Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó kis lapok, de soha nem lesz 1156-os platformom az biztos...

(#2) FRENK1988 válasza Dr. Romano (#1) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mert?
Amugy megint villantot a Gigabyte. Jó kis alaplapok ezek. De tényleg ha választani kellene akkor most MSI a körités miatt (meg hogy nem i5-öt vennék procit bele)

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#3) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó kis lapok, a Giga tetszik is, de 1156-ot nem hiszem, hogy fogok venni. Ettől függetlenül kivételesen a Gigát választanám. :)

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#4) kelzsoca válasza FRENK1988 (#2) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kíváncsi vagyok miért is nem lenne jó neked az i5-750 :)

Egyébként nekem ez az MSI lapom van, és valóban egy igen jól sikerült deszka :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#5) Abu85 válasza FRENK1988 (#2) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gondolom a hamarosan érkező LGA 1155-re gyúr. :D Abban megy a Sandy Bridge.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#6) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Jó kis lapok szóse róla, egy gondom van csak, amikor kérdezik, hogy miért mindíg AMD-s rendszert ajánlok. Akiknek gépet rakok össze, mindíg az az első követelmény, hogy minél olcsóbb legyen. Érdekes, mert azok is ezt mondják, akikről azt hinném hogy simán megengedhetnének maguknak egy 30K-s lapot is.

Ezek még így is drágának számítanak. Így eléggé beszükül a célközönség egy kis rétegre.

Aki nem ért hozzá, az nem fog ilyet venni/vetetni, aki meg nagy kocka és magának épít, nem valószínű, hogy emellett a foglalat mellett dönt.

Addig én inkább 785G-s lapok közül válogatok, szerintem fele árban hozzák ezt a minőséget. Vagy ha jobbak is a tesztelt példányok, csak nagyon kevesek fizetik ezt meg pluszba és ha kérdik, hogy ők mit éreznének ebből a plusz árból, amikor a gép előtt ülnek, nem is nagyon tudok mit mondani.

Ezektől eltekintve jó cuccok, nem ellenük beszélek, csak a tapasztalat az, hogy manapság itthon, vagy a legolcsóbb megoldásokat keresik, vagy az igazán jókat. És az ilyen közepes termékekre alig van igény.

[ Szerkesztve ]

(#7) monguz82

monguz82
(kvázi-tag)

Én még az ASRock megoldásaira is kíváncsi lennék... :K
Az MSI kezd használható lapokat kiadni normális árban, ami az elmúlt pár évben nem volt róluk elmondható...
Thx a tesztet! :R

Evil is back! ||| rrfl.hu ||| HTC Sensation /w vracingdisplayPro

(#8) Vico87 válasza Abu85 (#5) üzenetére

Vico87
(tag)

Lenne egy kérédsem. Az MSI BIOS fotóin látszik, hogy tud VT-d technológiát. A többi lap is tudja, és csak lemaradt a fotókról, vagy azokból kispórolták?

Egyébként ha választanom kéne, akkor nálam az MSI lenne a befutó (2 LAN, PCIe x4-be lehet elvileg graf. kártyát tenni, a körítése ennek tetszik a legjobban). Tényleg, a PCIe x4 foglalatba tényleg lehet graf. kártyát tenni? Csak azért kérdezem, mert ott van az a két kondi a borda előtt, amelyek gyanúsan pont rossz helyen lehetnek.

(#9) monguz82 válasza antikomcsi (#6) üzenetére

monguz82
(kvázi-tag)

ezt én is nap mint nap tapasztalom...

Evil is back! ||| rrfl.hu ||| HTC Sensation /w vracingdisplayPro

(#10) Móci válasza antikomcsi (#6) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ismerős nekem is... Ha nekem kell olcsón összeraknom a gépet, akkor szintén AM3 kerül a képbe, ha nem, akkor a júzerrel megvetetik a boltosok 46(!) ezer forintért az új E8400-et. Nem mindegy ugyanakkora összegnél, hogy mire költi az ember.

