Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Ejha.
Ez akkor azt is jelenti, hogy a billentyűzet felér egy alapgéppel is?
Vagy csak általános információkat képes megjeleníteni a képernyős billentyűzet?

CSS (Hun)Bloodkiller

(#2) sagesz93

sagesz93
(PH! addikt)

Bill-be benne van a gép? WoW, az már valami. Kiváncsi lennék a melegedésére, meg a zajszintekre.

(#3) Illusion1010

Illusion1010
(fanatikus tag)

HTPC új megközelítésben :D

Tetszik :K

Trolling in the deep

(#4) DEV_NULL

DEV_NULL
(fanatikus tag)

Remek! :C

NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

(#5) rankesz válasza sagesz93 (#2) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Ez nem új dolog, volt már ilyen rég. Csak egy példa:
Commodore 64... :))

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#6) sagesz93 válasza rankesz (#5) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Ebben igazad van, de azért ennek kicsit nagyon teljesítménye van. Meg azért méretre is kisebbnek tűnik. :))

(#7) sagesz93 válasza rankesz (#5) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

2X :W

[ Szerkesztve ]

(#8) Szemjuel

Szemjuel
(kvázi-tag)

olyan mintha egybeforrasztották volna egy ájfónnal :D

(#9) Tidus

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Remélem PH teszt is lessz majd, mert nem tudom megéri e azt a 4-5 dodót ez a bill.

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#10) orbano válasza Geönczy (#1) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

elolvastad a cikket vaszket? bele van írva, hogy atom procis, van benne wifi, meg minden ami kell? stzerinted csak az alapfunkciókat látja el 500dodóért? :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#11) orbano válasza Tidus (#9) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

lesz

A vér nem válik VAZZE!™

(#12) rii válasza orbano (#10) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

valakinek elsőnek is kell lenni

akárkivót'tevótá

(#13) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Érdemes picit várni még, és idővel belepakolják majd ezt az egészet egy egérpadba ....

:D

Press any key to continue ...

(#14) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

miért érzem, hogy ezt a keeeyboardot még nagyon sokan el fogják sütni ezzel a termékkel kapcsolatban?

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#15) csimmasz

csimmasz
(fanatikus tag)

Elég ha csak a billentyűzet megy torrentezésnél,még az állapotot is nyomon lehet követni! :)
Csúcs,csak k*rva drága!

http://www.plasticcard.it (Ha kártya kell) http://www.trustcardsystem.com (ha jó fej vagy)

(#16) zbory

zbory
(kvázi-tag)

valakinek biztos jó valamire...

szerintem a telefonokba épített (vagy a multitouchos kijelzőjükre kivetített :) ) qwerty billentyűzeteken bőven kényelmesebb lehet írni mint, hogy egy ilyen vadhajtással mászkáljon az ember

If all the economists were laid end to end, they would not reach a conclusion. George Bernard Shaw

(#17) v.tom válasza sagesz93 (#2) üzenetére

v.tom
(őstag)

Már lassan a billentyűzetben is cserélgethetem majd a vga-kat, mert lassú... Már itt tart a szám tech ipar.. :D

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#18) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Most már biztos, hogy bárki megvásárolhatja októberben az eszközt, amire mindig is vágyott." - na ez azért igen erős túlzás. Én mindig is vágytam egy olyan eszközre, aminek segítségével utazhatok a téridőben. De afrancba, ezt az eszközt nem fogom tudni megvásárolni jövő hónaptól. :DDD
"A terméket, amit eddig talán csak a CES-en és a CeBIT-en láthatott" - őszintén szólva én ott sem láttam. :D
"Igen, az Asus Eee Keyboardjáról van szó." - soha életemben nem vágytam rá, és még most sem vet szét tőle a vágy. :U
"Aki még nem ismerné, ez egy aránylag normál méretű billentyűzet" - hát hogyha mindenki reá vágyott, hogy a fenébe ne ismerné? :))
Na mindegy, nekem annyira nem jön be ez a dolog. :N

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#19) marsu válasza Lenry (#14) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Lehet, hogy még a Commodore is visszatér?

