Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Foglalt név

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Formára tetszik, ha valóban hűt és zajcsillapít is rendesen, még megeshet, hogy beruházok két ilyenbe :C

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#2) orbano

orbano
(PH! félisten)

Nagyon baba, lehet a raptorom jól járna egy ilyennel? :U bár felteszem itthon lesz egy ilyen vagy 10k, annyiért meg vegyen az akinek két anyukája van :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#3) Jofi81

Jofi81
(őstag)

Nagyon jól néz ki! :K Azért kíváncsi lennék a hatásfokára hűtés, ill. zajcsökkentés terén.

(#4) edward2

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

elsőre azért megrémültem hogy 68Celsius a HDD. És ezért még fizessek is? :D

(#5) Gorneck23 válasza edward2 (#4) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Még jó, hogy nem celsius...:D Mondjuk illene abban dolgozni...remélem lesz lehetőség váltani...

[ Szerkesztve ]

(#6) PrinczA

PrinczA
(őstag)
LOGOUT blog

Hm, nekem teccc, sőt ha lehet kapni, be is ruházok 1be.

http://www.facebook.com/princzautok

(#7) MegalodonS válasza edward2 (#4) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Nem celsius !!Farenheit!!van kulonbseg! 68 F = 20 C ;)

(#8) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

klassz. csak egy baja van. egy olyan htpc házba, ahol az 5,25-ös helyek előtt lenyíló ablak van a tálcának, nem betehető.... nah, de az más milyet vegyen....

csak már megint ez a parasztvakító kék-lila. mi lenne, ha állítható színű kijelzővel dobnák ki az ilyen előlapi cuccokat? :F és hozzá lehetne hangolni a környezethez.

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#9) Enton válasza szab.tam (#8) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már csak azért is hogy legyen min felháborodni!
Meg ha minden vacak állítható lenne ezeken a kütyükön akkor nem lehetne eladni a más színű veziót is! :(

[ Szerkesztve ]

Family Guy Online - Closed Beta

(#10) szab.tam válasza Enton (#9) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igaz. :B

de marketing húzásnak sem lenne kevés, hogy "állítható színű". ezen a telített piacon biztos nyerő húzás lenne. itt gondolok az előlapi ventiszabályzókra is.

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#11) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vajon lesz 2,5"-os lemezhez is? :U

(#12) CPT.Pirk válasza MegalodonS (#7) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Aha, igen. A szobahőmérsékletnél, ami 22-26 °C fok, pár fokkal melegebb számítógép belsejében passzív módon 20 °C -ra hűti a melegedő vinyókat... :C
Főleg egy zártabb gépházban nem látom sok értelmét ennek a szerkezetnek, max a gumis zajcsillapításnak lehet jótékony hatása.

Két vinyóm van, élükre állítva lógnak a szabad levegőn (íróasztalban) herkules cérnán, 40-45 fok körül vannak. Szerintem bőven jó.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#13) Füge007

Füge007
(senior tag)

Nekem ez nem kicsit marketingszagú dolog. Nem tudom mit mutatnak majd a valós körülmények között folytatott független tesztek. Nekem 2 db 9 cm venti hűti a HDD ket tökénletesen jól, azt hiszem maradok is ennél a megoldásnál.

Füge

(#14) Horbal válasza Füge007 (#13) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

És a két 9cm-es ventid is 0dB-s?

Szerintem egy jól szellőző házban akár működhet is persze a 20 fok az nagy kamu, de ettől még lehet működik...

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#15) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

megőrűűűsz! :DDD legalább a sok pénzért van benne anyag :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#16) MegalodonS válasza CPT.Pirk (#12) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

herkules cérnán :D

(#17) sas1980

sas1980
(tag)

Szerintem kafa, lehet veszek is egyet! :C

(#18) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sose értettem mi az a körülmény amikor már egy HDD-t hűteni kell. Mért kell egyáltalán hűteni? Ha folyamatosan teker, másol, stb akkor kell? Le tud égni vagy mi? Vagy csak egy felesleges kacat amivel le lehet gomboli még több pénzt az emberekről...

(#19) yakuza.tora válasza Tomate (#18) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Egy mezei házban 0 légmozgásnál tégy egymás alá 3db vinyót, és kezdj el másolgatni szép nagy fájlokat! ;)
:R

Alléz Olympique de Marseille!

(#20) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez imba. Hol lehet ilyet venni hazánkban? Ez alap!

Üdv,
Vik

~ Arcana ~

(#21) Papi74

Papi74
(senior tag)

Nekem egy 250-es maxtorom van átlag höfok 40-45 között mozog,szerintem én is veszek egyet ha nem lesz nagyon drága. :F

Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

(#22) Ősember válasza Tomate (#18) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

ugy gondolom nem a hütés az elsödleges cél, hanem a zajcsökkentés :)

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#23) stevee251 válasza Ősember (#22) üzenetére

stevee251
(kvázi-tag)

Igen, én is pont erre gondoltam, kiváncsi leszek azért milyen lesz :)

(#24) Tomate válasza yakuza.tora (#19) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akinek mezei háza van 0 légmozgással, az nemhiszem, hogy ilyet fog venni. Inkább 1 foglalattal távolabb kell rakni egymástól, vagy eladni a 3-at és annak az árából amit ráköltesz erre veszel egy nagyot. Szvsz zajcsillapításon kívül nemvalami nagy szám.

