Végre AVCHD kódolásra vált a Pana a videórögzítésben. Eddig iszonyatosan helypocsékoló volt. Így talán értelmes hosszúságú anyagokat is lehet majd rögzíteni.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
A/3+ méretű, HP színes nyomtató (300.000.Ft helyett csak 50.000.Ft)
HP 3-in-1 NAS dokkoló (EM537AA) minden tartozékával, 3 hónap garanciával eladó
MEGBÍZHATÓ! Athlon X3 3.3GHZ, Kingmax DDR3 4GB, HD6770, Chieftec táp, 1TB. 2014ig garanciás!+monitor
59 darab Opteron 8218 eladó, darabonként is, 1 hónap garancia
bluobluo
(fanatikus tag)
Érdekes felbontás, én most kísérletezek a tömörítéssel, mert találtam a SUPER 2007 progiban ilyen beállítást, még az elsőnél járok, de ha nem nézem a hangot, és a képet nem közelről nézem, marhajó az eredmény!
Egy 1440×1080 pixeles wmv 111MB-os videót tömörítettem le 16MB avi-ra!
Nem rossz!
[ Szerkesztve ]
Nem rendelek, veszek soha semmit a netről!

KTTech
(HÁZIGAZDA)
15 perces limittel az EU-n belül. Persze bármennyiszer 15 perc lehet (kártya korlátig)... A 2 MB/s körüli adat pedig kezelhető, az biztos...
www.prohardver.hu - www.kttech.hu
"1/2.33” 12.1 megapixeles CCD érzékelő" Remélem ezt már a hülyék sem veszik meg.Nem akarok megbántani senkit,de ez már áprilisi tréfának is rossz.Már az SLR-nél sok a 12mp 
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

KTTech
(HÁZIGAZDA)
Ha megnézed az utóbbi jónéhány készüléket, mind ezzel a felbontással és mérettel jelent meg.
Egyébként SLR-nél APS-C-n szerintem 18-20 megapixel lenne a jó... (FF-en meg kb. 35-40).
Sajnos.Az a gond,hogy a vásárlókat a mp növelése helyett mással nem tudják vonzóbbá tenni nagyon a készüléküket.Arc felismerés stb.De kihasználja majd vagy mennyire működik a valóságban.
Lassan már mindegy,hogy 12 vagy 16 mp lesz,kompakttal sötétben nem lehet fotózni vaku nélkül.Itt már nincs minőség.Vagy lehet vagy nem.
D50-en is már necces a 15 mp.De talán felmehet 20-ra is ha kicsit fejlesztik az érzékelőt.De minek ekkora felbontás?Poszternél jól jönne.Utómunkánál szintén,de 12-nél több már nagyon nem kellene(8-at még kevésnek érzem)
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

KTTech
(HÁZIGAZDA)
Fotózz monokromatikus jellegű fényben pl. Ha pl. kékes fénytben fotózol, rögtön kidobtad a felbontásod 3/4-ét. Ugyanez a helyzet, ha piros fényben teszed ezt. Vagy mondhattam volna akár piros vagy kék színű "célpontot". Ezért (is) kell a magas felbontás.
Sötétben egyáltalán nem lehet fotózni, se kompakttal, se dSLR-el... a fényképezéshez alapvetően fény kell, ha nincs - vagy kevés -, akkor kénytelen vagy csinálni, pl. vakuval.
ez is tudja az AVCHD kódolást, nem csak a TZ7 
az a baj, hogy ahhoz, hogy pl a Canon 50D-nél a 15mpixelnek értelme is legyen, bitang jó lencse is kell hozzá, nem a kitobi. nem konyítok a Canon obikhoz, de gondolom egy L kategóriás az igazi.