...

Press any key to continue ...

(#20) ndavid válasza Lenry (#14) üzenetére

ndavid
(HÁZIGAZDA)

Nem hagyhattam ki, a "billeeentyűzet" meg elég furán hangzott volna :D Amúgy én is sok helyen olvastam, csodálom, hogy az Asus nem vállalta be. :)

"Riding a fixed gear will make you a stronger, smoother cyclist... and it is a ton of fun!" (SB) × Don't panic!

(#21) Face8814

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Egy célközönség definiálásra kíváncsi lennék Asus szemszögből..! :U

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#22) WolfheartGR válasza Face8814 (#21) üzenetére

WolfheartGR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pénzes idióták? :DDD

[ Szerkesztve ]

X6-osom nekem is van. Csak nem a Bmw-től, hanem a Microsoft-tól.

(#23) orbano

orbano
(PH! félisten)

nanEEE...

A vér nem válik VAZZE!™

(#24) bejmuller

bejmuller
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem tartom magam idiotanak, de ha lenne penzem ra, biztosan vennek egyet:)
Bar ez nem celkozonseg, csak en. Es en sem vennem hasznat kulonosebben, csak egyszeruen megindult bennem a birtoklasi vagy. Plusz C64 feeling, ami meg ott van valamelyik szekreny melyen :DDD

[ Szerkesztve ]

Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D | http://bejmuller.blogspot.com | WP7 FTW :)

(#25) vPhis

vPhis
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

bazeee commodoreee keeeyboard
neeeszeee neeekteeek eeezt eeemésszéteeek meeeg

(#26) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Razernek már megy a numpados egér, akkor nem sok kell a "PC in mouse" cucchoz sem :DDD

Illusion1010: valszeg a HD-t is pöccre viszi ;]

[ Szerkesztve ]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#27) Kapanyél

Kapanyél
(senior tag)

És ez mire jó?

De szeretnék arra is figyelni, hogy még a billentyűzetemen is frissítsem a szoftvereket...

"Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó!"

(#28) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nah ez kellett mint egy falat kenyer :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#29) Sebaj Fóbiás válasza Kapanyél (#27) üzenetére

Sebaj Fóbiás
(kvázi-tag)

Igen, ez bennem is felmerült. HTPClight :)
Netezni, meg böngészni, meg világhálón szörfölni kb jó, meg elfutnak rajta a jóó régi játékok. Mondanám, hogy gyerekemnek jó lesz majd ha 6 éves lesz, de 6 éves korában inkább C64-et kap ő is. Nálam bevált. :)

Rest in Peace Adam MCA Yauch :(((((((((

(#30) Vicoo

Vicoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát szerintem ez egy HD képes karival nagyon jó lenne, ultimate htpc lehetne, hiszen vezeték nélküli hdmi van rajta, kell ennnél több? (persze kell ,az okosabbak majd elmondják miért is nem jó htpcnek )

(#31) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nemsokára táccsos lesz a billentyűzet... aztán meg beszélünk és nem is kell nyomogatni a billentyűket :W

(#32) chuck

chuck
(lelkes újonc)

Szerintem állat, nappaliban kurva jó lehet. Ha 500 dolcsiért be lehet szerezni, az még rendben is lenne. Itthon lesz vagy 140 ezer forint.

Ne ess pánikba!