[ Szerkesztve ]

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#11) Abu85 válasza Vico87 (#8) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem a többi alaplap automatikusan érzékeli a VT-d-t, és aktiválja ha van. Igazából nem lényeges.

Szerintem nem lesz olyan, aki abba a foglalatba grafkarit tesz. Eleve kiütöd a 16 csatornát egy GPU-val. Kettő is már 8-8 csatornával dolgozik. A többi PCI-E slot a vezérlőhíd maradék csatornáját használja.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#12) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A SATA tesztekhez jobb lett volna valami gyorsabb vinyó... mondjuk várhatóan mindegyik lap ugyan annyit tud, de akkor is. (A burst mondjuk elég alacsony a képeken... épp ezzel szívok egy SB710-zel, mert visszafogja a vinyót:
Előtte ez ICH7-tel:

)

Az ASUS-nál az EPU tudtommal a fázisok felét is lekapcsolja... nem csak az FSB, stb.-t állít, szóval lehet, hogy mégiscsak ki kellett volna próbálni.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#13) Vico87 válasza Abu85 (#11) üzenetére

Vico87
(tag)

A VT-d-t azért kérdeztem, mert a közeljövőben lesz gépfejlesztés, és bár nem követelmény számomra a VT-d (a VT-x viszont igen), de "plusz pont jár érte".
A PCIe x4 slot azért jön jól, mert ha a fő graf. kari netán Radeon lenne, akkor abba mehetne a PhysX gyorsító olcsó GeForce, meghagyva 16 sávot a fő graf. karinak.

(#14) csiky

csiky
(kvázi-tag)

annyit azért hozzáfűznék, hogy amíg az asus az működik, addig a giga képtelen pwm szabályozásra, sem a gyári sem az új f5ös biossal.

akkor miről is beszélünk? :)

szerk: ez tapasztlat, mindkettő volt / van már nálam

[ Szerkesztve ]

Két út vezetett az őszi erdőn, de nem mehettem végig mind a kettőn.

(#15) Abu85 válasza Vico87 (#13) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lehetséges a kicsi PCI-E slotot PhysX-re használni, de ne feledd, hogy annak a vezérlője a hídban van, így addig el kell mennie az adatnak, ez okozhat kellemetlen sebességvesztést. Ha opcióként lebeg a szemed előtt a két kártya alkalmazása, akkor nem biztos, hogy a P55 a te platformod. Esetleg P55 az NF200 híddal. Az MSI csinál ilyet Big Bang Trinigy néven.

(#16) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem eddig már 3 Asus lapom volt, de ezek közül én most az MSI-t választanám..

Volt már mondjuk MSI is, egy P35 Neo-F. Nem is tudom miért szidták őket, az is nagyon jó deszka volt, nem beszélve arról, hogy a tuningot sem vetette meg.

Utóirat: Asrock-ot belerakhattátok volna. azt amelyiket valamelyik nap beharangoztatok. Mindenesetre köszi szépen a részletes tesztet.

jah, és még valami: tényleg olyan szörnyű volt a Asus-ban a VIA kerepelő? Mert mindenhol azt látom nagyon gyenge. :Y

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#17) nyunyu válasza Male (#12) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Nem lehet, hogy az XP-s drivere rossz az alaplapodnak?
Nalam Win7 alatt hibatlanul megy a Samu F1 AHCI modban, szinten 785G+SB710-zel.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#18) priti

priti
(őstag)
LOGOUT blog

UD4-en mi a frászt hűt a középső hűtőborda :F Leszedtétek? Mi van alatta?

Hardverlesen

(#19) Vico87 válasza Abu85 (#15) üzenetére

Vico87
(tag)

Végülis az eredeti Ageia kártya PCI foglalatos volt, amihez képest a PCIe x4 egy szupersztráda (talán még akkor is, ha a hídon kell átmenni). A P55 platform "benne van a kalapban", de a Big Bang és hasonló dolgok árából egy komolyabb platform is kijön, ami tud valódi 2db 16 sávot (mert azért a P55 + NF200 kicsit gyanús nekem teljesítmény szempontjából).

