Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) afterburner_

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

kicsit olyan érzésem van mint anno a 7900 GTO esetében, raktársöprés az új generáció érkezése előtt? :))

Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

(#2) pmheros

pmheros
(senior tag)

1280MB -os kártyákat állítanak a 2GB -osok ellenfeléül ?

hideg pizza, meleg sör

(#3) Zso2 válasza pmheros (#2) üzenetére

Zso2
(őstag)

Mi ebben a baj,amúgy olvasd el az előző cikket alaposabban..

A Palit színvilága elég jó lett,amúgy a giga hűtőjére ha ránézek még mindíg az jön le,hogy ez fagyasztja a vga-t :)

[ Szerkesztve ]

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#4) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Kérdés mennyibe fog kerülni, mert ha 80k+, akkor meg hiába jó, nagyon drága.

(L) Atiradeonika (L)

(#5) Zso2 válasza Zso2 (#3) üzenetére

Zso2
(őstag)

A Palit illene Moddingboy Monster-es házikójába

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#6) pmheros válasza Zso2 (#3) üzenetére

pmheros
(senior tag)

a baj az hogy létezik 2GB -os GTX 560 Ti
Ez pedig egy nagyjából GTX 470

hideg pizza, meleg sör

(#7) GreenGuy

GreenGuy
(kvázi-tag)

Nem úgy volt, hogy lesznek 2560 megabájtos verziók is?

(#8) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Guru3D teszt alapján 8-10%-al gyorsabb a gigás 560Ti-hez képest.

=== Szatocs ===

(#9) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Nekem személy szerint már úgy hiányoztak, mint egy falat kenyér! ;]

(#10) Keksz03

Keksz03
(senior tag)

szeretem az nvidia féle "hogyan adjuk el a szemetet" avagy "egy kicsit lecsalunk itt, felcsalunk ott"...

várom a további XXX Cores Ti SE kiadásokat LOL! :D

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 BattleTag: Keksz03#2262, Origin/BF3: Keksz03, Steam: d3xt3r003 // Maximus V GENE Z77:: 2500K + H100 + 2xSWIF2-120P :: 8GB :: GTX560 DCII OC @ 960/4500 :: Force GT 90GB :: CM Storm stuffs...

(#11) - = Zk = - válasza antikomcsi (#9) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

" 2 (SLi) " falat kenyér esetleg?:C...

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#12) antikomcsi válasza - = Zk = - (#11) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Áááááá, van itthon pirítós, nem kell még egy melegszendvics. :DDD

(#13) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

árban túl közel vannak az 570/6970 pároshoz. teljesítményben is, de akkor már inkább az utóbbi.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#14) - = Zk = - válasza antikomcsi (#12) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

..akinek bejött az Élet!... :C

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#15) Kiki18

Kiki18
(senior tag)

Szép kártyát...bár az MSI még mindig nyomatja a Twin Frozer-t,ami már-már unalmas.
Az evga spechűtőse nekem bejövős.

B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )

(#16) antikomcsi válasza - = Zk = - (#14) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Na, ismersz olyat?

Egyszer bemutathatnál Neki! ;]

(#17) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az Asus meg a Giga kártya szép darab.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#18) - = Zk = - válasza antikomcsi (#16) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ismerek hát...

mindenképp! ;]

(#19) kNG

kNG
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Lehetett volna inkább GTS 570...

ASrock Z68 PRO3 GEN3, KiNGSTON HYPERX Genesis BLU 8 GB, i5 2300 @ 3300Mhz, FSP Aurum GOLD 500W, HD 5850 @ 950/1175 + ZALMAN VF3000A, SAMSUNG F3 1TB, XONAR D1...

