Azért a Windows 7 ott feszít az ARM-es gépen is, ne ám már, hogy nem. 
A proci gyenge, a RAM kevés, de ilyenre még Bacsis sem tudna hetest varázsolni akkor sem. 
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ-> Rendszerment
Azért a Windows 7 ott feszít az ARM-es gépen is, ne ám már, hogy nem. 
A proci gyenge, a RAM kevés, de ilyenre még Bacsis sem tudna hetest varázsolni akkor sem. 
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ-> Rendszerment
Nem értem én sem, amikor a cikkben ez szerepel: "Az akkumulátora három órán át képes elegendő energiával ellátni a kis gépet, amire Windows CE vagy Android OS kerülhet."
A HP tabletje viszont nagyon tetszik!
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Remélem Magyarországon is lehet majd kapni azt a kis pioneert normális áron.
Hp tablet nagyon bejovos.
Csak sajna en nem tudnam mire hasznalni.
powerd by mango, no more droid
ARM-os netbook? Hihetetlen... Vegre... 
alba gu brath
Vajon erre az ARM-re létezik mondjuk mplayer, flash, ff, opera, openoffice meg valamilyen zenelejátszó?
Ha igen, akkor 
Ha nem, akkor amíg ezek ki nem jönnek addig nem biztos h jó ötlet 
Egy mini-linux, mondjuk debian/ubuntu, meg a fent felsoroltak, és megvan a kb tökéletes ár/érték arányú masina.

A HP tömege (2130g) csak nekem tűnik soknak? 
[ Szerkesztve ]
Na ja! Meg hát a "2 GB-os kapacitású flash alapú háttértár" is kevés lenne a Win7-nek. 
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

arm linux, slackware arm, letezik debian port is.
szerintem lesz komplett es jol hasznalhato disztro is, amint ezek elkezdenek terjedni.
dodge charger - ford mustang - dodge challenger
Kernel nelkul nehez lesz.
Windows 7-et bekopo embert lehulyezok: ha talan megneznetek a kepeket a geprol, latnatok mirol beszel....ironikusan...
Egyebkent az ARM netbook 3 oras akkumulatoros-uzemidje szerintem meg viccnek is keves
[ Szerkesztve ]
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys
Létezik.

épp ezt akartam írni, vicc ez a 3 órás üzemidő
nem tudom mit akarnak ezzel a pioneer-ék elérni, első fecskének megteszi...
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
A Pioneer Light elég lájtra sikerült valóban

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23 - Newton I. Axiómája eltörte a lábam :D -

a Pioneer gép nagyon szimpi
csak drágák, nagyon drágák ezek a kis gépek 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Huh.
A Pioneer gép szörnyű gagyi benyomást kelt. 
Ez lenne az olcsó ARM gépek sorsa?
Gyerekes, komolytalan kinézet, és felszereltség, cserébe legalább "óccsó"?

szerintem annak megfelel aminek kiadták, egy "olcsó" netezős könnyű notinak 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Szerintem a MacBook tökéletesen ugyanígy néz ki (képátlót leszámítva). Bár ja, az is gagyi.