Hmm, pedig mintha már kezdtek volna elterjedni a HDMI csatlakozók, de ha az új konfigot használják a gyártók, akkor megint le fog maradni, mivel a grafikus vezérlő hurka a HD videókhoz? Lehet én látom rosszul, de ez mintha visszalépés lenne.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
golya87
(tag)
A GMA950-es is gyenge volt a HD videókhoz. Az Ion meg vagy nincs vagy drága, erről a Broadcom-os kiegészítő chipről meg még nem hallani semmit.
Áhg nagyob bejövős a HP gép (külsőre) 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
A Dell a szokásos profi módon alkotott tetszetőset. Ha ilyen minibe ruháznék, ebben a kategóriában is csak Dell csöppséget vennék.
Arra azonban még mindig nem jöttem rá, hogy én ezt hol tudnám használni, ahol egy laptopot esetleg nem. Nyilván a hosszú üzemidő, mondhatnák sokat, de talán 9 órát nem utazgatok, ha meg igen, nem akarnám végig a monitort bámulni. 
[ Szerkesztve ]
PH semleges

Harlek
(tag)
Igen, de azután nem használták a GMA 4500-at netbookokban? Vagy keverem a CULV-os gépekkel?

Szlovi
(senior tag)
Kevered a CULV-os gépekkel. X4500-at nem (még nem) raknak netbookokba...sajna
A HP nekem is bejövős,de egy notebook-ot többre tartok
[ Szerkesztve ]
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

upszilon
(őstag)
nekem is a HP tetszik. DE. A hír nem szólt a többi gyártó kínálatáról. Nyilván egyik sem akar majd kimaradni...

D.Orion
(PH! kedvence)
Az a grafikus vezérlő megint no comment...
Kíváncsi vagyok a 330-as és a 450-es atom erőviszonyra...
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Arra jó, amire egy netbook-nek szüksége van, jelesül netezésre, Office alkalmazásokra és hasonlókra. HD totál értelmetlen egy ilyen kis kijelzőn. Ha meg külső megjelenítőre köti az ember, akkor lehet venni egy alsó- vagy középkategóriás notit, amiben van erre képes chip.
[ Szerkesztve ]
PH semleges

Harlek
(tag)
Persze, de vannak olyan perverz állatok, mint én, akik szeretnék kombinálni a netbookok mobilitását és működési idejét a HD videók nézésével, a kijelző méretétől függetlenül. Volt szerencsém már filmet nézni Nokia 5800-ason, ahhoz képest 10.1 már tiszta IMAX. 
(Egyébként már mobiltelefonokba is elkezdtek HDMI kimentet és lejátszára alkalmas hardwaret rakni, gondolom ott se a képernyőn nézik az emberek az 1080p filmeket.)

A HDMI valóban belefért volna azért. Szerintem az már lehetne alap...
[ Szerkesztve ]
PH semleges

devast
(őstag)
720p-t simán lehetne nézni egy 12"-os 1366x768-os kijelzőn, szerintem 
Fan of 2nd order harmonics since 2010
Szerintem egy kijelzőn bármit meglehet nézni
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
Egyébként már mobiltelefonokba is elkezdtek HDMI kimentet és lejátszára alkalmas hardwaret rakni, gondolom ott se a képernyőn nézik az emberek az 1080p filmeket.
Tele lesz a telo memoja 1 db filmel, megeri. 
powerd by mango, no more droid
Azt azért biztosan viszi... 
PH semleges

devast
(őstag)
Ezt a fantasztikus axiómát magad találtad ki ?

[ Szerkesztve ]

devast
(őstag)
Nekem az 1,7Ghz-es pentium-m nem igazán viszi
Aztán lehet, hogy a kétmagos atom erősebb...
Kéne ehhez a pinetrailhez egy ion2 kiegészítés és meg is lenne a következő gépem.
Sajna ahogy látom, az nvidia az intellel perben áll, az amd meg ugye ati vonalról ellensége, szóval az ion2-nek sok reménye nem lehet, hacsak a via nem dob piacra valami életképes cpu-chipkészlet párost elérhető áron, de erre megint nincs sok esély. Jobban jár az nvidia, ha nekiáll cpu-t fejleszteni ebbe a szegmensbe.
A GMA 3150 kicsit gyengébb az X1300-nál, amivel simán megy a 720p. A notebookcheck szerint is viszi, az pedig elég autentikus forrás.
Próbálni természetesen nem próbáltam még ilyet.
PH semleges
Majd későbbi hirekben lesznek szerintem
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
ez a Fujitsu MH380 nagyon szép
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

FTeR
(PH! addikt)
mijaza kerek gödör a fuji tapi jobb oldalán?
Ha már nem kell, oda teheted a savanyú cukrot vagy rágót. 
Fogalmam sincs. Szerintem csak úgy odatették, hogy legyen ott valami.
PH semleges

mv
(fanatikus tag)
Hamutartó. 
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

D.Orion
(PH! kedvence)
Azt nem tudom, de ha meglesed ezt a videót, akkor fülig érő mosoly tulajdonosa leszel.
Találkozhatsz a legújabb-legszebb desing-al rendelkező netbook-okkal. Valamelyik mellé már hord táska sem kell, mert gyárilag van rajta "hordfül". 
Láthatsz a videón elsőrangú előlapi kivezetéseket. 
Háttérben működő Fermit. 
És persze egy olyan "szép" marketing leányzót aki mindezt bemutatja neked, de a szöveget a kamera melletti tábláról olvassa. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

wolruf
(senior tag)
Egy scrollozó felület, nem a touchpadba van integrálva, hanem külön van (meg nem hivatkozott oldalról szerezve a tudás
)
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Ez a videó elég amatőr lett. Az Intelnek ennyire bajban van a marketingcsapata? 
PH semleges

.mf
(PH! addikt)
Egy ideig elérhető volt az N280-hoz a GN40 chipset (Atom 1,5. generáció), amiben X4500 volt; viszont az enyhe felára miatt szinte senki sem használta, egy-két termékbejelentésre ugyan futotta, de sorozatban gyártást már nem hallottam.
---
Lifebook szériába soroltak egy sima netbookot? Ez a lifebook név (brand) kiárusítása, lealázása 

FTeR
(PH! addikt)
és a fogaskerék alatta?
hanyadik mp-nél használja a hamutartót? nincs időm végignézni ; (

FTeR
(PH! addikt)
hmm, ha a gödör a hamutartó, akkor nyilván az tatja a cigit. de így kép alapján csak azok a vékony cigik férnek bele...

upszilon
(őstag)
Remélhetőleg igen. Én egy 12"-os ablakúra szeretnék majd szert tenni.

Translator
(tag)
Nem tudjátok, ez a Dell is ventillátormentes?
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

zeg
(senior tag)
Vajon az Intel 3150 lesz olyan 'erős' mint az x3100? Ez utóbbival azért a régebbi játékok (pl. Postal2, Serious Sam1) már elég szépen mennek.
Megj.: már megint az a tükrös kijelző... 
3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu