Hirtelen elképzeltem egy cm690-es házban hogy festene 
cars1dA

Hirtelen elképzeltem egy cm690-es házban hogy festene 
cars1dA
Csodálom azt a DVI csatit, na meg mintha arról lett volna szó, hogy Intel bácsi nem szeretné a PCIe portokat ilyeneken látni nem?
Amúgy meg 7 év végül is nem lehetetlen, ha nemrég nyugdíjazták a 3.11-et. Az is ment automatákban.
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ-> Rendszerment

Ez valahogy kicsitse a legjobb megoldas node mind1.
Kendek!
Miert te latsz ezen PCI-e csatit 
Mert ami esetleg a lap hatuljan van az szerintem hasznalhatatlan..
[ Szerkesztve ]
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

Latni lattam irtam is
De a hasznalhatosaga ketseges szamomra
megha speci hazban is van eleg idiota kialakitas...
[ Szerkesztve ]
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.
Embedded rendszerekben optimális lehet, de sajnos ennél többet nem várhatunk tőle - joggal, teszem hozzá.
PH semleges
Inkább az a gáz benne, hogy a kártya vége kilóg hátulra, mert ahogy nézem előrefele néz a port.
Sőt, akkor most nem értem, ha előre néz, akkor mért ne férne el előtte még egy hátulra nem kilógó PCI kártya is? Főleg, ha a PCIe portban csak mondjuk RAID kártya van aminek az elején nincs csatija csak belül.
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ-> Rendszerment
Jah rájöttem, mert előrefele is kilógnak elég hosszan a PCIe kareszok.
<-ƘƘ-> Rendszerment

Teljesen mindegy hol vannak a portok a lapon, és hogy hova merre lógna ki a kártya. Spéci céleszközöknél simán megoldható hogy egy riserrel oda vezetik a portot ahova kell/lehet. 
Na, igaz. Akkor meg mégis csak elképzelhető, hogy egyszerre mindkét portot lehessen használni.
<-ƘƘ-> Rendszerment
PCIe 16X-et nem szeretne látni.... hogy értelmes VGA-t ne nagyon lehessen belerakni. Az 1X nem érdekli őket.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Lehet nem szeretne, de azért akad: Link
Different songs for different moods.

Egyébként x1 pci-e flexibilis riser és a pci-os kártya tudna menni egyszerre vagy valami egyéb korlátja is van ennek?
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

És milyen operációs rendszereket támogatnak ezek az alaplapok? Mert ahogy emlékezem a mai lapok inkább XP-től felfele támogatottak. Amikkel meg én találkoztam a munkám során (ipari és panel pc-k), azokon meg inkább vagy valamiféle dos vagy max win2000 futott...
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
Mért ne mehetne a kettő egyszerre?
vottokar: szerintem adnak hozzá megfelelő drivereket. Átgondolt, jól összerakott alaplap, szerintem nem a szoftveren fognak spórolni 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
Nem mindig az van amit az Intel szeretne... szerencsére 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Sajnos sejtem a választ, de van még ebből a 945 ből? 
.::www.megadanceradio.hu::.

Fuhu, cf kari meg kér gigás ethernet miatt pöpec kis rútert lehetne építeni belőle, csak sajnos sejtem, hogy az árazása a felhasználási területhez szabott lesz 
Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!
Látok benne realitást, ha jó áron lesz. Win-7re alapvető feladatokra elég lesz. Ha a win7 hozza az XP szintjét, akkor sokáig nem kell az op rendszer igényeivel foglalkozni, és elég lesz egy atom-os gép is, pl munkahelyekre, csak az ára is olyan legyen.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Mennyi 945 van a raktárakban, hogy másfél éve szórják bele mindenbe és még mindig van??
(#21) shabbarulez válasza CsíkosMókus (#20) üzenetére

Ez nem úgy működik hogy 4 éve feleslegesen legyártottak mondjuk 100 millió 945-ös északi hídat és ICH7 déli hídat, berakták egy raktárba hogy 1x majd biztos jó lesz valamire, ha meg nem akkor a nyakukon marad és bunktak ~egy milliárdot.
A termékeketből a kereslet és a megrendelések függvényében gyártanak megfelelő mennyiséget akkora amikorra szükség van rá. A 945-öt is az elmúlt 1.5 év alatt folyamatosan gyár(tat)ják annak megfelelő mennyiségben amekkora megrendeléseket leadnak az eszközgyártók. Addig amíg igény van rá a felmerült keresletet ki is fogják elégíteni, ha pedig nem lesz már rá igény akkor nem fognak többet gyárta(t)ni.
[ Szerkesztve ]
(#22) CsíkosMókus válasza shabbarulez (#21) üzenetére

Azt nem értem, hogy miért erre adnak le megrendelést.

Mert az Intel ezzel adja el az Atomot. Egyszeruen vagy ezzel veszi a gyarto a CPU-t kedvezo aron, vagy ha nem hajlando ezzel a chipsettel szerelni az atomot, akkor joval dragabban adja el neki a CPU-t. (Valoszinuleg olyan aron, hogy a vasarlo jol meggondolja, hogy neki igy megeri-e?
) (Es ha jol tudom eros megkotesek vannak, hogy mibe, hogyan, mikent szerelhetik, adhatjak el a cuccot a gyartok.)
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Nem hiszem, hogy az Intelnek akkora üzlet olcsón adni az Atomot úgy, hogy valószínűleg kevesebb gépet adnak el így, mint egy normálisabb chipsettel.
Ők nem hülyék, én ehhez az vagyok, így ez biztos hülyeség.
Kevesebb atomot adnak el igy, de tobb core2-t, amin nagyobbat kaszalnak, akkor csak megeri, nem?

Pont az a lenyeg, hogy korlatozni akarja a felhasznalast
. Nezz utana egy kicsit a neten, es majd rajossz! Jelenleg egyszeruen nem erdeke, hogy jobb gepeket keszitsenek belole.
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Egyre tudok gondolni, túlságosan bejött nekik, és senki se veszi a drágább terméket, ha van egyszer Atom is ugyanarra a célra. Kis laptopok és egyszerű asztali gépek, oda elég.