Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#101) Alvin_ti4200 válasza VaniliásRönk (#99) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

az aprók között megtalálod a hírdetést:D

(#102) DSG

DSG
(kvázi-tag)

Jól döntöttem! :K
eVGA GeForce 8800 GT KO Edition!! jeee :R

(#103) joshua7 válasza Gaboman (#81) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

55-ért új biztosan nincs sehol sem. De használtért jó ár.
Na ez a gáz, h csak a legtöbb esetben. Az kéne, h mindenhol menjen. Mondjuk én nem vennék ilyet, az tuti. Ott a fogyasztás, hőtermelés témája, meg a szívás, ha nincs meg vhol a támogatás. Szvsz nem éri meg.

Semper Fi

(#104) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy :R a tesztért.

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#105) Antibazsi

Antibazsi
(fanatikus tag)

A felni szándékosan ilyen nem bug,nem is kártya vagy driver hiba.Egyik felnit ilyenre lehet alakitani autosculpt-ban...ha jól emléxem ilyen már a carbonban is volt.

[ Szerkesztve ]

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#106) joi29 válasza MZsoltee (#98) üzenetére

joi29
(őstag)

Akkor kérlek irj neki és kűld el nekem is a cimét ;)

(#107) Levin01 válasza DSG (#102) üzenetére

Levin01
(őstag)

a 3850-es is nagyon jó döntés ha valaki nem akar 40K-nál többet vga-ra költeni

(#108) Gorneck23

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jó teszt nagyon tetszik...no meg jó karit vettem. :D

(#109) Malachi válasza Levin01 (#107) üzenetére

Malachi
(őstag)

ha működne crossfire az nv chipsetes lapokban nem gondolkodnék, tennék bele 2db 3850-et aztán annyi, a mostani helyzetet elnézve egydarabig úgysem lesz normális áron a 8800gt amit szerettem volna... ahogy állunk, talán még olcsóbb is lenne, mint egy 8800gt...

(#110) lordtoulus

lordtoulus
(lelkes újonc)

Köszönjük a részletes tesztet. Igaz egy kicsit meg késve(halkan,nagyon halkan ,sőt suttogva)
vagy túl hamar végül is nem is lehet őket igazán kapni...

Ez átnevezés kicsit érdekes... miért pont az jaték „exe” file neve a kulcs ?(arra gondolok ügye az Nvidia segít a fejlesztésben és az alkalmazás optimalizálásában,akkor miért nincs valami modul erre...) Másodrészt mi az hogy nincs árnyék?! ...hol van hova rejtették.... meg vettem a játékot erre nincs árnyék..?!
Jó persze nem akarom túl reagálni ,csak kicsit érdekes.

...
A hátoldal is nagyrészt azonos, de a sok pici SMD alkatrész máshol helyezkedik el
...

'Surface-Mount Device' A technológia (SMT) szerintem helyesebb lenne,így kicsit szó ismétlés van vagy csak nekem tűnik annak.

Még egyszer köszönjük tesztet és várjuk mikor kerül a nagyító alá a nyolclábút .Részben (CFx) vagy egészben ,de mindenképpen olvasnák .

" ... a Windows-t többnyire hüjék használják ... " moonman

(#111) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Nekem tetszik a 3850 (40k körüli árat simán megér).Egyedül dx10.ben érzem egy kicsit gyengének, de alapvetően szerintem a középkategória királya :C .

Walter White is Bad*ss!!

(#112) rudi válasza FireGL (#73) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Annyi az eltérés a két ábra között, hogy at RV670-nél rájöttek, hogy anno az interpolatorok blokkját rosszul rajzolták fel :)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#113) dribli

dribli
(kvázi-tag)

Gratula, nagyon jó a teszt! A bökkenő csak az, hogy se piros, se zöld kártya nincs sehol normális áron... Sebaj, az idő most nekünk dolgozik! :)

(#114) kutjaaa válasza FireGL (#73) üzenetére

kutjaaa
(kvázi-tag)

Az RV670-ben 3 helyrol "cimzik" az Interpolators "sint" a 600ban meg csak a "raszterizator"-tol kap adatot.

