Nem inkább 7.10-es verzió 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
De. Elírás volt, javítva. Köszi!!
Com'è diverso il mondo visto da qui
(#4) Aggregátor
Nekem a dokumentációra ezt írja ki:
Sorry, you have insufficient access.
403 Access Denied.
[ Szerkesztve ]
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)
(#5) Armando_19 válasza Aggregátor (#4) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)
Mod:
UUps, nekem is wrong..
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods.
Jah, a html oldalt valamiért nem engedte linkelni, kösz a tippet a .pdf-re...
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still
(#8) Armando_19

Armando_19
(PH! addikt)
Hmm. Elég komoly ugrásokat mondanak benne. Kíváncsi vagyok tényleg javulnak e ennyire majd a kártyák. Ha igen, akkor jajj neked NV
Arról az akamai-s szerverről sosem lehetett rendesen linkelni 
ezzel csak az a baj, h mire megvillantja az adott kártya a képességét, addigra 'elavul'. ezt a drv-t nem a következő sorozat kiadása előtt pár nappal kellett volna kihozni. kezdem úgy érezni, h a konkurencia fizet nekik, h fáziskésében legyenek 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

he7edik.
(őstag)
Ha tényleg lesz jönnek a két RV670 magos kártyák akkor muszáj
a CF-re gyúrni
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Zotya84
(tag)
A kártyához tartozó hdaudio-t nem tette föl ilyenkorra tipp?
WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

Zotya84
(tag)
Megoldottam. Azért adhatnák benne azt a pár megát, amit a CD-re meg rá tudtak tenni... no mind1.
WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''
A Realtek oldalán is megtalálod ATI HDMI Audio Device néven. 2007 májusi a driver 1.68-as verzió.

Armando_19
(PH! addikt)
Tehát semmi különbség nincsen..

Zotya84
(tag)
Nem is tudtam, hogy Realtek audio van benne. Köszönöm.

Telefunen
(őstag)
Ez most milyen adaptive AA? Eddig is volt adaptive AA, azért kérdezem..

Komplikato
(PH! addikt)
Elvileg azóta be van építve a Catalystba, és az abban lévő SOKKAL frisebb, másrészt nem vagyok meggyőződve róla, hogy a "sima" Realtek HD driverben nincs benne, ami szintén sokkal frisebb.
Close the World ..... Open the Next!

Komplikato
(PH! addikt)
Most néztem valami Unreal Tournament 3 performance tesztet, és volt benne SLI/CF rész is ...
A HD2900XT/GF8800GTS/GTX esetén szinte semmit nem adott hozzá a sebességhez, a minimal FPS nőt valamennyit, viszont 8600GTS és HD2600XT-nél alulról nyaldosta a sebesség a 320-as 8800GTS-ét, tehát ott látványosan gyorsult. Nem értem miért? CPU limit? 
Close the World ..... Open the Next!
(#21) VaniliásRönk válasza Komplikato (#19) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
A 7.8-as Catalystból kifelejtették a HDMI drivert, először én sem értettem miért maradt ismeretlen eszköz.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
[I]The following performance improvements are noticed with Catalyst™ 7.10:
* Battlefield 2142: CrossFire™ performance improves 5-23% on ATI Radeon™ HD2600, HD2400 and ATI Radeon™ X1300/X1550
* BioShock DX10 CrossFire™ performance improves 70% or more on all ATI Radeon™ HD2x00 series of products
* Call of Duty 2: performance improves up to 6.7% on both single card and CrossFire™ ATI Radeon™ HD2600 and ATI Radeon™ HD2400 configurations
* Call of Juarez DX10: CrossFire™ performance improves up to 42% and single card performance improves up to 34% on all ATI Radeon™ HD2x00 series of products
* Company of Heroes DX10 CrossFire™ performance improves up to 80% on all ATI Radeon™ HD2x00 series of products and single card performance improves as much as 31% on ATI Radeon™ HD2900 and ATI Radeon™ HD2600 products
* Enemy Territory: Quake Wars CrossFire™ performance improves as much as 23% on ATI Radeon™ X1x00 series products and single card performance improves as much as 23% on both ATI Radeon™ HD2x00 and ATI Radeon™ X1x00 series of products
* FEAR CrossFire™ performance improves as much as 16% on ATI Radeon™ X1950XTX, X1650XT, HD2400 and X1300/X1550
* Lost Planet DX10 CrossFire™ performance improves 20% or greater on all ATI Radeon™ HD2x00 series of products
* Supreme Commander CrossFire™ performance improves up to 30% on all ATI Radeon™ HD2x00 and ATI Radeon™ X1x00 series products. ATI Radeon™ X1650 and X1300/X1550 see even greater improvements of 82% or more
* World In Conflict DX10 CrossFire™ performance improves 14-67% or more and single card performance improves 20% or more on ATI Radeon™ HD2900XT and ATI Radeon™ HD2600 products
* World in Conflict DX9 CrossFire™ performance improves up to 70% or more on all ATI Radeon™ HD2x00 products[/I]
Eszem-f@szom megáll, még egy hírt sem tudtok negatív felhang nélkül lehozni a PH-n ha az AMD-vel kapcsolatos? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

nanocry
(újonc)
VR-Zone-on felröppent egy újabb RV680 hír, de nem tudom hiteles lehet-e... Szkeptikus vagyok így elsőre, de inkább a 20K-s 3DMark06 adatnak. Mindenesetre jó kártya lesz, a következő boltom egy ilyen lesz. 

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
R680, ez nem butított kártya lesz.

nanocry
(újonc)
Gondoltam, hogy nem az lesz.
Viszont több információ is napvilágot láthatna, de mindennek eljön az ideje.
Cikk: "Az eddig megszokott gyakorlat alapján 7.10-es verziószámot viselő Catalyst szoftver számos játékprogram futtatása során jelentősen gyorsít a modernebb Radeon videokártyák (Radeon HD 2000-es és Radeon X1000-es família) megjelenítési sebességén – de javarészt csak akkor, ha azok párba kötve, CrossFire üzemmódban működnek."
Ezt azért nem mondanám, tekintve a 20-30%-os gyorsulásokat single cardnál. Úgy tűnik, valaki nem olvasta végig az ide vonatkozó sorokat. 
Btw, a Supreme Commandernél nem egyértelmű a dolog, hogy az a 82% mire vonatkozik.
[ Szerkesztve ]

radírfej
(senior tag)
végülis a 70-80% hoz képest a 20-30% elhanyagolható tényező...
(azért persze nem biztos, hogy ezeket a számokat kézpénznek kell venni...)
másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.