Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) DEV_NULL

DEV_NULL
(fanatikus tag)

nemtetszik :(

NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

(#2) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nemtudom,dizájnilag szép(megjelenités az is Ok) meg minden,de nekem nemjött be,meg 1 DVI csati...ilyen szinten kevés.... :N

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#3) opera11

opera11
(tag)
LOGOUT blog

Ennyiért szerintem egyáltalán nem éri meg, akkor inkább 2494HM, vagy 2494HS 10k-val olcsóbban

Vicces aláírás helye

(#4) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Nekem csak az nem tetszik hogy miért erőltetik már ebben a méretben is a 16:9-et a 16:10 helyett. Így is elég nehéz volt megszokni a "wide" monitorokat erre még "wide"-abb készülékek jönnek sorra egymás után. Biztos ami biztos én nem veszek ilyen képarányú készüléket a jóval kisebb képfelület miatt.

Tomcat

(#5) Dzsano

Dzsano
(tag)

Az Ipon tesztben is eléggé lehúzták ezeket a monitorokat.
Link

Szerintem szépek, de még visszalépést is jelentenek a karácsonyi modellekhez képest (2333SW, 2494HS) melyek ugyancsak nem csúnyák, a 2333SW meg kb. 25000 forinttal olcsóbb, és ugyanolyan szép.

Még várunk. Úgyis válság van.

(#6) Specter

Specter
(lelkes újonc)

csak ne lenne tn paneles :(

(#7) DonK

DonK
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem a TN a baj, hanem, hogy nem TV árban adják. szvsz 81 széchenyi sok egy ilyen monitorért. olyan 40-et adnék érte, najó 43-at a plusz 1 colért :)

(#8) SoTL válasza DonK (#7) üzenetére

SoTL
(tag)

megnézném a kávát pár hónap után...

Think.

(#9) -Zeratul- válasza DonK (#7) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

81 széchenyi tényleg sok érte, de még a 81 mátyás is :)

Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

(#10) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mennyi? :(

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#11) waterman_

waterman_
(fanatikus tag)

mi a bánat eszik egy monitoron 6-8 wattot standby módban??? a tévénk eszik 3-4 wattot. a mindenféle energiatakarékos képesség _nélküli_ wifi routerem eszik 6 wattot! a monitorom fogyasztását pedig nem hajlandó mérni az 1 wattos osztásokkal mérő fogyasztásmérő, egyfolytában 0-t mutat. tehát stand by módban max fél watt lehet az étvágya.
elképesztő. ecofit.. ecofit, mint egy szénerőmű. bullsh*t.

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#12) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Nagyon túl van árazva, TN panelesért nem adnék ennyit.
Amúgy külsőleg bejön.

[ Szerkesztve ]

(#13) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Egy az, h sztem csúnya. A másik, h drága.
Egyébként jó! :D

(#14) DonK válasza -Zeratul- (#9) üzenetére

DonK
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Uh de birka vagyok :) Igen Mátyás!

(#15) Zsubi

Zsubi
(őstag)

Nem kicsit ellett írva az ára, mert 70k-ba kerül még a jobb helyeken 70 alatt is lehet kapni :B

[ Szerkesztve ]

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#16) zeg

zeg
(senior tag)

Elképesztő hogy még mikroszálas kendővel sem lehet porolni, annyira pocsék a karcállósága. Üvegvitrinbe való, finom, speciális porvonzó tollseprűvel takarítható vakítás. Igenis számít a strapabíróság, legalább annyira mint a dizájn. Így tőlem egy hatalmas 1-est kap ez a monitor.

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#17) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Ez tényleg elég gáz cucc ebben a formában :(

.::www.megadanceradio.hu::.

(#18) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Csini darab.

"de a felületén hamar meglátszik a por, a zsíros ujjlenyomatok,"

Nem egyszerubb kezet mosni? ;] Por meg mindenhol meglatszik.

alba gu brath

(#19) bluobluo

bluobluo
(fanatikus tag)

Túl drága!
Akkor már PVA
Nem tudom ki, hogy van vele, de minnél több TFT monitort nézek, annál inkább elmegy a kedvem a monitor váltástól!
Most CRT van, de képre csak az a rossz, hogy kicsit fárassza a szemem, de ennyi!
A TFT-knél betekintési szög, utánhúzás, "mire kéne monitor szindróma" film? játék? net??
Most meg ez a drága monitor, ahelyett, hogy inkább 40-50ezer forint közt lenne! :(

[ Szerkesztve ]

Nem rendelek, veszek soha semmit a netről!

