Mindennek a 0.000008%-a itt figyel a táskámban

[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)

Mindennek a 0.000008%-a itt figyel a táskámban

[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)

és pontosan hanyadik darab az 50 millából? 
Azért ez szép szám.
No Antivirus

Nem kotekedni akarok, de azert az a makszemnyi kep a cikk kozepen eleg fail. Nagyobb nem volt?
I <3 Razer Mantis Control.
Nekem is pont ez jutott eszembe, szerencsére a Google a segítségemre sietett:
2835 x 2126 - 518k
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Gyonyoruek...
100mm makro kene most a csajnak, en meg egy 85mm 1.8asal lennek kisegitve. A nagy jubilalas kozepette oszthatnanak parat szigoruan promocios keretek kozott. Szerintem nem utalnam meg oket erte 
I <3 Razer Mantis Control.
(#7) dying_star
Te jó ég, mi pénz van azon a képen. 
https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/
Nem rossz. Szép teljesítmény. 
Úgy van!
Bal oldali legfelső jöhet.
[ Szerkesztve ]
„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

Oké, azt meghagyom neked, enyém pedig az összes többi fehér és a piros csíkosak. 
Azt meg lehetne valahogy tudakolni, hogy a Nikon ezalatt az idő alatt, hágy objektívet gyártott? Nagyon kíváncsi lennék rá.
[ Szerkesztve ]
hát ehhez csak gratulálni a Canon-nek nekem egy 450D-esem van két objektívval is és nagyon megvagyok velük elégedve 

Köszönjük Canon! 
Mi ez az ANDROIDivitás!?

A Nikon 50 millional tavaly osszel jart (de ott az F bajonettes objektivek szamat adjak meg ha jol tudom ami nem 87-tol indul hanem 59-tol... Szoval a Canon igen gyorsan halad. Thom Hogan "A Curious Announcement" cimu cikkje szerint 2001-ben meg 20 Millio Canon es 30 Millio Nikon volt az allas, most meg mar majdnem egalban vannak.
To develop or not to develop that is the question.

Szép teljesítmény. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Zsír ez a kép ezzel a sok félbevágott távcsővel. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

Csodaszép gyűjtemény! 
Én május óta kattintgatok egy 450D-vel valamint néhány obival, de egyre jobban tetszenek az elkészült képek. Mielőtt megvettem a gépet, sokan mondták, hogy a compact vagy bridge digitális gépekkel játék a fényképezés, egy tükörreflexessel művészet. Tényleg, ehhez idő és kitartás kell, de cserébe olyan képeket lehet "összehozni" hogy utána élmény a visszanézés.
Másik oldalról viszont egy pénztemető, hiszen ki ne gondolt már arra, hogy "bezzeg ha olyan obim lenne...!?" és egy idő után ott volt a táskában... 
www.xbox360szerviz.hu