Szerkesztve ]

(#299) Moddingfan

Moddingfan
(senior tag)

Kérdés: szerintetek mi az a max hőmérséklet, amin a kari stabilan el tud futni, a nélkül, hogy ronggyá égne? :F Húzva olyan bő 90 fok...ez csak szerintem eget verően sok, vagy még határeset? :F

(#300) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Úgy látszik, hogy addig, amíg az ATI-AMD nem fejleszt új chip-et, addig nem veheti fel a versenyt a G92-vel, de még a G80-al sem nagyon. Jól sikerültek az NV chipjei. Addig nem is nagyon törik majd magukat egy teljesen új chip kifejlesztésén, amíg ez a helyzet nem változik. :K

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.