Magamat ismerve a vége az lesz, hogy megvárom a Fermit. :DDD

(#20) Male válasza nyunyu (#17) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elsőre azt hittem, mert HDTach nem megy Win7 alatt (legalábbis nálam Win 7 Prof, x64, kivágta hogy ő nem fog elindulni ilyenen)... így ott csak egy nagy file másolását próbáltam ki két F3 között, és 110MB/s-et vitt, ami jónak tűnt. Most viszont lefuttattam ezt a HD tune-t, és elbizonytalanított. 130-as max, de túlzottan laposnak tűnik az eleje, és Burst-nek 67MB/s-et ad meg (ami "érdekes"). katt az eredményhez

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#21) csatahajós

csatahajós
(fanatikus tag)

"Az UD3 valószínűleg inkább a kétmagos Core i5-ösöknek ad majd igazán jó táptalajt, ezek a processzorok ugyanis rohannak, mint a veszett egér, tuningban is jeleskednek,"

Gondolom már ott ketyegnek a tesztlaborban az új i5/3-asok a január eleji start miatt :)

No de komolyra fordítva ennyi zsetonért szerintem inkább egy AM3-as platform egy ottani csúcslappal és akkor nicns PCI-E kompromisszum és telejsítményben is nagyjából ugyanazt kapjuk (tudom nincs HT, de a procik sem kerülnek többe 40k-nál).

Egyszóval ahogy itt előttem is írták jelenleg a felső kategóriát leszámítva az AMD jobb alternatíva a befektetett pénzösszeg / visszakapott teljesítményt tekintve.

Arról meg aztán főleg nem is beszélve, hogy az AM3-ba bele fog menni a Bulldozer is, az 1156-nak meg nem lesz túl hosszú élete ha jól tévedek, mert leváltja az 1155.

Szerk: Ja és akkor még ott van, hogy az IGPs új Core i5-ösöknek nem is jó a P55-ös chipset...

[ Szerkesztve ]

(#22) WD40

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jól telerakták csatlakozókkal a lapokat... 8 USB, 2 eSata... átlagfelhasználónak több, mint elég. 31ezerért meg egész jó az a Gigabyte, már ha valaki most újít (kérész-szerű) csúcsgépet.
MSI-hez legközelebb összeépíthetó kis gépházat is adnak meg egy zacskó kávét, ha belefér a dobozba :).
LGA1156 foglalatot most néztem meg először közelebbről, mintha 2 külön föglalatot gyúrtak volna össze... dual LGA.

[ Szerkesztve ]

(#23) Chiller

Chiller
(fanatikus tag)

Remélem ez az egész 1156-os cucc viszi majd csődbe az intelt :(((

[ Szerkesztve ]

(#24) nyunyu válasza Male (#20) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Elsőre azt hittem, mert HDTach nem megy Win7 alatt (legalábbis nálam Win 7 Prof, x64, kivágta hogy ő nem fog elindulni ilyenen)...

Ja, kiirta, hogy csak Win2k meg XP alatt fut.

Ezen konnyen lehet segiteni: HDTach ikonjara jobb klikk, compatibility mode: XP SP3, jee mukodik.

[ Szerkesztve ]

(#25) Savanya

Savanya
(PH! addikt)

Lenne egy buta kérdésem : hogyan sikerült 12x -es ram szorzó az UD3-nál ? Azaz 133bclk-nál 1600-as ramórajel .

(#26) FRENK1988 válasza Abu85 (#5) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Perszeeee. :D Mert már szeretem, hogy a feladatkezelőben 4 porceszort jelez a windóz :D

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#27) g@bo válasza Dr. Romano (#1) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

mert? i5 750 olcsóbb lassan, mint egy e8400, 4 mag, bőven cibálható, mire az 1156 tejesitménye kevés lesz, addig kukázható az 1155 is.

