Huhu, vegre tudok ide is irni, alig talaltam meg, hogy kell (na jo nem
).
Az Ati vga nagyon tetszik, de a DDR2-es NV, hat hajra, biztos meg van aki megveszi!
www.oaziscomputer.hu

Huhu, vegre tudok ide is irni, alig talaltam meg, hogy kell (na jo nem
).
Az Ati vga nagyon tetszik, de a DDR2-es NV, hat hajra, biztos meg van aki megveszi!
www.oaziscomputer.hu

Jó amit írtál 
Aki ebbe belekötött, az megérdemelne büntetésből egy ilyen DDR2 memóriás VGA-t!!

[ Szerkesztve ]
World of Tanks - Forza 4

Szerintem is mindegy mi van rajta úgyse veszek ilyet...
Amúgy mindenkinek 3 gyerek 3 szoba 4 kerék 5 DDR. 
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.
majd ha lesz fermi, vagy valami új, nem pedig a 8800=9800=GTX260= .... végtelen átnevezett egyenlőségsort folytatják
azt viszont el kell hogy ismerjem, hogy low-end kategóriában ahol "csak megjelenítés" kell, ott jók ezek. (igaz ugyanúgy jó az 5450)
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

8800=9800=GTX260
Rendben akkor majd ha lesz fermi, de azért fuss ennek újra neki.....
Bár erre emg csak annyit, rendben átneveznek ülnek a babérlyaikon, de még mindig életképes a g92.....gt200-okat meg nem érdemes fikkantani, azokra nem igazán lehet panasz.
lehet nem pontos a fenti, de van vga, ami már 3. nevét viseli, kicsit hülyének nézés effekt az nv. részéről.
életképes a g92 igen, de ez olyan mint az opel astra, sosem kop el.
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
Nem egyet! Kettőt!

"I see the diamonds, but you only see the rock"

Azért ez az Astra egy két nagy generálon már átesett. 
Először a G92 ugye a 8800GTS 512-ben jelentkezett aminek fujtásából jött létre
a 8800GT és a GS.
Itt figyelni kell az 512Mb-os verzióra mert 8800GTS-t egy ével korábban
már kiadtak G80-as gpu-val ami azért néhány paraméterének köszönhetően,
elmarad a G92 teljesítményétől.
Ezután +25MHz-nyi mag és 38MHz-nyi shader órajel növelés után átnevezték
9800GTX-nek, ebből jött létre némi butítás során a 9800GT és a 2008 tavaszi
9600 GSO.
Azért írom, hogy tavaszi mert ősszel a G94-ből is fujtottak egy ugyanilyen
nevű variánst a 9600GT kistestvéreként.
Ezután jött az igazi nagy generál ugyanis a G92-t kihúzták 55nm-en,
ebből lett a 9800GTX+ ami manapság GTS250 néven ismer a nagyérdemű. 

hülyének nézés effekt az nv. részéről.
Csupán átnevezés, okos dolog mert sokan csak a számokat nézik még a típus jelzésnél is.
(#58) joi29: Az jönn le a hsz.-dből hogy fennakadsz ezeken a butításokon, na de ilyenkor kérdezem én, hogy ezt az amd is elköveti, mind gpuk mind couk esetében is, sőt az intel is.Ezzel a saját dolgukat könnyítik emg mert nem kell újjat fejleszteni egy kategóriával(vagy több kategóriával) lejjebb új gpu-kat cpukat, csupán letiltják bennük az l3cache vagy felezik a l2-t, vagy shader egységeket tiltanak le.

Nem akadtam fel
, sőt egy rossz szóval nem marasztaltam el az NV-t,
csak Mr.Csizmás részére tisztáztam a helyzetet. 

Akkor rendben.
Igaz is ha már szidja akkor tudja is már hogy pontosan miért is. 
uraim 
És újjáéledt az MX400 
az EVGA benyúlt a zsákba, és újra előhúzta ezt.. 
[ Szerkesztve ]
marakujás kőbányai
Ez ocsmány
De am. meglepő a hasonlóság 
Доктор задницу .... пить!