Szép kis termék... ha kezelné az analóg jelet akkor már rendelném is valahonna...
de ír nekem csak fél megoldás
DOWNLOAD ██████████████ 105%

Szép kis termék... ha kezelné az analóg jelet akkor már rendelném is valahonna...
de ír nekem csak fél megoldás
DOWNLOAD ██████████████ 105%

Alkalmassá tehető ez az eszköz DVB-C vételre??
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Ezeken koax bemenet van, tehát sok jelforrás rájuk köthető.
Üdvözlettel: LámaZ

Hasonlo kinézetű,items márkáju tv tunerem van az hibrid igy boldogul a digitális és az analog vétellel is.
Az ára kb ugyanennyi
Kár ,hogy amit hozzá adtak digitális antennát,azzal semmit sem lehet befogni...
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Távirányító az naon csili-vili 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
99%, hogy tud analógot is.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
(#2) zsolt501:
Nem alkalmas DVB-C adások vételére.
(#3) LámaZ:
Csak DVB-T adások vételére alkalmas az eszköz. Más forrásból származó jelet nem tudja feldolgozni.
AverTV Volar HD Nano:
Az USB eszköz tényleg nem nagy, de nem is extra kicsi.
A hozzáadott távirányító viszont hatalmas. Kényelmetlenné teszi ha a mobil számítógéppel kell hordani.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

A távirányító nekem bejön
de ez az USB-s kütyü ellenszenves
rádugom a kábelt azt letörik 
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
És mi van a kódolt programokkal?
Fej! Tor! Potroh!

Jogos viszont igy laptopon is tudod használni
Aki másnak vermet ás az sirásó!
És mi van a kódolt programokkal?
Nem alkalmas a kódolt programok vételére.
A kódolt DVB-T szolgáltatások nem lettek sikeresek Európában. (Kivételek persze vannak.)
Ezért csekély a CI modulfogadóval kiegészíthető készülékek kínálata.

Azért a két csatornáért nem éri meg
, mondjuk ha bejönne harmadiknak a Viasat...

Ez is jogos 
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

Kész szerencse, hogy ügyeletben vagy
Viszont nem nevezném parányinak egy ilyen mellett.

Ha csak MPEG-2-t tud, akkor nálunk nem lesz túl sikeres 
"A termék kezeli a H.264-es kódolású és az MPEG-2 formátumú adatfolyamokat" (cikk)
Egyébként nem csak nálunk nem lenne úgy túl sikeres.
[ Szerkesztve ]
Ááááá, CSAK szoftver kérdése....
A termék kezeli a H.264-es kódolású és az MPEG-2 formátumú adatfolyamokat, továbbá teletext, TimeShift és EPG funkciókkal is rendelkezik.
Hardveres MPEG2/H.264 (azaz mpeg4) dekóder?
Szakmai oldalon legyunk már szakmaiak... a szoftver kezeli. A hardver csak lepasszolja a beérkezett adatfolyamot... 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma
Hmm, ezt én nem is tudtam (azt hittem, ma már alap a beépített dekóder).
Akkor viszont a 66 dollár is sok érte (meg a hasonló társaiért)...
[Lassan STB-ket kapni ennyiért -- csak nem itthon.]
[ Szerkesztve ]
"Hmm, ezt én nem is tudtam (azt hittem, ma már alap a beépített dekóder)."
Nincs szükség beépített dekóderre. A mai videokártyák szinte kivétel nélkül tartalmazzák.
USB2 porton amúgy sem lehetne átpréselni tömörítetlen 1080i felvételt.
"Nincs szükség beépített dekóderre."
Rendben, de akkor miért adják ilyen -- relatíve -- drágán? Alkatrészköltségben kb. ott lehet, mint egy néhányezer forintos kisebb pendrive...
"A mai videokártyák szinte kivétel nélkül tartalmazzák."
Tudom, én is így nézek 1080p-s filmeket az egymagos procimmal. 
"USB2 porton amúgy sem lehetne átpréselni tömörítetlen 1080i felvételt."
Ez mondjuk az alaplapi kontrollertől függ, vannak 180 MB/s-esek, amibe beleférne, de igaz, hogy a többségben lévő 120 MB/s-esek nem szeretnék.
Apropó, a deinterlacing is GPU-val megy a normálisabb szoftverekben? És ha igen, 25p vagy 50p az eredménye? (Esetleg fejlett FRC-vel 60p.)

180MB/s-ot hogy visz át egy USB2 port ha egyszer szerencsétlen vezérlő is csak 60MB/s-ot tud aggregáltan?
Si vis pacem, para bellum.
Bocs, ezt a táblázatot értelmeztem félre. 
"Rendben, de akkor miért adják ilyen -- relatíve -- drágán?"
A megjelenítéshez licencelt directshow filterek (codec) költségei emelik meg az árát.
Ezért olcsóbbak az egyszerű, csak mpeg2 megjelenítésre alkalmas szoftverekkel adott eszközök.
(Habár maga a hardver teljesen megegyezik a DVB-T esetében. A lejátszóprogramnak kell felismerni és kezelni a h.264 adatfolyamot.)

No igen, két-három Root Hub-bal lehet több, de valahogy a lapokon soha sem tüntetik fel melyik csatlakozó melyik RH-hoz tartozik. Plusz ugye a nagyobb sebesség kihasználásához még az is kellene, hogy szegény tuner is több független portot tartalmazzon. Na az már azért nem gyengén megdobná az árát és a fogyasztását is.

