Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Harlek

Harlek
(tag)

Hmm, pedig mintha már kezdtek volna elterjedni a HDMI csatlakozók, de ha az új konfigot használják a gyártók, akkor megint le fog maradni, mivel a grafikus vezérlő hurka a HD videókhoz? Lehet én látom rosszul, de ez mintha visszalépés lenne.

(#2) golya87 válasza Harlek (#1) üzenetére

golya87
(tag)

A GMA950-es is gyenge volt a HD videókhoz. Az Ion meg vagy nincs vagy drága, erről a Broadcom-os kiegészítő chipről meg még nem hallani semmit.

(#3) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Áhg nagyob bejövős a HP gép (külsőre) :D

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#4) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A Dell a szokásos profi módon alkotott tetszetőset. Ha ilyen minibe ruháznék, ebben a kategóriában is csak Dell csöppséget vennék.

Arra azonban még mindig nem jöttem rá, hogy én ezt hol tudnám használni, ahol egy laptopot esetleg nem. Nyilván a hosszú üzemidő, mondhatnák sokat, de talán 9 órát nem utazgatok, ha meg igen, nem akarnám végig a monitort bámulni. :)

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#5) Harlek válasza golya87 (#2) üzenetére

Harlek
(tag)

Igen, de azután nem használták a GMA 4500-at netbookokban? Vagy keverem a CULV-os gépekkel?

(#6) Szlovi válasza Harlek (#5) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

Kevered a CULV-os gépekkel. X4500-at nem (még nem) raknak netbookokba...sajna

A HP nekem is bejövős,de egy notebook-ot többre tartok

[ Szerkesztve ]

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#7) upszilon válasza FRENK1988 (#3) üzenetére

upszilon
(őstag)

nekem is a HP tetszik. DE. A hír nem szólt a többi gyártó kínálatáról. Nyilván egyik sem akar majd kimaradni...

(#8) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Az a grafikus vezérlő megint no comment... :( Kíváncsi vagyok a 330-as és a 450-es atom erőviszonyra...

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#9) stevve válasza D.Orion (#8) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Arra jó, amire egy netbook-nek szüksége van, jelesül netezésre, Office alkalmazásokra és hasonlókra. HD totál értelmetlen egy ilyen kis kijelzőn. Ha meg külső megjelenítőre köti az ember, akkor lehet venni egy alsó- vagy középkategóriás notit, amiben van erre képes chip.

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#10) Harlek válasza stevve (#9) üzenetére

Harlek
(tag)

Persze, de vannak olyan perverz állatok, mint én, akik szeretnék kombinálni a netbookok mobilitását és működési idejét a HD videók nézésével, a kijelző méretétől függetlenül. Volt szerencsém már filmet nézni Nokia 5800-ason, ahhoz képest 10.1 már tiszta IMAX. :)

(Egyébként már mobiltelefonokba is elkezdtek HDMI kimentet és lejátszára alkalmas hardwaret rakni, gondolom ott se a képernyőn nézik az emberek az 1080p filmeket.)

(#11) stevve válasza Harlek (#10) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:DDD

A HDMI valóban belefért volna azért. Szerintem az már lehetne alap...

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#12) devast válasza stevve (#9) üzenetére

devast
(őstag)

720p-t simán lehetne nézni egy 12"-os 1366x768-os kijelzőn, szerintem :)

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#13) Gonosz15 válasza devast (#12) üzenetére

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem egy kijelzőn bármit meglehet nézni :P ;]

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#14) negyedes válasza Harlek (#10) üzenetére

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Egyébként már mobiltelefonokba is elkezdtek HDMI kimentet és lejátszára alkalmas hardwaret rakni, gondolom ott se a képernyőn nézik az emberek az 1080p filmeket.

Tele lesz a telo memoja 1 db filmel, megeri. :))

powerd by mango, no more droid

(#15) stevve válasza devast (#12) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azt azért biztosan viszi... :)

PH semleges

(#16) devast válasza Gonosz15 (#13) üzenetére

devast
(őstag)

Ezt a fantasztikus axiómát magad találtad ki ? ;] :P

[ Szerkesztve ]

(#17) devast válasza stevve (#15) üzenetére

devast
(őstag)

Nekem az 1,7Ghz-es pentium-m nem igazán viszi :N Aztán lehet, hogy a kétmagos atom erősebb...

