Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) wwhy

wwhy
(PH! addikt)

Mikor tesznek rá már egy balance gombot :F egy fadobozos Genius-on sincs :(

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#2) aram01 válasza wwhy (#1) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tényleg nincs :DDD

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#3) Tomate válasza wwhy (#1) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért kéne rá? :U

(#4) Typhoon47 válasza Tomate (#3) üzenetére

Typhoon47
(senior tag)

ha esetleg egyik speaker messzebb van mint a másik...

tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

(#5) moha21

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meghajlok ismét a tervezők vagy a marketingesek előtt. 1 hangszóróval ekkora frekvenciatartományt lefedni... :W Dobom is kifele a 3 utas Videoton hangfalakat, hiába félgömbsüveges dóm sugárzó magasnak hiába a 30cm-es hangszóró(nem nem somogyi:D), és hiába gyári reflex ez se tudja a 20hz-et....

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#6) nuke7

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

"...de természetesen máshoz, például zenehallgatáshoz vagy játékhoz is tökéletesek."
hát már hogy a fenébe ne lenne TÖKÉLETES ahhoz is?! :DDD
a genius hangszoroit meg nem méltatnám...

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#7) wwhy válasza Tomate (#3) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

Elég sokat megy a voip és az asztalon a mikrofon az egyik hangszóró közelében van, így kegyetlenül visszhangzik a másik félnek; megoldás: balance elcsavar a másik hangszóróra és minden OK. Lassan már ég a pofám, egy megsárgult 101 éves Maxxtro rontja az összképet, de egyszerűen nincs más :(

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#8) glutamin válasza nuke7 (#6) üzenetére

glutamin
(őstag)

Miért, mi a baj a Geniusokkal? Mondj jobbat az árkategóriájában! Én szívesen láttam volna alternatívákat a 2000X-em mellé.

[ Szerkesztve ]

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#9) Viktor77 válasza wwhy (#7) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Milyen oprendszered van, hogy nincs balance állítási lehetőséged?

Bazinga!

(#10) moha21 válasza Viktor77 (#9) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igazából kényelmi kérdés. Párszáz ft-os dolog egy balanc-ot rádobni. Én is szoftveresen állítok balanc-ot, és csak 1 szer kellett beállítanom(merthogy úgy használom mindig), de nem tudom ezen is mit spórolnak...Tone gomb van rajta most akkor joggal meg lehet kérdezni azt milyen op alatt nem lehet állítani?

(#11) wwhy válasza Viktor77 (#9) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

OS alól lehetne (Vista, W7), de azért kényelmesebb egy gombot csavargatni, mint napi több 10x egérrel csúszkát igazgatni.

(#12) Horbal

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

80 db jel zaj ISZONY :D 10W RMS 20-20KHz :C hát ezen be kell xarni, és nem az a baj, hogy ilyen vagy olyan, hanem, hogy ezt rá merik írni, mi ez ha nem a vásárló pofátlan megtévesztése...

Balance-ra meg annyit, hogy nem azt kell tekergetni/hiányolni, hanem értelmesen kell a hangfalat elhelyezni...no offense de ez tény.

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#13) wwhy válasza Horbal (#12) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

kb. 1m*1,5m-es asztalon mondjál jó elhelyezést, szívesen megfogadom ;)

[ Szerkesztve ]

(#14) wwhy válasza Horbal (#12) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

figyelembe véve, hogy már van egy 22-es monitor+1010-es HP nyomtató, amit esetleg tehetnék a szgép ház tetejére.

(#15) nuke7 válasza glutamin (#8) üzenetére

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

hmm.. hát nemtom. 10k körül lehet h nincs is jobb... kicsit feljebb viszont ott vannak a kicsit jobb logitech 2.1-esek. nekem egy z4-em van, nem hifi hangzás, de meghallgattam előtte a vele egy árkategoriában lévő 2.0ás genius-t és azért annál jobban szol...
az meg, hogy miket rá mernek írni a genius hangszórókra... az enyém egy 2.1es rendszer, mégis 35hz-t írnak a legaljára (8"-as mélynyomoval) mondjuk >92db a S/N rate ami szintén sokkal jobb sztem mint egy genius-nál...

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#16) glutamin válasza nuke7 (#15) üzenetére

glutamin
(őstag)

A Z4-es nem rossz választás. Gondolkodtam én is kicsit, hogy 2.1 legyen a 2.0 helyett de végül az utóbbi mellett döntöttem. Én elég konzervatív nézeteket vallok a hangszóró kialakítása terén. Jó mély hangok csak nagy átmérőjű hangsugárzóból és megfelelő méretű dobozból tudnak jönni. Szóval a feliratokat csak ezek után érdemes megnézni :DDD

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#18) Horbal válasza wwhy (#13) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Mondok: nem az asztalon kell hangfalat tartani, hanem mellette állványon. Jól van na én nem ilyesmikben gondolkodom mint a cikkben szereplő...

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#19) Horbal válasza glutamin (#16) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez így nem teljesen igaz mármint a nagy doboz nagy sugárzó elmélet. Manapság a kis méretű jó minőségű (nyilván nagyságrenddel drágább) két utas monitorok simán lemennek 40Hz-ig ami nem mély mániásoknak (finom voltam) simán elég. Ha nem akkor még mindig lehet gondolkodni mélynyomóban. Ugyanakkor vannak ehhez hasonló széles sávú egy db sugárzóval szerelt dobozok is amik tudnak hasonló paramétereket (gyári adatok szerint) persze ezeknek az ára nem embernek való...

(#20) Champipi válasza Horbal (#12) üzenetére

Champipi
(fanatikus tag)

20-20000 Hz, hehe, mekkora kamu. :K ;]

Ez a kis fingocska, a -10 dB pontokkal, átlagolva egy 30%-os szögű térrészre, saccra 90 - 11000 Hz-et tud maximum.

Vagyis behazudik a genius 9070 Hz-et! :DDD

(#21) glutamin válasza Horbal (#19) üzenetére

glutamin
(őstag)

Bizony. Pl egy BOSE többlégkamrás hangszóró is sokkal jobb mélyeket ad ki magából mint amit a mérete sugall. De ez valóban egy másik árkategória.

(#22) moha21 válasza Horbal (#12) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Meghajlok ismét a tervezők vagy a marketingesek előtt. 1 hangszóróval ekkora frekvenciatartományt lefedni... :W Dobom is kifele a 3 utas Videoton hangfalakat, hiába félgömbsüveges dóm sugárzó magasnak hiába a 30cm-es hangszóró(nem nem somogyi:D), és hiába gyári reflex ez se tudja a 20hz-et...."

(#23) Tomate válasza wwhy (#7) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És a szoftveres állítás? :U

(#24) wwhy válasza Tomate (#23) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

persze, megoldható, de ugyanúgy csúszkákat kell cibálni :)
a legegyszerűbb megoldás szerintem a gombtekerés, figyelembe véve, hogy anti-PC lények is használják a voip-ot.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.