Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#351) Alpachino válasza MaSzKa (#349) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

Szerintem nem szorul, hűtés cserére a 3850. Bár egy roszul szellőzött mini ATX-es házban lehetnek gondok a hőfokkal :D
Nekem 2 napi teljes nyúzás után, az aláírásomban szereplő órajelen sem volt gondom a hőfokkal.

A 3870-et azért nem venném meg, met közel van az ára a 8800GT-hez, és ezesetben már nem kérdés, hogy melyiket is választanám.

Asrock Z68 Pro3 Gen3, Intel Core i5 2500@3.9GHz, Corsair H60, Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz DDR3, ASUS 6870 DCu, ASUS 450W, OCZ Agility3 60GB SSD

(#352) kanadadry

kanadadry
(újonc)

Nyugaton csak 200$ His 3850 512 mb . Mért nincs rokonom usa-ban vagy kanadában!! :W

(#353) Moddingfan válasza Bundás22 (#338) üzenetére

Moddingfan
(senior tag)

Részemről a témát passzoltam, ez nem értelmes eszmecsere, részemről annak indult, de dugába dőlt :( Míg én tesztekkel és főként saját tapasztalatokkal érveltem, részedről mindössze üres vagadlkozást kaptam..erre pedig nekem nincs sem időm, sem energiám :(

Még csak annyit, hogy ha lenne 3850-ed nem írnál olyan hülyeséget, hogy 110 fokon megy...több órás kemény terhelés után sem ment az enyém 75 fok föle (nincs tuning), pedig még a venti fordulatszámot sem állítottam..úgy sztem még a 70-et sem érné el, de mindegy. Paece, részemről a téma lezárva.

Uraim!

Mi került ma a kezembe? :D Egy BFG 8800GT OC 512MB :DD . Szóval jön a teszt és innentől kezdve nincs apelláta, hogy ezt hallottam, meg azt mondják...itt lesz fehéren, feketén a különbség, egy igazi júzer teszt...ha van rá érdeklődés szívesen megoszton Veletek a tapasztalataimat :R

[ Szerkesztve ]

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!

(#354) Bundás22 válasza Moddingfan (#353) üzenetére

Bundás22
(őstag)

jól van mindenki a sajátját védi, mikor atim volt(asus 9600XT), azt tartottam marha királynak, peace
a 110 fokot meg olvastam, valaki írta, szal meglepődtem mert elég durva, semelyik VGA-m nem ment 60 fok fölé, és már akkor melegük volt, ez viszont saját tapasztalat :R , gondolkodtam egy 3850-en 37K-ért vettem is volna(37-23=14K lett volna a váltás), de most másra kell a pénz, meghát föl is ment az ára

[ Szerkesztve ]

Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

(#355) MaSzKa válasza Moddingfan (#353) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

jó lenne ha össze vetnéd 1 Sapphire HD3870-el csak a 8800GT az OC verziós így nem fair

?ft volt

vrjuk a tesztet Logout-os leírás is fasza lenne :C

(#356) Moddingfan válasza MaSzKa (#355) üzenetére

Moddingfan
(senior tag)

3870-em sajna nincs, így marad a 3850...nem az a lényeg, hogy melyik alázza le a másikat, ez sztem nem titok, csak kíváncsi vagyok, hogy a 8800GT többletára megéri e többletteljesítmény arányában...

Amúgy (most lehet meg fogtok kövezni :U ) de 52K-ba fájt a kari. Sztem nem volt rossz vétel :U

Egyébként én is gondolkozom egy Logout-os íráson, XP és Vista tesztkörnyezetben egyaránt, ha már DX10-es karikról van szó. Bár ebből sztem csak a két ünnep között lesz valami, mert jelenleg meghalni sincs időm :U

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!

(#357) Aggregátor válasza Bundás22 (#332) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1950pro-ban nincs semmi plussz
Akkor ezt nézd meg (nem a pontszám a lényeg, hanem az órajelek), meg ezt.

[ Szerkesztve ]

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#358) Moddingfan válasza Aggregátor (#357) üzenetére

Moddingfan
(senior tag)

Most be fogja írni, hogy ez mind szép és jó, de a 8600GT sokkal jobb, csak mert... ;] Tényeket, adatokat ne várj, én balga voltam és vártam, de minek...