(#20) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nagyon nagyon jóóóóóó!:D tetszik

Üdv: Csabee.

(#21) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem ez a színhűség, betekíntési szög túl lett misztifikálva az átlag felhasználó szemszögéből nézve. Én nemrég váltottam egy LG F700P-ről BENQ 2200HD-ra és semmi bajom a monitor színével és betekintési szögével. Filmre, játékra, netre több mint tökéletes. Szvsz mindenki nyugodtan vehet TN+film panelos monitort, nemfog csalódni. (átlag felhasználói szemmel)

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#22) zeg válasza Solten (#18) üzenetére

zeg
(senior tag)

Persze, 10 percenként rohangálok a csaphoz kezet mosni, csak nehogy elfelejtsem mielőtt a tisztelettől és alázattól mélyen meghajolva a szentséges monitor kávájához nyúlnék. De jaj, véletlenül hozzáért egy A4-es lap a monitorhoz meg a pulcsimmal is véletlenül hozzáértem amitől a porszemek kráter vágtak a műanyagba....most lehet bámulni évekig a káván végigfutó karcolást! :D

(#23) Solten válasza zeg (#22) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

"Persze, 10 percenként rohangálok a csaphoz kezet mosni"

Alap higiénia... :DDD Persze, 10 percenkent, fogdossa az user a monitort... :U Ha magambol indulok ki, belovom, es nem tapizom a kavat 2 evig (kiveve tisztitas ugye)... :D Mondjuk akinek fobiaja taperolni az megint mas.

"A4-es lap a monitorhoz meg a pulcsimmal is véletlenül hozzáértem amitől a porszemek kráter vágtak a műanyagba....most lehet bámulni évekig a káván végigfutó karcolást!"

:U

Amugy ez a lakk-design hatalmas divat (sajnos), akar uveg-utanzat, akar-muanyag tenyleg nem a legszerencsesebb. Foleg notiknal alkalmazzak eloszeretettel, azokat meg agyonfogdossa az ember... :(((

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#24) MMIX válasza waterman_ (#11) üzenetére

MMIX
(őstag)

"Mi a bánat eszik egy monitoron 6-8 wattot standby módban???"

A papírdobozra a képen van valami SoftPowerOff 0.5 Watt írva. Bár lehet hogy az valami mást jelent nem tudom.

[ Szerkesztve ]

(#25) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi a baj a DVI-I csatlakozóval?

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#26) zeg válasza Solten (#23) üzenetére

zeg
(senior tag)

Nem szoktam monitort bekapcsolva hagyni éjszakára. Hiába van a sajátomnak is alul elhelyezett bekapcsgombja, én bizony hozzáérek a kávához használatakor, és még a diákjaimnak is elfordítom/döntöm a kávánál fogva. Biztosan nagyon bonyolult lehet vékony, fém előlapot készíteni és műanyagra illeszteni, csak azt nem értem hogy például a FuSi-nak ez hogyan sikerülhetett sok éve a legolcsóbb 22"-os kijelzőjénél(ScaleoviewL22-1W), melynek még a talpa is fém.

(#27) Solten válasza zeg (#26) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

"Biztosan nagyon bonyolult lehet vékony, fém előlapot készíteni és műanyagra illeszteni"

:D

931 BF-met szerettem, a gombja fembol volt, a kava matt, erdes feluletu, ujjlenyomat eselytelen. Manapsag ugy tunik a design az elsodleges, minel csilivilibb a kulso, az egyszeru usernek annal vonzobb...

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#28) radírfej válasza Solten (#27) üzenetére

radírfej
(senior tag)

én mai napig 930BF-et használók, éshát igénytelen egy jószág, de szeretem!

tetszik, hogy a gyártók gondolnak a környezetvédelemre, bár kétséges, hogy nem e egy marketing fogás csak csupán.

másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

(#29) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Technológia TN+film
Idáig olvastam el a cikket.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#30) Teaway

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

ronda, nincs magasságállítás, nincs forgatás, túlárazott, TN paneles...mindössze ennyi bajom van :(((

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

(#31) Khaal válasza zeg (#26) üzenetére

Khaal
(őstag)

Nekem egy 20"-as teljesen fém FuSim van, szeretnék már egy nagyobbat, de eddig egy olyan monitort nem találtam ami összeszerelési minőségben akár csak a közelébe is érhetett volna. Mellesleg vékonyabb még a tesztben szereplőnél is. Érdekes, hogy azóta a FuSi se gyártott egyetlen fémházas monitort se.