(#33) sp@rtan

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezdejó!!! :C :DD

(#34) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

nem értem azokat akik fikázák.... :(
hisz egy fasza kisgépet kapsz egy bilentyűzetbe préselve, kábelnélküli HDMIvel, rákötöd az otthoni LCD tévére fotelból messengerezhetsz, fillmezhetsz, internetezhetsz, férre dobod ha kell egy kávé a konyhából, totál 21. század, szerintem marha klassz cucc, és ha a konkurens is dob majd piacra hasonlót, lehet lesznek még erősebb konfigok is, még az áram ellátásról nem esett szó ha jól olvastam, max. tényleg már csak a tápcsati kábelja van utban, az meg annyira tényleg nem gáz...szerintem :)

u.i.: most néztem meg a képet, ott látni, hogy a tetején keresztül sarkított csatlakozó, egész pofás

[ Szerkesztve ]

-=The digital artist of the darkside=-

(#35) jakobinus

jakobinus
(tag)

Oprendszerrel 4-500 dodót megér(ne).

Egy mindenkiért - mindenkiért egy

(#36) Duree

Duree
(PH! addikt)

Olyan mintha lenne egy Commodere 64,csak egy kicsit erösebb
Szerintem zseniális kitaláció.
Gondolom csak idö kérdése,hogy a többiek mikor jönnek ki a saját megoldásukkal

(#37) Misi1979

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem mondjuk kényelmesebbnek tűnne, ha a kijelző a baloldalon lenne..

Egyébként ez használható billentyűzetként is? Azaz a meglévő asztali géppel (vagy laptoppal) összekötve gépelhetek rajta? Nem vagyok gamer alkat, de el tudom képzelni azt azt a helyzetet, ahol pl ezen fut a mondjuk valami vezérlőprogram, mittomén, szimulátornál a műszerfal egy része, vagy valami csevegőprogi..

A kismókusok kenyérre is kenhetik..

(#38) Franklin

Franklin
(senior tag)

C64 reborn!

Remélem lesznek hozzá jó kis játékok kazettán és cartridge-on... :-D

(#39) macilaci78 válasza sagesz93 (#2) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Bill-be benne van a gép? Ezt a Commodore is tudta, nem kell ilyen mélyen meghajolni. Az újdonság a Commodore-hoz képest a kijelző.

Nem tudom, szvsz kib*** kényelmetlen lehet úgy gépelni, hogy fél kezemmel takarom a karnyújtásnyira lévő tenyérnyi kijelzőt. TV távirányítónak viszont extravagáns, ez kétségtelen. :DD

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#40) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Inkább a monitor mögé tegyék a gépet ennyiért. A bill-egér kombó olcsóbban kijön mellé :)

True Success is Blonde

(#41) L4R$()n

L4R$()n
(fanatikus tag)

Nagyon tetszik :C bár ha én terveztem volna akkor inkább a kijelzőt a billentyűzet közepére raktam volna és 2 oldalról meg a gombok mehettek volna, úgy legalább biztos hogy szem előtt lenne a kijelző és nem takarná véletlenül a kezünk el, meg a nyakunk sem állna ki :DDD

[ Szerkesztve ]

(#42) Ulkesh válasza L4R$()n (#41) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

A kijelző a gépen másodlagos funkciót lát el, nem ezen nézed a rendszert, hanem a rá dugott monitoron, vagy TV-n.
Ezen a kis kijelzőn a médialejátszót vezérled, meg ott figyelmeztet, ha jön leveled stb.

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#43) Rover623 válasza L4R$()n (#41) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Valahogy így?

primus inter pares

(#44) orbano válasza Ulkesh (#42) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

igazából akkor lenne ez nagyon jó, ha lehetne a kijelzőjének külső jelet is adni, illetve lenne egy kvm switch benne. no akkor rohannék megvenni 140ért is :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#45) bosstom

bosstom
(újonc)

Érintőkijelzős WC húzókát AKAROK :))

(#46) edward2

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem netkávézók iszonyat mennyiséget fognak rendelni.

(#47) orbano válasza edward2 (#46) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

igen. rendelnek összesen kettőt. az tényleg iszonyat :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#48) L4R$()n válasza Rover623 (#43) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

Pont ilyenre gondoltam :DDD :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.