Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) hunmyke

hunmyke
(fanatikus tag)

Szerintem egyik cuccra sincs vevő, és így összegyűjtötték, hogy vigye már valaki "akciós áron". Kb. ezt tudom elképzelni. :)

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#2) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

"NVIDIA grafikus kártya, Philips hangrendszer és egy második világháborús (!) játék. Kell ennél több?"

Kell! ATI grafikus kártya, Logitech hangrendszer és autóverseny-szimulátór. :D

[ Szerkesztve ]

(#3) Bici válasza Balika911 (#2) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

:C Úgy, ahogy mondod. :K
De azért egy jóféle RTS sem lenn utolsó... :U

(#4) fanti

fanti
(senior tag)

bizonyára vinni fogják mint a cukrot.....

(#5) dy_nmq válasza fanti (#4) üzenetére

dy_nmq
(fanatikus tag)

pedig cukrozott sz*r.... kivéve ha nagyon jó áron adják amit kétlek.

http://dy217.cgsociety.org/gallery/

(#6) anjani182

anjani182
(őstag)
LOGOUT blog

Ja, most nézem, hogy ez nem egy olcsó hangfal :C

Én azt hittem ajándék lesz :DDD

[ Szerkesztve ]

Forever and ever, let's make this last forever.

(#7) Tomi84

Tomi84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

néhány órán belül meg fog telni a fórum, a "adnak egy gíforszt a játék mellé, csak vigyék már el" jellegű hsz.ekkel. :D
Azért szép ez a sok pártfordulás. Nincs fél éve hogy mindenki istenítette a 9600GT-t, hogy majdnem felsőkategóri, potom áron, meg úgy alapvetően milyen király, most meg csak azt hallani, hogy a geforceok milyen szarok úgy aleszcuzammen...
na mindegy, én teljesen jó elvagyok a 88GT-vel.

úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

(#8) nesa válasza anjani182 (#6) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Fura ha nem ajandek garinal a hangfalat is visszakell adni:)

De jobb lenne Pl 1 plextor BD iro hozza ajandek jatek +1ajandek 4870 :) mindezt 30-40k er:)

[ Szerkesztve ]

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#9) americanidiot válasza Tomi84 (#7) üzenetére

americanidiot
(őstag)

Változnak az évszakok.

(#10) gliskard

gliskard
(fanatikus tag)

megjegyzem ez nem sima "világitós" hangfal, hanem a Philips által szabadalmaztatott "játék lémény kiterjesztö" amBX interface egyik részének megvalósitása.
Amennyiben az adott játék támogatja akkor a monitor köré telepitett hagsugárzókba épitett ledek segitségével igyekszik megfelelö atmoszférát teremteni az adott játékhoz annak megfelelöen mi látszik a képernyön.
Ausztriában láttam egy ilyen bemutatót és élöben sokkal meggyözöbb mint képen vagy irásban. Nagyon sokad dob adolgon amikor a robbanásoknál az egész fal és asztal sárágá-vöröses fényben vibrál. Persze kinek a pap, kinek a papné.

[ Szerkesztve ]

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#11) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

PoW 9600GT 512MB     = 28-30k
Philips amBX ProGamer = 35-40k
Brothers In Arms legyen felárként benne a 9600GT árában...

70k legrosszabb esetben egy ilyen pakk, ha külön rakjuk össze, 65 alatt biztos nem lehet majd kapni. :U

sálálé

(#12) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Létezik, hogy egy hangfalrendszer a maga 10kg os súlyával ilyen teljesítményű? :Y
Mert csak egy normál minőségű 80watt szinusz teljesítményt elviselő hangszóró 5-6kg...És akkor még nem beszéltünk a trafóról ami ezt üzemelteti...újabb 4-5kg...és akkor még nem is egy túlméretezett rendszer ez csak egy transzformátor és egy db mély ládába való hangszóró ennyi... :U :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#13) oettinger01 válasza nesa (#8) üzenetére

oettinger01
(őstag)

nekem anno a 6800gtmhez webcamot adtak ajándékba asusék, a kártya elfüstölt ahogy beraktam egy táp ic miatt igy gariba cserélték de a webcam megmaradt ;)

A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

(#14) Stiky válasza gliskard (#10) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Tévéjük is volt/van ilyen, ambilight -os. Emlékszem még a HULK -al reklámozták és a tv mögött mind a 4 oldalon változtak a színek attól függően, hogy a kép adott peremén milyen színek voltak a dominálóak.
Találtam is egy képet:
[link]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#15) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kicsit vakítás szagú, de miért ne? Egybe van rakva és a nép vinni fogja. Nincs ebben kivetni való. Egyik cucc sem rossz.

PH semleges

(#16) sNORh válasza nesa (#8) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

jajah elég szpatós.. :D
de eztsem fogják vinni.. kiváncsilennék az éves eladási számra..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#17) gliskard válasza Stiky (#14) üzenetére

gliskard
(fanatikus tag)

SZVSZ tv-nél sem rossz ötlet, legalább nem egy viszonylag kis helyre fokuszál csak a szem.
Amit én láttam kiállitva az elég meggyözö demonstráció volt, szvsz hozzáadott a játékok hangulathoz, bár annál a konfignál volt 2 darab kis ventillátor is ami pl. az UT-nél futás és ugrás közben az iránytól függöen "szél lökésekell bombázott". Tudom, hogy leirva eléggé gagyinak hata dolog, de szerintem érdemes kipróbálni ha valakinek adódik lehetösége... :-)

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#18) Ndruu válasza gliskard (#17) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem gagyi az... Amúgy az a Premium Kit, amiben ventilátor is van.
Volt már róla hír...
Biztos nem fogy kellően a termék és így próbálja reklámozni magát a PoW.

[ Szerkesztve ]

sálálé

(#19) Siera

Siera
(senior tag)

ötletes,ügyes!
ennyi'd :D

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#20) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

nagyon sokan elfogadnak ezt karácsonyi ajándékként
jó cuccok az tény

(#21) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Jó ötlet(vkinek biztosan) ;]

(#22) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csak a 9600gt-t tudják jó áron gyártani? hogy még a csapból is ő folyik, holott állítólag az új játékokban már nem is szerepel olyan fényesen

True Success is Blonde

(#23) Hun'reeth válasza Stiky (#14) üzenetére

Hun'reeth
(őstag)

Nahhh erre aztán qrva nagy szükség van. Micsoda baromság.

''Öregember nem gyorsvonat!''

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.