Na igen, már kb hivatalosan is elindult az egybeolvasztás. Jó irány ez szerintem is.
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
Na igen, már kb hivatalosan is elindult az egybeolvasztás. Jó irány ez szerintem is.

Ez híven tükrözi az Apple eddigi koncepcióját...
(#3) anubys1984

Köszönöm, én inkább maradok a SnowLeo-nál...
Nem tetszik nekem ez az egybeolvasztás. 
Alcatel OT 311, Alcatel OT 535, Nokia 6100, Nokia 2610

Meghát ha az almád nem újabb mint 2007 akkor el sem fut :-(
Telefonnál még megértem, ha 2 évente új gép kell, de azért ez egy drágább laptopnál már fura. Ha van egy 2008-as macbook-od, akkor ne is számíts rá, hogy azon futni fog.

Na mar csak egy mac kell es teljeskoruen kielvezhetem 
buuu

Ha kell iMessage akkor tessék csak megvenni az új iMacet/Macbookot ... 
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Náluk mindig ez volt.Vagy fusson tökéletesen, vagy sehogy.Ráadásul aki váltani akar régi MBP-ról, annyira nem fázik rá, még egész jó áron el lehet őket adni.
Eladó játékok: http://goo.gl/OioB2

Azért ahogy néztem mondjuk egy 2008-as macbook kb 130e Ft, a legolcsóbb mostani meg 365e Ft.

Még csak egy éves, de így sem érzem a késztetést, hogy akár csak Liont pakoljak rá...
Szerintem viszont nem olyan vészes a support. PPC/Intel váltásnál sokkal nagyobb szakadék volt. (G4-ről váltottam.)
Alcatel OT 311, Alcatel OT 535, Nokia 6100, Nokia 2610

Komolyan nem értem az embereket. Nem tetszik? Ne tedd fel. Nem kényszerít rád semmit az Apple. nem teszed fel aztán csókolom. Nekem van otthon egy G3-as asztalim, a mai napig használva van 1szerű netezésre tigerrel.
El ne meséljétek nekem hogy a vindózos gépeket nem cserélitek kb 2-3 (max) évente, mert a legtöbben remélik, hogy az új generáción majd sokkal jobban fog futni minden (not-de reménykedni lehet). Tudom, hogy van aki sokáig használja, de ez a kisebbség. Az apple kb 4-5 évig támogat egy gépet, és utána is használhatod, nem áll le semmi, a te döntésed, sokáig még frissítés is jöhet a régi rendszerekre, attól mert újabb oprendszer van kint. Legalábbis már régesrég snow leo volt amikor sima leo-t használtam, és jöttek rá folyamatosan az ilyen-olyan frissítések.
És mellesleg persze a cikk ferdít, ugyanis az imessage MÁR KINT VAN tegnap óta, sima lion alá is tölthető, működik. Nekem tetszik az irányvonal, ez csak látszatban összemosás, inkább a szolgáltatásokat integrálják, hogy mindenhol elérhető legyen, én nem látok semmi olyat amivel most ez a mountain lion kevesebb lenne mint az eddigi OS X-ek voltak. Csak szokás szerint mindenki fogalom nélkül sír ezerrel. Ha meg valóban kurtítanak az asztali gépek funkcionalitásán, akkor nem fogom feltenni azt az op rendszert. Ilyen egyszerű.
Inkább menjen régi gépeken akadozva az új rendszer? Nem kösz.
10: Azt azért tegyük hozzá, hogy a Messages nem sokáig fog működni Lion alatt.
[ Szerkesztve ]

Hmm, erre kíváncsi vagyok, hogy hogy oldják meg. Mondjuk nekem telepítve van a béta, megjelenik az ML, és? Hogy tiltják le a bétát? erre komolyan kíváncsi leszek...gondolom valahogy a progin belül, nem enged majd csatlakozni, vagy ilyesmi.
Azért az akkori wines notebookok sajnos többet buktak az árukból...Plusz az árak is emelkedtek (sajnos).
[ Szerkesztve ]

És akkor többi alá is továbbra érkezik a hibajavítás? Vagy itt hogy van? Ha megjelent az új oprendszer, akkor a régiekkel mi van?
Nem kapják meg az új OS-t, de ha a régire érkezik frissítés, ugyanúgy megkapják.Plusz azért tegyük hozzá hogy a Lion is egy nagyon jó rendszer, szóval nem maradnak les sokról akik nem kapják meg a frissítést.