Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) nyunyu válasza Metalfan (#42) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Elég unalmas színviláguk van, én legalábbis unom már, hogy a legtöbb deszka fekete/kék (esetleg fehér) színre van festve. Régebben sokkal tarkább volt a felhozatal, mégis vették mindegyiket.

Klasszikus hasmenesszinu Asus jobb lenne?

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#52) sz.mich

sz.mich
(tag)

Remek teszt, de ha most újítanék gépet sem vennék 1156-ost. Egyrészt maga a lap, egy alap proci és egy valamire való memória több mint 100k. Szerintem érdemesebb még várni egy esetleges átállással. Persze akinek a teljesítmény a lényeg...

Csak kp., az ár fix.

(#53) Male válasza Godefroy (#47) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valahogy én sem tapasztalom ezeket a gondokat az ASUS lapomon lévő VIA hanggal... se a hangjával nincs problémám, se a telepítéssel nem volt gond (XP és Win7 alatt is simán ment, igaz, az ASUS oldaláról húztam le a frissebb drivert, és egy másik ASUS lapról van szó, de szintén VIA hanggal).

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#54) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Nem valami jól szerepelnek az Ánuszok :U

Kezd iPon szint lenni...

(#55) G@ß! válasza sz.mich (#52) üzenetére

G@ß!
(senior tag)
LOGOUT blog

Te már valamit sejtessz... :DDD

i9000 + CM9 nightly 04.22 + Devil 0.72

(#56) bounty123

bounty123
(fanatikus tag)

Nekem az Asus lapja van ezek közül, egy Core i5 750-nel, atom stabil és gyors kombó, csak jókat tudok mondani róluk :) Idle módban 1.2GHz-re veszi le mind a 4 mag frekijét, úgy alig fogyaszt, mérve az egész gép 88W-ot.

(#57) JNashville

JNashville
(fanatikus tag)

Lehet, hogy én látok rosszul, de én speciel három plusz egy ventilátoraljzatot látok az UD3-on. Már csak azért, mert a cikkben három van írva a CPU-éval együtt.

(CPU fan, PWR fan, SYS fan1 és 2, óramutató járásával megegyezően.)

Ez már csak azért is király, mert így rá tudom majd kötni az összes gyári ventijét a CM 690-esemnek. Bár én ebből a P55A változatot veszem majd, gondolok az USB 3.0-ás jövőre :)

[ Szerkesztve ]

iPhone 4 8GB iOS 5.1.1 /// Kultblog.hu - Kulturális gondolatébresztés, független vélemények.

(#58) zola0601

zola0601
(kvázi-tag)

Jó lapok!

Üdv: Zoli

(#59) feliks

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

Én azért betettem volna a tesztbe az "Asus P7P55 LX" lapot is.. Sokmindenben megveri a P7P55D-t, és még olcsóbb is nála..

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#60) jeamiro

jeamiro
(újonc)

Sziasztok!
Az AsRock H55M Pro laprol van valakinek személyes tapasztalata?

(#61) dangerzone

dangerzone
(PH! addikt)

Az asus p7p55d 190-es bclk-jához csak ennyit fűznék hozzá :) :

[ Szerkesztve ]

(#63) AMD ehog

AMD ehog
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Bár az P4-es Gigabyte és az MSI PowerUSB portjai azért fontosak...

Viszlát symbian, üdv Android. HTC Desire S-OFF, CM7r2

(#64) JustCouse válasza Dr. Romano (#1) üzenetére

JustCouse
(lelkes újonc)

Azért valamivel mégis olcsóbbak mint az 1366 osak!

http://hu.pokerstrategy.com/uCLWDD

(#65) Hatvan9 válasza JustCouse (#64) üzenetére

Hatvan9
(senior tag)

A teszt több mint 1 éve volt. :N :DDD

[ Szerkesztve ]

"Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel" - A.E.

(#66) Georg17

Georg17
(tag)

Érdekes ennyi idő távlatából olvasni a hozzászólásokat.

MSI P55-GD65: csak annyit róla, hogy ha mégegyszer vennék P55-ös lapot, akkor is ezt venném. Hosszú távon talán egyedül az USB3 az, ami hiányozhat róla, de amikor vettem, akkor +10E-t nem ért meg ez az opció, így nem panaszkodom. Ezen kívül mindent tud a lap, amit az ember kívánhat. Kiváló minőségben, mind teljesítményre mind kinézetre vonatkozóan.

Nekem BCLK=215MHz-et sikerült kihozni a lapból. OC Genie valóban nem az igazi, de aki tuningolni akar, az úgyis magának állítja be. Nekem 3.8GHz-et sikerült összehozni 1.32V-on (Prime stabil), míg az OC Genie 1,45V-on hozott össze 3.7GHz-et. A procim nem éppen tuning barát, de egyébként sem OC-zok, csak kipróbáltam.

A körítés tökéletes. Mindent tartalmaz a doboz, amire szükség lehet. S a teszt írása óta immáron az 1.9-es BIOS is létezik. Ezt használom én is.
Nagyon meg vagyok elégedve az alaplappal.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.