Ezekhez hasonló passzív bordázattal szívesen beneveznék egy Radeon HD5450-re!
[ Szerkesztve ]

Ezekhez hasonló passzív bordázattal szívesen beneveznék egy Radeon HD5450-re!
[ Szerkesztve ]
a Club 3D féle megoldás jól néz ki,teljesitményileg is baba
az a Evga féle kártya elég mókás
kinézetü
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Az az 5850 iszonyat jól fest. Bár a 725 -> 760-ra és 1000 -> 1025-re ez akkora OC, hogy leesik a plafon.
De láttunk már kevesebbet is.
Az "EVGA GeForce 210 DDR2" névre hallgató lábkeményedésreszelő viszont valami förtelem.
[ Szerkesztve ]
marakujás kőbányai
Az EVGA nem spórolt a bordán, az biztos. Lehet, ha leadnánk álumíniumként, jó pénzt kapnánk érte. 
Viccet félretéve csak lesz Amd oldalon is hasonló kiadás más gyártótól.
Club3D meg jöhetne, várom szeretettel. 
[ Szerkesztve ]
"I see the diamonds, but you only see the rock"
(#5) Translator

Most már csak a VaporX hiányzik az 5850-hez, mindenki más képes volt csinálni vmi normális hűtést, csak a zafír nem 
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
Club3D-k mindig nagyon tetszettek, és ez most is így van 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
tréfálnak a treff tuningjával rendesen
megint komoly 5-10% közötti oc van 
a passzív kártyák közül meg az msi szép a csövekkel, de a másik mintha valami '80-as design alapján készült volna... vagy a retro a divat itt is? 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
(#8) Mr.Csizmás
evga....már ez is tömegszemét gyártó lett
ugye s.e.
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

Kinézetre nekem mind tetszik (csak az házon kívülről úgysem látszik), már vártam ilyen passzív kártyákat, csak én DDR5-tel képzeltem el őket (GT220, GT240).

Igen, az EVGA megoldás szimpatikus, mert ránézésre van benne anyag.
Én is ezt néztem ki a közeljövőben magamnak
. Remélem az ára jól fog alakulni
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Most miért? Hülye lenne nem kiadni egy DDR2-es kártyát! 
Miért, mi értelme lenne egy ilyen kártyán a ddr5 nek monnyuk. Ezekre bőven elég egy ddr2-es megoldás is, legalábbis a kisebbre. A nagyobbikon a ddr3 azért LEHET hogy kellene.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Már a 7300gt-re is kevés volt mint a harmat, nehogymá' ezekre nem.
marakujás kőbányai

Durván néz ki a 210 nem a bordája, bár kíváncsi lennék hogy hatékony-e. Mondjuk ha megpurcan a kártya lehet vele répát reszelni. 
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4
pont ezt akartam írni, hogy már a 7300gt-m is ddr3-as volt és ott speciel elég durva különbség volt a ddr2/ddr3 verziók között teljesítményben...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Hát, szerintem aki a legkisebb megoldásút veszi az nem játékra fogja használni, vagyis nem az volt a fő szempont. Akkor meg miért ne spóroljanak a ramokon, ha úgysincsenek kihasználva.
A 220-as tulajdonságait jobban elnézve ott már kell azért, igazad van.
Kevesebbet fogyaszt a gddr3, szóval még mindig a felhalmozott n+1 milliárd ddr2 chip kisöpréséről van szvsz szó.
marakujás kőbányai
Akkor már ezt sem kell leírnom. 
De azért jóóó az a DDR2, az kell a népnek! Lol.
Hát ezaz! Épp ezt mondom én is, csak abból a nézőpontból, hogy minek gyártson rá pénzért memóriát, ha ez is bőven elég, és van is neki kismillió.
Jó sokáig tartott amíg megtaláltam a témainditó írás gombot 
[ Szerkesztve ]

A Club3D megoldása nagyon szép, a légkavaró is hatékonynak tűnik 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Ennek a Club 3D "OC"-nek jó a hűtője.
Az EVGA eléggé "masszívnak" néz ki!
Masszív e?
Berakod pár reklámszatyorba (hogy ne szakítsa ki a borda), s verekedni is lehet vele! Pár saller a kártyával, s vége a bulinak. 
Ez kb olyan vita, mint hogy minek téli gumi -20ban jégre, ha drágább mint a nyári szett. Na mindegy, tőlem aztán gyárthatják a ddr2-es cuccokat, és spórolhatnak vele egy hangyaf..znyi dollárt, engem úgysem érint. 
marakujás kőbányai
Kábé arra hasonlít jah, mi úgyis négy évszakost használunk. 
Vita zárva, igazam van és pont.

Pont így látom én is. A Club3D az Club3D, hozza a formáját, de a másik kettő... 
"lábkeményedésreszelő "
Nekem sima ráspoly jutott eszembe, de ez találóbb. 
PH semleges
Azért mert egy GDDR 5-ös ram már képes enyhíteni a 64 bites busz hátrányait.
[ Szerkesztve ]
Club 3D 5850-e nagyon tetszik. Biztosan szép felárat kérnek a "tuningért".
Látom DDR2-ből még mindig van raktáron 
[ Szerkesztve ]

Tessék mondani: a gyári OC-s HD5850-hez jár a szokásos "szürkehalál" hotfix, vagy inkább a dobozban mellékelnek egy bazinagy "user error" molinót?
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

Hmm.
Nekem biztosan nem kéne még egyszer passzív hűtésű kártya.
Anno a 8500GT-vel is csak a gondom volt, ez azt hiszem meg is sült.
Vagy csak rosszul emlékszem, na majd megnézem jó e még ha megtalálom valahol.
Inkább legyen olyan hangja mint egy vadászgépnek de hűtsön. 
Az msi tényleg jól néz ki a másik hát nem is tudom, egy tömeg verekedésben biztos jó hasznát venném! 
*******************Customer: "How fast will my COM ports go?"******************** *************Tech Support: "How hard can you throw your computer?"**************
Van itt brutál OC, bazinagy borda meg gigányi ddr2 memória. Az ember már-már a bőség zavarával küzd. 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Eleg jo a passziv cucc.
.::www.megadanceradio.hu::.
Ugylátom megvették a Sparkle által jelentős mennyiségben felhalmozott DDR2 memóriákat. 
Büntetni kellene azokat akik 2010-ben rá merik rakni a DDR2 memóriát a VGA-ra
5850-ből nem is az OC hanem az EGYEDI hűtés a lényeg
[ Szerkesztve ]
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
- Halló, Sparkle? Itt az EVGA beszél.
- Üdvözlöm!
- Nem maradt véletlenül pár ezer raklapnyi DDR2 memória Önöknél raktáron? Mi is ki szeretnénk próbálni ezt az 'életérzést' valami kis tré kártyákkal.
- Maradt e? Kavics helyett azzal van felszórva az udvar! Azonnal postázunk 3400 raklap memóriát!
- Köszönöm!
Én ezt valahogy így tudom elképzelni. 
Így-így 
10%-al ki is egyeznék. De bőven nincs annyi. 
Milyennapvan?
azért az MSI memóriáira valami hűtés lehet nem ártott volna... hűtés nélküli memóriáknál passzív kártya esetén gyenge házszellőzésnél gyakori a halál.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
Kapsz hozzá egy zacskó DDR2-t, s ha meghal valamelyik memória, lehet miből cserélgetni. 
[ Szerkesztve ]
16 stream processzor?
Ez most komoly? 

"Kavics helyett azzal van felszórva az udvar"

Aki másnak vermet ás az sirásó!

A refcooler is vapor chamber-es, szóval nem biztos, hogy van értelme külön Vapor-X verziónak. Persze ha egy jó nagy ventilátorral támogatják meg, akkor talán. De az meg a házon belül kergetné a kánikulát.
Si vis pacem, para bellum.

Szimplán költség hatékony az EVGA megoldása, annyi hőt termel a kis geforce hogy hőcsövekkel kelljen megtámogatni.
(#8) Mr.Csizmás: Tőled még sohasem láttam értelmes hsz.-t bármilyen nvidiához kapcsolodó hírnél.... 
(#12) Móci : Mért egy ilyen kártyán is ddr5 legyen?5450-en is az van??az is 64bites ddr2 vagy ddr3-as?Akkor hova a fölös fika?Vagy márcsak a ph-s hagyományoknak kedvezel?
(#16) mephi666: Rendben de nem 73gt-vel összevetendő hanem akkor inkább 73gs.
Ideje lenni felfogni hogy ezeket nem játék miatt hozzá ki a gyártók, vagy talán az 5450-en majd tudok normálisan játszani?
más: Komolyan frászt kapok már ha a hírekhez bemegyek mindig ezt kell olvasni a sok idióta fikázást?5450 nem lehetet olvasni ilyeneket pedig hasonló kaliber.....tehát kicsit valóban sokat romlott a színvonala a ph-nak pedig nem akartam egykét kedves értelmes fórumtársamnak elhinni...
(#43) Móci: Ja csak az áráért másik oldalról is ddr2-est kapsz, ddr3-asnak már olyan felára szokott lenni, hogyakkormár érdemesebb egy kategóriábal feljebb lépni(gt220 vagy 5570 vagy 4670)
[ Szerkesztve ]
DDR3 esetén nem fikáztam volna, ennyire egyszerű.

Nem mindegy, hogy mi van rajta? Egyszerűen de. A sajátomon se tudom, hogy pontosan milyenek tanyáznak (tippem szerint DDR2), de nem is fontos, mert kiszolgál három megjelenítőt és HD-t is gyorsít.