(#359) Aggregátor válasza Moddingfan (#358) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt már megszoktam hogy észérvekkel nem tud fórumozni, de egy próbát mindig teszek, hátha... :D

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#360) Moddingfan válasza Aggregátor (#359) üzenetére

Moddingfan
(senior tag)

De kis naív vagy :D

Amúgy szted 52K-ért mennyire jó vétel volt a 8800GT 512MB OC? Komolyan kérdem. Csak sztem volt nagyon nagy vásár? :U

(#361) Aggregátor válasza Moddingfan (#360) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sztem nagyon jó vétel volt ennyiért, ráadásul bőven van rá gari.

(#362) Bundás22 válasza Moddingfan (#358) üzenetére

Bundás22
(őstag)

ez mind szép és jó, de a 8600GT sokkal jobb, csak mert...
miért az fps-értékeket nem írtam be vmelyik hsz-be, az tény és adat

na de abbahagyom pár hónapig föllélegezhettek(lehet megyek külföldre, ahol olcsó eme radeon, a frei dosszijé után elment a kedvem az országtól :W )

(#363) TBG válasza Bundás22 (#362) üzenetére

TBG
(tag)

OFF
Elég durva volt a riportja, de azért egyértelműen nem lehet párhuzamot vonni :)
ON

GO GUNNERS!

(#364) DigitXT válasza Moddingfan (#360) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Miután az emberek 65-70K-ért is ütik érte egymást: szerinted?;) Csak miután beírtad, hogy 52K volt, lehet, hogy téged ütnének, ha tovább akarnád 70-ért adni.:))

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#365) Bundás22 válasza TBG (#363) üzenetére

Bundás22
(őstag)

hidd el ez lesz, én már nem is merem betenni a pénzemet magyar bankba ezek után, jó ha bebiztosítom magam, és occsóért vhetek lakást ájróval ami 600Ft lesz ;]

(#366) BobChemistry

BobChemistry
(őstag)

az hogy lehet, hogy ebben a tesztben az 1950pro-val szerelt konfig idle állapotban 114 W-ot, load közben 197 W-ot fogyaszt, míg egy régebbi tesztben ([link]) ugyanezek az értékek 96 W ill. 153 W
a proci, a chipszet, hdd, táp ugyanaz

[ Szerkesztve ]

Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

(#367) munky válasza BobChemistry (#366) üzenetére

munky
(őstag)

talán a ram :F

2X512 vs 2X1GB :F

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#368) BobChemistry válasza munky (#367) üzenetére

BobChemistry
(őstag)

sztem kizárt, hogy ennyit számítana
a ramok - pláne a DDR2 - keveset fogyasztanak

(#369) Moddingfan válasza DigitXT (#364) üzenetére

Moddingfan
(senior tag)

Csak miután beírtad, hogy 52K volt, lehet, hogy téged ütnének, ha tovább akarnád 70-ért adni. - :D Amúgy ehhez nem lenne pofám :U 65K-ért talán ;]

u.i.: ;)

(#370) Alert89

Alert89
(újonc)

Elolvastam én is a tesztet, és ez volt eddig az egyik legkésőbb érkezett teszt és a legértetlenebb konkluzióval. megértem hogy ezek után már nem nagyon kapnak ajánlást a videokarik, de akkor a 8800GT miért volt még kivétel? Értem én hogy a 3870 nem éri meg ha a 8800GT-vel van egy árban, de akkor a 3850 miért nem kap ajánlott plecsnit, amikor kategóriájában és árfekvésében nincs ellenfele.
A 8600GTS sokszor 2X gyengébb, és a nagy tesótól meg a 8800GT-nél is csak 5-30%-al gyengébb, most már ez hogy van rudi, azt jelenti hogy nem éri meg az árát????

Amúgy a teszt hozza PH-s szintet, minőségi és részletes.
A kártyák hőmérsékletét és 3dmark-os eredményeket nem lehetne beilleszteni a tesztekbe? :DD

[ Szerkesztve ]

(#371) BobChemistry válasza Alert89 (#370) üzenetére

BobChemistry
(őstag)

Rudiék nem mérnek 3dMark-al

(#372) BobChemistry válasza Alpachino (#348) üzenetére

BobChemistry
(őstag)

megéri 7900GS-ről 3850-re váltani?
mekkora a sebességkülönbség?

(#373) Alpachino válasza BobChemistry (#372) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

Meg ! :K Érezhetően gyorsabb, minden jétékban. Már a Galaxy 8600GE-vel is az újabb játékok gyorsabban futottak.

A 7900GS és a 8600GE között nem volt akkora külömbség, mint a 8600GE és a 3850között.

mod: A gondom az, hogy igazából a procim egy kicsit gyenge hozzá, nem tudja teljesen 2500MHz-en kihajtani az x2.