Hogy az mi nem tudom de ezt lattam meg elsore!

[ Szerkesztve ]

(#115) Antibazsi

Antibazsi
(fanatikus tag)

Nekem nagyon gyanús,h a 3870 sokszor majdnem ugyanazt az eredményt érte el mint a 3850...remélem egy-két újabb catalyst után már más lesz a helyzet,elszakadnak egymástól és a 3870 jobban felzárkózik a 8800gt mögé,mert ebben formában a nagyobb tesónak szinte semmi értelme.
Íme egy g92-es 8800gts 512Mb test ,
ugyanaz a játékos a 3850 crossfire felállásal szemben:test

[ Szerkesztve ]

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#116) kutjaaa válasza rudi (#112) üzenetére

kutjaaa
(kvázi-tag)

Akkor is kerem a sort mert a két sematikus abran megtalaltam a kulonbseget!!

Bar nem szeretem a sorot :)

(#117) CSorBA

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez az nfs elég fura, nekem pl az emberek hiányoznak benne rendszeresen, egy régi x1600Proval...

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#118) Antibazsi válasza CSorBA (#117) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

az azért van mert a világ részletessége alacsonyra van állítva.Ha maxra tennéd lennének emberek,de vszinű diavetítést kapnál :D ...én is így vagyok x1800-al

(#119) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Jövőre lesz nekem egy ilyen HD3850 szenrintem. ;)

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#120) joi29

joi29
(őstag)

Sokak kedvence lehet eme teszt alanya.

(#121) Fel

Fel
(őstag)

Ugyan már többen is leírták, de én is megteszem...
"A slusszpoén, hogy átnevezés után a középső képen az autó keréktárcsái hiányoznak." ...ez a rész fölösleges, és félreértésekhez vezethet... rossz színben tünteti fel a szegény 8800GT-t. Nem is driver, nem is programhiba, egyszerűen van a játékban egy ilyen, alakítható felni: kép.

(#122) janika16

janika16
(lelkes újonc)

sziasztok! egy hd3850-es és egy gf 7900gt között nagy a teljesítménybeli kül.? dx9-ben

(#123) klambi

klambi
(őstag)

hogyvannak ezek stream-processzorfélék..?ezt valaki tudja?
mert ittis mondott vagy 3 félét.. :W

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#124) Levin01 válasza janika16 (#122) üzenetére

Levin01
(őstag)

öhhöm, egy ici-picit igen :U

(#125) Angelo69

Angelo69
(senior tag)

Mar irtam tobbszor is miutan mind ket gyarto kartyajat teszteltem hogy a Crysis-t el kell felejteni minden fele szempontbol mert bugos sajna.
Meggyozeskepp csinaltam egy kepet az ominozus nem "havasodo" fegyverol Ati Hd3870 el kb ott mint a ph-s tesztben.

[link]

"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat." - "Na, ez is történelmi hír. Nem volt még példa rá, hogy a gyártó által kiadott driver miatt lesz brikett valamelyik alkatrészből" :D...by Killer01

(#126) Furkoo

Furkoo
(őstag)

VÉÉGRE :D :DD
Összességében a fórumon leírtak alapján kb. ezekre az eredményekre számítottam :D
Valszin tavasszal benevezek majd valamelyikre...remélem addig helyreáll a piac és az árak is jócskán zuhannak majd.

Csak az időnek nincs vége. http://hs4rc.deviantart.com/

(#127) VW_Beetle

VW_Beetle
(tag)
LOGOUT blog

Nagyon jó a cikk és a tesztek engem az érdekelne hogy 4db 8800GT vagy 4 db 3870 a nyerő :D

Professzionális GAMESERVER HOSTING by DIGITALFORCE.HU

(#128) janika16 válasza Levin01 (#124) üzenetére

janika16
(lelkes újonc)

az mit jelent? tesóm gépébe lehet h cseréni kéne...