(#28) Oliverda válasza Male (#12) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ott valami nem oké. Ez így nem normális. Driver vagy BIOS probléma lesz ott szerintem.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#29) fLeSs válasza csatahajós (#21) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

IGP-s i5 megy a P55-ben.

(#30) fLeSs válasza Oliverda (#28) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

a tesztvinyó ~95%-ig teli van, talán ezért nem olyan gyors, mint egy formázott vinyó.

(#31) fLeSs válasza Savanya (#25) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

erre a képre gondolsz?
ez az alapbeállítás. BIOS.

(#32) Abu85 válasza csatahajós (#21) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A proci megy P55-ben, csak az IGP nem. Ahhoz H55 kell majd. :)

[ Szerkesztve ]

(#33) Savanya válasza fLeSs (#31) üzenetére

Savanya
(PH! addikt)

Igen erre gondoltam. Nekem max. 10-es a szorzó .

(#34) Balupapa

Balupapa
(fanatikus tag)

asus-szal 190es max blck :D Nekem 210-et megy all day stabilan, és ugyan ugy p7p55d :C

[ Szerkesztve ]

_--=*Every day I see my dream*=--_--=*VW*=--_--=*RealTrillMusic!*=--_Autó kozmetika - Polírozás felső fokon: "http://5mp.eu/web.php?a=polirmasters" No Pain, No gain

(#35) Male válasza nyunyu (#24) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor túl hamar adtam fel... mindjárt megnézem újra.

Oliverda: Ha Win7 alatt is ezt csinálja, akkor driver kizárva... na mindjárt kinyomozom.

(#36) Male válasza Male (#35) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Win7 alatt megmértem most... jobb, de nem az igazi. Valamiért 121-2 MB/s-nél van a max, pedig itt a burst már nem olyan rossz... de a proci terhelés nagyon magas.
Átmegyek az alaplap topicjába, nem OFF-olom ezt szét :B

(#37) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

na végre, azt hittem már soha nem lépik ezt meg a gyártók! az I5 proci vásárlásnál csak a lappal volt gond, mert nagyon drágán adták őket! most 30K-ért már van jó minőségű igényes lap ... így már elgondolkodtató :K szép deszkák, bár MSI-t biztosan nem vennék még egyszer !

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#38) Overlocker

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon jó az MSI, én is ezt használom. Egyedül az OC Genie lett elrontva a magas feszültségekkel (ram), de nem kell használni, jobb mindent kézzel állítani, ahogy a tesztben is írták.

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#39) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

végre elkezdtek esni a p55ösök árai. a p35nél is így volt, először került 32be a Ds3 meg a p5k, aztán szépen leestek az árak.

a ds3mon van 6 fázis, annyinak négy magra is elégnek kell lennie. hűtése is rendben van. szimpatikus na.

csak éppen az AM3...

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#40) {Zodiac}

{Zodiac}
(senior tag)
LOGOUT blog

SLI-t nem támogatnak ezek a lapok? A táblázatban csak CF-et látok...

ja de, a leírásban benne van, bocs. :)

[ Szerkesztve ]

-= live-for-speed.hu =-

(#41) dangerzone

dangerzone
(PH! addikt)

Nekem bejön.
2 év múlva ilyen cuccaim lesznek veheeee ;] :DDD

(#42) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Elég unalmas színviláguk van, én legalábbis unom már, hogy a legtöbb deszka fekete/kék (esetleg fehér) színre van festve. Régebben sokkal tarkább volt a felhozatal, mégis vették mindegyiket.