Ha ez mini akkor ez nano:
http://www.elgato.com/elgato/int/mainmenu/products/tuner/DTTdeluxe09/product1.en.html
[ Módosította: daa-raa ]

Ha csak laptopba kell és van PCI Express:
http://ts.fujitsu.com/products/prof_accessories_mainboards/multimedia/dvbt_slim_mob_exp.html
Nekem ilyen van, és láthatatlan
1 nagy baja van, hogy nincs hozzá távírcsi.
[ Módosította: daa-raa ]
A cikkbeli a Nano, ez a Piko! 
Kis hazánkban semmit sem ér, az ország 90%-kában tetőantenna kell a digitális TV adás vételéhez. Szóval pici eszköz meg egy bazinagy tetőantenna!
http://hdplayers.atw.hu/ Media lejátszókról (PMP/MP4) magyar nyelven
Az ország nagy részén eddig is tetőantenna kellett...
Mellesleg, a digitális vételhez alacsonyabb jelszint is elég. Csak még kevés az adó és/vagy kisebb teljesítménnyel működnek, a nagy átállás majd akkor lesz, amikor megszűnik az analóg műsorszórás.
"Csak még kevés az adó és/vagy kisebb teljesítménnyel működnek"
Pontosan ezen okból célozza szerintem meg inkább a külföldieket ezzel a termékkel a gyártó. Mondjuk németországban szerintem már közel 100%alékos a digitális jel lefedettség. Ott már másról sem lehet hallani, mint DVBT..
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23 - Newton I. Axiómája eltörte a lábam :D -

Itt Székesfehérváron a 7-ik emeleten a hozzáadott kis antennával simán bejön a digitális adás egy Pinnacle 340e-vel és a Windows 7 x64 beépített Windows Media Center-el, szóval az tévhit, hogy csak tetőantennával jönnek be az adások:
14 csatorna:
Petőfi
Kossuth
Bartók
Euronews francia
Euronews angol
Euronews német
ATV (le van kódolva)
HírTV (le van kódolva)
RTL Klub
TV2
M2
M1
Duna TV
Duna Autonómia
Ezeket mindet simán lehet fogni.
Ingyenélés megszüntetése + élet és vagyon elleni bűncselekmények szigorú büntetése = rasszizmus

Próbáld meg ugyan ezt a földszinten, és nem ablak mellett...
Mini DIG TV honlapon az apróbetűs részben van a lényeg... ott majdnem mindenhol tetőantenna a kulcsszó. Zalaegerszegen nem jön sajnos, egyetlen csatornát sem talál...
"Mini DIG TV honlapon"
Az hol van? Én csak MinDig TV-set találok. 
"az apróbetűs részben van a lényeg... ott majdnem mindenhol tetőantenna a kulcsszó."
Milyen apróbetűs rész? Világosan le van írva több helyen (ugyankkora betűvel), hogy jelenleg az ország nagyobb részén csak tetőantennával fogható. Ez általában egy sima, erősítő nélküli antennát jelent. Néha szükség lehet erősítősre. (A jelenlegi adók viszonylagos közelében pedig erősítős szobaantennával mehet. Ha rálátás van az adóra, akkor legtöbbször egy apró botantenna is elég. Egyébként vízszintesen kell elhelyezni, az adó irányába fordítva.)
"Zalaegerszegen nem jön sajnos, egyetlen csatornát sem talál..."
Ezt szerintem nem kellene így kijelenteni, csak mert neked nem sikerült... Egyátalán, mivel próbáltad?
Itt beírva Zalaegerszeget, kiválasztva az irányítószámot, utcát, házszámot, eddig az összes helyen, amit próbáltam, az jött ki, hogy van vétel.
[ Szerkesztve ]

Sajnos csak kölcsönbe kaptam egy napra mert kiváncsi voltam a Mindig TV-re...
de ahogy írtam Székesfehérváron probáltam és itt nincs a közelben átjátszóállomás a legközelebbi is a budapesti... ~70km és mégis jól fogta ezeket az adókat.
[ Szerkesztve ]
Ingyenélés megszüntetése + élet és vagyon elleni bűncselekmények szigorú büntetése = rasszizmus
Be lehet írni a házszámot.
De csak tetőantennával megy. Nem fogok egy 4cm-es USB tunerhez tetőantennát kötni. (nincs is tetőantennám) Majd akkor használom, ha nagyobb lesz az adás erőssége és kis antennával is fogható. addig marad a tuner analóg része.

Hali!
Ma vettem egy másik márkájú DVB-T USB-s tunert. Képminőség, szoftver miegymás rendben. A botantenna nekem sem talál jelet, de a helyi kábelszolgáltatóra dugva jönnek a Magyar 1-2, RTL, Duna, és gyakorlatilag annyi. Hírtv, ATV stb. lakattal védve, azaz nem nézhető.
Kérdéseim:
1. Lehet vele valamit tenni, hogy több adó legyen?
2. Milyen más USB-s alternatíva van, ami kábelen most, és a jövőben is használható lesz egy átlag városban??? (Ezt visszavihetem a boltba)
Ebben a kérdésben tudatlan vagyok, előre is thx
Szerk:
Huhh, most látom két topiccal lejjeb... De azért tanácsot elfogadok...
[ Szerkesztve ]