(#25) Protezis válasza CPT.Pirk (#12) üzenetére

Protezis
(őstag)
LOGOUT blog

"Két vinyóm van, élükre állítva lógnak a szabad levegőn (íróasztalban) herkules cérnán, 40-45 fok körül vannak. Szerintem bőven jó." - en meg egy tal kocsonyaban usztatom a vinyot, szerintem is hulyeseg az ilyen gyari vacak

The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX

(#26) Füge007 válasza Horbal (#14) üzenetére

Füge007
(senior tag)

Igazad van, le vannak szabályozva de nem azok.

Füge

(#27) CPT.Pirk válasza Protezis (#25) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

PH!-s írásban láttuk, hogy a vinyók nem szeretik a hűtést, valahol 40 fok (ha jól emlékszem) körül érzik jól magukat, ott a legkisebb a meghibásodások száma. Ergo pénzt adni ezért olyan, mint megvenni egy fém lappal ellátott (árnyékolás gyanánt) asus hangkarit...

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#28) Protezis válasza CPT.Pirk (#27) üzenetére

Protezis
(őstag)
LOGOUT blog

Nem a hutesi teljesitmenyet vitatom az egyeni megoldasodnak, hanem konkretan az egeszet. 2 lehetoseg fordult meg a fejemben:
1. Semmi fontos adat nincs a merevlemezeden, es ha tonkremegy, konnyeden veszel masikat, es raadasul szeperzeked sincs
2. Hulyeseg, amit csinalsz, te se gondolod komolyan (majdnem leirtam, hogy hulye vagy)

Ha egyik se igaz, azt ajanlom gondold at megegyszer, okos dolog -e cernakon logatva hasznalni hdd-t.

(#29) CPT.Pirk válasza Protezis (#28) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Indokold már meg, mi próblémája lenne a két vinyónak. A szépérzék meg bazira nem érdekel, nem vagyok az a fajta, aki plexi házat vesz, csak hogy tudja mutogatni a drágaságát mint valami buzi. Szekrény becsukva, gépet nem hallom, és NEM NÉZEGETEM.

Nem, nem vagyok gazdag, nincs több vinyóm, kb. 6 hónap óta lógnak a cérnákon, köszönik szépen jól vannak. - hdsentinel mindkettőt 100%-nak mutatja, több mint 1000 nap hátralévő élettartammal, akkor most miről beszélünk???

kép [link]

"(majdnem leirtam, hogy hulye vagy)" - vállald föl a véleményedet. :(((

(#30) Protezis válasza CPT.Pirk (#29) üzenetére

Protezis
(őstag)
LOGOUT blog

Hat te hulye vagy :DDD
Egy iranytu feleseget tehetnel a sarokba (fel, le, jobbra, balra), mert cernak nelkul gondban lennek. Nehez elkepzelni ezt az egesz krealmanyt. Hol van az alaplap?

(#31) Shim válasza CPT.Pirk (#29) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

Nem semmi, gratula! :) Én csak simán megfordítottam fejjel lefele a vinyót, így sokkal halkabb lett.

ps. CPT.Pirk-nek igaza van. Mikor a Google kiadta a szervereinek és részegységeinek meghibásodási rátáit, tényleg lehetett látni, hogy vhol 40°C körül érzik jól magukat a vinyók. Zajcsillapítás a lényeg, hővel nem kell annyira törődni.

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#32) Fori23 válasza CPT.Pirk (#29) üzenetére

Fori23
(őstag)

Áááá! Mi ez? Kisebbségi PéCé?

"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix

(#33) shtml válasza CPT.Pirk (#29) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Ajánlom figyelmedbe ezt a topicot, tedd be oda is a képet. A kirobbanó siker garantált!

Nálam bugyigumin lóg az egyetlen winchesterem, de a házban. Előtte 12 centis ventilátor, amely a DVD-író alját is hűti.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#34) shtml válasza Shim (#31) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Na-na, csak a "bejáratás" alatt volt a melegebb winchesterek meghibásodási aránya nagyobb. Utána már a magasabb hőmérsékletűek romlottak el gyakrabban.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#35) CPT.Pirk válasza shtml (#33) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Onnan linkeltem a képet... ;]

(#36) shtml válasza CPT.Pirk (#35) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Tényleg, újra megnézve ismerős az a fehér zacskó...

(#37) v.tom

v.tom
(őstag)

Elég helyesnek tűnik ez a cucc. Igen nagy szükségem van valami hűtésre, mert izzanak a vinyóim. :(

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#38) devil1985

devil1985
(újonc)

Halli Hó mindenki!

Lenne egy olyan kérdésem hogy hátul ennek milyen a kialakítása a táp és a SATA kábel közvetlenül csatakozik e vagy nem is SATA-s hanem ATA-s?

Mert mindenhol kerestem a választ de mindenhol csak annyit találtam róla ami a gyári oldalon van. :S

A négymagos procik a legjobbak, eggyet beépítesz a többit pedig elülteted.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.