Még akkor sem ha esetleg az a lassabb?
Si vis pacem, para bellum.
Ennyi erővel lehetne rajta lekváros kenyér is...
Viccet félretéve nekem nem mindegy, s ennek hangot is adtam. Az, hogy a DDR2 bizony a PH-n újabban poénforrás, annak gondolom oka van. Ha nincs, akkor tévedtünk.
daa-raa: nem biztos. Sajnálom, DDR3 esetleg DDR5 szemellenzős vagyok, lehet kövezni, dobálni.
[ Szerkesztve ]

Ebben a kategóriában inkább a szolgáltatások dominálnak, nem pedig a teljesítmény. Ezt el kell fogadni. Ahogy te mondod.. lehetne rajta lekváros kenyér is. 
Az is igaz...
Valószínűleg a következő kártyám sem lesz teljesítményben drasztikusan gyorsabb a mostaninál, inkább a fejlettebb audio és a hdmi fog szerepet játszani a választásban. Ahogy írtad is, szolgáltatások. 

Gondolkodom egy 5450-en, de még nem volt érkezésem megnézni, hogy pontosan mennyit is profitálnék a váltással. Jelenleg 4350-nel tolom, aminek a passzív hűtőjével nem vagyok elégedett. Leginkább ez sarkall gondolkodásra.
[ Szerkesztve ]
Én az 5570-et néztem ki magamnak. Teljesítményre tökéletesen elég lesz, no meg kellemes szolgáltatásokat tud... Bár az 5450 is elég tetszetős.

Huhu, vegre tudok ide is irni, alig talaltam meg, hogy kell (na jo nem
).
Az Ati vga nagyon tetszik, de a DDR2-es NV, hat hajra, biztos meg van aki megveszi!
www.oaziscomputer.hu

Jó amit írtál 
Aki ebbe belekötött, az megérdemelne büntetésből egy ilyen DDR2 memóriás VGA-t!!

[ Szerkesztve ]
World of Tanks - Forza 4

Szerintem is mindegy mi van rajta úgyse veszek ilyet...
Amúgy mindenkinek 3 gyerek 3 szoba 4 kerék 5 DDR. 
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.
majd ha lesz fermi, vagy valami új, nem pedig a 8800=9800=GTX260= .... végtelen átnevezett egyenlőségsort folytatják
azt viszont el kell hogy ismerjem, hogy low-end kategóriában ahol "csak megjelenítés" kell, ott jók ezek. (igaz ugyanúgy jó az 5450)
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

8800=9800=GTX260
Rendben akkor majd ha lesz fermi, de azért fuss ennek újra neki.....
Bár erre emg csak annyit, rendben átneveznek ülnek a babérlyaikon, de még mindig életképes a g92.....gt200-okat meg nem érdemes fikkantani, azokra nem igazán lehet panasz.
lehet nem pontos a fenti, de van vga, ami már 3. nevét viseli, kicsit hülyének nézés effekt az nv. részéről.
életképes a g92 igen, de ez olyan mint az opel astra, sosem kop el.
[ Szerkesztve ]
Nem egyet! Kettőt!

Azért ez az Astra egy két nagy generálon már átesett. 
Először a G92 ugye a 8800GTS 512-ben jelentkezett aminek fujtásából jött létre
a 8800GT és a GS.
Itt figyelni kell az 512Mb-os verzióra mert 8800GTS-t egy ével korábban
már kiadtak G80-as gpu-val ami azért néhány paraméterének köszönhetően,
elmarad a G92 teljesítményétől.
Ezután +25MHz-nyi mag és 38MHz-nyi shader órajel növelés után átnevezték
9800GTX-nek, ebből jött létre némi butítás során a 9800GT és a 2008 tavaszi
9600 GSO.
Azért írom, hogy tavaszi mert ősszel a G94-ből is fujtottak egy ugyanilyen
nevű variánst a 9600GT kistestvéreként.
Ezután jött az igazi nagy generál ugyanis a G92-t kihúzták 55nm-en,
ebből lett a 9800GTX+ ami manapság GTS250 néven ismer a nagyérdemű. 

hülyének nézés effekt az nv. részéről.
Csupán átnevezés, okos dolog mert sokan csak a számokat nézik még a típus jelzésnél is.
(#58) joi29: Az jönn le a hsz.-dből hogy fennakadsz ezeken a butításokon, na de ilyenkor kérdezem én, hogy ezt az amd is elköveti, mind gpuk mind couk esetében is, sőt az intel is.Ezzel a saját dolgukat könnyítik emg mert nem kell újjat fejleszteni egy kategóriával(vagy több kategóriával) lejjebb új gpu-kat cpukat, csupán letiltják bennük az l3cache vagy felezik a l2-t, vagy shader egységeket tiltanak le.

Nem akadtam fel
, sőt egy rossz szóval nem marasztaltam el az NV-t,
csak Mr.Csizmás részére tisztáztam a helyzetet. 

Akkor rendben.
Igaz is ha már szidja akkor tudja is már hogy pontosan miért is. 
uraim 
És újjáéledt az MX400 
az EVGA benyúlt a zsákba, és újra előhúzta ezt.. 
[ Szerkesztve ]
marakujás kőbányai
Ez ocsmány
De am. meglepő a hasonlóság 
Доктор задницу .... пить!