(#20) Móci válasza kNG (#19) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy átnevezés #483563510

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#21) shteer válasza Zso2 (#3) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én mostanában akárhágy gigára ránézek, nekem az jön le, hogy egy rakás F.S :D

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#22) shteer válasza X Factor (#4) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

forintba ne számold, elszomorító a helyzet

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#23) zed1983

zed1983
(őstag)

Valahogy nekem a Gainward megoldása tetszik legjobban :U

(#24) Drizzt válasza zed1983 (#23) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ránézésre pedig ugyanolyan, mint a Gtx560Ti GS volt. Az pedig tök hangos, s meleg is, nem volt sokáig birtokomban.

Nekem amúgy határozottan tetszik, de inkább a következő szériára várok.

(#25) blaca83 válasza pmheros (#6) üzenetére

blaca83
(lelkes újonc)

Kérdésedre válaszolva, van 1280 és 2560 Mb-os verzió is! :K

Egyébként, a teljesítményére tekintettel hozott a piacra némi vérfrissítést, de szerintem az árát vihették volna egy kicsit lejjebb, úgy talán lehetne még vele kaszálni egy kicsit a 6xxx-es széria megjelenése előtt. ;)

Kíváncsi leszek, hogy a következő nagy "párharcra" mikor kerül sor:
Ati 7xxx series VS Nvidia 6xxx series.....! :C

Személy szerint Én az MSI és az Asus kártyája mellett tenném le a voksomat!

A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.

(#26) T_Stark

T_Stark
(senior tag)

Az ASUS elfelejthetné már ezt a batár 3 slotos hűtőt, főleg hogy az MSI Twin Frozr III hűtése 2 slotos létére is jobban hűt, és még csendesebb is...
A Giga 3 ventiséhez is no comment...

(#27) - = Zk = - válasza blaca83 (#25) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sok az X az nV 6-os után, nem? :C..

(#28) shteer válasza T_Stark (#26) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

sok hűtést gyártottak, 6xx szériára is jut belőle ;]

(#29) Runo

Runo
(őstag)

Jönnek a nyócslotos VGA-k :D

[ Szerkesztve ]

(#30) ALONSO11 válasza Runo (#29) üzenetére

ALONSO11
(senior tag)

:D

Soha többé nv-t!!!

(#31) Zso2 válasza shteer (#21) üzenetére

Zso2
(őstag)

Leragadtál az alaplap mizériánál... :)

(#32) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

fogyasztás?
memória sávszélesség?

gondolom 170-180w és 140 MB/sec körül. de azért megadhatták volna.

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#33) cimabue válasza szab.tam (#32) üzenetére

cimabue
(tag)

Dehogy. Inkább 215W. Közel az 570-eshez.

(#34) (ÉN)közPONT

(ÉN)közPONT
(őstag)

Jobbnál jobbak..jó kis választék lett így hírtelen belőlük :)

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#35) havasa válasza Zso2 (#31) üzenetére

havasa
(senior tag)

Pont a GTX 560-al csinált a Giga nem kis vesszőfutást, eddig 3(4?) revíziót csináltak belőle, nem véletlenül. :U

(#36) Georg17

Georg17
(tag)

Egy kis nézegetni való:

[link]

[link]

[link]

[link]

Néhány érdekesebb dolog annak, aki nem tud angolul:
-A Gigabyte hűtője elsőre nagyon brutálnak néz ki, mégis nagyon kikapott az MSI hűtőjétől. Átlag 7-10°C-kal hűtött rosszabbul. Nagyon meglepő. Ráadásul hangosabb is volt, még a referencia hűtős GTX 570-től is.
-Angliában az MSI 251 fontos áron jelent meg.
-És amit már sokan pedzegettek, hogy teljesítményben pontosan a GTX 560 Ti és a GTX 570 között van fél úton. Ráadásul GF114 helyett GF110-ről van szó. Ezért szerencsésebb lett volna GTX 565-nek hívni.
Én csak gondolom, hogy ez azért nem lett így, mert a GTX 465 annak idején kifejezetten rossz hírnévre tett szert. De ez az én tippem.
Mindenesetre a "GTX 560 Ti 448" elég béna elnevezés.

