Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon tetszetősek ezek az új CM házak, főleg ezekkel az árcédulákkal, de leváltani biztos nem fogom a Gladiator 600-mat. :DD :C

[ Szerkesztve ]

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#2) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

playon!dvr jo fajta, es vegre megy lefele az ara.

(#3) Szlopa

Szlopa
(kvázi-tag)

Tetszik ez a Cooler Master Elite 370. Ennyiért ajándék.
És még a porszűrőkre is gondoltak. Legalábbis alul - felül.

(#4) worxland

worxland
(tag)

Az Alcor TFT-s olvasó, nem eink-es. Elég lett volna a linket megnézni.

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#5) --HARDCORE--

--HARDCORE--
(tag)

Az Elite 370 jobban tetszene egy Elite 335 előlappal..
azt is mondhatnám 335 alsó táppal.. de nem rosszak így sem!

(#6) Sn00k

Sn00k
(PH! addikt)

Azért az asus lamborghini elég fajjintosan néz ki :)
Jézuska meglephetne vele karácsonyra:)

----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

(#7) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Házikók jó árban vannak, de a HAF-okat is adhatnák barátságosabb áron !! :K

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#8) ferrero3

ferrero3
(lelkes újonc)

Az ASUS új 1215N netbookját nem említitek meg? :(

iMac Mid2011 2.5 GHz i5 Quad-Core, 8GB ram, 500GB HDD / MacBook White Late 2006 2.0 Core2Duo, 2GB ram, 80GB HDD / iPhone 3GS iOS 5 vodafone / BME :)

(#9) truba

truba
(tag)

Jók a házak, nekem is az van, CM 331 elite, csak azt sajnálom, hogy a táptartó felül van.

(#10) bedohazi válasza truba (#9) üzenetére

bedohazi
(fanatikus tag)

Az miben jobb hogy a tap alul van es nem felul?

(#11) vjay13

vjay13
(újonc)

A.C. Ryan! na mondom ez kell nekem aztán megláttam az árát. :N

(#12) truba válasza bedohazi (#10) üzenetére

truba
(tag)

Elméletileg a hűtésben van szerepe, így jobban szellőzik a ház.

[ Szerkesztve ]

(#13) maláj

maláj
(őstag)

CM házak jófajta árfolyamon :C
lehet benevezek egyre :B

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#14) Warpig

Warpig
(tag)

A 430-as CM ház nagyon jó, Egy bajom van vele, a plexis oldallap :S

Minden lány, olyan mint a többi lány, E... (Johnny Drama)

(#15) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor ezekbe az új házakba,belefér egy 5970 ? :U

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#16) lujó55 válasza bedohazi (#10) üzenetére

lujó55
(őstag)

Sokan azt hiszik, hogy jobb így a szellőzés. A valóságban azonban ez nem igaz, mert teljesen mindegy, hogy a levegő alul vagy felül hagyja el a házat. Az ötlettel tulajdonképpen a tápot védik és a rezgéscsökkentésben is szerepe van az alsó elhelyezésnek: a prociról leáramló és kisugárzott hő nem a táp elektronikáját terheli. A nehéz táp a házikó stabilitását is növeli, ha alul van.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#17) aram01 válasza lujó55 (#16) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"mert teljesen mindegy, hogy a levegő alul vagy felül hagyja el a házat." a meleg levegő nem felfelé távozna? :U Ha igen nem árt kihasználni ezt...

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#18) Franklin

Franklin
(senior tag)

A címben egy elírás:

"... már a karaácsonyra készülnek..."

(#19) Osibaa

Osibaa
(senior tag)

"Az Asus elsősorban netbookokkal erősít. Az Eee PC 1018P tesztjében említettük, hogy novemberben érkezik, hát most itt is van. A 10,1 hüvelykes monitor köré épített, fémburkolatú házban nem egy, hanem kétmagos Intel Atom processzor dolgozik. Igaz, hogy csak 1,50 GHz-es, és mellette az Intel gyengécske grafikus processzora dolgozik, de két Hyper-Threadinget támogató magjának köszönhetően akár a Full HD filmekkel is megbirkózik. Nagy kár, hogy ezek kiváló minőségben élvezéséhez nem tettek rá HDMI csatlakozót, így marad az 1024x600 pixeles mozi."