A tesztben szereplő monitor szerintem meg nagyon ronda, persze ez a személyes véleményem, de már várom hogy ez a fényes fekete műanyag kimenjen már a divatból.
6-8 watt standbyban nem éppen környezetbarát, és a 30-40 wattos működés közbeni fogyasztás se túl kiemelkedő.

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#32) waterman_ válasza MMIX (#24) üzenetére

waterman_
(fanatikus tag)

de a cikkben meg ez szerepel:

"A P2370 kikapcsolva/standby üzemmódban 6-8 Wattot, ..."

szerintem még egy tescós fogyasztás mérő sem csal 6-8 wattot, amikor a készülék csak 0.5 wattot vesz fel, márpedig valószínűleg egy konnektoraljzatba dugható fogyasztásmérővel követték el a mérést. én annak jobban hiszek, mint a marketingesek által megálmodott doboznak. és 6-8 watt stand by fogyasztás durván sok! nagyon durván.
nekem még mindig a fujitsu siemens megoldása tetszik, hogy egy kondi vagy mi fél óráig életben tartja a stand by módot, azután meg meg kell nyomni a power gombot, ha újra fel akarom éleszteni a kondi lemerülésén túl a monitort. az valószínűleg keveset fogyaszt stand by módban.

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#33) Yamaha válasza radírfej (#28) üzenetére

Yamaha
(újonc)

930BF-re nem tudna vki egy kalibrált színprofilt adni? Nem igazán találok a neten.

Time is money, fuck is funny, fuck yourself and save your money

(#34) SteeWe

SteeWe
(fanatikus tag)

Ez a "dizájn" nekem nagyon nem jön be...

(#35) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hááát... 100k körül már kapni S-PVA paneleset. :U

OLED-ről meg hallgatnak mint a sír... Pedig már jól jönne - csak hát ezek szerint nincs még rá elég nagy igény. Józsi bácsinak az a lényeg hogy legyen nagy, lapozs, fényes, csilivi - ezt tudja az LCD is. Na mindegy, nem offolok tovább... :B

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#36) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szvsz elég gáz ez a design...
szerk.: + az érintőgombok se jönnek be túlzottan.

[ Szerkesztve ]

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#37) Xero

Xero
(őstag)

Komolyan nem értem minek eröltetni ezt a TN dolgot. Ez már 3 éve is gáz volt. Lehet hogy az én öreg viewsonicom vastag és nem csillog, de hogy minden szín a helyén van az hétszentség.

szerk: az megvan hogy nem látunk rajta vesa falra rögzítési lehetőséget?

[ Szerkesztve ]

#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.

(#38) Kekszi

Kekszi
(lelkes újonc)

mi volt az a game a bal oldali kepen az NFS mellett?

"Szar az egész - mondá Jézus, és az hívők közé baszá az keresztet."

(#39) MaUser válasza waterman_ (#32) üzenetére

MaUser
(őstag)

szerintem még egy tescós fogyasztás mérő sem csal 6-8 wattot, amikor a készülék csak 0.5 wattot vesz fel, márpedig valószínűleg egy konnektoraljzatba dugható fogyasztásmérővel követték el a mérést. én annak jobban hiszek, mint a marketingesek által megálmodott doboznak. és 6-8 watt stand by fogyasztás durván sok! nagyon durván

A fogyasztásmérő nem csal ennyit, csak simán szar az elektronikája. Nekem a plazmánál ír ki majdnem mindegyik 30W-ott standby-ba. :( Aztán persze kiderült, hogy gyakorlatilag ugyanaz a szar áramkör van mindegyikben, egy régi analóg mérőt használva (vagy a villanyórát nézve) egyből kiderült a turpisság. De pl. a hűtőt sem tudtam mérni még semmivel normálisan. (Vagy nem mutatnak semmit, vagy 0.4 a pf..) Szóval én inkább hiszek ilyen esetben a gyárnak, ez nem kínai telefon 3x-os optikai zoom-mal.:D

Egyébként a 30W-os fogyasztás szvsz egy ilyen felbontású monitortól nagyon szép, bár az látszik, hogy akkora fényerő kell az apró pixelek miatt, hogy képtelenek normális fényerőeloszlást elérni..