(#37) SLYM

SLYM
(PH! kedvence)

gyönyörűek ezek a kártyák, tényleg világbajnok 1-1 design-a

(#38) shteer válasza Zso2 (#31) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ennek semmi köze a lapokhoz. a giga megint olcsósított keményen

(#39) Drizzt válasza T_Stark (#26) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tapasztalataim szerint az a batár hűtő az eddigi legjobb, ami videokártyámon valaha volt. GTX570-en teljesen hangtalan volt terhelve is, jól hűt. Twin Frozerről épp azt hallottam, hogy hangosabb. Mondjuk azzal személyes tapasztalatom nincsen.

(#40) szab.tam válasza Drizzt (#39) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a tf2-ben alapvetően 2 dolog jó: az, hogy 2 sloton belüli, és atomjaira szétszedni. nálam mindkét élvezet 10-10 percig tartott.... :U :DDD

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#41) Dark Archon

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

Hát Asusnál nem bízták a véletlenre a hűtést :DDD Zotac nagyon eltalálta ezzel a fekete/sárga designnal, tetszik :C De igazából mindegy, az ember úgyis benyomja a gépbe, aztán nem azt fogja nézegetni.

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Vista x64 | BC2: DarkArchonHUN

(#42) imibogyo

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is gagyinak tűnik a Giga, pedig rengeteg terméküket szerettem, de ez a kék VGA fekete hűtővel, hát... :U

Nekem a Zotac tetszik nagyon, nagyon menne ahhoz az alaplaphoz, amit most kinéztem magamnak. LINK

(#43) Bootyhunter

Bootyhunter
(újonc)

A Gainward kártya nagyon jól néz ki a piros ventikkel, a Zotac is szép!
A fogyasztás engem is érdekelne, na meg az is hogy milyen proci a minimum ami kipörgeti ezeket a vga-kat.

Bootyhunter

(#44) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

40-45k-ért még jó is lenne! :DDD ;]

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#45) Psychopeti

Psychopeti
(kvázi-tag)

Régi kártyák új köntösben :C

MSI p55 GD65**Intel Core i7 870 ~ 3.6GHz**A-Data kit 4x4GB**2x EVGA GTX580 SLI**OCZ Agility 2 60GB**Hitachi 500GB**WDC 2TB**Coolermaster SilentPro (1000W)**(CRT)PHILIPS 109 E5 :D.

(#46) shteer válasza Robi BALBOA (#44) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

annyiért vennék min 2-t :D

(#47) tocsa

tocsa
(senior tag)

Azert az ASUS es a Gigabyte kartyakra pillantav mosolyra huzodott a szam szele. 3 kartyahelyet foglal? Brutal!

Clevo P180HM: 18.4", GTX560M SLI, i7 2670QM, 12GB 1600MHz RAM, 750GB 16MB HDD

(#48) Srodney válasza zed1983 (#23) üzenetére

Srodney
(senior tag)

nekem meg az asus és a zotac.... :U :DDD

(#49) proci985 válasza Georg17 (#36) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szétszedett hűtős gigát még nem láttam, de gyanús, hogy olcsósítottak rajta valamit.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#50) Georg17 válasza proci985 (#49) üzenetére

Georg17
(tag)

A Giga-nál egy óriási hőkamra van alul, hőcsövek helyett, ill. egy plusz hőcső. Plusz 3db venti, s még a tápellátás is kapott egy jókora hűtőbordát. Mindezek fényében rendkívül meglepő a hűtés hatékonytalansága az MSI megoldásához képest. A videóban szereplő fickó egy megbízható tesztelő, újságíró, szóval el lehet neki hinni, hogy valóban volt akkora különbség a két hűtés között, mint amit említettem az előző hsz.-emben. Ebből is látszik, hogy nem minden olyan jó, mint amilyennek látszik elsőre.
A ZOTAC nekem is tetszik. Egy Sabertooth-ban jól is nézne ki egy Noctua NH-D14 társaságában.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.