(#129) deniro2 válasza janika16 (#128) üzenetére

deniro2
(senior tag)

Nézd meg a tesztet és a 8600gt helyére helyettesítsd be a 7900gt-t, nagyságrendileg stimmelni fog a különbség.

(#130) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nahát nv már megint szemétkedtek :(((
ez nem szép, de még így se teljesít átlagon felül a karitok.
Egyértlemű szerintem a teszt 3850 best buy..ennyi.
A crysist meg nem kell alapul venni mert nincs hozzágép, majd a next geneken jol fog menni detto minz anno a far cry 6800 ultra esete....
Szerintem az ati képei intenzívebbneknek hatnak sok esetben....nv színei mintha mattabbak lennének, kivéve crysis lowba....

Az ut3 engine meg üt,látszik hogy van benne melo aminek meg is van a gyümölcse...
megyke és meg is nézem a 7600gtvel az árnyékot :((( ...a felni elmenetel gémbug sajnos, a kerék színezete is elmegy sok esetben drift és drag módbana hátsó 2 felnin.
Tény így hogy nem írtátok nem figyeltme az árnyékot...
de most......moment :DDD

Na ééésss?::DDD

(#131) lapa

lapa
(PH! kedvence)

olyan tesztet nem akartok majd belerakni a kártyákhoz, hogy procihasználat 720p meg 1080 i/p filmek alatt? most csak a grafikonokat futottam végig, de ott nem láttam ilyet. ha átsiklottam felette lőjetek le...

www.lapanet.hu

(#132) dragonfx válasza dragonfx (#130) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

re:
nekem van árnyék
ezé nem kell a legujabb driver :R

Na ééésss?::DDD

(#133) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó teszt, köszönjük! :C :R

egy fontos következtetést le tudtam belőle vonni, a 3850 is már bőven jobb, mint az 1950pro, és így a sima 1950xt-nél is jobb lesz valszeg.

tudom, már unalmas leszek a kérdésemmel... :B
viszonylag erős agp-s gépem van, 1950xt-vel. valaki tud már valami konkrét infót 3850 agp ügyben? a bejelentéskor feldobták, hogy lesz, azokat a cikkekekt olvastam, de valami konkrétabbat tud már valaki? plíííz!!! :U

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#134) Levin01 válasza szab.tam (#133) üzenetére

Levin01
(őstag)

miért kínlódsz még AGP-s rendszerrel? Amennyivel több egy jó AGP-s kari annyiból már platformot is tudnál talán váltani :U :F

(#135) pisti

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

fLeSs, rudi!

Egyelőre a nagyon tetszik a teszt, bár még csak az első tesztelés lapnál járok. De bizony itt egy dolog szemet szúrt a HL2 ep2-es képeken, az állítólagos gyengébb AF szűrés az ATI kártyáknál nekem sokkal inkább úgy tűnik mint alacsonyabb felbontású textúra, minden mellékelt képen. Nemtudom feltűnt-e de az ep2-ben már van Very High textúra opció is, ez tapasztalataim szerint éppen a közeli homály textúráknál látszik igazán, illetve azok hiányán. :)
Szerintem itt volt egy kis inkonzisztencia a tesztbeállításoknál. ATI csak High-on volt míg Nvidián defaultból VeryHigh-on feltételezésem szerint.
Ezt meg tudnátok nézni? Ugyanis, ha nem így volt akkor méginkább érdekes amit a képeken láthatunk.

[ Szerkesztve ]

(#136) fLeSs válasza pisti (#135) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

very high volt mindkettőn.

(#137) joi29 válasza Levin01 (#134) üzenetére

joi29
(őstag)

-Na ott még azért nem tartunk de szinte biztos vagyok abban,hogy
a selejt alacsonyabb órajelen dolgozó gpu-kal,
kidobbnak néhány darabot,a maradék raktáron lévő ddr2-es memóriákkal meg spékelve
olyan AGP őrültek számára mint én :DDD

[ Szerkesztve ]

(#138) pisti válasza fLeSs (#136) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Hm, ennek kénytelen leszek utánajárni. :)

Az NFS_PS képeken meg mintha 3 külön keréktárcsa fajta lenne az autókon a képeken. Lehet azt random cseréli a menüs gépen a játék?

