Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kis, töpörödött, non-referencia NYÁK. Be szíp! :DDD

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#2) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Szép-szép... Bár nem vagyok passzív hívő, ez tetszik. Mondjuk lehet hogy csak a kék nyákkal harmonizál ilyen szépen.

szerk.: Csak nekem tünik úgy, hogy a jobboldali bordázat néhol deformált? Vagy ez direkt van így, esetleg a szemem káprázik?

[ Szerkesztve ]

(#3) Antibazsi

Antibazsi
(fanatikus tag)

végre! azt hiszem erre vártam :C Már majdnem megvettem a povercolor passzív 3870-ét de ez nekem jobban fekszik. :K

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#4) zoo8800

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

8800 GT nem lesz passzív hűtéssel??? ;]

(#5) Antibazsi válasza zoo8800 (#4) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

Sparkle-nek már van:
[link]

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#6) cizoe válasza zoo8800 (#4) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Mikor lesz már fehér nyákos vga? gyönyörü lenne egy kék vagy szintúgy fehér alaplaphoz.

9800gx2 is lesz passzív. Egy radiátor lesz rászigszalagozva. :DDD

(#7) Foglalt név

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Aztán ha nem raksz mellé valami durva házventit, ez is megsül :DDD

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#8) H.O.D. válasza Foglalt név (#7) üzenetére

H.O.D.
(senior tag)

Meg. Alátámasztom.

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#9) Thomas1

Thomas1
(PH! addikt)

Giga 2600XT-m van passzívban, nincs mellette venti, csak a 3 db házventi forgatja a levegőt, és így felmegy 90-95 fokra is a GPU. :Y
Remélem ennél jobban oldották meg.

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#10) cizoe válasza Thomas1 (#9) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

az súlyos.... :Y
Amúgy azt nem értem, hogy miért erőltetik még itt is ezt a gamer-szart, hogy húzd még halálra a passzív kártyát... Aztán majd viszik gariba tömegesen, hogy hát csak kicsit meglökték az órajelet és elszenesedett...

(#11) Ra3

Ra3
(senior tag)

nekem a silentpipe 2-es gigabyte 6600gt-m akart megsülni nyáron, kapott is egy vf700-at. akkor eldöntöttem hogy passzív gamer kártyát soha, esetleg low-endet.

''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

(#12) kircipeti válasza Ra3 (#11) üzenetére

kircipeti
(senior tag)

Nalam a Gigabyte 7600GT teljesen jol viseli, alapban 42-44fok. Jatek kozben 50-52.
Ha vennek uj vga-t, akkor egy ilyet ujitanek be, de mivel nem sokat jatszok mar, igy nincs ertelme.

http://tinyurl.com/kircip

(#13) Thomas1 válasza kircipeti (#12) üzenetére

Thomas1
(PH! addikt)

Volt nálam ilyen Giga 7600GT Silent is, az nálam is jól ment, semmi gondja nem volt, viszont ez nagyon melegszik. :(

(#14) .mf válasza cizoe (#6) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Ha szépen kéred a Saphire-t, talán készítenek a fehér Pure alaplapok mellé fehér videokártyákat is - vagy nem :DDD
De azok a fehér alaplapok tényleg nagyon durván néznek :K

(#15) as_Rock válasza Thomas1 (#9) üzenetére

as_Rock
(őstag)

Ezért választottam inkább az Asus 2600XT-t, azon elég nagy a borda, de az aktív hűtés mégis csendes.

Ez a kártya meg pofás, kár, hogy NVidia :DDD

[ Szerkesztve ]

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#16) Obi-1 válasza cizoe (#6) üzenetére

Obi-1
(őstag)

Úgy emlékszem, volt valami Sapphire Ati chipsetes lap, amelyik fehér volt:

[link]

Only a Sith deals in absolutes.

(#17) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Silent Pipe 2es 7600Gtm van es en nem vettem eszre, hogy nagyon meleg lenne.
A haz hatuljaban 2 80mmes ventilator

(#18) waverider

waverider
(senior tag)

azért egy HDMI(1.3) csati elfért volna még rá :(

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#19) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szép, emberi méretű kari :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#20) [CS]Blade2 válasza Obi-1 (#16) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

Azt tudjuk...
nekünk fehér nyákos 9600GT kell...

(#21) Thomas1 válasza as_Rock (#15) üzenetére

Thomas1
(PH! addikt)

Igen, az Asus-nak valóban halk a hűtése, én sem gondoltam, hogy ez ennyire melegszik. :(((
Mindegy, 16k volt 2010 végéig érvényes garival, olyan nagyon sokat csak nem bukok rajta. :)

(#22) ddekany

ddekany
(PH! addikt)

Elég soványnak tűnik az a hűtő egy ilyen cuccra... (Talán meghálálnák a vevők ha nem filléreskednének ebben a kategóriában, de biztos csak túl sokra tartom a vevőket.)

Furcsa, hogy a második blokkot keresztbe fordították a hátlapon keresztül áramló levegő irányával. Kíváncsi lennék, vajon csak hasra dobják ezeket össze, vagy kísérleteznek is vele hogy hogyan lenne a legjobb.