Atom VS. Full HD (0-1): lejátszani lejátsza, csak 3-4 FPS-sel ;]
HDMI: nem lemaradt, csak az NM10 chipset nem támogat semmilyen digitális kimenetet :W

ui: a cikk alcímében "karaácsonyra" szerepel

"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"

(#20) osztraksajt válasza worxland (#4) üzenetére

osztraksajt
(senior tag)

Szörkeárnyalatos 5 colos TFT kijelző... Félreérthető a cikk megfogalmazása, mivel ugyan ez is háttérvilágítást nem (feltétlenül) igénylő technológia, de az e-inktől azért elég messze van.

Mondjuk a mérete a régi hahotákkal vetekszik. Ha van itt valaki aki még emlékszik mi is az. ;]

(#21) Peter13 válasza aram01 (#17) üzenetére

Peter13
(tag)

Éppen ezt írta a kolléga is: a felfele szálló meleg levegő nem a táp elektronikáját terheli. Be lehet oda pl tenni egy jó kis 12 cm-es halk ventit, ami szépen kiffújja a mindenféle alkatrészek (CPU, VGA, Memória, TÁP, chipset stb) által felmelegített és ezáltal a ház felső részében összegyűlt levegőt a házból, mindezt anélkül hogy ezt keresztül kéne tolni a tápon. Ennyi.
Mezei rendszernél szerintem minimális lehet a különbség, de pl egy befele fújó (és ugye az aftermarket hűtők kb 90%-a ilyen) SLI vagy crossfire mellett már biztos van érdemi különbség...

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

(#22) House M.D

House M.D
(kvázi-tag)

Acer Ferrari szép :K

"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/

(#23) lujó55 válasza aram01 (#17) üzenetére

lujó55
(őstag)

Természetes konvekciónál igen így van, a sűrűségkülönbség miatt. Itt azonban erős áramlásról van szó. Értsd: passzív hűtés esetén a bordákról fölfelé száll a meleg levegő. Aktív hűtésnél arra amerre kifújja a venti (kisebb a légnyomású hely irányába).

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#24) Guri1885 válasza House M.D (#22) üzenetére

Guri1885
(senior tag)

Én is azt néztem ,nagyon szép. :C

(#25) Szlovi

Szlovi
(senior tag)

Az CM 342-es ház nagyon bejövős :K Azért még a méregdrága Antec mini P180-asomat is elcserélném

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#26) AxBattler

AxBattler
(senior tag)

Tényleg jók a CM házai. Anno égre-földre kerestem ezt a 342-est, de csak külföldről tudtam volna megrendelni, így be kellett érnem egy használt 341-essel...
...szerencsémre, ugyanis rájöttem, hogy (számomra) milyen nehéz/idegesítő szerelni egy ilyen kis kuckóban. Pedig mennyire rá voltam gyógyulva ezekre a csöppségekre. :W
Akkor már inkább a fenti midi Elite-ek, vagy egy Xigmatek Asgard.

[ Szerkesztve ]

BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

(#27) bogyo112

bogyo112
(őstag)

A kicsi CM-ház nagyon bejövős, már majdnem minden óhajomat teljesíti:

olcsó - stimmel
minitorony - stimmel (csak mATX lapot használok, már vagy 10 éve. Kifejezetten rühellem az óriási házakat, sosem volt egynél több optikai meghajtóm egyszerre)
elöl 120mm venti - stimmel
szolíd, "no gamer" stílus - stimmel
fölös vinyórekesz kivehető - stimmel (1 vinyó + 1 SSD szerintem optimális)

hátulra is 120 mm venti kellene - nem stimmel
alulra kellene a táp - nem stimmel
teljesen zárt, lukmentes oldallapokat szeretnék - nem stimmel (120mm venti befelé, 120 mm kifelé, semmi fölös légáramlás, a táp meg ugye külön szellőzne)

Még pár év, és az én igényeimre is fognak házat gyártani... :)

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#28) Laci.M válasza ferrero3 (#8) üzenetére

Laci.M
(fanatikus tag)

Már kb 4 hete írtak a 1215N-ről, sőt még teszt is készült valamikor október végén. Nem tudom miért késik ennyire, még nem sok helyen kapni. Jó kis gép pár héten belül én is arra váltok. Ha jól nézem ugyan az a vas, mint ez a Lamborghini, csak normál köntösben.