[ Szerkesztve ]

Asrock Z68 Pro3 Gen3, Intel Core i5 2500@3.9GHz, Corsair H60, Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz DDR3, ASUS 6870 DCu, ASUS 450W, OCZ Agility3 60GB SSD

(#374) Moddingfan válasza Alpachino (#373) üzenetére

Moddingfan
(senior tag)

Sztem nekem is a proci a leggenygébb láncszem :U Kéne újítani, de max jövőre, elég volt most ennyi idénre :U

(#375) Golli

Golli
(tag)

Sztem ebben a kategóriában tuti befutó a 3750 és sokaknak fog örömet szerezni! :)

"Nekem pezsegsz kicsi Plussz?"

(#376) Alpachino válasza Moddingfan (#374) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

Én nem bírom ki addig, holnap beújítok egy E6550 kóróra és egy Abit IB9-re és mehet a tuning. :C Igazából 15K-ba kerül az átállás, az X2-es lapot+procit sikerült eladnom.

(#377) fLeSs válasza BobChemistry (#366) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

idle: akkoriban még C1E-vel mértünk idle fogyasztást, mostmár nincs bekapcsolva a C1E.
terhelve: akkoriban még a Prey-jel mértük a fogyasztást, most a World in Conflicttal.

[ Szerkesztve ]

(#378) Moddingfan válasza Alpachino (#376) üzenetére

Moddingfan
(senior tag)

Hát Te aztán nem tökölsz..és tudod mit? Nagyon helyesen teszed :R Amúgy nekem is hasonló konfigom van, de momentán még azt sem tudom, milyet vennék helyette, ha váltanék :S Átgondolom, meglátom, mi marad karácsony után, aztán lehet januárban én is követem a példádat :D

(#379) BobChemistry válasza Alpachino (#373) üzenetére

BobChemistry
(őstag)

hm...akkor én is benevezek egyre jövőre, köszi

fLeSs így már érthető, köszi

(#380) fLeSs válasza BobChemistry (#379) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Gondolom sikerült kitalálnod, hogy a prey csak egy procimagot terhel le, a wic viszont már kettőt is.

(#381) BobChemistry válasza fLeSs (#380) üzenetére

BobChemistry
(őstag)

hasonlóan a Crysis-hoz
nálam legalábbis csak az egyik mag megy 100 %-on, a másik meg 10 % körül
annak ellenére, hogy nagyon ajánlgatják hozzá a dual-core procikat

egyébként a 3850 - 7900 GS energiaigénye az ami érdekel, de amint látom lényegesen kevesebbet fogyaszt az új GPU

(#382) fLeSs válasza BobChemistry (#381) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

A crysis (ahogy én észrevettem) akkor terhel több magot, ha fizikát kell számolni, lövöldözöd az épületeket, azok meg hullanak széjjel darabjaira.
A beépített CPU-bench jó példa erre. Ezért is használom ezt a következő procitesztekben. ;)

(#383) BobChemistry válasza fLeSs (#382) üzenetére

BobChemistry
(őstag)

a fizikai részletességet gondolom a proci számolja?
1680-ban azért a 7900 GS kidolgozza a lelkét is azért a néhány fps-ért

(#384) fLeSs válasza BobChemistry (#383) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

ha nincs fizika gyorsító, akkor a játék kénytelen lesz a procira hárítani a munkát.
de az is lehet, hogy tévedek. :D

[ Szerkesztve ]

(#385) MaSzKa válasza BobChemistry (#366) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

érdekes :F

(#386) MaSzKa válasza fLeSs (#384) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

Kedves cikkírók! :R

olvastátok mit írtam a #195-197 és #201-be?

valami véleményt, választ várnék! :U

[ Szerkesztve ]

(#387) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Azért látszik mindenben jó az ATI és mert ha valami márkásabbat választ az ember, csendesebbek, kevesebbet fogyasztanak, olcsóbbak, gyorsabbak is és nem utolsó sorban szerintem minőségibb a képe, egyedűl az OpenGL támogatás nem az igazi ott jobb az nvidia.
Ajánlatos nforce -os alaplaphoz nem ATI -it választani, de egyre jobbak az ATI-AMD alaplapi chip -ek is Intelhez szerintem jobb választás ez csak amolyan gondolat.

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#388) Jim74

Jim74
(őstag)

Sziasztok!

