Kimondta hogy a LEGJOBB?? Mindig van jobb.
Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade
HP 3-in-1 NAS dokkoló (EM537AA) minden tartozékával, 3 hónap garanciával eladó
MEGBÍZHATÓ! Athlon X3 3.3GHZ, Kingmax DDR3 4GB, HD6770, Chieftec táp, 1TB. 2014ig garanciás!+monitor
59 darab Opteron 8218 eladó, darabonként is, 1 hónap garancia
2x XEON E5410 _ Szerver_ ÚJ _ 1 év garral! _ Áron alul_ KÉPEKKEL
Dell Latitude D630 új alaplap nvidia, Dell Latitude D620 új alaplap nvidia, Dell XPS M1330 alaplap

Kimondta hogy a LEGJOBB?? Mindig van jobb.
Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

Feladom.
Mindenesetre kicsit tovább is keresgélhettek volna amíg ennyi jobb választás van...
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
azt nem hiszem, hogy sokan fogják mondani, viszont gondolom mindenki arra gondol, hogy Pam olyan, mint a Nokia, azon belül is az N8. Jó készülék, de vannak sokkal-sokkal-sokkal jobbak.
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

Sajnos egyet kell értsek a fikázókkal. A Nokia utolsó jó reklámarca Gary Oldman volt az N93-mal kapcsolatban: [link]
Igaz, ez a reklám is csak hangulatos lett, mintsem vásárlásra ösztönző.

Már csak azt kellene megfejteni, hogy mi motiválta a Nokiát erre.

3 tippem van. És és vagy kapcsolatot is el tudok képzelni közöttük.
- Talán az, hogy a Nokia egy lomha mammutvállalat, aki nem képes reagálni a jelen és a jövő piacára. Már csak szalad a trendek után. Így biztos azt hiszik, hogy Pamelának még mindig van reklámértéke.
- Vagy csak ennyire rosszak a marketingesek és ennyire szánalmas a piackutatása, és azt hiszik, hogy az N8 célközönségét érdekli Pamela.
- ennyire spórolnak, hogy kevés pénz jut marketingre, és csak Pamela volt megfizethető.
[ Szerkesztve ]
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

sztem utóbbi, johogynem ciccolinát kérték már fel ... 
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog
és vele mégis hogy képzelnéd el a reklámot/termék népszerűsítését, miután már megb@szta egy ló meg feldugott magának egy kígyót?
...én félnék rábízni bármit is, ami kisebb egy lóf@sznál...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

az n8 kiválo kamerája milyen belsö képeket és videókat tud készinteni használat közben : DD
[ Szerkesztve ]
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog