Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) peti85

peti85
(tag)

Nem inkább 7.10-es verzió :F

(#2) ollie válasza peti85 (#1) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Miért, nem azt írta?

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#3) Racecam válasza peti85 (#1) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De. Elírás volt, javítva. Köszi!!

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#4) Aggregátor

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem a dokumentációra ezt írja ki:
Sorry, you have insufficient access.

403 Access Denied.

[ Szerkesztve ]

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#5) Armando_19 válasza Aggregátor (#4) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Mod:
UUps, nekem is wrong..:D

[ Szerkesztve ]

(#6) Thrawn

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A dokumentáció linkje

Different songs for different moods.

(#7) Renwick válasza Thrawn (#6) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Jah, a html oldalt valamiért nem engedte linkelni, kösz a tippet a .pdf-re...

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#8) Armando_19

Armando_19
(PH! addikt)

Hmm. Elég komoly ugrásokat mondanak benne. Kíváncsi vagyok tényleg javulnak e ennyire majd a kártyák. Ha igen, akkor jajj neked NV:D

(#9) Thrawn válasza Renwick (#7) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Arról az akamai-s szerverről sosem lehetett rendesen linkelni :)

A második link helyesen :D

(#10) Muton válasza Armando_19 (#8) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

ezzel csak az a baj, h mire megvillantja az adott kártya a képességét, addigra 'elavul'. ezt a drv-t nem a következő sorozat kiadása előtt pár nappal kellett volna kihozni. kezdem úgy érezni, h a konkurencia fizet nekik, h fáziskésében legyenek :D

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#11) he7edik.

he7edik.
(őstag)

Ha tényleg lesz jönnek a két RV670 magos kártyák akkor muszáj
a CF-re gyúrni

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#12) Zotya84

Zotya84
(tag)

A kártyához tartozó hdaudio-t nem tette föl ilyenkorra tipp?

WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

(#13) Zotya84 válasza Zotya84 (#12) üzenetére

Zotya84
(tag)

Megoldottam. Azért adhatnák benne azt a pár megát, amit a CD-re meg rá tudtak tenni... no mind1.

WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

(#14) Thrawn válasza Zotya84 (#13) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Realtek oldalán is megtalálod ATI HDMI Audio Device néven. 2007 májusi a driver 1.68-as verzió.

(#15) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

(#16) Armando_19 válasza ftc (#15) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Tehát semmi különbség nincsen..

(#17) Zotya84 válasza Thrawn (#14) üzenetére

Zotya84
(tag)

Nem is tudtam, hogy Realtek audio van benne. Köszönöm.

(#18) Telefunen

Telefunen
(őstag)

Ez most milyen adaptive AA? Eddig is volt adaptive AA, azért kérdezem..

(#19) Komplikato válasza Thrawn (#14) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Elvileg azóta be van építve a Catalystba, és az abban lévő SOKKAL frisebb, másrészt nem vagyok meggyőződve róla, hogy a "sima" Realtek HD driverben nincs benne, ami szintén sokkal frisebb.

Close the World ..... Open the Next!

(#20) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

Most néztem valami Unreal Tournament 3 performance tesztet, és volt benne SLI/CF rész is ...
A HD2900XT/GF8800GTS/GTX esetén szinte semmit nem adott hozzá a sebességhez, a minimal FPS nőt valamennyit, viszont 8600GTS és HD2600XT-nél alulról nyaldosta a sebesség a 320-as 8800GTS-ét, tehát ott látványosan gyorsult. Nem értem miért? CPU limit? :F

Close the World ..... Open the Next!

(#21) VaniliásRönk válasza Komplikato (#19) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

A 7.8-as Catalystból kifelejtették a HDMI drivert, először én sem értettem miért maradt ismeretlen eszköz.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#22) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

[I]The following performance improvements are noticed with Catalyst™ 7.10:

* Battlefield 2142: CrossFire™ performance improves 5-23% on ATI Radeon™ HD2600, HD2400 and ATI Radeon™ X1300/X1550

* BioShock DX10 CrossFire™ performance improves 70% or more on all ATI Radeon™ HD2x00 series of products

* Call of Duty 2: performance improves up to 6.7% on both single card and CrossFire™ ATI Radeon™ HD2600 and ATI Radeon™ HD2400 configurations

* Call of Juarez DX10: CrossFire™ performance improves up to 42% and single card performance improves up to 34% on all ATI Radeon™ HD2x00 series of products

* Company of Heroes DX10 CrossFire™ performance improves up to 80% on all ATI Radeon™ HD2x00 series of products and single card performance improves as much as 31% on ATI Radeon™ HD2900 and ATI Radeon™ HD2600 products

* Enemy Territory: Quake Wars CrossFire™ performance improves as much as 23% on ATI Radeon™ X1x00 series products and single card performance improves as much as 23% on both ATI Radeon™ HD2x00 and ATI Radeon™ X1x00 series of products

* FEAR CrossFire™ performance improves as much as 16% on ATI Radeon™ X1950XTX, X1650XT, HD2400 and X1300/X1550

* Lost Planet DX10 CrossFire™ performance improves 20% or greater on all ATI Radeon™ HD2x00 series of products

* Supreme Commander CrossFire™ performance improves up to 30% on all ATI Radeon™ HD2x00 and ATI Radeon™ X1x00 series products. ATI Radeon™ X1650 and X1300/X1550 see even greater improvements of 82% or more

* World In Conflict DX10 CrossFire™ performance improves 14-67% or more and single card performance improves 20% or more on ATI Radeon™ HD2900XT and ATI Radeon™ HD2600 products

* World in Conflict DX9 CrossFire™ performance improves up to 70% or more on all ATI Radeon™ HD2x00 products[/I]

Eszem-f@szom megáll, még egy hírt sem tudtok negatív felhang nélkül lehozni a PH-n ha az AMD-vel kapcsolatos? :F

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#23) nanocry

nanocry
(újonc)

VR-Zone-on felröppent egy újabb RV680 hír, de nem tudom hiteles lehet-e... Szkeptikus vagyok így elsőre, de inkább a 20K-s 3DMark06 adatnak. Mindenesetre jó kártya lesz, a következő boltom egy ilyen lesz. :)

[link]

(#24) VaniliásRönk válasza nanocry (#23) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

R680, ez nem butított kártya lesz.

(#25) nanocry válasza VaniliásRönk (#24) üzenetére

nanocry
(újonc)

Gondoltam, hogy nem az lesz. :B Viszont több információ is napvilágot láthatna, de mindennek eljön az ideje.

(#26) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Cikk: "Az eddig megszokott gyakorlat alapján 7.10-es verziószámot viselő Catalyst szoftver számos játékprogram futtatása során jelentősen gyorsít a modernebb Radeon videokártyák (Radeon HD 2000-es és Radeon X1000-es família) megjelenítési sebességén – de javarészt csak akkor, ha azok párba kötve, CrossFire üzemmódban működnek."

Ezt azért nem mondanám, tekintve a 20-30%-os gyorsulásokat single cardnál. Úgy tűnik, valaki nem olvasta végig az ide vonatkozó sorokat. ;)

Btw, a Supreme Commandernél nem egyértelmű a dolog, hogy az a 82% mire vonatkozik.

[ Szerkesztve ]

(#27) radírfej válasza VaniliásRönk (#22) üzenetére

radírfej
(senior tag)

végülis a 70-80% hoz képest a 20-30% elhanyagolható tényező... :) (azért persze nem biztos, hogy ezeket a számokat kézpénznek kell venni...)

másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.