Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Na az a Monitor nagyon tetszetős, bár nehezen képzelem el a szobámba..

(#2) aram01 válasza iSonic (#1) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nagyon bátrak,hogy 1 video kártyára kidobják ezt a cuccot

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#3) fricz19 válasza iSonic (#1) üzenetére

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

én is, mert be sem férne :)
nem rossz...

(#4) Trub

Trub
(tag)

Jól jön ez a monitor, így is kevés hely van az ikonoknak...

(#5) Digital

Digital
(PH! addikt)

Az 5970 már nem is jó neki:F :DDD

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#6) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

700 dolláros eBook létére elég keveset tud az a készülék. Kevés formátum, mobil net támogatás ohne, a ceruza meg nem hat meg .... :(

Close the World ..... Open the Next!

(#7) yakuza.tora válasza aram01 (#2) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Simán. Elvileg az Eyefinity-t a következő szériák is támogatni fogják.

Alléz Olympique de Marseille!

(#8) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezek a samu notik olyan samusan rondák lettek. :U

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#9) aram01 válasza yakuza.tora (#7) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az 5770 is támogatja vagy nem?

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#10) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát nincs 5-ös szériás kártyám, de ezt a monitort el tudnám képzelni a szobámban :DDD :B

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#11) iSonic válasza aram01 (#9) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem igen..

(#12) aram01 válasza iSonic (#11) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mert én is úgy tudom,pontatlan a cikk szerintem :U

(#13) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Hmmm ez az Eyefinity komoly cucc, el tudnám képzelni magamnak. :K
Csak 1 komoly méretű szoba is kéne hozzá.
Mind1 majd egyszer :DDD

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#14) Kobaljov válasza Komplikato (#6) üzenetére

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Igenerősen túlárazottnak tűnik..

(#15) Abu85 válasza aram01 (#12) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hat mini DisplayPort-tal szerelt kártya kell ahhoz, hogy meghajtsd ezt a monitort. CF-ben persze jók a mostani Eyefinity 3 kártyák is.,de önmagában kell Eyefinity 6 verzió. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#16) aram01 válasza Abu85 (#15) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

oké így már megvilágosodtam :K

(#17) Laci.M válasza Kobaljov (#14) üzenetére

Laci.M
(fanatikus tag)

Élőben megnézném szívesen mennyire zavaróak a monitor keretek. Mennyi idő kell megszokni. Azért kéne, kár, hogy az atomos kis netbook nem bírja meghajtani a 6 monitort :D :D

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

(#18) Antibazsi válasza aram01 (#12) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

A cikk pontos, csak 5870-ben létezik 6 kimenetes változat. pl 5770-re alapuló rendszerre csak CF esetén tudnál 6 kijelzőt kötni, de a cikkben szereplő monitort akkor sem mert tudtommal az ominózus 5870-en kívül nem létezik olyan amin 1-nél több DisplayPort lenne. (azt viszont nem tudom,h pl DVI-t v HDMI-t át lehet-e alakítnani?)

lassú vagyok, Abu megelőzött...és én sem tudtam pontosan, rádásul a cikket sem olvsatam el figyelmesen mert van rajtuk DVI is. :B

[ Szerkesztve ]

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#19) yakuza.tora válasza Antibazsi (#18) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

5870 - 6 mini display port

[ Szerkesztve ]

Alléz Olympique de Marseille!

(#20) Gabboo

Gabboo
(tag)

Samsung MD230 - ez de durva!
Ezen azért már szépen el lehet tervezgetni, meg játszogatni is kellemesen, mondjuk tényleg brutál sok hely is kell hozzá.

--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

(#21) Antibazsi válasza yakuza.tora (#19) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

:K igen , erről írtam én is!

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#22) fi:zi'k

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

3000$ nem is vészes 6 db 23"-os VA monitorért. Ojróban már kicsit másként fest a dolog.

A keretet biztos meg lehet szokni, de az igazi keretnélkül lenne.
Épp azon filózok, hogy kellene még egy 244T és valahogy összehozni, hogy keret nélkül illeszkedjenek egymáshoz pivotban.

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#23) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Vazze, ezen a Samsung komplexuson el tudnek dolgozgatni kenyelmesen. Meg is emlitem a fonokomnek, hatha.... :DDD
Az viszont felhaborito es botranyos, hogy enny penzt akarnak meg mindig elkerni a konyvolvasokert, foleg mikor ilyen... hmm... kevesbe jol sikerultekrol van szo.

[ Szerkesztve ]

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#24) orbano válasza nbg (#23) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Samsung complexus? az valami új piszichológiai betegség? :D

konyvolvasoert meg annyit kernek szerintem, amennyit megadnak erte. majd 1-2 ev mulva jo aruk lesz, talan akkor erdemes lesz venni.

A vér nem válik VAZZE!™

(#25) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem semmi az a 'kis' monitor! :Y Azért elfogadnám a drágaságot...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#26) nbg válasza orbano (#24) üzenetére

nbg
(fanatikus tag)

Pont az ;)

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#27) L4R$()n

L4R$()n
(fanatikus tag)

Jó ez a monitor(ok), csak egy valamit nem értek, hogy ha már így egybe összerakják, akkor miért nem tudják eltüntetni a kereteket??? a keret eltüntetése technikai okokból nem kivitelezhető?? vagy mi??? / mert akkor nem szóltam :B /

(#28) orbano válasza L4R$()n (#27) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szükség van rá mindenképpen, a panelnak magának is van "kerete", amit a káva takar.

A vér nem válik VAZZE!™

(#29) rizso

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Samsung P580 - kicsit msi g-series utóérzet :U

(#30) Hun'reeth válasza orbano (#28) üzenetére

Hun'reeth
(őstag)

Az rendben is van de ez egy gyári cucc azért legalább kicsit dolgozhattak volna rajta, hogy nem csak simán egymás mellé csavarozzák a kijelzőket. Legalább annyit elérhettek volna, hogy nem dupla széles a keret a középső részein a széléhez képest hanem ugyanakkora, szóval valami kis munka is lenne benne. ;]
Nem beszélve, hogy a marketingesek összefo..ták volna magukat a gyönyörtől, hogy milyen hangzatos szövegeket írhatnának mellé akkor. :D

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#31) Komplikato válasza Antibazsi (#18) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

"A cikk pontos, csak 5870-ben létezik 6 kimenetes változat"
Öööö, nekem rémlik, hogy a Powercolor most mutatott be 5770-es kártyákat 5 és 6 DisplayPorttal. :B

Close the World ..... Open the Next!

(#32) i are robot válasza Hun'reeth (#30) üzenetére

i are robot
(senior tag)

És szerinted így egyben árulják a cuccot? Mekkora doboz kellene már hozzá! :Y :D
Sokkal inkáb ikea módiban nyomják, vagyis hazaviszel hat kicsi monyitort, és te magad összerakod otthon, ami csavar meg kimaradt, azt eladod vaterán. :DDD

[ Szerkesztve ]

Leadtek TV tunerek eladók: http://hardverapro.hu/apro/leadtek_tv_tunerek_eladok/friss.html

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.