(#23) Hebry

Hebry
(senior tag)

Valahogy az hogy kilóg a házból egy darabja a hűtőbordának, valahogy nekem egyáltalán nem tetszik, és nem tartom praktikusnak sem. Csak zavar a DVI kábel becsavarásában, és nem gondolom, hogy az az 1 centis felület olyan sok hőt leadna ott.

(#24) ddekany válasza Hebry (#23) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Na igen... ha már ennyire terjeszkedni akartak a bordával, pl. nyúlhatott volna csomót a kártya eleje felé, meg a teteje felé is.

(#25) Godefroy

Godefroy
(senior tag)

Ennek mi értelme :F

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#26) Intelligencs válasza Godefroy (#25) üzenetére

Intelligencs
(senior tag)
LOGOUT blog

A harmadik passzív hűtésű Gigabyte-om van (6800, 6600GT, 8600GT), nagyon is sok értelme van. Én speciel meg is találtam ebben a kártyában a negyedik passzív hűtésű GB karimat.

Ha valakinek van legalább 2 db házhűtő ventije (egy befele, egy kifele), annak abszolút tökéletes, ha halk PC-re vágyik.

No Gods or Kings. Only Men.

(#27) Hack3er válasza Intelligencs (#26) üzenetére

Hack3er
(őstag)
LOGOUT blog

Vagy rá kell beföttes gumizni egy 12cm-es ventit és 5v-ra állitani, halk és nem meglegszik.
Mint én is ezt műveltem a Giga 8600GT-mell.

Powered by: Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 --- Intel Core I3-2100 --- Asus ENGTX460 TOP ---Geil 1333MHZ 2X2gb in Silverstone Sugo SG05

(#28) Gregorius válasza Thomas1 (#9) üzenetére

Gregorius
(őstag)

Giga 2600XT-m van passzívban, nincs mellette venti, csak a 3 db házventi forgatja a levegőt, és így felmegy 90-95 fokra is a GPU.
Remélem ennél jobban oldották meg

Ízlések és pofonok. Tudod nekem személy szerint egy idő után k**vára elegem lett belőle, hogy szűk egy év alatt az összes grafkártyámon meglehetősen hangosnak nevezhető koncert keretében megadja magát a ventillátor, amit aztán nem tudok pótolni, vagy ha mégis, akkor repülőgép turbinákkal. Ha ez a cucc minőségben felér a SilentPipe-os 7600GT-vel, akkor asszem megvan a következő áldozatom.

[ Szerkesztve ]

''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

(#29) HavocS válasza Intelligencs (#26) üzenetére

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nálad nincs elviselhetetlen áramkörzaja a passzív Giga 8600GT-nek terhelve? Havernak olyan van, és olyan hangja van, mint egy csapágyas tápventinek, elviselhetetlen.

Finally S-PVA!

(#30) ddekany válasza HavocS (#29) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Tekercs sírás? Az sajnos minden ilyen elektronikai cuccal előfordulhat... pech. Nekem pl. ezért kellet megszabadulni egy Antec táptól, míg a legtöbb embernek ilyen gondja nem volt. Ha más gépben is csinálja, talán meg lehet próbálni garanciális hibaként elsütni.

(#31) koxx

koxx
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nekem a "sima" giga 9600gt van, ez sem hangos és úgy vettem észre nem is nagyon melegszik. Ha besz rik rajta a venti majd keresek rá vmi zalman hűtőt.

"Dedicated to purpose beyond reason" http://www.revizoronline.com/article.php?id=3520

(#32) Puma K válasza Foglalt név (#7) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Durva? Nem kell ennek durva házventi. Nekem Gigabyte 7600GT-van és ezen még "csak" a Silent Pipe II-es passzi hütési megoldás van. A házam pedig egy AeroCool AeroEngine ház, elején 12cm-es ventivel ami mindig csak vissza fogva megy. Ha ki van kapcsolva a venti akkor a vga windowsban 45fok játékban (WoW, Far Cry több órás játék mellett) 49fok (max) venti ha megy akkor 42fok windowban és ugyan azokban a játékokban pedig max 45fok. Lényegében nem kell egy izom állat venti, amúgy meg aki csendes gépet akar és jó gépet (aki 9600GT-t vesz) akkor az úgy is telepakolja hatékony és halk ventikkel a gépet.

Amúgy tetszik ez a 9600GT, de majd inkább a következő szériából választanék magamnak VGA karit :)

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#33) Hunter2

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

erre is rakhattak volna egy ventit ami mndjuk 70-80 foknál kapcsol be , valamelyik gyártónak van ilyen megoldása.Árra kiváncsi lennék.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#34) ddekany válasza Puma K (#32) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

A 7600 akármicsodák könnyedén elmennek normális passzív hűtővel, ezt én is tanúsíthatom, de egy 9600GT már lényegesen többet eszik. Szóval nekem ez a hűtő nem tűnik túl meggyőzőnek, de... várjuk a teszteket, mint mondani szokták.

(#35) 3d

3d
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Tudja valaki hogy hol lehet ilyet venni Magyarországon?

