Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) NagyMesterB

NagyMesterB
(kvázi-tag)

DSLR hez kéne ilyen, és ugy hogy megadnánk neki az obi tipusát meg hogy ff vagy apsc meg hogy van e szorzo aztán mehet a mehet :))
bár gondolom oda komoylabb motorok kénének hogy akkora sulyt olyan precízen mozgasson

Veszélyes lehet bemelegítés nélkül valaki más szemével látni a dolgokat.

(#2) Dtomi

Dtomi
(őstag)

Azt hiszem elértek arra a pontra aminél mélyebbre már nem süllyedhetnek. Ez maga a motoros franciakulcs.

"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."

(#3) Flow

Flow
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Amúgy elég fura képeket produkál a cucc néha, főleg ha egy-egy mozgó dolog átlóg a másik képkockákra. Pl fél autók, emberek, stbstb... Elég korlátoltozottak a felhasználási területek, de szerintem nem annyira rossz all-in-one csomag tájfotóhoz... (mondjuk én nem adnék egy fillért sem ilyen dologért, de másnak lehet rá igénye) Oda meg elcipelni... :DDD

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#4) waterman_ válasza Flow (#3) üzenetére

waterman_
(fanatikus tag)

ajánlom az autopano pro programot. nagyon intelligens és nem lesznek fél autók, nem lesz egy ember 3 helyen a képen, sőt! teret fényképezni vele kész csoda, mert egy rakás mozgó embert kitakar, helyettük megkeresi a konstans részeket. be kell állítani, hogy a "pontos" algoritmussal rakja össze a képeket és alig lesz pár fura dolog.
pár kis felbontású kép a programmal és a devalvr nevű szoftverrel (firefox plugin is van belőle) gömbpanorámákhoz egyik ismerősöm blogján: link.

[ Szerkesztve ]

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#5) Timyyy válasza waterman_ (#4) üzenetére

Timyyy
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezek a panorámaképek nagyon durvák! :Y

http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.