Jo kis, cucc, nekem pont valami hasonlo kene...csak hat nem a legolcsobb.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
L3zl13
(PH! nagyúr)
Brutális.
Érdekes, hogy számozás alapján a 855 lenne a zászlóshajó, de ez veri azt szolgáltatásaiban. 885-ös számozás logikusabb lett volna.
Nekem 655-öm van. Ugyanúgy gigás portok, Draft N, Shareport, csak a kijelző meg a NAS-hoz kötődő funkciók hiányoznak.
[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
A 802.11n elméleti max. sebessége nem 600Mbit/s? Vagy ezt is feltornászták?
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Alex91
(PH! nagyúr)
A vezetekes portokon 1 Gbites...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

L3zl13
(PH! nagyúr)
Szvsz csak 300.
Aki hülye, haljon meg!

L3zl13
(PH! nagyúr)
Egyébként nagyon hajaz a Belkin N1 Visionjére. Bár jócskán továbbfejlesztve azt...
Aki hülye, haljon meg!
Igaz, a WANt WLANnak néztem. 
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
(#8) Depression
Odáig eljutottam, hogy van benne hely egy 2,5''-os SATA-s HDD/SSD-nek. De ezt nem tartalmazza, csak lehetőség. Ezt pontosítani kellene a cikkben.
[ Szerkesztve ]
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

tothbe
(PH! addikt)
Ez jól hangzik, csak az a vicces, hogy a 4 lan és a wan port után megemliti a cikk, hogy akár a nappali közepére is tehetjük.
Érdekesen mutatna 5 hálókábellel egy táppal és mondjuk még egy nyomtatómadzaggal meg egy külsö vinyóval megspékelve az ülőgarnitura között az asztalon. 
By(e) Tothbe
az antennákról persze ne feledkezzünk meg 
(kivéve ha beépítettek)

EasyR
(tag)
nagyon szép és nagyon jó lenne.... max. 50k-ért!
;
Nagy tudás rengeteg pénzért. De legalább nem csúnya.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

mindbender
(újonc)
Nekem volt egy DNS-313-am, fél évi vártam, hogy a D-Link kiadjon egy olyan Firmware-t, ami nem okoz adatvesztést, a reklámozott Torrent kliens persze nem működött, fél év után frissítették a FW-t a magyar képviseleten (cserére, pénzvisszafizetésre nem voltak hajlandóak), megkértem, a szervízes srácot hogy ami olvasható azt azért mentse le (a rossz FW miatt CRC hibát produkált minden - családi fotók, filmek fele oda), persze nem mentette le, mert kajla volt, így a maradék is elveszett... Az új FW-el sem lehetett torrentezni, és nem működött az USB csatlakozó sem, de legalább a fálok CRC hiba nélkül olvashatók lettek volna. Ha nem hiszed el ezeket: http://www.dlinkhelp.eu/index.php?board=25.0 Szóval ezek után SOHA semmilyen D-Link terméket nem vásárolok, és nem is javaslom senkinek... !!!

mindbender
(újonc)
http://prohardver.hu/tema/re_ujabb_okos_halozati_taroloegyseg_a_d-linktol/hsz_51-100.html

marcee
(PH! addikt)
Nálunk az egyik irodában egy DNS-323-al volt szívás pár hétig, aztán pihentettük vagy fél évet és mikor a legfrissebb FW-vel újra hadrendbe állítottuk, csak akkor kezdett tökéletesen viselkedni.
Én ennek ellenére mai napig dlink párti vagyok soho cuccokban.
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

LaMotta
(fanatikus tag)
És nem sokára majd DVB-T is lesz rajta, hogy azon TV-z... Aztán lesz egy kis hűtő része is, hogy pl. egy Kinder Bueno mindig kéznél legyen
..
Amúgy szép.. Dizájnos... De ki fogja kihasználni? Ennyi pénzért majd talán lehet venni ténylegesen jól szolgáló eszközöket. Mert a tudása miatt ez inkább irodába lenne való, nem otthonra.

quby
(senior tag)
Teljes mértékben egyetértek...Én is küzdöttem vele egy jó ideig....mostmár bátran kijelenthetem (és ezért előre is elnézést kérek mindenkitől, föleg gedraj fórumtárstól aki 1 viszonylag használhtó fw-t alkotott hozzá) hogy a d-link csinált 1 akkor rakás sz@rt mint a Himalája.
(a dns-313 személyében) Ha ez csak tized annyira lesz rosz akkor már megér monnyuk 20k-t a kijelző miatt... mellesleg 85-k-ból olyan homeszervert lehet csinálni ami ki is takarít és reggel kávét hoz az ágyba....
Nálam a d-link elásta magát.

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

Teasüti
(őstag)
Vesz az ember fia egy kiszuperált gépet, és ugyanezt tudja. Meg még azt is tudja, amire használni lehet egy PC-t.
Ha meg nem értünk hozzá mélységeiben, akkor meg hozzácsapunk egy olcsó routert és csak minden más megy a gépről.
Pro: átlag pénztárcájához van méretezve, jóval gyorsabb (konfig függő), megbízhatóbb (OS függő
), és 100%-ig megy rajta a torrent 
Kontra: 10-20 wattal többet eszik, max nem rakod ki a nappali közepére. 
Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!

gardener
(őstag)
Egyből ez jutott nekem is eszembe.
Szerintem nem fog raklapszám fogyni nálunk....
Már kapható 70-80 ezer Ft-os áron.
Szvsz. nagyon jó cucc, de nagyon drágán.
Sokkal jobbal megéri egy DIR-635/655 és egy Asus 700-as netbook.
Azért valakinek van már ilyenje?