[ Szerkesztve ]

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#43) Endreas

Endreas
(tag)
LOGOUT blog

A teszt jó lett.
A 1156-hoz annyit hogy ~100W totál alap fogyasztás (képernyővédő) szerintem sok,
a ~40e pedig nem olcsó egy alaplapért.
Az előttem szólóval egyetértek, miért nem lehet vajszínű alaplap vérvörös NYÁK-nyomattal? :DDD

(#44) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

én örülök ennek a színvilágnak ! régen nagyon gusztustalan nyákok kerültek piacra (lila, zöld, barna, sárga ) és ha az embernek nem volt szerencséje hányinger belsejű gépet sikerült összerakni! nekem speciel fontos a belső szépség is és úgy válogattam össze az alkatrészeket hogy minden fekete - kék - ezüst színű így remek az összhang ! :C

(#45) Geönczy válasza Quan-Chi (#44) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Én is ügyelek a színek "összhangjára", nekem is számít minden apróság. A ház oldalról teljesen nyitott így szinte"muszáj", hogy minden szépen nézzen ki. :K

CSS (Hun)Bloodkiller

(#46) Quan-Chi válasza Geönczy (#45) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

pontosan, most azért cserélem le P5N-E SLI lapomat Striker Extreme-re mert szebb ! isten bocsássa meg teljes mértékben vizuális tipus vagyok ! ezen kívül rakok még ra egy GB GalaxyII vízhűtőt! csodaszép lesz, majd dobok fel róla képet ;]

(#47) Godefroy

Godefroy
(senior tag)

Asus P7P55D-m van.
Az elmúlt 1 hónap alapján a tapasztalataim a következtők:

"A hangkodekek alapbeállítás mellett csak jó értékeket tudtak elérni, az Asuson található VIA chip még ennyit sem, magas zajszinttel és magas torzítással nem éppen az ideális, legalábbis eszerint a program szerint"

Eddig ez a legjobb hangkártya alaplapi amivel dolgom volt. Semmiféle zaja nincs, nem is raktam be az Audigy4 et a gépbe, maradt az alaplapi mert megfelelő.

"Az Asus, illetve a VIA még mindig nem javította ki azt a hibát, amiről már szóltunk korábban, a hangkártya ugyanis továbbra sem telepíthető fel a driver CD programjával, manuálisan kell ráerőltetnünk a meghajtót a hangkártyára"

Nem értem mirte gondoltok. :F
Alaplaphoz mellékelt CDről telepítettem fel a gépet semmi problémám nincs vele.

A MemoryOk gomb meg érdekes az eslő hibás GEIL RAM simán átmentek vele.
Viszont 1.85V re állította be az alaplap a feszültséget ezen a jó RAM ok is hibáztak.
1.65V ra visszavéve minden működik rendesen.

[ Szerkesztve ]

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#48) flimo

flimo
(őstag)

Asszem ez is ki fog maradni az életemből..

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#49) omikron23

omikron23
(fanatikus tag)

Szerintem az LGA775-ről erre nem érdemes váltani, a teljesítménye kb ugyanott van... persze a játékokra gondolok itt elsősorban...

(#50) Godefroy válasza omikron23 (#49) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Én épp 8500 ösről váltottam ami neked is van.
Modern Warfare2 65 % os proci terhelés mellett ment, Corei7 860on 48%
Amikor vettem 11k forint volt a E8500 és a Corei7 860 között. (40k és 51k)

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#51) nyunyu válasza Metalfan (#42) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Elég unalmas színviláguk van, én legalábbis unom már, hogy a legtöbb deszka fekete/kék (esetleg fehér) színre van festve. Régebben sokkal tarkább volt a felhozatal, mégis vették mindegyiket.

Klasszikus hasmenesszinu Asus jobb lenne?

[ Szerkesztve ]

(#52) sz.mich

sz.mich
(tag)

Remek teszt, de ha most újítanék gépet sem vennék 1156-ost. Egyrészt maga a lap, egy alap proci és egy valamire való memória több mint 100k. Szerintem érdemesebb még várni egy esetleges átállással. Persze akinek a teljesítmény a lényeg...

Csak kp., az ár fix.

(#53) Male válasza Godefroy (#47) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valahogy én sem tapasztalom ezeket a gondokat az ASUS lapomon lévő VIA hanggal... se a hangjával nincs problémám, se a telepítéssel nem volt gond (XP és Win7 alatt is simán ment, igaz, az ASUS oldaláról húztam le a frissebb drivert, és egy másik ASUS lapról van szó, de szintén VIA hanggal).