[ Szerkesztve ]

(#139) Pietrosz válasza fLeSs (#136) üzenetére

Pietrosz
(őstag)

Válaszoltam hwsw-n ;)

[ Szerkesztve ]

(#140) szab.tam válasza Levin01 (#134) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tök igazad van, de igazából nem ez volt a kérdés... :)

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#141) Gave

Gave
(senior tag)

Tényleg powah ez a GT :) ...nekem megint ennyi jött le :)

:DD

(#142) Levin01 válasza szab.tam (#140) üzenetére

Levin01
(őstag)

az lehet, de hamarabb megcsinál egy platformváltást és vesz bele PCIe-s 3850-est mint ahogy kijön az AGP-s :)

[ Szerkesztve ]

(#143) Egon válasza Gave (#141) üzenetére

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na ja, nekem is. Szerintem teljesen egyértelmű a döntés: nV. Részemről 8800 GT lesz véve, jövő év elején.

"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."

(#144) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egész jóra sikerültek
érdekes a 3850 ventimegoldása. kicsit olyan mint annó a galaxy 7900gs-en lévő zalmi koppintás ami biosból volt fix értékre beállítva

True Success is Blonde

(#145) rumkola

rumkola
(PH! kedvence)

3850 256mb 40K alatt
3850 512mb 40K alatt
3870 512mb ddr4 46K alatt

:C :C

[ Szerkesztve ]

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#146) Angelo69 válasza rumkola (#145) üzenetére

Angelo69
(senior tag)

:F
Ezt honnan?

"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat." - "Na, ez is történelmi hír. Nem volt még példa rá, hogy a gyártó által kiadott driver miatt lesz brikett valamelyik alkatrészből" :D...by Killer01

(#147) pisti válasza fLeSs (#136) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor úgynézki belefutottak valami driver bug-ba, vagy én? Bár érdekes az biztos.

Most néztem meg a középső képeken szereplő helyszínt a saját gépemen, 7.10 Crysis hotfixes driver + 3850.
Az eredmény pedig, hogy a textúrák akkor olyanok mint a ti ATI-s screenshotjaitokon, ha mediumra teszem őket, már High-on is pont olyanok mint az NV-s képeken, illetve High és Very High között ezen a helyszínen nem tudtam különbséget felfedezni, leszámítva a mínusz 1-2 fps-t.

Saját screenshotok, HL2 ep2 1280*1024 4xAA + 16xAF:
medium textúra részletesség
high textúra részletesség
very high textúra részletesség
( Igen High textúra mellett 1-el több fps volt épp mint mediummal :) )

Ti screeshotjaitok:
ati
nv

(#148) fLeSs válasza pisti (#147) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Majd megnézem én is még1szer.

(#149) Myers

Myers
(senior tag)

Végigolvastam a hsz-eket. Döbbenetes egyesek reakciója.

Pl.: az hogy "a ti kártyátok".

Egyesek úgy tudnak azonosulni egy nyákdarabbal, és úgy védik, mintha a saját életükről lenne szó! :D :DD :DDD ;] :W

Érdekes lenne meghalgatni egy pszichológust, hogy mit mondana, ha benézne ide.
Azt hiszem új szakma van kialakulóban: fórumpszichológus, vagy fórumpszichiáter. (igazából nem tudom melyik a kettő közül). :DDD

http://www.muszaj.hu/

(#150) guestavfl

guestavfl
(lelkes újonc)

Tud valaki valami olcsó, megbízható árlistát, olyat mint pl anno (amig frissült) volt a zOty.atw.hu félre árlista ahonnan tudnék jó áron rendelni procit és VGA-t?
Előre is köszi és bocs az offért...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.