Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na igen, már kb hivatalosan is elindult az egybeolvasztás. Jó irány ez szerintem is.

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#2) Apika

Apika
(PH! addikt)

Ez híven tükrözi az Apple eddigi koncepcióját...

(#3) anubys1984

anubys1984
(tag)

Köszönöm, én inkább maradok a SnowLeo-nál...
Nem tetszik nekem ez az egybeolvasztás. :(

Alcatel OT 311, Alcatel OT 535, Nokia 6100, Nokia 2610

(#4) NGA válasza anubys1984 (#3) üzenetére

NGA
(senior tag)

Meghát ha az almád nem újabb mint 2007 akkor el sem fut :-(

Telefonnál még megértem, ha 2 évente új gép kell, de azért ez egy drágább laptopnál már fura. Ha van egy 2008-as macbook-od, akkor ne is számíts rá, hogy azon futni fog.

(#5) vakondvok

vakondvok
(tag)

Na mar csak egy mac kell es teljeskoruen kielvezhetem :)

buuu

(#6) UnlimitedN20 válasza NGA (#4) üzenetére

UnlimitedN20
(kvázi-tag)

Ha kell iMessage akkor tessék csak megvenni az új iMacet/Macbookot ... :U

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║

(#7) xlife11 válasza NGA (#4) üzenetére

xlife11
(senior tag)
LOGOUT blog

Náluk mindig ez volt.Vagy fusson tökéletesen, vagy sehogy.Ráadásul aki váltani akar régi MBP-ról, annyira nem fázik rá, még egész jó áron el lehet őket adni.

Eladó játékok: http://goo.gl/OioB2

(#8) NGA válasza xlife11 (#7) üzenetére

NGA
(senior tag)

Azért ahogy néztem mondjuk egy 2008-as macbook kb 130e Ft, a legolcsóbb mostani meg 365e Ft.

(#9) anubys1984 válasza NGA (#4) üzenetére

anubys1984
(tag)

Még csak egy éves, de így sem érzem a késztetést, hogy akár csak Liont pakoljak rá...
Szerintem viszont nem olyan vészes a support. PPC/Intel váltásnál sokkal nagyobb szakadék volt. (G4-ről váltottam.)

Alcatel OT 311, Alcatel OT 535, Nokia 6100, Nokia 2610

(#10) bigand77

bigand77
(kvázi-tag)

Komolyan nem értem az embereket. Nem tetszik? Ne tedd fel. Nem kényszerít rád semmit az Apple. nem teszed fel aztán csókolom. Nekem van otthon egy G3-as asztalim, a mai napig használva van 1szerű netezésre tigerrel.
El ne meséljétek nekem hogy a vindózos gépeket nem cserélitek kb 2-3 (max) évente, mert a legtöbben remélik, hogy az új generáción majd sokkal jobban fog futni minden (not-de reménykedni lehet). Tudom, hogy van aki sokáig használja, de ez a kisebbség. Az apple kb 4-5 évig támogat egy gépet, és utána is használhatod, nem áll le semmi, a te döntésed, sokáig még frissítés is jöhet a régi rendszerekre, attól mert újabb oprendszer van kint. Legalábbis már régesrég snow leo volt amikor sima leo-t használtam, és jöttek rá folyamatosan az ilyen-olyan frissítések.

És mellesleg persze a cikk ferdít, ugyanis az imessage MÁR KINT VAN tegnap óta, sima lion alá is tölthető, működik. Nekem tetszik az irányvonal, ez csak látszatban összemosás, inkább a szolgáltatásokat integrálják, hogy mindenhol elérhető legyen, én nem látok semmi olyat amivel most ez a mountain lion kevesebb lenne mint az eddigi OS X-ek voltak. Csak szokás szerint mindenki fogalom nélkül sír ezerrel. Ha meg valóban kurtítanak az asztali gépek funkcionalitásán, akkor nem fogom feltenni azt az op rendszert. Ilyen egyszerű.

(#11) joey20 válasza UnlimitedN20 (#6) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Inkább menjen régi gépeken akadozva az új rendszer? Nem kösz.

10: Azt azért tegyük hozzá, hogy a Messages nem sokáig fog működni Lion alatt.

[ Szerkesztve ]

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#12) bigand77 válasza joey20 (#11) üzenetére

bigand77
(kvázi-tag)

Hmm, erre kíváncsi vagyok, hogy hogy oldják meg. Mondjuk nekem telepítve van a béta, megjelenik az ML, és? Hogy tiltják le a bétát? erre komolyan kíváncsi leszek...gondolom valahogy a progin belül, nem enged majd csatlakozni, vagy ilyesmi.

(#13) xlife11 válasza NGA (#8) üzenetére

xlife11
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért az akkori wines notebookok sajnos többet buktak az árukból...Plusz az árak is emelkedtek (sajnos).

[ Szerkesztve ]

(#14) NGA válasza xlife11 (#13) üzenetére

NGA
(senior tag)

És akkor többi alá is továbbra érkezik a hibajavítás? Vagy itt hogy van? Ha megjelent az új oprendszer, akkor a régiekkel mi van?

(#15) xlife11 válasza NGA (#14) üzenetére

xlife11
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem kapják meg az új OS-t, de ha a régire érkezik frissítés, ugyanúgy megkapják.Plusz azért tegyük hozzá hogy a Lion is egy nagyon jó rendszer, szóval nem maradnak les sokról akik nem kapják meg a frissítést.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.