Nagy dilemmában vagyok:

Zotac 8800GT ~69k-ért, vagy Powercolor HD3870 GDDR4 ~55k-ért.
Szerintetek megéri a 25% többletárat a 8800GT? Én nem vagyok 100%-ig biztos benne.
Nem szeretnék flame-folyamot indítani (HD3870 kontra 8800GT terén), de remélem, hogy itt van gyakorlati tapasztalata is valakinek HD3870-nel.
19"-os Wide TFT-n játszanék 1440 X 990-es felbontásban, lehetőleg high detail-en.
Azt is elfogadom, hogyha erre esetleg elég a 256MB-os 3850. ;) Az Sapphire lenne GDDR3-as RAM-okkal ~41k-ért.
Előre is köszönöm a segítséget :R

Ja E6550-es proci, P35 chipsetes lap és 2 X 1 GB GEIL ULTRA RAM mellé kellene a VGA.

(Azért nem olyan választ szeretnék kapni, hogyha van 8800GT-re pénzem, akkor vegyem azt :DDD )

[ Szerkesztve ]

(#389) Jim74 válasza kanadadry (#352) üzenetére

Jim74
(őstag)

Tudsz mondani esetleg egy pontos bolt webcímet, ami Torontóban van? :U

(#390) juhi07

juhi07
(senior tag)
LOGOUT blog

hy
Szerintettek megéri egy x1950pro egy Sapphire Radeon HD 3850 256MB -ra cserélni ?
Ha tudtok teszt linket adni azt megkösszöném

AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)

(#391) Raymond válasza juhi07 (#390) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Dontsd el te:
HD3850 vs. 1950XTX

Az 1950Pro pedig meg lasabb (25% ?) mint az 1950XTX.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#392) munky válasza juhi07 (#390) üzenetére

munky
(őstag)

kb 2X olyan gyors lenne de valahol még nagyobb külömbség van a két kártya között. szóval szerintem megéri.

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#393) fLeSs válasza Raymond (#391) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Tök jó, hogy itt, a cikk topikjában egy másik cikket ajánlasz, mikor a saját cikkünkben szerepel mind2 kártya. :D

(#394) fLeSs válasza Jim74 (#388) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Kb. 25% a különbség teljesítményben Vista alatt.

(#395) Raymond válasza fLeSs (#393) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elnezest :B Csak annyiszor megkerdeztek mar es ez volt a standard valasz :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#396) Jim74 válasza fLeSs (#394) üzenetére

Jim74
(őstag)

Köszönöm a gyors választ. :R
De elvileg a HD3870-el is szinte minden jelenlegi játék tökéletesen élvezhető, nem?
Természetesen nem extra magas felbontásokra gondoltam.

(#397) spyduck válasza Jim74 (#396) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Ebben teljesen igazad van viszont minden mai játék extra magas beállításokkal elfut vele kivéve a Crysis-t!

www.laptopkalauz.hu

(#398) fLeSs válasza Jim74 (#396) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

"szinte minden jelenlegi játék tökéletesen élvezhető"

Beállításfüggő.
Egy 8400 GS-sel is élvezhető 640x480-ban. :D

(#399) VaniliásRönk válasza fLeSs (#398) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ne túlozzunk. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#400) Jim74 válasza fLeSs (#398) üzenetére

Jim74
(őstag)

Jó, azért nem ennyire komolytalankodva gondoltam, amit írtam ;)
Viszont végignéztem a teszteket és nekem a 256MB-os HD3850 elég "best buy" szagúnak tűnik...

(#401) spyduck válasza fLeSs (#398) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Ez kb olyan mint amikor én 333Mhz-el, 256 sd-rammal és mx400-as videókártyával akartam warcraft III-azni:)
élvezhető volt :DD

www.laptopkalauz.hu

(#402) spyduck válasza Jim74 (#400) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

HD3850 Bestbuy-->hát ez tényleg így van!

www.laptopkalauz.hu

(#403) Jim74 válasza spyduck (#402) üzenetére

Jim74
(őstag)

De szerintem csak a 256MB-os, mert az 512-esnek olyan ára van, hogy akkor már inkább HD3870 GDDR4-gyel.