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#40) GAlli

GAlli
(tag)

Te Matyi! Láttad már a Pista új monitorát?
nem? naggyon fasza, nagy, fekete, széles, vékony, és csak úgy csillog!
Biztos nagyon sokba kerult, bizony ám, látszik hogy beérett a paradicsom.
Sokkal jobb mint amin a Tibi bá csinálja a falusi hirmondót, mert ez Samsung , nem valami kinai piacos vacak, mint az a Viewsonic........ nem is értem pedig ő azon dolgozik..

(#41) ixtom válasza DonK (#14) üzenetére

ixtom
(tag)

Nevedből adódóan inkább szamár :DDD, sorry

A kijelző meg ennyiért, kész ajándék... :W
Azt hiszem egy darabig marad a kicsit karcos "fos" CRT-m. Na majd az OLED-ek

[ Szerkesztve ]

FlexView & AFFS rulez!

(#42) ddekany

ddekany
(PH! addikt)

ICC profilhoz ha nem írjátok oda mire jó, meg hogy kell használni, akkor nem fogják tudni az emberek... kéne erről vmi kis cikk, amire a táblázazok alá tesztek egy hivatkozást, vagy ilyesmi. (Meg ha vki másik szériából vesz, amiben pl. másfajta panel van...)

(#43) KőkorSzaki

KőkorSzaki
(tag)

A 35-40W fogyasztás jó, de a standby 6-8W sok. Más monitoroknál is ez van sajnos, de akkor is sok, ez meg ugye ECOFIT (khm, khm). Ezen azért reszelhettek volna, de a design ugye fontosabb volt.

[ Szerkesztve ]

(#44) salah

salah
(kvázi-tag)

hát ezért az árért már kapunk hdmi bemenetes moncsit sőt néha néha már érintőképernyős moncsit is... de hát ami új az drága:( sajnos ez van amit várok az majd az amoled meg a led moncsik lesznek ott nagy lol lesz majd .... :C :)) :D

(#45) Arpee78

Arpee78
(fanatikus tag)

…a kijelzőt a szem- és panelkímélő 2,2-es gammára, 6500 kelvinre és 120 cd/m2-es fényerőre kalibráltuk…

A 2,2-es gamma és a 6500K szem és panelkímélő? Vagy csak a fényerőre van értve?

Sztálin Oroszországot faekével vette át és atombombával hagyta az utókorra. (Churchill)

(#46) Georgie1224

Georgie1224
(kvázi-tag)

OFF
Nekem egy Samsung 710T-m van, és nagyon meg vagyok elégedve vele.
2005 februárjában vettem, azóta kipp kopp kopp semmi gondom még nem volt vele.
A káva nem koszolódik, csak ha a legyek ránrondítanak, amíg nem vagyok otthon.
Igaz <1w az idle nála terhelve meg 35w, de szerintem teljesen jó cucc.
DVI, és D-Sub is van rajta.
ON

70k körüli árat már bocsánat csak a hülye ad ki érte. Lassan ha új monitort veszek meggondolom, hogy Samsung legye-e, mert nagyon el vannak szállva náluk az árak.
Sőt a pixelgarancia se már a régi, mert még az enyémre 3 év járt, amikor megvettem.
A kinézet meg szerintem másodlagos. Nem az számít, hanem az ár/érték arány.
Az egy darab csatlakozási pont szintén rossz pont szerintem, mert én is kihasználom a két csatlakozót. (az asszony gépe van rá kötve, és nem kell rohangálnom, hogyha gondja van, csak átváltom a source-t :DD)

Röviden szerintem egyáltalán nem ajánlott.
Nincs semmi kiemelkedő a tulajdonságai között, és túl is van árazva.

Gigabyte X85A-UD5, i7 950, Corsair XMS3 12Gb , Ati 6970 , LOGITECH MX518, GENIUS SLIMSTAR PRO SCROLL, SAMSUNG EX2220.

(#47) Johnny Cage válasza Tomcat (#4) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

Miért volt nehéz megszokni a wide monitorokat? Mert sokkal praktikusabb és természetesebb a szem számára?

(#48) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Nagyon szép, nagyon jó, de egy ilyen monitorhoz legelabb még 1 hdmi is dukált volna...

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#49) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

kicsi a felbontása szerintem...
de am bejön a moncsi
a 21" os crt-m többet tud..:D
(na jó hülyeség volt összehasonlítani) :C

(#50) zed1983

zed1983
(őstag)

Tetszik, de ennyiért nem is vennék monitort, lehet 2-3 hónap múlva már 40-45k lesz...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.