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

(#29) rii

rii
(PH! nagyúr)

" .... Nagy kár, hogy az árba nem fért operációs rendszer. .... "

yeah :U

hogy lehet amúgy úgy notebook-ot kerensni a net-en, hogy nincs rajta os?

akárkivót'tevótá

(#30) rudi válasza worxland (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Javítva! Megnéztem a linket, de fel sem tűnt a TFT :)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#31) gyiku válasza vjay13 (#11) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

100k volt az induloja, es mar -25% ;)

(#32) Mercutio_

Mercutio_
(PH! addikt)

A revoltec cucchoz hasonló, de hosszabb (pl. fali polc alá rögzítendő) világítást tud valaki ajánlani?
Nem futófényes diszkós sz*r kellene, hanem halvány (szabályozható) hangulatfény.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#33) sephi

sephi
(őstag)

A DeLock külső RAID doboz hűtésére lennék kiváncsi, azért 4 vinyó egy akkora térben szépen fel tuda melegiteni egymást. Telesitményére kiváncsi lennék 4db raid0-ában, egy sima alaplapi raid-hez képest mit produkál.

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#34) Godefroy

Godefroy
(senior tag)

5" nagyon kicsi olvasónak sajnos, és most már kiderült miért olcsó így nem jó.

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#35) zolyee

zolyee
(tag)
LOGOUT blog

nagyon pofasak a cooler master hazak es az arak is baratsagosak.
az asszony lehet kap egyet karacsonyra, a rozzant codegen meg jo lesz madar etetonek. :D

(#36) tibi72

tibi72
(tag)

Nekem egyaltalán nem jönek be a házak a belselyén látszik valami új felfogás ,de a külselye a nagyon a multba nyulik vissza .Nem is egy dögös gemer és nem is egy letisztult forma. Bár a Elite 430 Black-nél mintaha elkeztek volna valami ujat de a felénél megált az ötlettek. Még egy valami 3,5 -es paneleket meg már elkéne már felejteni nincs szügség rá meg teljesen megbonja a külsö megjelenést és egy régi ház stilusát tűkrözi a mai modernebb házak között.

(#37) vjay13 válasza gyiku (#31) üzenetére

vjay13
(újonc)

Csak még egyszer rá kellene duplázni erre a -25%-ra ;)

(#38) bogyo112 válasza tibi72 (#36) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Aki fotózik - és azért manapság szép számban - az többnyire használ multi kártyaolvasót, azok többnyire meg épphogy 3,5"-os helyre mennek. Ez van, na...

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#39) AxBattler válasza bogyo112 (#27) üzenetére

AxBattler
(senior tag)

+1 :K

BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

(#40) rii válasza rii (#29) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

hm?

hol lehet venni OS nélkül notebook-ot?

akárkivót'tevótá

(#41) CsiguszMaxim válasza rii (#40) üzenetére

CsiguszMaxim
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem ilyenkor ezt úgy szokták áthidalni, hogy freedos van a lapos mellé, de javítson ki valaki ha hülyeséget beszélek.

Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

(#42) rii válasza CsiguszMaxim (#41) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

az is zsíros lenne, csak nem windows lesz a gépen, és nem sok kedv van így pénzelni az ms világuralmi törekvését (-:

[ Szerkesztve ]

akárkivót'tevótá

(#43) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a CM Elite 430 szép lett, és nem is drága.

(#44) zazahoho

zazahoho
(őstag)

tetszetős a 430 ,és nem is vészes áron mennek a cf házak

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#45) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A CM 370 és 430 nagyon megtetszett,, használtan sem igen van ennyiért alternatíva. Valószínűleg ezek közül kerül ki az új házam. A 430 frontja kicsit jobban tetszik, bár a 370 kicsit letisztultabb. A 2000 ft különbség azért nem zavar, mert a led-es ventit úgyis eladom belőle, és a különbség már kompenzálva is van. :)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#46) Teaway

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

"Minden lényeges e-könyves formátumot ismer"

Ha már e-könyv olvasó, akkor ne csak a lényeges, hanem az összes e-könyves formátumot ismerje :W

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

(#47) Ghosti

Ghosti
(fanatikus tag)

Remek cikk, egy olyan házra énis beruházok, elég jó árban van.

Ebook olvasó is elég baráti 30k-ért, bár sose értem minek.

:/

(#48) worxland válasza Teaway (#46) üzenetére

worxland
(tag)

Mutatnál nekünk egy ilyent? :W

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#49) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Jók a CM házak!

(#50) rover45 válasza ferrero3 (#8) üzenetére

rover45
(kvázi-tag)

a 1215N és VX6 között egyetlen egy különbség van.
a VX6-on 1,3Mpixeles kamera van, a 1215N-en csak 0,3Mpx, egyébként a kasztnit leszámítva tökéletesen egyformák ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.