Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor mehetek venni egy premiumot, pont a töltési idő miatt fáradtam bele a 360-ba. Ha 120GB-ot számolunk akkor 10 játék felfér. Jól hangzik.

gyúrunk vazze

(#2) dni válasza hétalvó (#1) üzenetére

dni
(őstag)

Ha valóban lesz hozzá BD játékos, akkor mehet is a csere PS-ről Xboxra.

◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

(#3) Xirtam válasza hétalvó (#1) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Szerintem kicsit rosszul számolsz, legrosszabb esetben is minimum 15 játék!

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#4) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Utolsó bekezdéshez: ez inkább vicc. A Toshiba nem hogy az Xbox360-hoz, de egyátalán nem gyárt Blu-ray meghajtókat.

(#5) Dassler válasza dezz (#4) üzenetére

Dassler
(őstag)

De a Samsung az igen, és valszeg a Samsung asztali meghajtókhoz is a TSST gyártya.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#6) rumkola

rumkola
(PH! kedvence)

Várható volt ,hogy meglépi ezt a Microsoft a.... csak emiatt van lemaradva a ps3 tól...

de 17 -20 ezerért rohadt drága ... lejebb mehetnének már a BR árak... már lassan egy éve kint van...

[ Szerkesztve ]

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#7) PodMAN válasza rumkola (#6) üzenetére

PodMAN
(tag)

A 20eFt-os BD drive ára még hagyján, de hogy 8-9eFt egy tetves film, az már több mint felháborító :(

(#8) dezz válasza Dassler (#5) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Dehogy. (Egyedül sikerült ezt kitalálni? ;] ) A Toshiba épp nemrég jelentette ki újfent, hogy nem érdekli a Blu-ray, nem akar ilyet gyártani, vagy akár másoktól vett BD meghajtókat beépíteni a korábban HD_DVD-vel szállított laptopjaiba. Továbbá eleve nem gyárthat BD eszközöket, mivel nem tagja a Blu-ray Disc Associationnek sem, aminek ez előfeltétele.

ps. "asztali meghajtó" nem létezik. Asztali lejátszó van, vagy PC-s (stb.) meghajtó.

[ Szerkesztve ]

(#9) Samott válasza dezz (#8) üzenetére

Samott
(lelkes újonc)

Dassler (es a cikk is) pont azt irta, hogy a TSST gyartja majd... az pedig nem csak a Toshibabol hanem a Samsungbol is all, neki is gyart.

(#10) dezz válasza Samott (#9) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A TSST-t sem látom a BDA taglistájában. Szerintem attól, hogy a Samsungnak, mint cég van licence, nem gyártathat akármit másokkal közös leányvállalatokban.

MOD: Oké, igazatok volt, már most is gyárt Blu-ray meghajtókat a TSST. Eddig nem hallottam róluk. :B

Akkor viszont kissé álszent volt a Toshiba nagy fújjolása... Meg hogy nekik semmi közük a BD-hez, és nem is lesz... :U (A TSST-ben a Toshiba a többségi tulajdonos.)

[ Szerkesztve ]

(#11) Dassler válasza dezz (#10) üzenetére

Dassler
(őstag)

1. Sorry, asztali lejátszó, elírtam.
2. a többit már megválaszoltad (TSST gyárt BD meghajtókat) - hogy mit nyilatkoznak, ill. hogy mit csinálnak az két külön dolog :) az üzletben meg a politikában meg végképp.
2 hónapja még a Yamaha is azt nyilatkozta, hogy ők soha a büdös életben nem fognak asztali BD-lejátszót gyártani. Dehát mnidegyikük a piacból él.

[ Szerkesztve ]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#12) Dassler válasza PodMAN (#7) üzenetére

Dassler
(őstag)

Mai árakat figyelembe véve annyira nem veszélyes sztem. 75 ojrónál olcsóbban nem nagyon kapni PC-be való lejátszót sem ill. a konkurenciánál (PS3) így is olcsóbb lesz.

[ Szerkesztve ]

(#13) Balage76 válasza dezz (#10) üzenetére

Balage76
(fanatikus tag)

Annó 2004ben a Toshiba és a Samsung azért hozta létre a TSST-t hogy a gyártást, fejlesztést és az értékesítést ne külön, egymás ellen versenyezve tegye, hanem együtt, segítve egymást. Ez a társulás elsősorban a DVD termékek miatt jött létre, legfőképp a számtech vonalra és nem feltétlenül a HD-DVD vagy BluRay miatt.

A TSST-n belül továbbra is a Toshiba fejlesztette a HD-DVD vonalat, a Samsung pedig a BluRay vonalat, még mindíg a számtech piacra.

Bár a fejlesztés egységes, a gyártás külön megy a számtech és a szórakoztató elektronikai területre, emiatt lehetséges, hogy az asztali termékeknél már régóta van Samsung BluRay lejátszó és emiatt nem volt álszent a Toshiba kommunikációja.

Jelenleg is a licenszproblémák miatt van kűzdés, ugyanis ahogy írtam a Samsungnak a szórakoztató elektronikai termékekre megvan a licensze és a gyártása is, azonban a számtech a TSST-hez tartozik, ez a cég pedig valóban nem tagja a BDAnak.

Tehát ha számtech kategóriában a TSST piacra akar dobni BluRay terméket, akkor valakinek a TSST helyett meg kell fizetnie a licensz díját. Ez pedig az a cég aki forgalomba hozza az adott terméket, jelen esetben a Microsoft.

www.xbox360szerviz.hu

(#14) Balage76 válasza Dassler (#12) üzenetére

Balage76
(fanatikus tag)

Főleg ha külső olvasóként lehet majd PChez is használni. ;)

www.xbox360szerviz.hu

(#15) Dassler válasza Balage76 (#14) üzenetére

Dassler
(őstag)

Na igen :)

(#16) Prof01 válasza hétalvó (#1) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Töltési idő? Mihez képest lassú? Mert pc-hez képest biztos, h nem... :U

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#17) misirulez válasza Prof01 (#16) üzenetére

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

xbox tulajként mondom, h nagyon lassú a töltési idő...

(#18) Prof01 válasza misirulez (#17) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Hát én pl. A Pure-t kipróbáltam mindkettőn, és a pc jóval többet töltött. :U

(#19) misirulez válasza Prof01 (#18) üzenetére

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó mondjuk ez teljes mértékben a pc-től függ...:)

(#20) Prof01 válasza misirulez (#19) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

jaja, olyan pc-re meg nincs pénzem, ami x360-nál gyorsabb. :)

(#21) béci23

béci23
(újonc)

Most néztem egy honlapot ahol ha videót töltesz fel akkor van esélyed XBOX 360-at nyerni. Viszonylag kevesen töltöttek még föl ugyh van némi esély.. www.kfc.indavideo.hu
Szerintem érdemes megpróbálni!:)vagy ha nem is szavazzatok az enyémre!;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.