(#54) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Nem valami jól szerepelnek az Ánuszok :U

Kezd iPon szint lenni...

(#55) G@ß! válasza sz.mich (#52) üzenetére

G@ß!
(senior tag)
LOGOUT blog

Te már valamit sejtessz... :DDD

i9000 + CM9 nightly 04.22 + Devil 0.72

(#56) bounty123

bounty123
(fanatikus tag)

Nekem az Asus lapja van ezek közül, egy Core i5 750-nel, atom stabil és gyors kombó, csak jókat tudok mondani róluk :) Idle módban 1.2GHz-re veszi le mind a 4 mag frekijét, úgy alig fogyaszt, mérve az egész gép 88W-ot.

(#57) JNashville

JNashville
(fanatikus tag)

Lehet, hogy én látok rosszul, de én speciel három plusz egy ventilátoraljzatot látok az UD3-on. Már csak azért, mert a cikkben három van írva a CPU-éval együtt.

(CPU fan, PWR fan, SYS fan1 és 2, óramutató járásával megegyezően.)

Ez már csak azért is király, mert így rá tudom majd kötni az összes gyári ventijét a CM 690-esemnek. Bár én ebből a P55A változatot veszem majd, gondolok az USB 3.0-ás jövőre :)

[ Szerkesztve ]

iPhone 4 8GB iOS 5.1.1 /// Kultblog.hu - Kulturális gondolatébresztés, független vélemények.

(#58) zola0601

zola0601
(kvázi-tag)

Jó lapok!

Üdv: Zoli

(#59) feliks

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

Én azért betettem volna a tesztbe az "Asus P7P55 LX" lapot is.. Sokmindenben megveri a P7P55D-t, és még olcsóbb is nála..

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#60) jeamiro

jeamiro
(újonc)

Sziasztok!
Az AsRock H55M Pro laprol van valakinek személyes tapasztalata?

(#61) dangerzone

dangerzone
(PH! addikt)

Az asus p7p55d 190-es bclk-jához csak ennyit fűznék hozzá :) :

[ Szerkesztve ]

(#63) AMD ehog

AMD ehog
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Bár az P4-es Gigabyte és az MSI PowerUSB portjai azért fontosak...

Viszlát symbian, üdv Android. HTC Desire S-OFF, CM7r2

(#64) JustCouse válasza Dr. Romano (#1) üzenetére

JustCouse
(lelkes újonc)

Azért valamivel mégis olcsóbbak mint az 1366 osak!

http://hu.pokerstrategy.com/uCLWDD

(#65) Hatvan9 válasza JustCouse (#64) üzenetére

Hatvan9
(senior tag)

A teszt több mint 1 éve volt. :N :DDD

[ Szerkesztve ]

"Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel" - A.E.

(#66) Georg17

Georg17
(tag)

Érdekes ennyi idő távlatából olvasni a hozzászólásokat.

MSI P55-GD65: csak annyit róla, hogy ha mégegyszer vennék P55-ös lapot, akkor is ezt venném. Hosszú távon talán egyedül az USB3 az, ami hiányozhat róla, de amikor vettem, akkor +10E-t nem ért meg ez az opció, így nem panaszkodom. Ezen kívül mindent tud a lap, amit az ember kívánhat. Kiváló minőségben, mind teljesítményre mind kinézetre vonatkozóan.

Nekem BCLK=215MHz-et sikerült kihozni a lapból. OC Genie valóban nem az igazi, de aki tuningolni akar, az úgyis magának állítja be. Nekem 3.8GHz-et sikerült összehozni 1.32V-on (Prime stabil), míg az OC Genie 1,45V-on hozott össze 3.7GHz-et. A procim nem éppen tuning barát, de egyébként sem OC-zok, csak kipróbáltam.

A körítés tökéletes. Mindent tartalmaz a doboz, amire szükség lehet. S a teszt írása óta immáron az 1.9-es BIOS is létezik. Ezt használom én is.
Nagyon meg vagyok elégedve az alaplappal.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.