Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a Gelid árában nem is olyan rossz 4 mágneses ventiért. Vajon mennyire halk alacsonyabb fordulaton?

A Zalman hűtőben van valami extra, vagy csak én nem látom?

True Success is Blonde

(#2) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az első kicsit egy Scythe termékre emlékeztet

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#3) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

"Az UV-érzékeny lapátokkal felszerelt modellek...."

Szoval ha kiviszem a gepet napozni akkor ezeket kulon be kell kenegetnem naptejjel? :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#4) Mr.Csizmás válasza Devid_81 (#3) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

FAIL! :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#5) jakobinus

jakobinus
(tag)

10k-ért nem jár venti. Viszont még 12k-ért kapok 4-et.

Egy mindenkiért - mindenkiért egy

(#6) darkarthur válasza Devid_81 (#3) üzenetére

darkarthur
(senior tag)

:DDD

Szép kis csomag, de hova teszek én 4db 12cm-es ventit? Kár, h nincs ezekből 92mm-es csomag. Arra egyből vevő volnék! :K

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#7) Picturemaker válasza Devid_81 (#3) üzenetére

Picturemaker
(senior tag)

Ez jó volt! :)

A hűtő nagyon jól néz ki. Egy tesztre kíváncsi leszek, hogy mennyire tartja magát a hasonló árban lévő vetélytársakkal szemben.

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#8) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

A csomag lehetett volna Star Wars Edition is, a hűtőn ott a nagy X, a ventilátorok neve pedig Wing. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#9) .Gregor.

.Gregor.
(kvázi-tag)

Az a 100 000 óra ha jól számolom majdnem 11.5 év (ha folyamatosan megy) ehhez képest az az 5 év gari nem túl sok. :)

Smith: Does Big Brother exist? O'Brien: Of course he exists. Smith: Does he exist like you or me? O'Brien: You do not exist.

(#10) hejesírásó válasza darkarthur (#6) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

mit hova teszel?

egy a cpu-ra, egy a ház hátuljába, egy az oldallapra-kettő előlre\nincs az oldallapon de három van elöl.

simán el lehet használni 4 ventit. arról nem is beszélve, hogy ha szeretsz barkácsolni és adsz magadra, akkor már legyen a táp ventije is ugyan ilyen...

Ste: feketére festett lamellák középen? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#11) kelzsoca válasza Ste (#1) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A Zalman hűtőben van valami extra, vagy csak én nem látom?

Felszerelhető most már LGA-1156-os alaplapra is, nem adnak hozzá ventit, illetve középen pár darab lamella eloxálva van :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#12) Picturemaker válasza hejesírásó (#10) üzenetére

Picturemaker
(senior tag)

Nálam is 4 db 12-es venti megy, de van olyan ház ahol csak 9-es, sőt van ahol csak 8-as venti fér el.
Egy táp gariját meg elveszíteni venticsere miatt? Hát.....

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#13) Isee válasza Picturemaker (#12) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem 2*12 + 3*8cm cooler van a házikómban (+táp+proci).... Mondjuk közel 13k 4db minőségi mágneses coolerért az nem is olyan rossz.... De szerintem lehet maradok az arctic coolingnál, abban eddig még nem csalódtam. Lehet ebben sem csalódnék, próba cseresznye :D

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#14) hejesírásó válasza Picturemaker (#12) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

egy jobb táp egy életen át megy a gépedben, a garija meg elég hamar lejár. miért ne cserélnéd ki benne?

nyílvánvaló, hogy van olyan ház amibe csak 8as vagy 9es venti fér el. köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#15) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Zalman hűtő nem rossz, de a ventik kicsit drágák. Kicsit nagyon. Amúgy ez számol már a proci helyett is, ha ennyibe kerül?

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#16) Picturemaker válasza hejesírásó (#14) üzenetére

Picturemaker
(senior tag)

Tényleg nem akarok kötözködni :R , de pl. Corsair tápok garija 5-7 év.
Abban igazad van, hogy aki "übermodder" az nem foglalkozik a garanciával.

(#17) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Egy PH!-s teszt jöhetne, mondjuk megfejelve 1+1 Scythe S-FLEX 800 rpm-es ventikkel :K

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#18) hejesírásó válasza Picturemaker (#16) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

Enermax libertyre, aminek az ára 20-30 között volt, 1 évet kaptam a kisker miatt. pedig az is minőségi táp.

[ Szerkesztve ]

(#19) kelzsoca válasza hejesírásó (#18) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

És ilyen szar a venti a híres enermax tápban hogy cserélni kell? :DDD

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#20) hejesírásó válasza kelzsoca (#19) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

neeeeeeeeeem, csak ha vki modderkedik.

(#21) Chrys_ válasza hejesírásó (#18) üzenetére

Chrys_
(senior tag)

És hangos ventije van :) Én is most cseréltem Noiseblockerre.

MOD: a 620-s van nekem.

[ Szerkesztve ]

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#22) kelzsoca válasza hejesírásó (#20) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Persze tudom ám ;] ;)

(#23) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ebből a ventiből adhatnának ki valami 800-as verziót is. :K

Milyennapvan?

(#24) hejesírásó válasza Chrys_ (#21) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

sose hallottam még. jó a házam ,szval nem kell a tápnak tepernie, lehet ezért :U

nekem az 500-as van

[ Szerkesztve ]

(#25) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Annyira nem drága, és tényleg jó lehet, de 15e körül?!...
kicsit többet rászán az ember, mér egy belépő szintű vízhűtést dob össze!
:R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#26) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

"AMD Socket 754, 939, 940, AM2, AM2+ és AM3 "
A 940 tokozásrol nem is hallottam még. Az mikori szabvány?

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#27) devast válasza Silentfrog (#26) üzenetére

devast
(őstag)

939 szerver verziója legjobb tudomásom szerint. Meg még csináltak pár fx-et is oda. [link]

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#28) Silentfrog válasza devast (#27) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

köszi már akkor ezt is tudom!

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#29) Geönczy válasza N-vidi-A (#25) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Itt a 15.000 huf gondolom úgy jött ki, hogy a kedves magyar árakhoz igazítottad az ajánlott felhasználói árat... ;]

CSS (Hun)Bloodkiller

(#30) Chrys_ válasza hejesírásó (#24) üzenetére

Chrys_
(senior tag)

Akkor volt zaja, amikor minimális sebességgel forgott. Ezt pedig semmilyen ház nem tudja szűrni, mert hátrafelé nyitott :)
Ja és ez akkor lett zavaró, amikor átálltam a vízhűtésre. Addig észre sem vettem :D

[ Szerkesztve ]

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#31) Duree

Duree
(PH! addikt)

Ez a Zalman végre jó lett.

(#32) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a 4x120 nem is rossz annyiért. mondjuk hasonló árban mérik az SFlexeket is, csak azokból lehet kevesebbet is venni.

4 120as szinte az összes CM házba bemegy (talán az 590től, a 690 már biztos) például. azok meg eléggé elterjedtek:)

igazából ha abból indulunk ki, hogy a cpu és vgahűtőhöz kapásból 2-3 kellhet, nem is olyan sok az a négyes pakk. és akkor nem kell egyenként venni, meg van e a boltban egyforma, meg időnként veszi az ember aztán a végén nem lesz két egyforma venti a gépházban a 7-10 darabból.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.