(#18) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Kéne ehhez a pinetrailhez egy ion2 kiegészítés és meg is lenne a következő gépem.
Sajna ahogy látom, az nvidia az intellel perben áll, az amd meg ugye ati vonalról ellensége, szóval az ion2-nek sok reménye nem lehet, hacsak a via nem dob piacra valami életképes cpu-chipkészlet párost elérhető áron, de erre megint nincs sok esély. Jobban jár az nvidia, ha nekiáll cpu-t fejleszteni ebbe a szegmensbe.

(#19) stevve válasza devast (#17) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A GMA 3150 kicsit gyengébb az X1300-nál, amivel simán megy a 720p. A notebookcheck szerint is viszi, az pedig elég autentikus forrás. :) Próbálni természetesen nem próbáltam még ilyet.

PH semleges

(#20) FRENK1988 válasza upszilon (#7) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majd későbbi hirekben lesznek szerintem

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#21) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez a Fujitsu MH380 nagyon szép

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#22) FTeR

FTeR
(PH! addikt)

mijaza kerek gödör a fuji tapi jobb oldalán?

(#23) stevve válasza FTeR (#22) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha már nem kell, oda teheted a savanyú cukrot vagy rágót. :DDD

Fogalmam sincs. Szerintem csak úgy odatették, hogy legyen ott valami.

PH semleges

(#24) mv válasza FTeR (#22) üzenetére

mv
(fanatikus tag)

Hamutartó. :))

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#25) D.Orion válasza FTeR (#22) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Azt nem tudom, de ha meglesed ezt a videót, akkor fülig érő mosoly tulajdonosa leszel.

Találkozhatsz a legújabb-legszebb desing-al rendelkező netbook-okkal. Valamelyik mellé már hord táska sem kell, mert gyárilag van rajta "hordfül". :D

Láthatsz a videón elsőrangú előlapi kivezetéseket. :DDD

Háttérben működő Fermit. :))

És persze egy olyan "szép" marketing leányzót aki mindezt bemutatja neked, de a szöveget a kamera melletti tábláról olvassa. :D

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#26) wolruf válasza FTeR (#22) üzenetére

wolruf
(senior tag)

Egy scrollozó felület, nem a touchpadba van integrálva, hanem külön van (meg nem hivatkozott oldalról szerezve a tudás :D )

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#27) stevve válasza D.Orion (#25) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez a videó elég amatőr lett. Az Intelnek ennyire bajban van a marketingcsapata? :DDD

PH semleges

(#28) .mf válasza Szlovi (#6) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Egy ideig elérhető volt az N280-hoz a GN40 chipset (Atom 1,5. generáció), amiben X4500 volt; viszont az enyhe felára miatt szinte senki sem használta, egy-két termékbejelentésre ugyan futotta, de sorozatban gyártást már nem hallottam.

---

Lifebook szériába soroltak egy sima netbookot? Ez a lifebook név (brand) kiárusítása, lealázása :(

(#29) FTeR válasza wolruf (#26) üzenetére

FTeR
(PH! addikt)

és a fogaskerék alatta?

hanyadik mp-nél használja a hamutartót? nincs időm végignézni ; (

(#30) FTeR válasza FTeR (#29) üzenetére

FTeR
(PH! addikt)

hmm, ha a gödör a hamutartó, akkor nyilván az tatja a cigit. de így kép alapján csak azok a vékony cigik férnek bele...

(#31) upszilon válasza FRENK1988 (#20) üzenetére

upszilon
(őstag)

Remélhetőleg igen. Én egy 12"-os ablakúra szeretnék majd szert tenni.

(#32) Translator

Translator
(tag)

Nem tudjátok, ez a Dell is ventillátormentes?

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#33) zeg

zeg
(senior tag)

Vajon az Intel 3150 lesz olyan 'erős' mint az x3100? Ez utóbbival azért a régebbi játékok (pl. Postal2, Serious Sam1) már elég szépen mennek.
Megj.: már megint az a tükrös kijelző... :(((

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#34) stevve válasza zeg (#33) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem, gyengébb az X3100-nál valamivel. :(

Más.
Az nV-nek lesz dolga karácsonykor, úgy tűnik, mert a CES-en akarják bemutatni az Ion2-t is, amiben ismét jókat ígérnek:

PH semleges

(#35) upszilon válasza Translator (#32) üzenetére

upszilon
(őstag)

Sajnos még nincs róla infó. Pedig ez engem is nagyon érdekel. Szeretem a csendet.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.