(#36) dezz válasza waverider (#18) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fogod a hozzá adott DVI->HDMI adaptert, és ráteszed.

(#37) Intelligencs válasza HavocS (#29) üzenetére

Intelligencs
(senior tag)
LOGOUT blog

Nincs, pedig én extra érzékeny vagyok az ilyen zajokra. Én vagyok az, akinek még egy Seasonic táp sem volt elég halk, és Zalman-ra cserélte... :D

Ha elviselhetetlen áramkörzaja lenne, már a második napon megszabadultam volna tőle.

No Gods or Kings. Only Men.

(#38) neooen válasza 3d (#35) üzenetére

neooen
(fanatikus tag)

Ez engem is érdekelne. Tudja esetleg valaki, hogy lehet-e ezt a kártyát itthon kapni, ha igen, akkor hol?

(#39) neooen

neooen
(fanatikus tag)

Senki többet harmadszor?

(#40) Fáraó válasza neooen (#39) üzenetére

Fáraó
(őstag)

Tegnap megvettem az utolsó darabot az Alien-ben. 40k-ba fájt, gyári OC 720/2000, és 3 év garival adták.

Sajna csak most kerestem rá a hírre, mert emlékeztem, hogy talán volt vmi ezzel a karival kapcsolatban.

VIGYORRRGAZMUS.....

(#41) neooen válasza Fáraó (#40) üzenetére

neooen
(fanatikus tag)

Értem. Esetleg lehet kapni még valahol az országban? 3db kellene, de gondolom ha megrendelem, akkor Alienék hoznak, nem?!

(#42) Antibazsi válasza neooen (#41) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

Legyen szép napod! :) (Meg Dubmasternek is :) )
VGA Gigabyte PCIe NX96T512HP-9600GT 512M 37410

Mellesleg ezen a memóriát nem is hűti semmi?

[ Szerkesztve ]

(#43) neooen válasza Antibazsi (#42) üzenetére

neooen
(fanatikus tag)

Köszönöm szépen!!!!

(#44) Armando_19 válasza Antibazsi (#42) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Mem annyira nem melegszik ezeken a karikon.(szerintem) Múltkor fogtam én lekötöttem a 2 ventit az accelelrómról, és megnéztem mennyire melegszenek a dolgok terhelés közben passzívan. Annyira nem volt vészes mint gondoltam, 80 fok körülre ment föl a kártya 25 perc source után, és nem volt semmi süni a memeken.

(#45) taro

taro
(lelkes újonc)

A kártyához kapott HUD egyik feladata az lenne, hogy 2D-ben visszavegye a tempót, de nekem valami miatt nem teszi ezt meg (azaz sima Win-nel is fullon hajtja a kártyát).
Van valakinek ötlete mitől nem óhajtja a v1.3 lenyomni a feszültséget és a frekvenciértékeket magától? Milyen másik programot ajánlotok terhelésfüggő (automatikus) frekvencia álításra?

(#46) as81 válasza taro (#45) üzenetére

as81
(újonc)

Nekem visszaveszi a kártya magát 2D-ben, de a HUD-ban nem látszik, automata módban van, csak onnan veszem észre, hogy jóval hidegebb a kártya. Amúgy nekem egyáltalán nem bírja hűtés nélkül szegény, egy 12centis venti pörög alatta nagyon halkan... már gondolkoztam rajta, h visszaviszem, csak lusta vagyok rá ;)
Kíváncsi leszek, az ASUS-féle változat bírja-e majd... gyanítom, még ennyire sem.

[ Szerkesztve ]

(#47) Cadal

Cadal
(őstag)

Hello!

Meddig érdemes a gamer HUD-al a kártyát húzni?
Nekem 800/1800/2200-as beállításoknál lefagyot :F
A Shader Clock-ot kell valami miatt 1800-as értéknél feljebb állítani, mit befolyásol?
Van valakinek működő, a gyárinál magasabb beállításai?

(#48) Feree13

Feree13
(őstag)

Most rendeltem egy ilyen karit, remélem nem fogok csalódni benne, nekem mondjuk elég nagy házam van, meg van egy 12-es hátul, nagyon remélem nem fog kelleni megtámogatni egy 12-es ventivel mert iszonyat mérges leszek!!! :((

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#49) Mankó

Mankó
(őstag)

Nekem is van egy ilyen kártyám. Elől-hátil 12cm-s venti, a kártya fölött, a ház oldaán szintén egy 12.-es fújja el róla a meleget. Idel 34 fok, load 50-60 között, játéktól függően.
Szerintem tökéletes.
Bár most lehet lecserélem egy 8800Gt-re, mivel iszonyat sokat kellene ráfizetnem az előtte lévő venti hibás Galaxy Oc-re. Inkább +10 s 8800gt, mint plusz 8 Giga hp.
Szerintetek?

üdv: Szabolcs

(#50) Mankó válasza Mankó (#49) üzenetére

Mankó
(őstag)

Szerencsére megoldódott a dolog, csak 2k-t fizetek a Galaxy-ra :R . Annyit meg bőven megér. Ha valaki teheti hasonló ráfizetéssel, szónélkül rohanjon a boltba.

üdv: Szabolcs

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.