Én sem mertem még kipróbálni a Crysis-t az X1650XT-vel :))

(#404) FireKeeper válasza spyduck (#401) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én p2 400MHz, 128MB SD, gef mx200 géppel játszottam végig a war3-at :D

-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

(#405) spyduck válasza Jim74 (#403) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Hát jah! Viszont ha megnézed a teszteket csak 9%-al van lemardva a HD3850 a HD3870-től! De én is inkább HD3870-et vennék mint 512-es HD3850-et!
Januárban lemegy ezeknek az ára!
Ja meg olvastam, h a HIS fog HD3850 ICEQ turbo karit csinálni és gyorsabb lesz mint a HD3870!
A Crysis-t ne is próbáld ki mert még LOW-on is szaggatni fog! Amúgy nem értem azt a játékot, nagyon rosszúl optimalizálták!

www.laptopkalauz.hu

(#406) spyduck válasza FireKeeper (#404) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Ja csak nekem Cerkám volt! De eléggé szaggatott 15fps körül ment!

www.laptopkalauz.hu

(#407) Jim74 válasza spyduck (#405) üzenetére

Jim74
(őstag)

De remélem nem 3850-en vagy a 3870-en fog szaggatni... :))

(#408) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

3870 vhol 61000ft, vhol meg 52000 :D

(#409) Jim74 válasza fpeter07 (#408) üzenetére

Jim74
(őstag)

Ez így van, csak 52-ért nem mindenütt van.
Láttam egy honlapon 54-ért 8800GT-is, csak győzd kivárni, amíg megérkezik... :DDD

(#410) spyduck válasza Jim74 (#407) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Nem tartom valószínűnek:)

www.laptopkalauz.hu

(#411) Jim74

Jim74
(őstag)

Elolvastam szinte az összes magyar oldalakon fellelhető tesztet és levontam az alábbi következtetés, figyelembe véve a mostani árakat és azt, hogy 1440 X 900-as felbontásnál nem nagyon fogok nagyobbal játszani.

Nálam az ár/érték versenyt egyértelműen a HD3850 256MB-os kártya nyerte meg.

A HD3850 512MB-s verzió véleményem szerint csak nagyobb felbontásoknál lenne előny, de akkor már a GPU kezdene kifogyni a szuflából.

A HD3870 nem teljesít annyival jobbna, mint amennyivel többe kerül.

(A 8800GT valóban szép eredményeket hoz, de hát az ára.... :O ) (Vagy csak nekem vékony a pénztárcám :)) )

Szóval azt találtam ki, hogy veszek egy HD3850/256MB-t. Szerintem ezzel a 2008-as évet kihúzom. Majd ha már kevés lesz, akkor veszek alá egy X38-as lapot és belepattintok még egy HD3850/256MB kártyát CF-ben. 2009-re szerintem lemennek majd ezek árai is.

Mondjuk lehet, hogy 2009-re már az SM5 lesz a követelmény... :F

Remélem nem untattalak benneteket az eszmefuttatásommal, csak kíváncsi vagyok mások véleményére, hogy jó-e az elgondolásom.

(#412) TomBoy1986 válasza Jim74 (#411) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A helyedben 2008-ra már nem vásárolnék 256MB-os kártyát.

Ezt azért mondom, mert nem legfőképp a felbontástól függ az, hogy egy játék mennyi videómemóriát használ, hanem a textúrák méretétől. Ez nagyon könnyen ellenőrizhető pl. az Oblivionban, ahol ha csak a textúra méretét állítod smalltól large irányba (vagy fordítva), akkor ATT-vel ki lehet mérni, hogy mennyit is használ a játék. Nos Large esetén eléri, sőt meghaladja a 256MB VRAM-ot a textúra mérete.

Ennek okán én az 512-es 3850-et javasolnám neked vagy egy 3870-et (ártól függően természetesen).

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#413) Jim74 válasza TomBoy1986 (#412) üzenetére

Jim74
(őstag)

Nagyon köszönöm a választ.
Közben sikerült hozzájutnom egy Gigabyte 512MB-os 3850-hez, amin nem a referencia hűtő, hanem zalman van, így a dilemmám meg is oldódott :R

(#414) Serg1966

Serg1966
(kvázi-tag)

Én 45k ért vettem egy His HD3870 et akkor ezek szerint jó vásárt csináltam:D

Serg

(#415) Aranygyerek válasza Serg1966 (#414) üzenetére

Aranygyerek
(fanatikus tag)

Nem rossz.

Privire válaszolni illik.http://s4.sfgame.hu/index.php?rec=14577

(#416) Schanyee

Schanyee
(kvázi-tag)

Egy dolgot nem igazán értek. Két teszt, azonos géppel, nagyban más fogyasztással.
[link] és[link]

Ennyit számítana az, hogy Vista van a gépen és nem XP? A két gépet tök azonosnak néztem és ha megnézzük mondjuk a 8600GTS-t, vagy az 1950Pro-t akkor 20-30W az eltérés.

Szerk.: Most nézem a két táp nem teljesen ugyanaz? Mert akkor nem szóltam.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.